# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Kaybım şu:

    https://nsn.page.link/Bq1hi

    Kazançlar bunlar:

    https://nsn.page.link/rzNmT

    https://nsn.page.link/XiVq9

    Haftasonu bülten fıkır fıkır kaynıyor. Süper kuponlar bekliyorum. Sermayemi yaptım çat çat yapıştıracağım kuponları. Başlığı sıcak tutalım lütfen.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, tebrikler. Tamamdır yorum geldikçe yayınlarız. Ben de yapacağım bir şeyler, atarım.

    Gökay

    @ismail vilehand, abi tebrikler. Bayern maçına iki gün önce arkadaşla bakarken; dakika 8 de 1 gol gelir 17 de bir tane atarlar maçı 1-1 e kitlerler dediğimde Alt oranı 2.99 du. Maç günü aynı şekilde almayı denedim, maç beklediğim doğrultuda ilerledi, ama maalesef öyle sonuçlanmadı:

    https://nsn.page.link/7QBbp

    Bayern maçı vesilesiyle beklediğim diğer süprizlere de değinmiş olayım.

    Süper Lig’ de Trabzonspor ve Gaziantep’ in süpriz galibiyetlerine deneyeceğim. Bunların dışında riskli olarak Valencia – Atl. Madrid maçında süpriz bekliyorum. Valencia yarı kazanır ya da Valencia ilk yarı gol atar oranları tatmin edici.

    Nesine havuzuna hibe ettiğim en yüksek tutarlı şu anlık tek kuponum şu şekilde

    https://nsn.page.link/JNkec

    Bol şans herkese

    deadhouse

    @Gökay, Beşiktaş kaybetmez. Atletico da fark atar Valencia’ya. Umarım ben yanılırım ve senin kupon gelir Gökay hocam.

    Gökay

    @deadhouse, Beşiktaş son bir buçuk ayda 9 resmi maç oynadı Deniz Hocam. Henüz mağlubiyetleri bulunmuyor. Açılan oranlara bakıyorum, oynanma oranlarına bakıyorum, bir uyuşmazlık var. Perşembe de Brugge maçı var, milli ara dönüşü falan da derken ben hata yapmalarını bekliyorum artık.

    https://nsn.page.link/G4TCm
    https://nsn.page.link/xPTck
    https://nsn.page.link/SYsXp
    https://nsn.page.link/zFECy

    Bunlar da son eklediklerim, bugün başka yapmam herhalde.

    Keçiören’ in ligde oynadığı tüm maçları 0-1 gol bitmiş. Bu gibi maçlar üste gittiğinde genelde 3 golde kalmıyor. 3.5 üst oranı çok güzel, 1.5 üst çok mantıklı ve güvenli alternatif.

    Middlesbrough’ nun hala ligde galibiyeti yok. Güzel oranı var, bir şeyler bırakılabilir

    Fransa’ da Lens ve Lyon hala galibiyet alamadı. Lens maçı çok sağlam duruyor. Lyon da Paris maçında taraftar epey bir tepki gösterdi. Çok güvendiğim bir takım değil, ama 2/1 denedim.

    Bol şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, ah ulan 90+8’de attı Villa, yattı güzelim kupon. Valla üzüldüm.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, baştan yatsa hiç bu kadar üzmüyor da böylesi acayip tat kaçırıyor. 85 gibi falan takip etmeyi bırakmıştım, neler olmuş. Maçı da izleyemedim. Ne oldu acaba 16 dakika kadar daha oynatacak

    deadhouse

    @Gökay, Gökay hocam 2 maç yaz yarın için ben de iki maç yazıyorum birlikten kuvvet doğar.

    Elche MS1
    R.Madrid Kg Var

    Gökay

    @deadhouse, güzel tercihler Deniz Hocam

    Rast gele

    https://nsn.page.link/GoMue

    deadhouse

    @Gökay, Trabzon’a hiç güvenmiyorum ama oynadım kuponu seni mi kıracağım Gökay hocam.

    Gökay

    @deadhouse, 🫶

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, en yüksek tutarlı olan şimdilik harika gidiyor, Trabzon – BJK’ye kalacak gibi ki o da bence en iddialı tahmin.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Viking, Atletico, V.Entella, Napoli, Helsinki, Newcastle MS.

    Stenhousemuir, Ebbsfleet, Peterborough Kg Var

    Kuponum bu şekilde.

  2. çaksu says:

    Tüm defans “bu kim olm” diye bakarken alakasız bi oyuncunun dümdüz gelip golünü atması sdfgh. Robbo yaptı bugün. Tek bi kişi çakmadı koşusuna.
    https://dubz.co/c/c91126

    Matip’in vardı böyle aynısından. Bakim bulabilcem mi…

    …Buldum.
    https://youtu.be/Fvb_u3TvJjQ?si=UHEc-U5qYYYLVlMh

  3. ismail vilehand says:

    Hande Sarıoğlu Galatasaray maçında ilk yarı 2.5 üste 71 bin TL atıp 310 bin 980 TL kazanmış. Ben hayatımda böyle bir kumar görmedim. Kuponu ve güzel ayaklarını görmek için Hande hanımın instagram story’sine bakabilirsiniz.

