# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH yeni albüm yazımına başladı
29.06.2024

“Dave’e yalvardım.”

Dave Mustaine Şubat ayında yaptığı açıklamada yeni şarkılar yazmaya yakında başlayacağını ve yıl sonuna doğru bir şeyler kaydetmeyi umduğunu açıklamış, “The Sick, the Dying… and the Dead!“in yazım ve kayıt sürecinin uzun sürdüğünü ve yeni albüm için o kadar bekletmek istemediğini söylemişti.

Yeni bir açıklama da grubun basçısı James Lomenzo’dan geldi. Lomenzo, MEGADETH’in yoğun şekilde yeni albüm yazımıyla uğraştığını belirtti:

“Şu an aktif şekilde yeni şarkılar üzerinde çalışıyoruz. Şu anda yeni bir grup olduğumuzu söylemek çok da yanlış olmaz aslında. MEGADETH’in yeni bir sürümü gibiyiz. Dave yeni bir şey kaydedip yayınlama konusunda çok istekli. Bence bir önceki albüm çok iyiydi. Gruba katıldığımda albüm kaydı yeni bitmişti ve albümdeki basları çalmayı çok istemiş, Dave’e yalvarmıştım. O ise kaydın tamamlandığını söylemişti, ben de tamam demiştim. Zaten o albümde gruba destek olan Steve Digiorgio da harika bir iş çıkarmış. Son albüm için yazdığı baslara bayılıyorum ve yazdığı basları sahnede çalmayı çok seviyorum.”

  Yorum alanı

“MEGADETH yeni albüm yazımına başladı” yazısına 9 yorum var

  1. Seyfettin Dursun says:

    Jeff Loomis ve Eloy Casagrande’den uzak duralım dedecim…

  2. Candaş says:

    Blast beat duyar mıyız artık blast beat?

  3. bk says:

    umarım bu sefer daha iyi bir şeyle gelirler

    zynp

    @bk, son albümleri çok iyiydi, önceki albümleri daha da iyiydi. daha ne bekliyorsunuz? 60 yaşında adamlar emekliye ayrılmıyor hala üretip dünya turu yapıyor.

    bk

    @zynp, zaten son albümlerinin kötü olduğunu söylemedim, ki ben de kötü bir albüm olduğunu düşünmüyorum. Ama bence daha iyisini yapabilirlerdi sonuçta Megadeth bu, neler yapabildiklerini zamanında gördük. Bu yüzden umarım bu sefer daha iyi bir şeyle gelirler dedim.

  4. “Yeni Megadeth albümünde şu anki kadro aynen kalır” 4.26 oran veriyor, bence denenir.

    Erhan

    @Ahmet Saraçoğlu, Megadeth’e şu saatten sonra sen, ben, vilehand ve cemil ş. olarak katılsak bile değişen hiç bir şey olmaz. Megadeth esasında Davedeth olduğu için kim girmiş kim çıkmış bakmıyorum bile. ;D

    Yeni albüm süper olacak hiç kuşkum yok.

  5. eatthegun says:

    Her birkaç yılda yeni sürüme geçiyor grup zaten amk

  6. Kürşat says:

    megadethOS v.3.169
    -minor bug fixes

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.