# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. deadhouse says:

    Ahahahahaha Ramsey 3′tür yalnız kalıyor, teknik direktörümüz ilk 2 pozisyonu görmezden gelerek hamle üstüne hamle yaptı ve Ramsey’in gol atmasını sağladı. Tebrikler Eski Kaleci.

    çaksu

    @deadhouse, Hakkaten spoiler da verdiler trailer da gol için.

  2. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/Yptcn

    Gelir mi gençler? Bence gelmez gibi ama.

  3. deadhouse says:

    @ismail vilehand, Kg oynadım, ondan şüpheliyim.

  4. riser says:

    Bale 1.5 alt mı oynadın be kardeşim, o nasıl penaltı?

  5. ismail vilehand says:

    Utanç verici bir yenilgi daha. Beter olun.

  6. Rust in Peace. says:

    Umarım 2 – 3 de İsviçre sallar. Benim milli takımım değil artık bu. Bir tane oyuncu yok yüzüne baktığımda hırs göreyim. Hepsi kağnı gibi oynuyorlar. Adamları zorla ittireceksin arkadan.
    Tdye zaten diyecek bir şey yok. 75 dk Kenan Karamanı tut, 2.yarının başında alacağın adamı 82de al.
    Futbolu takip etmiyorum kulüpler bazında uzun zamandır, gs şampiyonluğu kaybetti bir şey hissetmedim ama bu harbiden koydu. Parçalandım.

  7. deadhouse says:

    Sen teknik traktör bile olamazsın. Yabancı sınırı diye kafa şişirip memleketçilik yapıp Fenerbahçe ve Galatasaray kompleksinden ne yapacağını bilmeyen taktik, teknik yoksunu Eski bir Kalecisin sadece.

  8. Twat says:

    Bende mi sıkıntı var başkaları da böyle düşünüyor mu bilmiyorum da, malum militarist parçadan ve genel rezalet gündemden dolayı takımdan iyice soğuyup maç başlamadan hemen önce de zorla vergi toplayan kanalda k*nal ist*nbul reklamını görünce içimden “sizin yapacağınız propagandayı algıyı s.keyim *mına koduğumun rantçı piçleri, size her şey müstehak puan alamayın da havanız insin” diye küfretmiştim. Dolayısıyla maç sonunda da hiç üzülmedim. Bu noktaya getirdiler artık sanırım heheh.

    Not: moritanya-fiji maçından bahsediyorum, yanlış olmasın.

  9. Yiğit says:

    Maç ve Türkiye hakkında herhangi bir yorum yapılmadan sanki Euro 2020 macerası hiç yaşanmamış gibi geçelim bence.

  10. çaksu says:

    İtalya sağlam takım hakkaten. Geceye bir Ömer Üründül analizi bırakalım. (Adam kayda değer yorumlar da yapıyor, yermek değil takılmak olsun. Asıl komiği şee..e.gghuuh.. oğğğ.. falan diye 5er saniye ıkınmaları. Sakin hocam. Bi nefes al. Önce cümleyi kafanda kur…)

    Mancini hocam aslansın.

    Bi de bu gavurun ‘late run’ dediği koşu ile atılan gol çok estetik ve tatmin edici geliyo bana. Locatelli’nin ilk golü gibi. Öncesinde de kanat oyuncusu topla çizgiye indiyse oohh yeme yanında yat. Rakip çizgiye indiğinde bütün defansın paniğini hissetmek ve izlemek de çok zevkli.

  11. Negro Lupus says:

    Danimarka – Belçika : MS2

    Ukrayna – K. Makedonya : MSH0

    Hollanda – Avusturya : MS0

  12. Mahakali says:

    Şenol Güneş berbat bir turnuva geçirdi, buraya kadar muhteşem getirmişti oysa ki. Kendisine hiç yakışmadı, kariyeri açısından bir kırılma olabilir bu turnuva. Ha bence bu turnuvada görüldü ki tarihin en iyi jenerasyonu falan değil bu takım. Çağlar ve Uğurcan dışında hepsi ortalama oyuncular, aralarında bir yıldız, maça direk etki edecek bir oyuncu yok. 2002′deki jenerasyon bu takımdan kat kat iyidir. Dün içimden keşke Emre Belözoğlu futbolu bırakmasaydı dedim, şu gün gelse hepsinden daha iyi oynardı.

