# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LEPROUS’tan klip
16.08.2024

Like a Sunken Ship.

LEPROUS yeni albümü “Melodies of Atonement“ı 30 Ağustos’ta çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

1. Silently Walking Alone
2. Atonement
3. My Specter
4. I Hear the Sirens
5. Like a Sunken Ship
6. Limbo
7. Faceless
8. Starlight
9. Self-Satisfied Lullaby
10. Unfrei My Soul

“Like a Sunken Ship” klibi şöyle.

“Silently Walking Alone” da klibiyle yayınlandı.

“Atonement” da Mayıs sonunda yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“LEPROUS’tan klip” yazısına 29 yorum var

  1. Albüm detayları bir seferde açıklanmayınca içimi bir hüzün kaplıyor. Son 2 albümü önceki 2 albüm kadar benimseyemedim. Bir “The Congregation” beklentim yok ama umarım en azından “Malina” kadar özbeöz Leprous olur. Einar süper adam müthiş adam ama umarım Leprous zaman içinde Adele ile Antony & the Johnsons arası bir şeye dönüşmez.

    Bilmeyenler için, dönüşmesinden korkulan A&J şu tarz bir şey:

    https://youtu.be/avabPY3XgRc?si=dmGFv98a9NIJj5lt

    Bir yerde bahsettiyse falan okumadım ama Einar’ın Antony’den çokça ilham aldığını düşünüyorum bu arada. 1.17′de başlayan kısma falan bakarsanız.

    Seyfettin Dursun

    @Ahmet Saraçoğlu, keşke birazcık bile olsa Antony’ye benzese… Solo albümünden ve son Leprous’larda dönüştüğü şeyden çok daha iyi olacağı kesin. Nasılsa illaki bir şeye benzeyip kendisi gibi olamayacağı için söylüyorum bunu:(

    Ahmet Saraçoğlu

    @Seyfettin Dursun, keşke sürekli Coal, The Congregation ve Malina karışımı albüm yapsınlar. Bu üçgen içinde sonsuza kadar kendilerini tekrarlayabilirler, benim için sıkıntı olmaz.

    Antony demişken şunu da anmadan olmaz.

    https://youtu.be/kBvTs9UsnM8?si=kV35BcOtXHWYJ3k_

    Seyfettin Dursun

    @Ahmet Saraçoğlu, aynen katılıyorum. Bir video da benden gelsin o halde, dünyanın en güzel düetlerinden ve şiirlerinden biri:

    https://youtube.com/watch?v=QjJRNaKOab8&ab_channel=JuanBarraza

  2. Seyfettin Dursun says:

    Bu arada albüm kapağı da kullanılmış bir prezervatife gül yaprağı sıkışmış gibi olmuş; dizaynır abiye tebrikler!

  3. presto says:

    Instagram postunun altına yazdıklarına göre orkestral ögelerin daha geri planda olduğu davul ve gitar odaklı öncekilere nazaran daha sert bir albüm olacağını belirtmişler. Zamanında Einara gelen Leprousu iyice kendi solo projene çevirdin eleştirilerine karşılık “benim en büyük solo projem The Congregationdu” diyerek cevap vermişti. O yüzden Einar sazı eline aldı ve grubu bozdudan çok, hayatta geldiği noktada hissettikleri ve içinden neyi yapmak istediğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

  4. dice says:

    instagramda yorumlara verdikleri cevaplardan birinde orkestral öğeleri einar kendi solo albümüne götürecek diye cevaplamışlar. einar’ın kendi sayfasına bakınca göl başında pozu ve akustik solo turunun reklamları var.

    bence bu albümden sonra einar gruptan ayrılır.

    deadhouse

    @dice, Var bu İskandinav toprağında bir şey. Ihsahn, Einar, Akerfeldt. Bir süre sonra “yumuşama” başlıyor erkeklerde. Bunlar nasıl Viking torunu anlamıyorum.

  5. Melkor says:

    Kapak einarın sikik iç dünyasının mikroskobik görüntüsü mü

  6. Rust in Peace. says:

    Şarkıyı sevdim sabahtan beri dinliyorum. Albüm bu şarkı ayarında olursa eski Leprousçuları da sevindirir. Ben Aphelion dışında hepsini baştan sona seviyorum. Aphelion’da güzel şarkılar var ama hepsi birbirinin aynısı gibi şarkıların, tarzla sıkıntım yok direkt şarkılarda pek bir olay yoktu. Dinlediğim 3-4 şarkı var toplasan o albümde.

