# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,214 yorum var

  1. Euro 2024 muhabbeti başlasın artık.

    Gruplardan kimler çıkar? Türkiye ne yapar? Yarı final, final, şampiyon adaylarınız kimler?

    Eşleşmeler de şu şekilde olacak.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu,

    Grup A’da 1. kesin Almanya, gerisinde fikrim yok.
    Grup B ölüm grubu, İtalya 1. olur, İspanya’dan pek umudum yok, Hırvatistan gruplardan çıkar.
    Grup C’den İngiltere ile Danimarka çıkar.
    Grup D’de Fransa dışında kimse 1. olmaz, Polonya belki bir sürpriz yapabilir ama ben Hollanda’nın 2. çıkacağını düşünüyorum.
    Grup E’den Belçika güle oynaya çıkar, geri kalanlar meh.
    Grup F bence en zevkli grup olacak, sırf Türkiye var değil, Gürcistan dışında her takım 1. olarak çıkabilir bence. En emin olamadığım grup.

    Türkiye bence kötü kadro değil, ama takım olarak nasıl bir şey çıkacak bilmiyorum. Vezir de olabilir, rezil de.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cryosleep, Dün Almanya’nın hazırlık maçını izledikten sonra, bence ölüm grubu A. En çekişmeli maçlar A grubunda olacak gibime geliyor.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, İzlemedim maçı, ama tabela yorumculuğu yapmak gerekirse, bu takım Ukrayna ile berabere kaldıysa…

    deadhouse

    @Cryosleep, Fransa kağıt üzerinde en büyük favori gibi gözüküyor ama bence pratikte değiller. L. Hernandez ve Tchouameni sakat, Coman ve Dembele yokları oynuyor, Giroud çok yaşlandı. Mbappe gerçeği dışında çok şans vermiyorum Fransa’ya. Diyeceksin ki Marcus Thuramlar, Kolo Muaniler bir sürü yıldız, yeni, iyi oyuncu daha var ama onlar da tecrübesiz. İngiltere ve Almanya’yı daha önde görüyorum ha Fransa bu finale kadar da çıkabilir yine. Bir kere şu kanundur: Almanya evinde turnuva düzenliyorsa yarı final veya final garantidir. Almanya büyük şampiyonluk adayı. Hazırlık maçları yanıltmasın. Wirtz, Kimmich, Musiala taşır bu takımı. Bence en iyi ve hazır kadro İngiltere’de. Ancak onlar bu kupayı hiç kazanamadıkları için yine bir şekilde elenecekler diye düşünüyorum. Bukayo Saka, Foden, Bellingham. İnanılmaz bir kadro. Ve bence teknik direktörleri de yetersiz.

    çaksu

    @deadhouse, Souhtgate dünyanın en iyi oyuncusu Trent’i oynatmamaya devam ettikçe müstahak bunlar sdfg. Böyle 20 yılda bir gelen bi yetenek bulup 11′e koymamak hakakten..

    https://youtu.be/UusGjQpMDMI?t=74

    Topu kontrol etmeye, kafasını kaldırıp bakmaya düşünmeye falan ihtiyacı yok çocuğun. Kestirmeden koordinat girip pozisyona sokar.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Gruplar çok önemli değil. En iyi dört üçüncü bile çıkıyor. Önemli olan sonraki turlar. Türkiye 2.
    veya 3. olursa geçmiş olsun. İngiltere veya Fransa ile oynayacak. 1. olma ihtimali yok. 4. olmasa başarıdır. Çok abartılıyor Türk takımı. Gürcistan’ı yenemezse ilk maçta bu iş biter zaten ilk maçtan.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, şampiyonluk adayım fransa, ikinci adayım almanya. Türkiye grup lideri olmazsa kesin elenir, Fransa veya İngiltere geliyor çünkü. Zaten bence gruplarda bile eleniriz.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, https://hizliresim.com/mldan85 Türkiye ne yapıp edip grubu birinci bitirsin yoksa hiçbir şansı yok. Başarılı bir turnuva geçireceğimizi sanmıyorum

    Necrobutcher

    @Ahmet Saraçoğlu, Dünkü maçta da gördüğümüz üzere yine kaos futbolu oynayacağız bakmadan 6 pasın içindeki 5 italyanın arasına top çıkararak bi bok beceremeyiz. umarım italya alır

    enemyofgod

    @Ahmet Saraçoğlu, Türkiye’nin 1. çıkma ihtimalini hiç düşük görmemekle birlikte olmayacağına da eminim.

    Bu senenin beni en heyecanlandıran takımlarından biri Belçika, altın jenerasyonunu kaybetti derken yeni yıldızlar çıkardı, umarım uzun ilerler.

    Bir terslik olmazsa İngiltere-Fransa finali izleyeceğiz gibi duruyor, umarım bir terslik olur.

    enemyofgod

    @enemyofgod, “Bu senenin beni en heyecanlandıran takımlarından biri Belçika”

    Bu analiz işini biraz azaltıyorum.

    Ugur

    Azzurri’yi dünya Kupasında izleyemedik ama 2020′deki gibi yüzümüz güler belki.

    deadhouse

    @Ugur, İtalyan ekolü asla küçümsenemez. 10. favori gösterildikleri zaman bile kupayı alabiliyorlar. Ancak bu turnuva hiç şansları yok. Kupa aldıklarında genelde iyi yıldızları oluyordu. 28 yıldır futbol takip ediyorum ben bu kadar vasat bir İtalya kadrosu görmedim. İngiltere – İtalya oynasa Real Madrid – Celta Vigo maçı gibi olur. O kadar büyük fark var.

    Ugur

    @deadhouse, Çocukluğumun takımı olduğundan yer aldığı her turnuvada favorim ama dediğin doğru.Kadrodaki adamları say desen sayamam.Gerçi 2020′de de Buffon yok falan diyordum kupayı aldılar.Ya aşırı başarılıyız ya da aşırı silinik.

    Ahmet Saraçoğlu

    Stoper hattından baya bi çekeceğiz belli ki. Sonumuz hayır olsun. Net bitirici santrfor olmaması en büyük sorun gözüküyordu ama esas defolar savunmada.

    Ferdi’nin bir an önce iyileşmesi lazım. Abdülkerim net 11 ama sağ stoper yangın yeri.

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, bir adam yüzünden yenildik ya şaka gibi. 2 golü de bedavadan verdi hırbo. Onca çabaya yazık oldu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Raddor, hem FB’yi hem Panathinaikos’u hem millî takımı yakabilen bir arkadaşımız.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Zalewski’nin golünde ceza yayına giren adama ortayı gösteren ve önünü boş bırakan Samet’ti sanırım di mi. Maç boyunca çok gözüme batmamıştı ama orda cringe oldum.

    Genel oalrak benim beklediğimden iyiydi milli takım. Yıllardır mıymıy dağınık oyunlara alışmışım.. Sahaya yayılış, topu karşılama pres vs hiç fena değil gibi geldi. Üretkenlik sıkıntısı da ikinci yarı değişiklerle giderildi gibi heheh. Umarım 11 başlar Arda. Yaratıcılık yükünü komple sırtına alacak gibi duruyor.