    Dünya kupasına kadar oyuncularımızın gelişmesi gerekiyor, özellikle cengiz, Yusuf, Orkun Kökçü, Zeki Çelik, Merih Demiral doğru düzgün forma şansı bulabilecekleri takımlarda oynamaya devam etmeliler. Halil Dervisoglu ilk 11 oynamalı artık. Rıdvan Yılmaz, Kerem ve Mert Müldür de seviye atlarsa 2022′de umudumuz olabilir.

    Negro Lupus

    @Mahakali, +1

    Retrokafa

    @Mahakali, şenol güneş aşırı abartılmış bir hocadır çünkü.talisca’lı o Beşiktaş kadrosunu, rakipler de rezil durumdayken şampiyon yapamaması bunun ispatıdır bence.

    mahakali

    @Retrokafa, Vallahi bir örnekle birilerini yermek çok acımasız olur kanımca. Fenerbahçe’nin çok daha iyi kadrosu varken 2016′da şampiyon yapması, Beşiktaş’la Uefa çeyrek finali, Şampiyonlar liginde namağlup gruptan çıkması, Avrupa Şampiyonası elemeleri ve Dünya Kupası elemelerindeki başarısına bakılınca Şenol Güneş’e abartılmış demek mantıklı gelmiyor bana. Gittiği her yerde başarılı olmuş bir hocayı bir kötü turnuva geçirdi diye gözden çıkarmak bizim milletin ve futbolu yönetenlerin en büyük hatası.

    Niyeyse bu ülkede bazı insanlar sürekli kendini kanıtlamak zorunda bırakılıyor. Bazı insanlara karşı aşırı nefret ve sabırsızlık var. Şenol Güneş’e 2002′de yapılanlar bunun bir örneği. Yıllardır Burak Yılmaz’a “kazma” muamelesi yapıldı, Ozan Tufan hiç sevilmiyor vs. Yıllarca Fatih Terim için “Sadece gaz veriyor, taktik bilmiyor” denildi. İyi olan, bir fikri olan insanları yıpratmak gibi bir huyumuz var.

  13. Gökay says:

    Günlük

    https://nsn.page.link/LqWic
    https://nsn.page.link/rfH5Z

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Danimarka-Belçika beraberliğinde “Eriksen için oynayalım” gazını düşündün diye tahmin ediyorum.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Evet kesinlikle o gazın büyük oranda etkisi var; fakat Eriksen olayı yaşanmamış olsa da bu maça yine 0 oynardım. Grup favorisi iki ekip karşılaşmasında genelde, diğerlerini nasılsa bir şekilde tokatlarız deyip birer puanı paylaşıyorlar. Eriksen yokluğuna ve travmasına rağmen Belçika ya açılan oranı da yüksek gördüm açıkçası.

  14. Melkor says:

    İki maçın ardından milyonlar tek yürek akıllarda bir soru: “Bizim bu turnuvada ne işimiz var?” Hamasetle futbol oynanmadığını bir kere daha tecrübe ediyolar. Bu arada turnuvayı başından beri trt4kdan izliyorum. Şansa açmıştım bi baktım ne ömer üründül dingili ne de o yavşak spiker var. Bilmeyenlerin haberi olsun.

  15. deadhouse says:

    3.2 milyon euro maaş alan Eski Kalecinin taktikten, teknikten yoksun olduğunu, takımı turnuvaya hazırlamadığını, rakipleri analiz etmediğini, oyunu okuyamadığını, yanlış kadro tercihleri yaptığını, oyuna müdahale edemediğini, iki maç boyunca turnuvanın en kötü takımının Türkiye olduğunu, gol dahi atamadığımızı söylüyoruz.

