# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
KILLERSICK – Grim Reaper EP
| 12.07.2024

Ter atma seansı.

Macaristan’dan çıkan yeni ve genç bir thrash metal grubundan bahsedeceğiz bugün. Bunu yapmamızın esas sebebi, son dönemde bilinçli olarak yapmasak da sitede yoğun bir death ve black metal grubu ağırlığının olması.

Ne var ki bu konuda bize çok da kızılmaması gerek, zira yeni çıkan albümler listelerine bakarsanız hakikaten bu ekstrem türlere bariz bir yoğunlaşma olduğunu görebilirsiniz. Zamanının en revaçta türleri olan thrash metal, heavy metal, giderecek daha underground bir kimliğe bürünüyor ve iyi yapan grup bulmak nispeten zorlaşıyor.

KILLERSICK tam bir thrash, crossover grubu. D.R.I., MUNICIPAL WASTE ekseninde hareket ediyorlar ve thrash metal ile punk’tan aldıkları ilhamla son 40 yıldır alışık olduğumuz bu türü olanca coşkusu ve gençlik ateşiyle yapıyorlar. “Grim Reaper” EP’sinde, geçtiğimiz sene çıkardıkları “We are Toxic” EP’sine adını veren şarkının yanına ekledikleri iki şarkı var. Aşağıdaki klipten de göreceğiniz üzere…

…kendileri tamamen gaz, eğlence, ter atma temeline oturan bir müzik yapıyorlar. Frontman çocuğun kırmızı flying-V gitarından davulcunun D.R.I. tişörtüne, arkaya topladıkları arkadaşlarının wall of death yapmasına, klibin sonundaki kaykay muhabbetine kadar her şeyleriyle retro thrash’i, pizza thrash’i günümüzün koşullarıyla olması gerektiği gibi yansıtıyorlar.

Bu tarz adrenalin odaklı, müziğin coşma ve eğlenmeye yönelik bir araç olarak kullanıldığı thrash metal karakterini seviyorsanız, “Grim Reaper” EP’si 15 dakikalık bir ter atma seansı için yeterli olacaktır.

Albümün okur notu: 12345678910 (7.50/10, Toplam oy: 6)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2024
Şirket
El Emeği Göz Nûru Plakçılık
Kadro
Márk Schönwald: Vokal, gitar
Milán Horváth: Bas, geri vokal
Norbert Erőss: Davul
Şarkılar
1. Wicked Lord
2. We Are Toxic
3. Grim Reaper
  Yorum alanı

“KILLERSICK – Grim Reaper EP” yazısına 1 yorum var

  1. BK says:

    Kritikte de muhabbeti geçince içimde bir merak uyandı. Acaba gelecekte ekstrem metal türlerinin popülerlik anlamında thrash/heavy metali tamamen geçeceği bir dönem görecek miyiz? Öyle olursa hiç iyi olmaz ama. Underground metal türleri zaten underground oldukları için güzeller.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.