    Arda BAY Kenan ön hattıyla başlar mı hiç acaba? Ligi de millileri de hemen hiç takip etmediğim için bilmiyorum hoca ne planlıyor. Ama dinamit gibi ön hat olur haha.

  2. Şampiyonluk favorim Ronaldo’nun oynamadığı Portekiz. Ronaldo oynarsa Fransa. Normalde Portekiz’i fazla sevmem ve desteklemem ama çok geniş kadroları var.

    Kazanmasını istediğim takım diye baktığımda bu turnuvada kimseyi göremiyorum. Önceden İngiltere’yi tuttuğum turnuvalar vardı ama bunda özellikle sempati duyduğum, öne çıkan bir takım yok. Eski efsane futbolcular artık pek kalmadı, ondan muhtemelen.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Alessandro Del Piero yok, Zinedine Zidane yok, Michael Owen yok, Raul Gonzalez yok, Michael Ballack yok.

  3. deadhouse says:

    Hollanda, Fransa milli takımı gibi olmuş. Hepsi siyahi futbolcuların. Gullit, Edgar Davids, Kluivert, Rijkaard.

  4. Ugur says:

    Armin van buuren Hollanda millileri icin euro ’24 marşı yazmış.’Larger than life’ diye aratabilirsiniz.

    Ben de bu gelişmişlik seviyesinden istiyorum, Euro 2000 ruhu istiyorum, güzel müzikli turnuva istiyorum ulan.

  5. çaksu says:

    GS Salah haberleri nedir ya haha. Geçen yaz 150 milyon teklif etti Sudiler. Ki Salah Arabistan’a da Türkiye’ye de gelmeyi düşünmez, düşünürse çok şaşırırım. Hala hırslı, seviyesini korumak ŞL oynamak falan istiyor.

    Liverpool da sözleşmesini uzatmak ister bence bir ya da iki yıl. Hem bu sene verim almak hem Araplara fiyatı yükselttirmek için. Salah’ın performansı ve yeni transferin durumuna göre (Olise konuşuluyor) belki gelecek yaz satar.

    Ne alaka aqu.

  6. Frostauðn says:

    Almanya’dan bir cacık olmaz gruptan çıkıp elenirlerse şaşırmam. Türkiye şu Almanya’yı mahvedebilir eşleşse o kadar kötü bir izlenim veriyorlar. Kasıtlı olarak hazırlık maçlarında güçlerini göstermiyorlarsa bilemem ama eğer takım buysa hiç şansları yok Fransa, İngiltere, İtalya mahveder bunları

    deadhouse

    @Frostauðn, Hazırlık maçlarını ölçüt alma. Almanya’nın yarı final garanti. İngiltere de İzlanda’ya yenildi Wembley’de bir gol bile atamadı. Teknik adamlar turnuva için oyuncularını kontrol ediyor, bu futbolcular ne yapar, kim nasıl katkı sağlar, kimden bir bok olmaz diye bakıyorlar. Skor ve oyun çok umurlarında değil. 50 değişiklik yapıyorlar zaten böyle bir maç ciddi bir maç olamaz.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Frostauðn, @deadhouse, yalnız Neuer’de ciddi sıkıntı var. Yunanistan’ın golünü bu sitede takılan pek çok kişi bile yemezdi muhtemelen.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, Çok kötü bir goldü ben de o golün üstüne yazdım :D ayrıca topu tamamlayan oyuncu da geriden geliyor savunmanın da uyumaması gerektiğini düşünüyorum. Valla hiçbir tahminim yok bakıp izlicez artık herkes Leverkusen’i Atalantaya karşı favori görürken de ben o kadar emin değildim. Almanların o kadar hazır olduğunu düşünmüyorum oyuncu kalitesinden öte oyuncuların uyumu çok daha önemli mesela sırf o yüzden Türkiye’nin de başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

  7. deadhouse says:

    Okan Buruk’a verilen para şaka mı inanılmaz. Eğer rakamlar doğruysa sadece “yazık” diyorum.

    Frostauðn

    @deadhouse, Kopenhag’dan tokatlanmak Sparta Prag’dan 4 yiyip elenmenin ödülü 110 milyon tl valla güzel yılın dolandırıcılığı. Maaşını ikiye falan katla ama 5.5 kat zam da ebesinin *mı olmuş yani

    deadhouse

    @Frostauðn, 2. sene de 140 milyon tl. 3.9 milyon euro. Şok oldum gerçekten. Hamza Hamzaoğlu da Cevat Güler de şampiyon yaptı bizi. Türk Ligi şampiyonluğu dev bir başarı mı. Adam Avrupa’da büyük bir başarı yakakasın 5 milyon euro da alsa sesimi çıkarmam. Ne başarısı var bu adamın ne yapmış ekstra?

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, @Frostauðn, Hamza Hamzaoğlu veya Cevat Güler’e şampiyon olduktan kısa süre sonra Avrupa’dan hocalık teklifi geleceğini sanmıyorum. O yüzden ilk iki senesinde rekorlar kırarak şampiyon olan Okan’ı kaçırmak istememeleri daha olası sanki ama siz bilirsiniz. Avrupa’da istenen sonuç alınamadı ama her sene her istediğin olmayabilir. Demek ki yakın zamanda olacağının ışığını görüyorlar ki bu yatırımı yapıyorlar. Galatasaray yönetimi olarak bizden bi tık daha hâkim olabilirler konuya.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Sence bu kadar para gerekli miydi? 3.1, 3.9 korkunç rakamlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, bence tek amaç hocanın Avrupa’dan gelecek olası tekliflerde gitmesini engellemek. 5 büyük lige ve Portekiz’e bakınca da en büyük takımlar dışında 2,5-4 arası alan bir sürü hoca var ve bu hocaların takımları genelde orta sıra takımları. Roma’nın daha futbolu dün bırakan hocası bile 6 m Euro alıyor.

    Galatasaray’da ilk 11 oyuncusu bile olmayan Davinson Sanchez’in 3,2 m Euro aldığı bir ortamda hocaya da iyi bir para verilmesinde bence sıkıntı yok. Bence GS Okan’ı markalaştırmaya çalışıyor, bu da o kapsamdaki girişimlerden biri.

    110.250.000 TL alacak Okan. Bugün Zekeriyaköy’de bir villaya 70-75 milyon TL istiyorlar. Bir de yanına 33-35 milyona bir Maybach çeksen, senede bir villa bir lüks araba gibi oluyor. :)