  4. çaksu says:

    Bullet time

    https://twitter.com/Futbol10gs/status/1703115406423048586

    Şuta kafa sokup 3 milisaniyede nasıl kendini öyle ayarlayabiliyosun mübarek insan. Manyak yaratık.

  5. Singapur GP’sinin bu yılki takvimin en sürprizli ve heyecanlı yarışı olma ihtimali var. Beklentim büyük.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Tadilattan ötürü pek bakamadım yarışa ama yine de OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Singapur kadar her sene ne olacağı bilinmeyen bir pist yok ya. Sevmeyeni çok ama ben bayılıyorum. Bu sene ki layout hele hele inanılmaz. Umarım değişmez (eskiye dönecek maalesef)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cryosleep, geçiş zor olduğu için sevmeyeni çok, anlaşılır bir durum. Ben de Monaco’yu sevmem mesela. Güzel pist, eğlenceli, farklı evet ama Monaco da çok geçişsiz. Sokak pistlerinde favorim Bakü.

    Sıralama turunda Stroll’ün kazasını görünce ve Max’in 11. başlayacak olması sebebiyle acaba kaos olur mu diye en sürprizli demiştim. Güvenlik aracının ilk girişi, Ocon’un yolda kalması, Leclerc’in feda edilmesi ve bitişe 500 metre kala Russell’ın duvara girmesi dışında fazla sürpriz olmadı ama dünkü yarışın esas olayı Sainz’ın müthiş stratejisiydi. Muazzam yönetti yarışı ve son turda DRS’le Nando’ya yardım etmesi, telsizden “Lando DRS’le 0,8 saniye arkanda” diye haber verdiklerinde “It’s on purpose” demesi harikaydı.

  6. Gökay says:

    Sevilla genelde güzellik yapmaz ama yap be güzellik olum

    https://nsn.page.link/7Ut2E

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, müthiş kupon, güvenilecek son takım Sevilla. Umarım gelir.

  7. deadhouse says:

    Fenerbahçe Şampi.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, yok

    deadhouse

    @Rust in Peace., Çaktırma. Burada bazıları bunu niçin yazdığımı biliyor.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, haaaaa totem

  8. Yiğit says:

    Güzel maçtı. Takım adına birçok eksi konuşulabilir ama hala her maçı kazanıyoruz. 0-1 gerideyken MS1 bassam mı diye düşünüp vazgeçmiştim. Kafama sıçayım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Antalyasporlu olarak takımın bu kadar eksik varken Kadıköy’de bu kadar dişli ve akıllı oynaması hoşuma gitti. Adam Buksa net iyi topçu. FB 45+2′de 1-1 yapmasaydı veya bazı pozisyonlarda şanslı olmasaydı baya sıkıntı yaşayacaktı.

    Galatasaraylı olarak FB’nin eksiklerini ve ileride de düzeltebileceğini düşünmediğim yanlarını görerek sevindim, şampiyon olacağımıza dair düşüncem daha da güçlendi. FB dua etsin Dzeko sakatlanmasın, çünkü dünkü maçta da gördük ki Tadiç arada salabiliyor ve hem Dzeko hem Tadiç olmazsa ya da gününde olmazsa FB’nin işi baya zor. Aynı durum Icardi özelinde bizde de var gibi duruyor ama bizde daha hiç ortaya çıkmayan Zaha, Ziyech, Ndombele, Davinson var.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Zaha ne durumda bilmiyorum. 2 sene önce falan hala uçuyodu.. Ndombele ve Davinson’u da çok izlemedim. Sadece Davinson’un hızlı güçlü olduğunu hatırlıyorum. Ama Ziyech çok acayip olacak. Çok çok acayip de olabilir. Çok’lar çoğalabilir. Zaten muhteşem bi oyuncu. Baya da istekli gibiydi girdiğinde, maça ara ara bakıp edindiğim izlenimim… Zaman içinde Icardi arkasına Zaha Kerem Ziyech ideal olur gibi geliyor. Demirday Torreira da arkası.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Fener’in eksileri olmazsa olmaz zaten allahın emri. Zico’dan beri iyi top oynadığını görmedik bu takımın. Ama şu anki görüntü itibariyle Fb ve Gs arasında elle tutulur bir güç/kalite farkı yok bence. Gs de geçen sene bu dönemlerde tökezleyip götü Gomis’le kurtardığı bir dolu maç oynamıştı. O yüzden iyi oynamayıp yine de kazanabilmek zaten şampiyon olacak takımların olmazsa olmazlarından biri.

    Dzeko’su Tadic’i bunlar zaten bekleneni veriyor ama 6 numaradaki eksiklik ve Cengiz’deki soru işaretleri daha önemli. Tarihimizin en pahalı oyuncusu ve belli ki düzgün ısınamamaktan kaynaklı sakatlanıyor. Olacak iş değil cidden. Cengiz transferinin tek artısı İrfan Can’ın aklını başına toplaması oldu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, evet geçen sene Gomis götümüzü kurtardı ama Gomis bizim yedek golcüydü ve Icardi devreye gelince zaten durdurulamaz olduk. Sonuçta Türk futbolu; bir tane öküzün Dzeko’nun, Icardi’nin, Abou’nun aşiline basmasına bakar dengelerin değişmesi. Umarım hiçbir takımın as adamlarına bir şey olmaz, çatır çatır lig olur.

