# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE BLACK DAHLIA MURDER’dan animasyon klibi
07.08.2024

Mammoth’s Hand.

Trevor Strnad’in beklenmedik ölümüyle sarsılan, uzunca bir ara verdikten sonra vokalist boşluğunu kendi içinden doldurarak sahnelere dönen THE BLACK DAHLIA MURDER yeni albüm kaydı için Kasım 2023′te stüdyoya girmişti. Grubun kurucularından gitarist Brian Eschbach’ın vokale geçtiği grupta ikinci gitarı da son olarak 2015′teki “Abysmal”da çalan Ryan Knight devralmştı.

Albümün detayları da belli oldu. Trevor Strnad’siz ilk THE BLACK DAHLIA MURDER albümü “Servitude” 27 Eylül’de ortamlarda olacak ve kapak çalışması da Paolo Girardi’ye ait.

1. Evening Ephemeral 03:55
2. Panic Hysteric 03:06
3. Aftermath 03:01
4. Cursed Creator 03:25
5. An Intermission 00:28
6. Asserting Dominion 03:30
7. Servitude 03:27
8. Mammoth’s Hand 03:53
9. Transcosmic Blueprint 03:48
10. Utopia Black 03:59

“Mammoth’s Hand”in animasyonlu klibi yayınlandı.

Davul kayıtlarını tamamlayan Alan Cassidy şu yorumu yapmıştı:

“Albümün davul kayıtlarını tamamladım. Bu bizim 10. albümümüz ve benim de grupla birlikte çaldığım 5. albüm. Yorgunluktan öldüğümü söylersem abartmış olmam. Albümü duymanız için sabırsızlanıyorum. Yazdığımız şarkılarla gurur duyuyorum ve bugüne dek yazdığımız en iyi şarkılardan bazıları olduklarına inanıyorum. Keşke Trevor da bu şarkıları duyabilseydi, bence o da gurur duyar ve çok heyecanlanırdı.”

Gitarist Brandon Ellis ilk single “Aftermath”i çaldığı bir video yayınladı.

Şarkı da şöyle.

  Yorum alanı

“THE BLACK DAHLIA MURDER’dan animasyon klibi” yazısına 14 yorum var

  1. enemyofgod says:

    Hem heyecanla beklediğim hem de hiç gelmesini istemediğim bir albüm olacak. Belki en iyi işleri olup Trevor’un yokluğu yüzünden içimize sinmez diye korkuyorum. Yine de arkasındayım albümün.

  2. taylan says:

    trevor çok ayrı bir yerde. Ama asla kötü albüm yapacaklarını düşünmüyorum yine taş gibi bir albüm bizi bekliyor,sabırsızlıkla bekliyorum

  3. Bence en iyi albümlerinden biri olacak.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Aklıma Back in Black ve …And Justice For All albümleri geldi.

  4. Yiğit says:

    Kötü bir şey yapmalarına imkan yok bence de. Trevor olsaydı keşke ama onun hatırasına çıktığı gün içerek dinlemek yakışır bize de. RIP

  5. Spacedementia says:

    Ryan Knight’ın gruba dönmesi müthiş olay

    Kürşat

    @Spacedementia, Ryan Knight inanılmaz underrated bir gitarist ya, keşke daha çok üretse

    Raddor

    @Kürşat, ikidir Ryan Kent diye okuyorum, psikolojim bozuldu.

  6. Yokluğu hissedilmemiş demek saygısızlık olur, ancak Trevor’ın anısını olabildiğince güçlü şekilde yaşatmak için ellerinden ne gelirse yapmışlar ve gayet de iyi olmuş. Çok sarsıcı ve yıpratıcı bir yazım/kayıt süreci olduğuna eminim, yolları açık olsun.

  7. TanSolo says:

    TBDM düzenli olarak dinlediğim bir grup değil fakat Trevor’ın ayrılığı sonrasında ne yaptıklarını merak ederek açtım ve başarılı buldum. Şarkı adanmışlık kokuyor. Başarılarının devamını dilerim.

  8. enemyofgod says:

    Brian’ın vokallerinden bu kadar memnun kalacağımı düşünmezdim, çok geliştirmiş. Trevor olmaya çalışmış demeyeyim ama Trevor’ın TBDM özelinde kullandığı teknikler net hissediliyor ve çok hoşuma gitti. Bestenin zaten alev olmasını bekliyordum bu adamlar iki albümdür boş yapmıyorlar keza Ryan ve Brandon zaten inanılmazlar. Albüm kapağı biraz hevesimi kaçırdı desem yalan olmaz. İçten içe grubun devam etmesini istemiyorum ancakbaşta Brian olmak üzere Trevor’ın mirasını devam ettirebilecek tek insanlar da bunlar. Kesinlikle senenin benim için en değerli albümü olacak başarısından bağımsız.

  9. Kürşat says:

    Ryan Knight inanılmaz underrated bir gitarist ya, Dahlia’dan ayrıldıktan sonra yaptığı Michael Lee Firkins tadındaki solo albümü de çok güzeldi. Bambaşka bir tat, umarım bolca duyarız bu albüm Brendon ile bizi yaşatır kocalar

  10. Cerca C. says:

    Sadece bir veya iki tane albümünü oturup baştan sona dinlemiş olabilirim. TBDM hayranı falan değilim ama şarkı benim zevkime göre baya olmamış, yardırmalı TBDM gibi hissettirmiyor diyeyim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.