    Hala Eski Kaleciye laf atmayın, eleştirmeyin diyorlar. Harika gerçekten. Bravo!

  16. deadhouse says:

    Danimarka – Belçika 2-2 skor
    Hollanda – Avusturya 3-2 skor

    300 oran

    Danimarka – Belçika 1-1 skor
    Hollanda – Avusturya 1-0 skor

    30 oran

    Seç, beğen.

  17. Böyle oynadım:

    Ukrayna – Makedonya: 1 üst
    Danimarka – Belçika: 2 üst
    Hollanda – Avusturya: 1 üst

    Ahmet Saraçoğlu

    İkinci de geldi, o da hoş geldi.

    Hollanda yap numaranı.

    Ahmet Saraçoğlu

    1 golle yandık.

    https://nsn.page.link/HRrgT

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, En garanti gözüken maçtan gitmiş. Oranlar harikaymış.

  18. 3 gün sonra Makedonya-Türkiye maçı olsa: ÇŞ 1-X’e 5.000 TL basar keyfime bakarım.

    Bu arada Pandev harbiden tam bir topçu ya.

  19. Bizim çocuklar o kadar kötü ki, diğer maçları izlerken futbol keyfinin bilmem neyin yanında bir de utanma duygusu hissediyorum yeminlen. Makedon orta saha uzaktan vuruyor, ilk aklıma gelen şey “şu an bizde bunu yapabilecek bir kişi yok” oluyor. Harbiden yazık.

  20. mahakali says:

    Kuzey Makedonya bile bizden iyiydi şu turnuvada. İkinci yarı baya yıprattılar Ukrayna’yı. Ben çok mutlu oluyorum böyle takımların oynadıkları futbolu görünce. Herkesin bir oyun planı vardı, bizim yoktu, o noktaya da üzülüyorum. Finlandiya Belçika’yı yenip gruptan çıksa aşırı mutlu olacağım ama imkansız gibi.

  21. Gökay says:

    Ulan bugün için de tekrar yazıklar olsun

    https://nsn.page.link/NZ843

    deadhouse

    @Gökay, Hocam 22 yatırdığına göre epey inanmışsın bu kupona. Yazık olmuş cidden. Bu arada Ukrayna 2-1 skor tahmini için de tebrik ederim.

    Gökay

    @deadhouse, Evet Deniz Hocam. Genelde minimum tutarda kuponlar deniyorum bilindiği üzere. Bu öyle anlık belirdi; Finlandiya da her şey beklediğim gibiydi Lahti maçı için, Ukrayna maçını da hemen bir önceki maçta yazmıştım hatta. Bizimkilerin bir halt yiyemeyeceğine de emindim de, e bu kadar da değil be kardeşim.

    Teşekkür ederim. Gözler Hollanda maçında. Turnuvadaki en hızlı ve karmaşık oyunu gördüğüm kadarıyla Hollanda oynuyor. Avusturya da kenarlardan güzel anlar yakalayabiliyor. Belki erken bir gol. Bu maç da 2/1 olmazsa, turnuvada herhalde böyle bir sonuç çıkmaz. Skor + 2/1 tutarsa, kuponografim için de güzel olacak tabii

  22. Yiğit says:

    Bismillah olum yanlışlıkla 2 dk geç açtık gol olmuş. İlk 6 dk’da 3 tane atabilirlerdi. Şaka maka fena oynuyorlar.

  23. Yavaş çekimde rakiple mücadele eden ve topla ilerleyen bir Romelu Lukaku yeşil çimlerin gördüğü en göz korkutucu şey olabilir.

  24. De Bruyne’nin 3 kişiyi markete gönderip yine de şutu düşünmemesi, boş adama vermesi. Büyüksün sarı çocuk.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Enfes asist. Buz akıyo adamın damarlarında.

