# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Birtakım insanlara 10 dolar borç taktıktan ve çok fazla uyuşturucu kullandıktan sonra ortamlara geri dönen NACHTMYSTIUM bir şarkı daha yayınladı
06.09.2024

A Slow Decay.

2020 yılında dağıldığını açıklayan NACHTMYSTIUM, 1 Kasım’da çıkacak “Blight Privilege” adlı yeni albümüyle ortamlara geri dönüyor. NACHTMYSTIUM’un kötü şöhretinden ve aleni dolandırıcılıklarından dolayı şu anda grubun son kadrosundan sadece esas adam Blake Judd ve gruba bu sene katılan Francesco Miatto bir davulcu var.

Detaylar şöyle.

1. Survivor’s Remorse
2. Predator Phoenix
3. A Slow Decay
4. Conquistador
5. Blind Spot
6. The Arduous March
7. Blight Privilege

Albümden “A Slow Decay” yayınlandı.

“Predator Phoenix”in klibi de yayınlandı. Klipte hayranların tişört vb. satın almak için gönderdiği paraların üstüne yatıp bu paralarla uyuşturucu aldığı iddia edilen; hırsızlık yaptığı ve sayısız insanı dolandırdığı ayyuka çıkan Blake Judd’la ve NACHTMYSTIUM’la ilgili sosyal medyadan gelen olumsuz yorumlara yer verilmiş olması şimdiden tartışma yaratmış durumda. Klibin altındaki yorumlarda NACHTMYSTIUM’un ve Judd’ın hırsızlıkla övündüğü ifade edilmiş ve grubun bu tavrına bir anlam verilememiş durumda.

  Yorum alanı

“Birtakım insanlara 10 dolar borç taktıktan ve çok fazla uyuşturucu kullandıktan sonra ortamlara geri dönen NACHTMYSTIUM bir şarkı daha yayınladı” yazısına 9 yorum var

  1. Harbiden çok acayip. Üstelik piyasada gayet bilinen Prophecy Productions’dan çıkarıyorlar. Klip de cidden görülmüş şey değil. Bir de dana kadar “NO REMORSE” falan yazmışlar yanımıza kâr kaldı dercesine. Şarkının adı da bir o kadar trigger’layıcı.

  2. dust says:

    Bu adam ileride scam metal türünün öncüsü olarak anılacak.

  3. şeyh hulud says:

    “That guy owes my buddy $10″ ahaha. Yalnız şarkı harika olmuş. Albüm genel olarak bu soundu yansıtırsa çok döndürürüm.

  4. TAAKE says:

    konya beyin gözü aydın

    Konya

    @TAAKE, aşırı sevindim cidden!

  5. daud says:

    “The pandemic, along with the many insane riots during 2020 opened my eyes. I thought, as a canceled person with nothing to lose, I’ll point out things with fearlessness and total conviction. It was that which this track became the point of origin.”

    Sen git Nuclear War Now! Productions ve Hells Headbangers Records’ı dolandır, yeni albüm için hayranlardan para toplayıp albüm gönderme ve Century Media’yı zorda bırak, kendi şirketin ile Judas Iscariot albümlerini gruptan izin almadan satmaya kalk ve bütün bunların üstüne yukarıdaki açıklamayı yap. Adamdaki pişkinlik seviyesi bambaşka bir seviyede.

    Instinct: Decay albümünden itibaren bu zamana kadar olan işlerini çok seviyorum, yeni şarkı da gayet güzel ancak albümlerini satın alarak bu adama destek olmak istemem açıkçası.

  6. ismail vilehand says:

    Jet Fadıl black metali.

  7. Konya says:

    Klibi bir sonraki yorum benimki olur mu acaba heyecanı ile izledim!

  8. Necrobutcher says:

    senenin en iyi albümü geliyor…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.