# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Galder 25 yılın ardından DIMMU BORGIR’den ayrıldı, OLD MAN’S CHILD’ı tekrardan faaliyete geçirdi
19.08.2024

Bıyıklara özgürlük.

DIMMU BORGIR gitaristi Galder, son birkaç yıldır düşündüğü şeyi gerçekleştirerek DIMMU BORGIR’den ayrıldığını açıkladı.

Galder DIMMU BORGIR üyelerine başarılar dilerken, 2009′daki “Slaves of the World“den bu yana herhangi bir faaliyette bulunmayan kendi grubu OLD MAN’S CHILD’ı tekrardan aktive ettiğini duyurdu. OLD MAN’S CHILD yakın zamanda sahnelere dönecek ve yeni albüm yazımını tamamlayarak ortamlarda çılgın atacakmış.

  Yorum alanı

“Galder 25 yılın ardından DIMMU BORGIR’den ayrıldı, OLD MAN’S CHILD’ı tekrardan faaliyete geçirdi” yazısına 20 yorum var

  1. Vay anam vay neler dönüyor ortalık yangın yeri.

    Ahmet Saraçoğlu

    Agresif Musiki’nin yeni bölümünde Gündemin Nabzı çekeceğiz belli oldu.

  2. BK says:

    Bence yerinde bir karar olmuş. Galder DB’de tam kapasitesini gösteremiyordu, hazır grup bocalama dönemindeyken ayrılması iyi olmuş. Ayrıca gözümde Old Man’s Child > Dimmu Borgir olduğundan yeni çıkacak materyali de heyecanla bekliyorum. Umarım Galder Old Man’s Child’da geçen 15 yılın ve ayrılığın hakkını verecek bir iş yapar.

    Bu ayrılığın Dimmu Borgir’e hiç yaramayacağı da aşikar. Galder’in boşluğunu nasıl dolduracaklar merak ediyorum.

    Disbelief

    @BK, Astennu geri geliyor.Mustis’de klavyenin başına tekrar geçecek söylentileri var.Grupta bu arada yeni albüm için en sert işimiz olacak diye açıklama yaptı.Galder sosyal medyada yeni OMC albümünden paylaşımlar yapıyor(taş gibi) neredeyse bitmiş durumda.Bakalım bu sefer davulun başında kim olacak?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Disbelief, sağlık durumu daha da kötüye gitmeden Nicholas Barker’la yarım kalan hikâyeyi tamamlasalar…

    P L A G U E

    @Disbelief, Astennu geri gelsin ok de Mustis gelmese de olurdu bence. Shagrath’da bu işi mustis olmadan götürmesini sağlayacak altyapı var aslında. Saraçoğlu’nun dediği gibi bir de Nick reiz gelirse harika olur.

  3. Necrobutcher says:

    hadi abi hadi dimmu borgir ne ya yıl 2024 geç bile kaldın

  4. dmnzr says:

    Cok haksizlik yapiliyor DB’a, aslinda kendi hatalari, 2000 basi gibi populer bir grup degil eyvallah ama son 2 albumleri oldukca iyiydi. aynisi cradle icin de gecerli, o kadar imaja agirlik verdiki bu 2 grup, arada 2 tane de vasat is cikarinca muzikleri degersizmis gibi algii olustu daha dinlemeden.

    enemyofgod

    @dmnzr, Cradle Dimmu’ya göre çok daha kaliteli bir müzik yapıyor bence, Dimmu bugün yaptığı müzik adına yetersiz kalıyor, Cradle ise son albümde bi öncekinden de iyi bir iş çıkardı. Overhate olmamalıya katılıyorum.

    Ugur

    @enemyofgod, %100.

    Cradle of Filth 2015′ten bu yana muazzam iyi albümler çıkarıyor.Bir tarafımı yırtıyorum savunucam diye.DB, COF kadar aktif de olamıyor zaten.Abrahadabra’dan 8 yıl sonra çıkan Eonian çok tırt bir albümdü.O albümü hatırlayan bile yoktur amk.

    dmnzr

    @Ugur, Eonian bana gore oldukca iyi bir album. diger dediklerine 100% katiliyorum.

    Noumena

    @Ugur, kesinlikle katılmıyorum ben de, Eonian haterlar yüzünden hakkı yenen çok sağlam bir albüm. Hala arada açar dinlerim. Hatta bir çırpıda favorilerimi de sayayım: Aetheric, I am Sovereign, Lightbringer, Archaic Correspondence..

    Ugur

    @Noumena, @dmnzr, ikiye bir kaldım.Açıp dinleyeceğim ulan bir ara.

    P L A G U E

    @Ugur, ben de çıktığı dönem şunları yazmıştım, hâlâ arkasındayım.

    Aura magula

    @dmnzr, bencede DB ye haksızlık yapılıyor. Kabul puritanical dan sonraki 3 albüm kaliteyi bayağı bir düşürdü hatta hiç dinleyesim bile gelmiyor ama son iki albümü gömenler neden gömüyor hala daha anlamış değilim. Eonianın koro tarzı bayağı catchy mesela hatta epeyi hit şarkılar mevcut albümde. Soundu falan da on numara ve gitar işçiliği de son albümlere göre daha iyi. Abrahadabra ise bence DB’nin 2000 lerdeki en iyi 2 albümünden biri gerek hit bakımından gerek albümün kalitesinden bence çok iyi albüm.

    TAAKE

    @dmnzr, cradle of filth altın zamanını yaşıyor

    dmnzr

    @TAAKE, ciktigi zamanlari hatirliyorum ortaokuldaydim, ortaligi felaket sallamislardi, su anki durumlari o beklentiye göre daha mutevazi ama son 2-3 albumleri bunlarin da cok iyi. Altin cag demesem de harika bir donem geciriyorlar diyebilirim.

    TAAKE

    @dmnzr, evet, gelmiş geçmiş en iyi bm grubu,manyak ötesi gibi yorumlar vardı dergilerde,metal fanzinlerinde ilk üç albüm sırasında,tişörtleri peynir ekmek gibi satılıyordu,black metal alemini bile afallatılar ,bir süre tepki vermediler sonra mtv,film,klip falan topluca hedefe oturdu,U2 grubuna benzetiyorum ben kariyerlerini,şimdi gene yardırıyorlar müzik olarak ama eski şöhretinin çeyreği yoktur,böylesi daha iyi oldu,çok hızlı yükselip tanınan hiç bir grup müzik olarak da iyiye gitmedi

  5. 41 yaşındayım says:

    bu adamı baya severim ya.
    bilmem kaç tane black metal grubunun oturup yapamadığı bazı şeyleri adam tek başına yaptı zamanında.
    çok fazla sevdiğim black grubu var ama hiçbir zaman black metal fanı olmadım, o yüzden bu konuda ahkam kesemem ama benim için black metale melodiyi yerleştiren en yetenekli üç dört adamdan biridir.
    Pagan Prosperity yi tek başına yazmak nedir mesela ya.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.