  25. nomoshnocore says:

    vay a*k de bruyne hahahaha. adam gol atarak küfür etti resmen :D

  26. çaksu says:

    Süper maçtı. Şu Danimarka elenmesin ya çok yazık olur.

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, en iyi maçlardan biriydi bence de. Mücadele açısından belki de en ateşli maçtı.

    Yiğit

    @çaksu, yazık oldu hakikaten. Kalite farkı konuştu. Belçika’nın iki golü de birbirinden klastı. Lukaku’nun çalımları üstüne harika paslaşmalar ve gol.

    deadhouse

    @çaksu, Tabii tabii tüm Kuzeyli ırklar turnuvaya devam etsin değil mi? Danimarka, Belçika, Hollanda, İngiltere, Galler. Ohh kebap.

    İnadına Akdeniz ülkeleri, inadına Latinler, Balkanlar. Kupayı Portekiz’e kazandıracağız!

    çaksu

    @deadhouse, Portekiz olmaz malesef ya. Turnuvanın en çirkin formalı takımı. Hehe. Bu sebepten midir, hiç bi zaman çok sempati duyamadım.

    Gel İtalya’da anlaşalım. Fıstık gibi bir mavi. Ona yakışan iyah şort. Güneyli mi güenyli. Hırslı mı hırslı. Tatlı bela millet ohh..

    Galler de umrumda değil. Bale’in şutu ve Ramsey’nin koşusu dışında bişeyi yok. Bi bizim gibi uykudan yeni kalkmış takımı yenerler. İskoçya istisna tabi.. Çünkü Robbo. Çok farklı bi sevgim var puşt herife.

    Onun dışında saydıklarının hepsi izlemesi zevkli takımlar şu an. Finlandiya Rusya falan aradan çıksın bunlar, iyi takımlar kalsın istiyorum bi an evvel.

    Taşak seviyesini koruyamadım ciddiye bağladım kusura bakma :/

    deadhouse

    @çaksu, Aslında bakarsan hiçbir takıma sempati duymuyorum. K. Makedonya’nın kupayı alma ihtimali olsaydı belki onları isteyebilirdim. Onun dışında hepsinin canı cehenneme. Bildim bileli milli takımlarda tuttuğum tek takım her zaman, futbolu takip ettiğimden beri Arjantin’dir. E Arjantin de yok burada.

    Yiğit

    @deadhouse, evet çünkü kuzeyliler üstün ırktır!

  27. Alondate says:

    Ömer Üründül’ün yorumculuk ile para kazandığı bir dünyada yaşamak küfür gibi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Alondate, Ömer Üründül bunca yıldır yorumculuktan hiç para kazanmadı. Hobi olarak yapıyor. TAB Gıda ortaklarından, Burger King Türkiye’nin %30’u kendisinde, Sbarro Pizza kendisinde, inşaat sektöründe çok büyük yatırımları var. Hayvan gibi zengin bir iş adamı kendisi ve dediğine göre bunca yıldır maçlara gitmek için harcadığı toplam parayla kulüp satın alıp takım bile kurabilirmiş.

    Yiğit

    @Alondate, bence dinlemesi gayet keyifli bir herif. Arada sırada çok eski maçlardan çat diye örnekler vermesi de bilgisini gösteriyor. Sadece “fact” tarzı kurduğu cümleler çok fail oluyor.

  28. Ugur says:

    Kaybedeceğin zaman Danimarka gibi kaybet de şanın yürüsün.Canları sağolsun.90+5′de topu kapıp koşmalarını bazı ruhsuzlara defalarca izletmek lazım.

    Bir de “Altın jenerasyon”, De Bruyne ve Lukaku ikilisine yatsın kalksın dua etsin bence.

    çaksu

    @Ugur, Kağıt üzerinde kadroyu görünce zihninde canlanan golleri attı Belçika. Yapacak bişey yok.