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bence bir amaç yok. Mourinho yüksek maaş alacak diye (doğal olarak) yapılan bir şey. Aman altta kalmayalım olayı. 3,1 milyon euro dünyanın her yerinde büyük paradır. Van Bronckhorst 1,4′e anlaşmış. Okan Buruk’un seviyesi o bence. Hadi 2 olsun fazlası hak edilmiş bir para değil. Açıkçası hiç beni ilgilendirmez ne kadar aldığı. Hiç sevdiğim muhabbetler de değil. Sadece küçük bir şok geçirdim haberi okuyunca. Beklemiyordum bu kadarını. 1,5-2 arası bekliyordum en fazla.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, @deadhouse, Türkiye için 2.5-4 çok fazla çünkü biz AB üyesi değiliz zaten malum ekonomi ortada Türkiye için o paralar aşırı fazla o yüzden ben kıyaslayamıyorum bizim kulüplerimiz o paraları o kadar kolay veremez. Ayrıca TR ligi bence o 5 büyük liginde çok gerisinde kaldı artık. 50-60 milyon TL’yi anlardım ama o parayı vermezdim ben. Okan için iyi hoca diyorsunuz da kritik maçları kurtardığından daha çok sıçmışlığı var ve mesela bir yıldız ismin çıkıp kurtardığı takımın götünü topladığı maçı da ben Okan’a yazamıyorum. Son FB maçı büyük rezillikti gerçekten çok sıkıldım artık geçen sene bir de böyle Beşiktaş yenilgisi var 3-1 top oynayamadı takım. Transferlerin tutup tutmaması önemli değil inanılmaz maaş ve imza paraları dağıtıldı sonuç ortada transferde de o kadar parayla başarılı olunamadı geçen sene başına gittiğimizde avrupa’da başarı değil miydi hedef? Transferi ben sadece yönetime Erden Timur’a yazmam hocaya sormadan isim aldıklarını sanmıyorum. Bu sene inanılmaz parası var takımın öyle limit bahanesi de kuramazlar Boey’den gelen 30 milyon Zaniolo’dan min 20 gelecek eminim Avrupadan oradan buadan da para gelmiştir en az 60-70 milyon arası bir bütçe olduğunu düşünüyorum. Sonuçları göreceğiz ama yine Avrupa’da başarısız olunursa bunun da tek suçlusu Okan olacak artık. Okan’ı avrupadan isteyen olduğuna da pek ihtimal vermiyorum bence öyle bir isim değil belki Terim gibi gider başarısız olup döner.

    1. Diego Simeone – Atletico Madrid | 32.4 milyon euro
    2. Pep Guardiola – Manchester City | 22.8 milyon euro
    3. Jürgen Klopp – Liverpool | 17.4 milyon euro
    4. Massimiliano Allegri – Juventus | 12.8 milyon euro
    5. Mauricio Pochettino – Chelsea | 12.1 milyon euro

    Simeone takıma top oynayatamıyor takımı tamamen kapatıp savunma yaptırıyor aldığı maaş nitelikli dolandırıcılık kapsamında değerlendirilmeli. Pep ve Klopp’tan daha yüksek kimse olmamalı bence olursa da o maaşı haketmiyordur. Mourinho Fener’i iyi soymuş geçmiş olsun bu listeye ya ucundan girer ya da ucundan kaçırır. Roma’da 6 alan adama iki katını veriyor Fener bir dolandırıcılık örneği de bu. Kulüplerimiz iyi yönetilmiyor bence üzücü.

    deadhouse

    @Frostauðn, Oha Simeone’yi de o parayı ona vereni de tutuklamak lazım. Direkt yolsuzluk, hırsızlık bu. Osasuna’dan, Alaves’ten tokat yemesi için mi 32 veriyorlar adama inanılır gibi değil. Böyle kerizlik düşman başına.

    Ahmet Saraçoğlu

    Piyasayı görmek ve Okan’ın aldığına çok da şaşırmamak adına, bugün Amedspor’a imza atan Ersun Yanal yıllık 25.000.000 TL alacak. Süper Lig şampiyonu hocanın ilk kez 1. lige çıkan bir takımın hocasının 4 katı almasına o kadar da şaşırmamak lazım bence.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, Hocam Ersun Yanal çok alıyomuş 😀 bilmiyorum garibanlıktan bana çok para geliyo demek ki bu rakamlar 🥲 Neyse Amedspor’u süperligde görmek çok isterim ama bu ülkede o takımı süperlige çıkarmazlar çıkarırlarsa da her haftasonu Amedspor takımına, yöneticisine, taraftarına yapılan şiddet ve kavga haberleri görürüz.

    Berca B.

    @Ahmet Saraçoğlu, arabayı da satarsa Caddebostan’dan bi 3+1 alır.

    Herkes çok içler acısı bir hayat yaşadığı ve belli şeyleri hayal dahi edemediği için bu paralar garip geliyor ama ülkenin en popüler ve ekonomisi en büyük sporunun en öndeki 18 takımından birinin hocasının aldığı paranın geldiği nokta bu.

    Necrobutcher

    @Ahmet Saraçoğlu, amaç maaş eleştirisi değil ilk okana bi abandılar ya hala oradan devam ediyorlar. adama bi bek alsalardı ya da zaha gibi auer gibi çöplerin yerine iş yapacak kadro kurulsaydı avrupa kupası alacaktı neyseki kulüp aklı taraftarın sesini dinlemedi de erden timura yol verdiler.

  8. deadhouse says:

    Türk milli takımının Euro2024 şarkısını sakın dinlemeyin. Zaten açsanız bile 30 saniye dayanırsınız.

  9. Erhan says:

    Şükrü Saraçoğlu’nda ateşli gösterilerle şu an tam olarak neyi kutluyorlar anlamış değilim. Şampiyon olduk ve bundan sadece kongre üyelerinin haberi varmış gibi bir şey gerçekleşiyor şu anda.

    Bu yalı çocuğu ve yanındaki sarışın, kokoş, spordan bihaber yalakalar konuşup sanki bir şeyler başardıklarını sandıkça rakip takım taraftarları yerlere yatarak, hönkürerek gülüyorlardır buna eminim.

    6 senede körü siksen gözü açılırdı.

  10. Şu yarışı Serhan Acar’dan dinlemek vardı… Kanada GP uzun zamandır izlediğim en iyi yarıştı. O kadar çok şey oldu ki F1 hesabı 8-9 dk’lık özete nasıl sığdıracak merak ediyorum. Verstappen sadece hata yapmadığı için, ekstra bir şey yapmadan kazandı. Çok acayip tercihler, kıl payı atlatılan büyük kazalar, sürekli değişen yerler vardı. Albon’un makas attığı an efsaneydi.

    Diğer yandan bu kadar muazzam yarışın tadını epey kaçıran bir spiker ve yorumcu vardı. Beinsport’ta bu F1 işi hiç olmadı gerçekten. Ben hayatımda anlattığı şeyde olan olaylara bu kadar şaşıran bir spiker görmedim. Her şeye bağırıyor, pek çok şeye anlamsız şekilde gülüyor, hayret ediyor. Yorumcu en az 5-6 kere birtakım şeylere dair “bilemiyorum”, “anlayamadım” gibi şeyler söyledi. Ekranda yazan bazı bilgileri bile tahmin yürüterek konuştular. Ekranda yazıyor arkadaşlar okusanıza, neyi tahmin etmeye çalışıyorsunuz…

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Zamanında zamlanmadan evvel F1 TV almıştım, oradan izliyorum. Çekilecek çile değil cidden.

    presto

    @Ahmet Saraçoğlu, Gerçekten bu sene spikerlik anlamında kötü iş çıkarıyorlar. Geçen Monako yarışında da yarışın başındaki kırmızı bayrakla ön tarafın lastik değişmesine rağmen yorumcu arkadaş yarışın son bi kaç turuna kadar daha pite girecekler işler nasıl değişecek bakalım diye olaydan bihaber gereksiz heycan yaratmıştı. Onun dışında zaten genel olarak yarış okuma, istatistikleri doğru aktarma vs desen yok. Hatta bazen telsiz konuşmalarını bile eksik çeviriyorlar. Yorumcu arkadaşın Leclercin yarış mühendisiyle eskiden aynı sınıfta olmasından başka F1 le pek alakası yok gibi. Bu bilgiyi de arada verip duruyor.

    asil

    @Ahmet Saraçoğlu, harika bir yarıştı, sezonun şu ana kadar en iyisiydi. Ancak Ahmet abinin de dediği gibi spiker de yorumcu da çok kötü anlatıyor ve keyfimizi baltalıyor. Ne çevirileri doğru düzgün yapıyorlar ne de konuya tam anlamıyla hakimler. İzleyiciyi de amatör sanıyorlar. Ayrıca ikisi de Hamilton fanı olduğunu çok belli ediyor. Serhan Acar ne yapılıp edilip o koltuğa getirilmeli.