    Buraya yazmışken şunu da yazayım, Pitfalls’un çok fena hakkı yeniliyor. Tarzı sevmeyenleri anlıyorum ama şarkıların kendilerinde hiçbir sorun yok.

  7. backbone says:

    Hadi oğlum congregation 2

  8. Şarkının klibi geldi, haber güncellendi.

  9. Dysplasia says:

    Tövbe estağfirullah.

  10. Opethsevenbiri says:

    Sanki yine Alt-Pop şarkısı yazmışlar da sonradan Djent eklemişler gibi geldi, iyi şarkı ama.

  11. emredeicide says:

    rip

  12. Boba Fett says:

    şu djenti başımıza bela ettiler.

  13. presto says:

    Leprousun yaptığı hiçbir iş olmamış veya undesigned hissettirmiyor. Hepsinde iyi fikirler ve enstrümanlarına hakim insanlar tarafından iyi kurgulanmış senaryolar var. Her albümde soundlarını güncelleyip bunu başarabiliyor olmaları takdirlik.

  14. Yorumcu says:

    Bunlarin metalle anilmasi tum metalcilere hakarettir

  15. deadhouse says:

    Bu grup ve özellikle grubun frontmani kuzey Avrupa’da neden intihar oranının yüksek olduğunun kanıtıdır. Hiçbir zaman sevmedim grubu ama grubun gelişimini, müzikal serüvenini takip ettim. Fanlarının tabiriyle mis gibi gruptu, sonra vokalistin kişisel buhranlar ayyuka çıktı ve grup giderek sikkolaşmaya başladı. Evinde ölü bulundu haberini okursam şaşırmam.

    Boba Fett

    @deadhouse, Hocam adamın kız arkadaşı Ukrayna savaşından etkilendi, deprem konusunda en azından bildiğim kadarıyla sosyal medyadan destek oldu, yardım kısmını bilmiyorum. Yine bildiğim kadarıyla Filistin konusunda da boş değildi. Özetle düşünen, başkalarının derdiyle dertlenen bir adam, böyle adamlara mutluluk yok.

  16. Tirbuşon says:

    Şu vokaller olmayaymış deneysel rock ayağına baya yürürdü bu grup. Ah o vokalist🤮

  17. SileJack says:

    Giriş kısmını biraz uzun bulsam da “Like a Sunken Ship”i bayağı bir beğendim.

    Rust in Peace.

    @SileJack, Bir Leprous şarkısında tekrar growl duymak bu sene en çok şaşırdığım şeylerden olabilir. Çok iyi olmuş. Şu çıkardıkları 3 şarkının içinde efsane şarkılarına yaklaşacak seviyede bir parça görmesem de 3′ünü de beğendim, bakalım full albüm nasıl olacak.

  18. Necrobutcher says:

    geldi stres topu

  19. presto says:

    İçlerinde hit olucak yapıda bir şarkı olmasa da 3 singledan da mutluyum. Leprousu hala festival açık hava grubu yapıcak etkide şarkılar olmasa da kapalı karanlık salonlarda kendi kurdukları atmosferde seyircisini içine alıp çok da mutlu edicek şarkılar oldukları aşikar.

  20. Rust in Peace. says:

    Peak Leprous’un yanına yaklaşamayacak bir albüm olmuş yine. Kötü değil, yine diğer albümlerin hepsinden farklı bir tarzda, ama yok ya. Çıkamıyorlar bir türlü oraya. 2,3,9,10′u dinlerken bayılacaktım. Albümde şunlardan 2 tane max olmalı derdim adam 4 tane koymuş. Gerisi güzel ama. 6-7-8′de ilginç şeyler var ve hoşuma gitti. Singleları beğenmiştim zaten. Yine de diskografiyi sıralayacak olsam son 3′e girer.

  21. Rust in Peace. says:

    Sitede Leprous dinleyen kalmamış :( Ki 10 güne yakın dinledikten sonra söyleyebilirim ki bence Pitfalls ve Aphelion’dan iyi albüm. Like A Sunken Ship ile başlayıp Starlightla biten 4 şarkı özellikle mükemmel. Dinledikçe daha çok sevdim albümü.

    Aim

    @Rust in Peace., Daha dün spor salonunda ağırlıklarla boğuşurken contaminate me’yi dinledim. Tall Popy Syndrome, Bilateral, Coal ve Congregation albümlerini ezbere bilirim. Öyle bir rota değiştirdiler ki son albümlere tıklamaya korkuyorum.

  22. Dysplasia says:

    Malina’dan beri dinlemiyordum. Bugün uzun yolculukta bi açıp bakayım dedim de allah günah yazmasın bu ne amk.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.