    İlk yarım saatlik “Noluyo lan!” dan sonra oyunu dengeleyen Belçika’yı, bi adım öne geçiren net KDB oldu. Çok özel puşt herif.

    Danimarka takım halinde elektroşok yemiş gibi başladı. İlk yarı bızk cızk elektrik saçtılar. Müthişlerdi.

    İzlemesi keyifli takımlar devam etsin istiyorum. İşallah ederler.

  29. deadhouse says:

    İstatistik: 17 maçın 11′i 2-3 gol aralığında sonuçlandı.

  30. çaksu says:

    Underrated CM Gini Wijnaldum’un en underrated özelliklerinden biri, ayağındaki topu kesinlikle kaybetmemesi. Az önce iki Avusturya’lı bunu sıkıştırınca yine gördük. Ne kadar zor görünürse görünsün kaybetmiyor adam.

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, kaybetmiyor ama bu maçta 1-2 kez çok oyalanıp pozisyon piç ettiği de oldu. Bence çok akıllı oynuyor ama hızlı aksiyon alma konusunda bazı sıkıntıları var.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Evet gol ve asist yapma konusunda da mesela özel bi oyuncu değil. Ama çok garip bi adam koy merkeze tam çarpışmanın ortasına, herkesi daha iyi yapsın.

    Bu arada 90+4′te hem dediğin gibi pozisyonu piç hedip hem de topu kaybetti! :o Yorulmuş olmasına veriyorum artık.

  31. Necrobutcher says:

    @Ahmet Saraçoğlu, takımın üstünde büyük siyasi baskı var. O spor bakanı denen sapık her gün arıyordur eminim. Ben çok umutluydum takımdan ama uzunu mutlu etmedikleri için memnun olmaya başladım bu kötü futboldan.

  32. çaksu says:

    Haha Alaba’nın şutundan sonra Van Bronckhorst’u göstermeleri..

  33. deadhouse says:

    @Alondate, Kendisini dinlemek keyif verici bence. Analiz kasıp geçiş oyunu diye kafa ütüleyen, 20 yaşındaki futbolcunun 12 yaşındayken ne yaptığından bahseden, “ben bu futbolun kitabını yazdım, yarı akademisyen sayılırım” tavrındaki yorumcular gibi değil. Onlar acayip sıkıcı. Keşke daha çok maçta Ömer Üründül olsa. Bu arada kendisi hiçbir zaman yorumculuktan para almamaktadır. Çok zengin bir işadamı. Hobi olarak yapıyor yorumculuğu.

  34. deadhouse says:

    Vay be az önce İsviçre – Türkiye maçının iddaa oranlarına bakarken deja vu yaşadım. Sanki birkaç yıl önce yine böyle bir turnuvada son maç İsviçre’ye 1.50 civarında oran verilmiş de yine oranlara bakmışım gibi.

  35. deadhouse says:

    Ne güzel ya. Euro 2020 organizasyonunda sahanın ortasında açık açık ırkçılık yap 1 maç ceza al. Yozlaşmışlık böylesine zirveye çıkmamıştı hiç. Arnautovic siyahilere ırkçılık yapsaydı 5 maç alırdı herhalde ya da Yahudi karşıtı bir eyleme imza atsaydı. Arnavut, Makedonsa serbest. Lobi yok, zavallı ülkeler. Irkçılık serbest, devam et. Aşağılık ikiyüzlüler.

  36. Negro Lupus says:

    https://nsn.page.link/37RPL
    Nesine’de oynamış olduğum kuponum

    RİP for my heart.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Negro Lupus, büyük geçmiş olsun.