    Cerca C.

    @Ahmet Saraçoğlu, ben de her pozisyona “yüzde doksan dokuzluk gol pozisyonu” diye bağıran adamı sevmiyorum.

  11. Cerca C. says:

    Polonya takımında halı sahaya dahi çağırılmayacak adamlar var. Bizde de Abdüş ile Sameti falan en son çare olarak düşünür inşallah.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cerca C., Abdüş son çareyse başka kim oynayacak stoperde? Merih ve Samet saatli bomba gibi geziyor. Ahmetcan’ın sıfır tecrübesi var.

    https://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=44561

    Abdüş’e bir şey olsa, Merih Samet çıksak Portekiz 4 atar bize.

    Ferdi iyileşirse sol bek Ferdi, sağ bek Müldür, stoperde Abdüş Kaan çıkmak bile daha güvenli bence.

    Cerca C.

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben bakmamıştım tam kadroya, stoper hattı biraz daha derin sandım. Montella’nın bu stoperlerle işi zor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cerca C., cidden zor. Ozan da sakatlanınca hamle şansı çok azaldı.

  12. Türkiye’nin grupta 3. olarak çıkması daha mantıklı görünüyor şu an. 2. çıkan takım %99 Fransa’yla oynayacak, turnuva yolculuğu bitecek. 3. olursak daha kolay rakip gelecek. Enteresan şeyler olabilir.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, 3. olursak İngiltere gelmiyor mu? Bence 4. olacağız. Ez kaza İngiltere gelirse turnuva tarihine geçeriz. Kim hattrick yapar diye bahis açılır.

    deadhouse

    @Yiğit, Bu kadar olumsuz yorumdan sonra sadece burası değil her yer, kesin milli takım şaşırtacak. Çünkü millette beklenti sıfır. Herkes çuvallayacağız diyor. Bu kadar negatif enerji toplanırsa ortaya pozitif bir şey çıkar. Doğanın kanunu bu.

  13. Yiğit says:

    Milli takım için 11′imizi yazalım

    ——–Mert——–
    Müldür–Samet–Apo–Ferdi
    –Hakan–İsmail–İrfan–
    —Arda–BAY–Kenan—

    deadhouse

    @Yiğit, Mert, Müldür, Kaan, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, İrfan, Arda, Barış Alper, Yusuf Yazıcı

    Raddor

    @Yiğit, Kale: Mert Günok
    Sol bek: Ferdi reyiz
    Sağ bek: Mert Müldür
    Stoperler: Kaan – Abdü
    Orta sahalar: Benim için bu iki isim çok net Hakan ve İsmail
    OOS: Arda the beybi
    Sol açık: Kenan Del Piero
    Sağ Açık: Kahveci
    Santrafor: Barış Mbappe

    Barış ve Kenan yer değiştirebilir. Arda sağda da oynayabilir. Henüz kendini gösteremese de bu on bir dışında Semih ilk tercih olmalı. Avrupa kupalarında Semih’ler şans getiriyor.

    Defans çok sıkıntı. Çağlar sakat galiba. Değilse Kaan yerine Çağlar olabilir. Ozan sakatlandı ama beğenmezdim. Cenk Özkaçar’ı da beğenmiyorum. Ferdi ve Abdülkerim dışında güvenerek yazdığım isim yok orada. Samet ise uçağa bile alınmamalı.

    Ben olsam Aktürkoğlu’nu ilk on bir başlatmam, rakip yorgunken 70′ten sonra salar, hızından faydalanırdım. Gerçi ben olsam zaten, zamanında Guardiola’nın Messi üzerinden kurduğu gibi takımı Real Madridli çocuk üzerinden kurar, onun anlaştığı oyuncuları seçerdim ama içinde değiliz, kimin kimle arası nasıl bilmiyoruz.

  14. Gökay says:

    https://nsn.page.link/H8W8M

    Beraberlik maçından yatıp diğer maçları tutacak olan kuponum.

    Tipik her turnuva başlangıcı gibi Almanya maçının da 2-3 gol biteceğini düşünüyorum

    Bol şans herkese

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, bu turnuva delirt bizi, zengin et bizi, manyak et bizi.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, ahah bende o iş abi

    Cerca C.

    @Gökay, Oynadım.

    Cerca C.

    @Cerca C., https://nsn.page.link/eKrjc
    şöyle bişey yaptım ama oynamayın tamamen sallamasyon.

    deadhouse

    @Gökay, Almanya 3,5 üst olur. 5-3 filan biter. Ben İY 2,5 üst oynadım. Turnuva havası farklı olur. Nagelsmann’ın futbola olan boktan, sıkıcı yaklaşımı bile durduramaz Almanya’yı.

    deadhouse

    Yarınki tahminlerim:

    Macaristan – İsviçre 2,5 alt
    İspanya – Hırvatistan MS1
    İtalya – Arnavutluk Kg Var

    Gökay

    @deadhouse, Güzel seçimler Deniz Hocam. Bende şu şekilde:

    https://nsn.page.link/J6aj9
    https://nsn.page.link/cgFrH
    https://nsn.page.link/js1zu
    https://nsn.page.link/yAD7i

    Valla bülten dar olduğundan kupon tutturmak aşırı zor. Şampiyonada aynı günde oynanacak olan üç maçı da doğru tahmin etmek çok zor, yanına diğerlerinden bir şeyler eklemek lazım. Diğer ligler de ilk yarısı 3-0 biten maç ikinci yarı 3-4 e falan dönüyor. Onlar daha da zor. Bol şans herkese

    deadhouse

    @Gökay, Bu yaz ligleri ebemi sikti. Norveç, İsveç ligleri çok ters. Dediğin gibi her şeye açık maçlar. 1. takım sonuncu takıma evinde 0-4 yenilebiliyor.

    Gökay

    @deadhouse, Tebrikler! İkramiye kazandınız

  15. Birkaç dakika önce İlkay’ın futbol hayatı bitebilirdi, mucize eseri bir şey olmadı.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Kesin kırıldı çatladı bişey oldu dedim. Çok çok kötü girdi İskoç oyuncu, can havliyle panikle. İşallah bişeyi yoktur korumuştur bileğindeki zımbırtı.

    Müthiş de oynadı ilk yarıyı.

  16. Isviçre’nin ilk golünde yan hakem şov yaptı. Ofsayt dedi ama adam 1 değil 2 kişinin arkasından çıktı, nasıl ofsayt diyorsun ki buna.

    Cerca C.