    Negro Lupus

    @Ahmet Saraçoğlu, Sağol abi . Avusturya ve yedi cedlerine sağlam methiyeler düzdüm şair oldum galiba . Teşekkürler Avusturya

    Gökay

    @Negro Lupus, oof of geçmiş olsun hocam. Avusturya nın ilk maçından eser yoktu maalesef. Ben erken penaltı kararına bağlıyorum bunu. İlk 10 dakika kısa bir süre olsa da, Avusturya nın penaltıdan sonraki oyunları çok çok farklıydı. Hakem in vermeye niyeti yoktu aslında, tepkiler üzerine incelemek zorunda hissetti herhalde. Pozisyon net penaltı olsa da, çok da tehlikeli olmayan pozisyonlar üzerinden bir tarafın motivasyonunu erken düşürebilecek penaltı kararlarını doğru bulmuyorum. Kural, kuraldır tabii. Gol potansiyeli yüksek bir maçtı, maç karar sonrası kitlendi diye düşünüyorum.

    Negro Lupus

    @Gökay, Normalde bu maçta Avusturya’nın gol atması kesin gibi birşeydi . Ama gel gör ki dostum maçlar kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor

  37. owlbos says:

    Galler’in bizi aptal olarak gördüğünü düşünüyorum. İlk gol de ikinci golde daha önceden denenmiş gollerdi… Yediğimiz 2 golde de üzülmedim çünkü mallık bunu gerektiriyordu. Özellikle 2. golde yağlarım eridi, Türk futboluna verilmiş koca bir ders gibiydi. Saniyeler kalmış bitime korner kullanıyorsun, ama hala gol hala futbol oynamayı düşünüyorsun. Biz dünyanın en kötü takımıyla 100 maç yapsak 100 maçta tek farkla önde olsak o topu 100′ünde de köşede öldürmenin peşinde olurduk. O yüzden bu gol tam bir tokattı, oyuncuların kişisel performansı hiç bir şey; fizik gücün, takım oyunun taktik anlayışın yoksa.

  38. deadhouse says:

    Hırvatistan – Çekya MS1
    İngiltere – İskoçya Kg Var
    İsveç – Slovakya MS1
    Bohemians – Drogheda Kg Var
    Finn Harps – Derry City Kg Var
    Inter Turku – SJK MS1

    32 oran.

  39. deadhouse says:

    Aslında bu Avrupa Şampiyonası’nda çok para var, ama işte tek maç oynarsan. 2. 3. maç olayı bozuyor. Bugün Hırvatistan’a aşırı güveniyorum. 1.90 iddaa’nın hediyesi bence.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, bana da X ya da Çekya alır gibi geliyor sabahtan beri. İskoçya da İngiltere’ye gol atamaz gibi geçiyor içimden. Hatta İsveç-Slovakya’ya ÇŞ X-2 oynayacağım. Bakalım.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Derbi olduğu için İskoçya gol atar düşüncesindeyim. Genellikle böyle maçlarda maç dışı etkenler önemli rol oynuyor. Aralarında oynadıkları son 10 maçın 7′sinde İskoçya gol atmış. Slovakya ve Çekya’nın ilk maçlardaki galibiyetleri; Polonya’nın 10 kişi kalması, İskoçya’nın hiçbir varlık gösterememesi gibi nedenlerden ötürü benim için çok değerli galibiyetler değil. Hırvatistan eski formunda olmasa da yine de turnuva takımı ve ilk maçı kaybetmesinin de etkisiyle reaksiyon verecektir. Aynı şekilde İsveç de çok sağlam bir takım. Bir kere Slovakya galibiyeti bence imkansıza yakın. Bir şekilde 1 farkla da olsa İsveç alır düşüncesindeyim.

  40. çaksu says:

    54. dk da Emre Özcan (dı galiba adı) süper bişey yapıyor, iki yarıdaki ayrı ayrı ortalama pozisyonlarını bulmuş Belçika’lıların. Kjaer’in müthiş performansı karşısında zorlanan (vay mk) Lukaku’yu sol stoperin üstüne salıp Danimarka savunmasını dağıtan Martinez, yıllar önce Everton’da iken de yapardı bunu. İlk 4 için yarıştıkları Arsenal’i böyle yendiği bi maçı hatırlıyorum. Lukaku sağda, Naismith diye bi herif vardı false nine, solda kim hatırlamıyorum. Mirallas falan mıydı acaba.. Herneyse.