    @Ahmet Saraçoğlu, Yine yarak gibi defanslı bi takım daha ben bunları grup ikincisi olabilir diyodum ama bi bok olmazlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cerca C., Macaristan için baya kötü gündü, hiçbir şeyi istedikleri gibi yapamadılar. İtalya maçı 2-0 falan biter gibi geliyor, umarım İspanya – Hırvatistan da 3,5 üst falan olur gol izleriz.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, İngiliz hakemler ilk maçtan sahneyi çaldı haha. Penaltı vermese kendini bıraktı dese anlarım, da penaltıyı verip yine de Rodri’yi atmamak nasıl bi mantık adam düşmese boş kaleye atacak.

  17. Tüm dünyada gerçek 9 numara eksikliği çokça konuşuluyor son dönemde. Üşenmedim tüm takımların Euro2020 ve Euro2024 santrforlarını listeledim tek tek.

    İtalya
    2020: Insigne, Belotti
    2024: Raspadori, Retegui

    İsviçre
    2020: Seferovic, Embolo
    2024: Duah, Ndoye

    Türkiye
    2020: Burak, Enes
    2024: Barış, Kenan

    Belçika
    2020: Lukaku, Batshuayi
    2020: Lukaku, De Katelaere

    Danimarka
    2020: Braithwaite, Poulsen
    2024: Hojlund, Dolberg

    Avusturya
    2020: Arnautovic, Kalajdzic
    2024: Entrup, Gregoritsch

    Hollanda
    2020: De Jong, Weghorst
    2024: Depay, Weghorst

    Ukrayna
    2020: Yarmolenko, Yaremchuk
    2024: Dovbyk, Yaremchuk

    Hırvatistan
    2020: Kramaric, Budimir
    2024: Kramaric, Budimir

    Çekya
    2020: Schick, Krmencik
    2024: Schick, Cerny

    İngiltere
    2020: Kane, Rashford
    2024: Kane, Gordon

    İskoçya
    2020: Adams, Dykes
    2024: Adams, Christie

    Polonya
    2020: Lewandowski, Swiderski
    2020: Lewandowski, Piantek

    Slovakya
    2020: Bozenik, Mak
    2024: Bozenik, Tupta

    İspanya
    2020: Morata, Moreno
    2024: Morata, Torres

    Fransa
    2020: Benzema, Giroud
    2024: Mbappe (aslında kanat), Thuram

    Almanya
    2020: Havertz, Werner
    2024: Havertz, Füllkrug

    Macaristan
    2020: Szalai, Sallai
    2024: Varga, Sallai

    Portekiz
    2020: Ronaldo, Jota
    2024: Ronaldo, Jota

    Slovenya
    2024: Sporar, Sesko

    Arnavutluk
    2024: Manaj, Broja

    Sırbistan
    2024: Vlahovic, Jovic

    Romanya
    2024: Draguş, Puşcaş

    Gürcistan
    2024: Kvara (aslında kanat), Mikautadze

    4-4-2’nin azalması, çakılı pozisyonların büyük oranda ortadan kalkması ve kanat forvetlerin öne çıkmasıyla birlikte görünür şekilde azaldı has 9 numaralar. Şu listeye bakınca, bu sene turnuvaya katılan takımların yarısının 9 numaralarını toplasak bir Luis Suarez etmezler.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, Kanat forvetler > 9 numaralar ben bu yeni gegenpress’li 4-3-3′lü sisteme aşığım

  18. çaksu says:

    Scamacca şimdiden hayırlı olsun, turnuvadaki en grotesk dövme ödülü.

  19. çaksu says:

    Jude ve Saka dışında hareketlenen yer değiştiren yok, İngiltere hala sıkıcı. Dünyanın (bana göre) en iyi oyun kurucusu Trent başladı ama kuracak oyun yok. Herkes duruyor. Ve (dk 77) ilk çıkardıkları Trent ve Saka sdfgg. Ya ben bi boktan anlamıyorum ya da Southgate. Muhtemelen ilki ama yine de…

  20. Cerca C. says:

    Şu ana kadar en sağlam karakteri Sırplar ortaya koydu sanırım.

  21. Gökay says:

    Sonunda aldık zorla bir tane

    https://nsn.page.link/2fbdi

    Şu da limuzin, devam ediyor

    https://nsn.page.link/XSCX7

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, yapıyorsun bu işi.

  22. Golcü yok muhabbetleri eşliğinde turnuva beklediğimden daha gollü geçiyor. 7 maçta 22 gol atıldı; maç başına 3,15 gol ortalaması var. Yine de henüz ulan ne maç oldu be dedirten bir maç olmadı. Grup aşamasında normal tabii, ama bu akşamki Avusturya – Fransa maçından epey hareket bekliyorum.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, hiçbir maçı izleyemedim. Totalde iki maç ve 75 dk falan izleyebildim. İlk maçların böyle olmasına alıştım. Gruptaki ikinci ve üçüncü maçlar güzel olacaktır. Özellikle dört takımın da anlık sıralamasının değişmesi gibi durumları çok seviyorum, dünya kupasında almanya ispanya japonya ve kosta rika grubu öyleydi mesela.

    Şu favoriler tökezleyebilir dediğim hiçbir takım tökezlemedi, underdog takımlardansa şunlar kazanır dediğim hiçbir takım kazanamadı. Örnekler Ukrayna, Hollanda (weghorst götü kurtardı yine), İtalya vs vs. Bahis önerisi verirsem tam tersini yapın.

    Ancak bu sefer eminim fransa kazanamayacak bu maçı. Avusturya’ya güveniyorum.

  23. Şimdiye kadar tüm maçları 90 dk izleyen var mı? Ben izledim, hedefim 51 maçı da izlemek.

    Cerca C.

    @Ahmet Saraçoğlu, Baktım ama sıkıcı bölümlere denk geldikçe, telefonla veya pc ile uğraştım. Arkada sürekli sesi açıktı ama.

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, izledim. Bütün gün tv başında şöyleyim:

    https://youtu.be/4-QZ6-9Do3A?si=PFE-G-yTHWzAcJxh

  24. Futboldan şöyle anlayacaksın.

    https://x.com/ctisik/status/1802709964974068093?s=46&t=FeSzrM1ohvvnafQ08bqHrw

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, bir tarafın atanı La Liga gol kralı, tutanı Real Madrid’li iken öbür tarafın atanı da tutanı da Gaziantep FK’lı olunca insan yanılabiliyor. :)

  25. çaksu says:

    Oha topa sensör koymuşlar. Eşzamanlı sinyalle beraber gösteriyo elle oynamayı sdfg. Çok acayip pozisyon. Top yavaşlıyo mu ya da yönü hafif değişiyo mu emin olamadım. Bi açıdan öyle, bi açıdan değil gibi geldi.. Her türlü yazık ama. Bu kadar kılçık kırıntı bi şeyden golün iptal olması.

    Slovakya ilk yarı daha iyiydi bence. Belçika’nın daha net pozisyonları olsa da. Helal olsun iyi oynadılar. İyi de maç oldu.

    Bi de “Bu 22 numaraya (Slovak) bizim GS baksa ya!” diye düşünüp durdum. Lobotka. Napoli’de oynuyomuş. Piyasa değeri 28m diyor uhahaah fazla kaçtı. Ama iyiydi puşt.

  26. TRT’deki spiker işi nedir bilen var mı? Özkan Öztürk ve Gökhan Abdik diye duyurdular, tüm maçları başkaları anlatıyor ve en az iki tanesi Türkiye’den, stüdyodan anlatıyor.

    Dünkü İngiltere maçındaki “Tripır”dan sonra az önce de “Upemekone” duyduk.

  27. çaksu says:

    @Ahmet Saraçoğlu, Fofana da Coman oldu haha. Chiesa atınca Inzaghi diye bağıran bi abimiz vardı geçen turnuvada, onu hatırlattı.

  28. ismail vilehand says:

    Oynadığı milli takıma karşı gram aidiyet beslemeyen adamdan kaptan olmaz. Kasten Arda’ya oynamıyor şımarık Almancı çocuğu. Sayesinde aylık küfür kotamı doldurdum, bir bakıma iyi oldu aslında.

  29. Cerca C. says:

    Milli takım kadar insanı yoran başka bir şeye rastlamadım şu hayatta. Rahat rahat maç izleyemiyoruz ya özellikle büyük turnuvalarda.

  30. Cryosleep says:

    Ne maçtı be <3

  31. Frostauðn says:

    Göte bala bir galibiyet aldık çok gol kaçırdılar savunma namına hiçbir şey yok dakika 60′da direkten dönen toplarında adamı bozan Arda daha başka bir şey demek istemiyorum. Savunmamız önce 4′lü beklerle beraber sonrasında 5′li hiç anlaşamıyorlar çok kötüler. Savunmamız yerleşme adam paylaşma konusunda korkunç kötüler Portekiz falan 5-6 atar bu performansla oynarsak. Ben Fener maçlarını izlemiyorum ama Ferdi savunmada hiç yoktu Kenan falan daha çok savunma yaptı. Hele bir yerde kendisi orta sahaymış gibi adamını takip edip çizgiye gideceğine merkezi doldurmaya gitti çıldırdım o sekansta. Değişiklikler de kötüydü bu arada sahanın en iyisi Arda’yı çıkartmak Orkun o performansla 90 dakika sahada kaldı, Barış’ın daha erken çıkması lazımdı o da çıkmadı bence hem geç kalındı hem de yanlış değişiklikler yaptı

  32. Yiğit says:

    Arda cidden başka bir şey

  33. çaksu says:

    Ne maçtı be x2 Muhtemelen turnuvanın maçı şimdiye kadarki.

    Nasıl bu kadar pozisyon yedik bilmiyorum, Gürcistan mı beklediğimden iyiydi, bizim koordinasyon mu sıkıntılı.. belki ikisi de.. Hani çalım yersin ok ama bu sayıda bomboş şut fırsatı vermemen lazım adama ceza sahanda. Bi de Kenan’ın golü iptal olunca bir anda nasıl bi düşmekti o ya, 180 derece tersine döndü maç. Acayip.

    Kenan’ın bazı anlarda kararları kötüydü. Orkun’un da hareketliliği iyi ama son dokunuşları çok kötüydü. Ha bi de çok az süre aldı ama Salih’e bi saydırdım, affetsin. Duraklamalarda o faulü yapıp iki de kornerle beraber baskı yememize olanak verdiği için.

    Kalan herkes iyiydi yau hahah. Samet beni göt etti. Çok iyiydi. Hakan bence çok güven verdi iyiydi. Ferdi, Arda, Barış.. Müldür.. Bi de o goller…

    Arda ortada serbest oynasın. Kenarlar Barış Kerem/Kenan derdim Portekiz maçı için. Bi de İsmail sakat mı hala?

    Üçlüye dönüp geriye çekilmememiz lazım demek ki sffhh. Fikir olarak hak verdim ama rezalet oldu sonuç. Bi de bu uzun diyagoneller sonrası her pozisyonu sonlandırdılar feci yamulduk. İşallah diğerleri izlememiştir haha.

    Neyze biraz da keyfini çıkarmak lazım. Şu ana kadarki en iyi maç ve en güzel gol belki de, bizden. Gürcülere de helal olsun.

    Frostauðn

    @çaksu, Öndeyken yapılan ileriden bir oyuncu çıkarıp 3′lü savunmaya dönmenin tuttuğu maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez genelde elinde patlar biz de ucundan döndük

    deadhouse

    @çaksu, Futbol açısından bakarsak güzel, heyecanlı maç oldu. Futbol zevkinin anasını siken Guardiola tarzı futbol yoktu, önemli olan bu bence. Bunun dışında haklısın. Bence de çok hata yaptı takım. Maç 5-1 de bilebilirdi. 2-4 de bitebilirdi. Kaos futbolu. İtalyan teknik adam geliyor yine de kaos futbolu devam ediyor genlerinden var. Normalde taktiksel açıdan en iyi teknik adamlar İtalyanlar. Onlar bile öğretemiyor bir şey. Bir de şey var. Milli marş ıslıklama. Yeryüzünde bu rezilliği başka yapan ırk yok. Türk şovenizminin dünyada başka örneği yok. Rezilce, zavallıca bir şey.

  34. Ugur says:

    Şuraya son dakika golü nedeniyle bir Dua Lipa bırakıyorum hehe

    https://i.postimg.cc/jdmswV3V/1718803219022781.jpg

    Çok çok iyi bir maçtı.Yurtdışında olduğumdan ilk maçları izleyememiştim ama tahmin ettiğim gibi turunva çok iyi geçiyor.

  35. çaksu says:

    Tatlı analiz olmuş. Bizim topa sahipkenki hareketlilikten üçgenlerden, Gürcülerin de oyunun yönünü değiştirip ters kanatta alan bulmasından falan örnekler veriyor.

    https://youtu.be/MF-hti49gXE?t=426

    Şu kareyi görünce biraz “heee” oldum sdfgh. İzlerken beynim çok algılamamıştı ama, bizim adam paylaşmakta sıkıntı yaşamamız biraz adamların oraları overload etmesiyle de alakalı heraldi.

    Bi de üst postta değinmedim sanırım da… Adamların 6 numarası ne oynadı be sdfg. Bi buçuk kişi rahat vardı içinde.

    Aynı maçın duraklamalarda 2-2′ye geleni de oynandı bugün haha. Arnavutluk aldı puanı.

  36. Frostauðn says:

    İngiltere iyi oynamıyor, bu takım minimum yarı final falan göremezse Southgate’i yollarlar zaten bu oyun ona yazar eleştirilmeyi hak ediyor bu oyun.

  37. Yiğit says:

    İngiltere maçları futbola hakaret resmen. İzlediğim şeyden gram zevk alamıyorum. Turnuvalarda garantici ve zevksiz futbola alışığım ve saygı duyarım ama bu kadarı da olmaz. Southgate böyle bir kadroya bundan daha kötü bir futbol oynatamaz. Umarım ikinci turda falan elenirler de turnuvanın seyir zevki artar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, şu an en korkutucu İspanya evet. İtalya’nın yetersizliği de O şekilde göstermiş olabilir. Gününde bir Fransa ve Almanya’ya karşı görmek lazım. İngiltere’den cacık olmaz. Tam şu an taze fasulye ve cacık yiyorum, bakıyorum harbiden olmaz.