    https://www.youtube.com/watch?v=g7Mia-r7P68

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, az önce izledim bölümü. Futbol yorumuna doydum resmen. Socrates <3

    Mirallas'tı evet. 3 kişi dağıtmışlardı o maç savunmayı. O sırada PL maçlarını kim veriyordu ya da veriliyor muydu hatırlamıyorum ama bu maçı baya iyi hatırlıyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=iCK-exljPH8&ab_channel=EvertonFootballClub

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Haha süpersin. Ben uğraşamadım bulamam diye.

    Doğru hatırlıyorsam sezonun sonuna çok yakındı bu maç ve direk rakiplerdi 4. sıra için. Bu maçı alıp avantajı ele geçirmiş, ama sonraki maçlarda kaymış ve yine yapamamıştı Everton. Hey gidi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, videonun ilk pozisyonunda Osman’ın Papiss Cisse’nin efsane golünden atma çabası gözlerden kaçmıyor.

  41. çaksu says:

    Dün Gini dedik de.. Frenkie müthiş oynuyor iki maçtır.

    Bi de ben kalp 3-5-2.

    Yiğit

    @çaksu, harbi öyle +2. 3 defanslı sistemlere bayılıyorum.

  42. Bugünkü üç maçın da (Swe-Slo/Cro-Cze/Eng-Sco) alt olma ihtimali yüksek gibi geliyor o yüzden hepsine üst oynama qeyfi.

  43. Ugur says:

    Yarı final tahminlerimi salıyorum, eşleşmeleri ezbere bilmiyorum o yüzden oynanan futbola göre:

    İtalya, Belçika, Fransa, Hollanda

    Bir de Çocukluğumdan beri fanı olduğum İtalya’nın iki maçtır 3 atmasına nasıl keyifleniyorum anlatamam (hain alert).Benim için şahane bir turnuva oluyor.Forza Azzurri!

    deadhouse

    @Ugur, Geçen turnuva maç kazanmadan şampiyon olan takımı unutmuşsun. Ofansı bilemem ama genel bakıldığında “bu takım yenilmez” dediğim 1. takım Portekiz. Göze hoş gelen futbol oynamadıkları kesin ama taş gibi takım yani.

  44. Futbolun katili, gündüz maçlarında saha zeminine düşen stat çatısı, ışıklandırma vs gölgeleri.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, TV’nin ekran ayarları konusunda uzmanlaşıyorum bu sayede. Parlaklık + kontrast kombinasyonları geliştirdim farklı saat ve ışıklar için.

  45. Cryosleep says:

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi uzun teyip geçmiş sizin oradan diyorlar.

  46. çaksu says:

    Why did England’s ‘golden generation’ fail? Lampard, Gerrard and Rio reveal all | PL Tonight
    https://www.youtube.com/watch?v=kRdbUfcBPZw

    Fazlaca zaman harcıyorum futbola ama.. Hoşuma gitti baya. İlgisini çeken varsa.. Ferdinand, Lampard ve Gerrard ile toplu terapi seansı.

    Ben de bu rahatlığa özeniyorum. Eveleyip gevelemeden, utanmadan, kendi hatanı da onun hatasını da söyleyerek, net şekilde doğru bildiğini söyleyerek konuşmak.. TV’de! Vay anasını. Ütopya gibi geliyor burada yaşayınca.

  47. ismail vilehand says:

    L O V R E N

    O

    V

    R

    E

    N

  48. Yiğit says:

    Ahahah kazma Lovren yine şaşırtmıyor. Bu adamın bulunduğu takıma faydadan çok zararı oluyor.

  49. Yarın dışarıda olacağımdan Macaristan-Fransa ve Portekiz-Almanya maçlarını kaçırıyorum, bu yüzden kesin ikisi de 7,5 üst falan biter.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, 7,5 üste az kaldı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.