  38. Bu kadar silik bir İtalya beklemiyordum, kendi kalelerine attıkları golden yattı güzelim kupon.

    https://nsn.page.link/vwvwW

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Kadroları çok vasat. Yarın bence Ukrayna ve Avusturya kazanır. Ukrayna yine bir nebze riskli denebilir ama Avusturya’dan net bir galibiyet bekliyorum. Oranı çok iyi. Voleybolda da Polonya Türkiye maçı var. 2.14 veriyor Polonya’ya. Türkiye’nin neden favori gösterildiğini anlamadım zaten. Polonya aşırı güçlü bu sene.

    Kuponum

    İtalya (K) – ABD (K) 179,5 üst
    Polonya (K) – Türkiye (K) MS1
    Slovakya – Ukrayna MS2
    Polonya – Avusturya MS2

    Bir dünya para ediyor bu kupon.

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, hayatımda gördüğüm en kötü İtalya’ydı kesinlikle. Nerede o deniz mavisi formalı efsane İtalya, nerede bu.

    Milli oyuncumuz diye demiyorum, vallahi bu Yamal bizim Arda’nın anca kramponlarını taşır. Zaten resmi yaşından da çok daha büyük olduğu söyleniyor.

    Kluivert’li dönemden beri Barça fanıyım. Bir tarafta Arda diğer tarafta overrated Yamal. İlk defa La Liga’da Real Madrid’i destekleyeceğim, bu da olacakmış demek ki.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Fransa ve İngiltere’nin sönüklüğü karşısında İspanya’yı favori görmeye başlayabilir miyiz? Açıkçası herkes fazla hafife alıyordu ama canavar gibi oynuyorlar. Tek sıkıntı Morata.

  39. Gökay says:

    Main:

    https://nsn.page.link/qPov6

    Süpriz:

    https://nsn.page.link/xtobV

    Gündem ve bülten dışı:

    https://nsn.page.link/H1JHf

    Limuzin:

    https://nsn.page.link/EBrPo

    Dünden kaçan:

    https://nsn.page.link/ifsH8

    Bol şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, ilk maçtan dev yattık valla.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, sorma abi, 2-2 gibi bir skor bekliyordum, sağlık olsun. Erken yatmaktan nefret ediyorum. Kalanlardan yaptım yine mecbur bir şeyler

  40. Büyük takımlar harbiden kuruttunuz ulan.

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, gol atmamak için özel çaba sarf ediyormuş gibiler.

  41. Frostauðn says:

    Gürcistan maçının 11′inden 4 kişi değişmiş Arda sakatmış falan bu değişimlerden kaç tanesi sakatlık ya da risk almamaktan yapıldı bilmiyorum ama bu kadroda bu kadar değişiklik yapıyorsan maç sonucuna göre ya Montella’yı överiz ya da yerin dibine sokarız. İki ihtimal ya Montella’nın bildiği bir şey var ya da Montella çok büyük hata yaptı umarım hata değildir de bu değişen isimler çok iyi performans verirler buna ihtiyacımız var. Grubu birinci bitirirsek muhtemelen İtalya gelecek ikincilikte Fransa ya da Hollanda bakarsan üçü de çok zor takımlar ama izlediğim kadarıyla aralarında en zayıf görünen İtalya’ydı. Belki de İtalya’yı bu kadar zayıf gösteren harika İspanya’ydı bilemiyorum

    deadhouse

    @Frostauðn, Her şeyi geçtim neden Uğurcan yerine Altay kovası oynuyor onu anlamadım.

  42. ismail vilehand says:

    Bylockçu Büyükekşi, Hamit Altıntop ve Montella kuklası vatana ihanetten yargılanmalı. Milli takım kimsenin babasının çiftliği değil.

    Frostauðn

    @ismail vilehand, Abi yanlış anlama ama ülkenin kendisi birilerinin çiftliği oldu milli takım çiftlik olmuş çok mu? :)

    Türkiye sarayın, zenginlerin, yandaşların 783.562 km²’lik 85.5 milyonluk çiftliğidir.

  43. Frostauðn says:

    Samet aptalı bakmadan pasmı atılır gerçekten tam bir israf gerizekalı oynadığı her takımın başını yakıyor topa bakarak atıyor o pası çevre kontrolü falan yok. Yazık oldu takımın asıl stoperleri sakat olunca böyle bir aptala kaldık. Eklemeden geçmeyeyim ama Apo da rezalet ligte şampiyonluğun ardından salmış sezon içindeki performansla alakası yok.

    deadhouse

    @Frostauðn, 39′luk adamdan öyle çalım yemezsin, Ronaldo bile olsa. Ligde de idare ediyordu Abdülkerim, öyle çok iyi filan değildi. Bence Ozan ve Çağlar olsaydı daha sağlam bir ikili olurlardı. Montella hatalı tercihler yaptı evet ama bence kendisine bu kadar yüklenilnesi yersiz. 1 milyar euroluk takıma karşı anca bu kadar. Türkiye takımı kendini dev aynasında görüyor. Kaleciler ve stoperler iyi olsaydı, Arda olsaydı vs. Portekiz yine yenerdi. Bu maça üzülmek anlamsız, hedef maç bu değildi. Çekya beraberliği yetiyor. Yalnız tabii Çekya’ya beraberlik yetmeyeceği için galibiyet için oynayacak Çekya. Takım, Çekya’ya yenilse de şaşırmam. Forvetimiz bile yok. Sahte forvetle oynuyoruz. Türk milleti her şeyde olduğu gibi milli takımını da abarttı. Bence en iyi 3.lük düşünülmeli. 3 puanla en iyi 4 üçüncüden biei biri olursa çok iyi olur. Çünkü Çekya galip gelebilir.

    Frostauðn

    @deadhouse, Zaten ilk 20 dakika top tutamadı takım pasla yarı sahayı geçemedi en net pozisyonlarımız biri kaan’ın orta sahadan sağ kanada çıkardığı toptan gelişti. Sonra çok basit bir gol yedik. Zaten umudum yoktu da en azından dengeli oynar gerekirse kontra kovalar kapanır belki beraberlik diyordum maçın ilk 20 dakikasını onun bile olmayacağını anladım. Aptal Samet’in pasından sonra kapattım izlemedim maçı orada bitti benim için ama şaşırdım yani maçı kapattığımda bu maç 5-6 yeriz diye düşünüyordum 3 az olmuş. Apo’nun açığını en çok Nelsson kapatıyordu millet Nelsson’u ayağı kötü yaptığı hatalar için eleştiriyor ama bu yaz giderse asıl o zaman savunmamızdaki değeri ortaya çıkacak. Yine de sene içerisinde CL’de oynadığı performanslarından çok uzaktı Apo, zaten Apo’nun en büyük eksiği de bazen saçma sapan top sürmesi dünde o yüzden cezalı duruma düştü. Apo pasör stoper gibi hava topları iyi ayağı kaliteli ama savunması elit stoper seviyesinde değil CL’de çok iyi durmuştu Galatasaray savunmasında ama Euro 2024′te nal topluyor.

    Montella hatalı tercihler yaptıdan öte tamam bu isimleri dinlendirmeyi tercih etti de o zaman neden oyuna aldı birincisi portekiz 3-0 önde olduğu maçı verecek bir takım değil bu maç bitti gözüyle bakman gerek. Şimdi çok daha kötü ne dinlendirildiler ne oynatıldılar saçma sapan bir şey oldu oyuna alarak asıl eleştirileri haklı çıkardı. Bence de asıl 11 bile olsa hiçbir şey yapamazdı ama en azından Çekya maçına hazır olurduk. Çekya da zor rakip çok bir beklentim yok yenilirsek şaşırmam berabere kalırsakta zaten sonraki tur eleniriz.

  44. Yiğit says:

    Yetenekli kadroyuz ama bu kadroyla çeyrek final imkansız. Bir her şeyi geçtim lafı da benden gelsin
    Her şeyi geçtim yorgun ve sakat dediğin arda’yı niye oyuna alıyorsun? Her şeyi az buçuk anladım ama bunu anlamadım. Bırak adam dinlensin, 3-0’dan sonra ne değişecek maç zaten bitmiş. Şut çekerken kasığı bir atsa ve turnuvayı kapatsa daha mı iyi? Veya diyelim gol veya goller attı, o zaman da niye 11 başlamadı diye herkes haklı olarak isyan edecek.

    Orkun maalesef çok kötü. İsmail kesinlikle oynamalı. Kaan stopere geçmeli. Salih-İsmail-Hakan en ideal üçlü. Barış’ın da kesinlikle kanatta oynaması lazım. İki maçta da gördük ki Barış 9 numarada harcanıyor. Bence en ideali Arda-Barış ikili forvet hattı. O da olmadı arda sahte 9 bile oynasın ama barış net kanatta olmalı.

    Tarihimiz boyunca hiçbir büyük takımı yenemedik. Brezilya, Almanya, İtalya, Portekiz. Her seferinde gerçeklerle yüzleştik. Ne yazık ki durum değişmiyor.

    Frostauðn

    @Yiğit, Montella o isimleri oyuna alarak kendisini daha da eleştirilecek noktaya çekti şimdi ne dinlendiler ne de sonuç değişti saçma sapan bir şey oldu. Zaten Portekiz 3-0′dan maç verecek takım değil neyin inadı bu bitti işte maç Çekya’ya hazırla kendini ama onu da yapamadık. Çekya’da zayıf takım değil bizi yenerlerse şaşırmam gruptan çıkarsakta Fransa Hollanda fark etmez bizi yerler.

  45. Cerca C. says:

    götten salladım 5 6 kupon bi tanesine vurmuş. https://nsn.page.link/gSD55

    ismail vilehand

    @Cerca C., bunu zaten mantıklı oynadım desen hade lan ordan derim. Müthiş bir sallamasyon bahis olmuş. Tebrikler.

    Cerca C.

    @ismail vilehand, Aynısını İsviçre’ye yaptım yarak Almanya bir tane daha atamadı.

  46. Arkadaşlar kusura bakmayın. Kulüp adı geçtiği anda olaylar her yerde olduğu gibi burada da çığrından çıkıyor. Sonra 10 satırlık bir yorumdaki bir ifadeden dolayı yorumlara müdahale ettiğim için ben suçlu oluyorum. Müdahale etmemek için her şeyi de yaparım, yıllardır da yapıyorum, ama bazen mecburen gerekiyor.

    Hakaret de gelince (tek bir tane gelmedi, yorumunun sansüre uğradığını düşünen varsa bilsin ki yorumu yayınlanmayan sadece kendisi değil) benim de yapabileceğim bir şey kalmıyor. Bundan sonra ya rakip kulübün adı anıldığı anda, ne kadar uzun olduğuna, başka nelerden bahsedildiğine bakmaksızın direkt o yorumu sileceğim ya da bu futbol başlığını komple siteden kaldıracağım.

    Olmuyor çünkü. Birilerine laf sokmadan, ortalığı ateşe vermeden yazmayı beceremiyoruz ülke olarak.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, herkesin hangi takımlı olduğunu biliyoruz, direkt rakip hakkında hiçbir şey yazılmaması en sağlıklısı.

    Ahlatcı Çorum FK'lı Raddor

    @Yiğit, bence de yazılmamalı. Mesela ben Bodrumspor hakkında hiçbir şey yazmadım.

    Yiğit

    @Ahlatcı Çorum FK’lı Raddor, gsyi bile çorum fkdan daha çok seviyorum bence hiç bu muhabbete girmeyelim dkfkfkfks

    Hala öyle mi bilmiyorum ama sizin kaptan futbolcunuz aynı zamanda takımın sahibi miydi neydi. Roberto Carlos’un aynı anda hem futbolcu hem de teknik direktör olmasından daha da ilginç bence.

    Raddor

    @Yiğit, evet Murat Yıldırım. Hem kulübün sahibiydi hem de oyuncu ve kaptanı. Sonradan hisseleri devretti. Dünyada böyle olan tek kulüp diye okumuştum.

    Necrobutcher

    @Ahmet Saraçoğlu, abi selam ben buna katılmıyorum bizi bu turnuvaya sen getirdin ama yorumları onaylamayarak kednimizi göstermemizi engelliyorsun ben neden burada olduğumu ve neden oyunda olmadığımı bilmiyorum ama saygı duyuyorum :PPPPP

  47. Ugur says:

    Bu kadar kötü futbol nedeniyle biraz utanarak da olsa: Forza Azzurri ulan! Ne ballı bir takım birader.Bu kadar rezil oynayıp da bir şekilde yine gruptan çıktı ya hayretler içerisindeyim.

    Peki Hırvatistan neden bu kadar kötü? Kalecisi dışında bir tane düzgün yeteneği olmayan bir İtalya’nın karşısında böyle oynuyorsan sen hiç çıkma abi gruptan zaten, kapat dükkanı git evine.Hadi geçmiş olsun.

  48. deadhouse says:

    Fransa – Polonya Kg Var 2,02
    Hollanda – Avusturya MS2 3,84
    Danimarka – Sırbistan MS0 3,06

    Gökay

    @deadhouse, bol şans Deniz Hocam

    https://nsn.page.link/dQpr8
    https://nsn.page.link/3fukU
    https://nsn.page.link/azGz3

    Son bir haftada kaçanlar

    https://nsn.page.link/8Pbca
    https://nsn.page.link/H1JHf
    https://nsn.page.link/RjRZe
    https://nsn.page.link/dMDMX

    Diğer maç tutar mı bilmiyorum da şu efsaneydi

    https://nsn.page.link/D9bLs

    @Cerca C., tebrikler, çok tatlıymış

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, gördüğüm kadarıyla Türkiye’nin berabere kalmadığı durumda elimize alıyoruz.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, ahah abi genelde de hep o tüm kuponlardaki ortak maçtan patlıyorum. Geçen Ukrayna maçı da öyle oldu.

    Cerca C.

    @Gökay, Gene salladım bi sürü saçma sapan kuponum var haha. Türkiye’yi çıkararak oynayacağım seninkilere.

    Gökay

    @deadhouse, Deniz Hocam Saygılar..

  49. deadhouse says:

    Didier Deschamps 10 kere dünya kupası bile alsan senin ananın avradını sikeyim. Giyotini hak ediyorsun orospu çocuğu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.