    6 almamış olmanız cidden çok acayip. Son ana kadar alırlar herhalde dedim ama almadınız. İsmail’le Crespo’yla olmaz o iş. Cengiz’de yırtık varmış, ne kadar olmayacak bilmiyorum ama dediğin gibi İrfan şu anda FB’nin en istekli ve motive 2-3 oyuncusundan biri.

    FB ile ilgili sıkıntılı konulardan biri de taraftarın haklı olarak 9-10 yıllık şampiyonsuzluk ve kötü yönetimden dolayı hem sabrının taşmış olması hem de tribün kitlesinin değişmiş olması. Islıklamalar, sosyal medyada linçlemeler falan uzun vadede takıma zarar verebilir. Aynı durum her takımda var tabii ki ama FB kitlesi artık en ufak hatayı bile tolere edemez durumda. Dün İrfan, bugün Zajc. Tepki İsmail Kartal’a dönerse o zaman sıkıntı olur.

    Her şekilde çok zevkli lig olacak bence. GS-FB maçları manyak olacak.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, 6 numarada içlerine sinen biri olmadı sanırım. Zaten hoca da çıkıp almış olmak için almak istemedik dedi. Eylüle kalınca elde pek seçenek kalmıyor demek ki. Birini alıp fos çıkmasındansa belki de hiç almamış olmak daha iyidir.

  9. Cerca C. says:

    10 yıldır falan oynamıyodum. Kanıma girdi burdaki postlar. https://nsn.page.link/FtbAe

  10. çaksu says:

    Süper program (fikir olarak da) olmuş. Orhan Uluca’ya fotoğraflarla pozisyon pozisyon maçı analiz ettirmek. Sinan Yılmaz’la program yapardı Orhan hoca bikaç yıl önce. Süper adam.

    https://www.youtube.com/watch?v=RwkmLza7yH4

  11. deadhouse says:

    Kopenhag’ı yenemezsek koca sezon çöp olur. Bu kadar transfer 38 hafta boyunca Pendik, Samsun maçları için yapılmadı. 38 hafta boyunca işin yok FB mi yok GS mi şampiyon olacak bekle dur. Sikerler!

    Gruptan çıkamazsak bile en kötü 3. olalım bari. Manchester United bok gibi aslında onu da geçmemiz gerek ancak her şeye ilk aşamada kağıt üzerinde bakılmalı. Transferlere yüzlerce milyon euro harcayan takımla kendimizi bir yapamayız. Neden ikinci olamadık diye şikayet etmem. Ama yok Rams Park’ta Kopenhag’ı yenemiyorsan dükkana kilidi vur. Tüm beklenti yerle bir olur. Fikstür çok kötü çıktı. Bu yüzden %100 kazanması lazım bu maçı takımın.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, evet bu sezon %100 kazanılması gereken belki de tek maç bu. Hatta belki de değil, net şekilde bu.

    Kopenhag’ı yenersek, şansımız da yaver giderse 5 ila 7 puan arası alıp 3. olabileceğimizi düşünüyorum. Gruptan çıkabilmemiz için gerekenler Kopenhag’dan minimum 4 puan almak, Manu’yla en azından bir maçta berabere kalmak ya da İstanbul’da yenmek ve Bayern’in tüm maçlarını kazanması. Biz Bayern’den puan alamayız ama diğerleri de almamalı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Şu anki iddaa oranlarını hiç beğenmedim. 1.39 veriyor. Bu oran iddaa’daki en sakat oran. Umarım maç saatine kadar değişir. İki senedir bu oranla tamamlanan maçlarda çok süpriz gördüm. Şöyle bir tüyo vereyim. Bu oranda rakibin gol atmama ihtimali yok. Mutlaka kg var oluyor. Zaten bakıldığı zaman Gs’nin Kopenhag’dan gol yeme ihtimali de bir hayli fazla. Kimlerde yemedik ki.

    Necrobutcher

    @deadhouse, üstad biraz da fener yorumu alalım ya senden

    deadhouse

    @Necrobutcher, Taraftarı olduğum takım dışında yorum yapmayı pek sevmiyorum. Feneri Fenerliler düşünsün.

    Senin için şu yorumu yapabilirim ama. İsmail Kartal iyi bir teknik direktör değil. Asla o tarzda bir adamı takımımın başında istemem. Okan’ı beğenmememe rağmen Okan’ı tercih ederim.

  12. Necrobutcher says:

    sizin yüzünüzden başladım

    https://nsn.page.link/55YFH

  13. deadhouse says:

    Milan – Newcastle
    0 ve 2,5 üst 10,50 oranı var.
    Muhtemel bir bahis bence.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, daha da yükseldi oranı.

  14. Avrupa haftası başlıyor burası kupondan geçilmesin.

  15. deadhouse says:

    Lazio – Atletico 2,5 alt
    Feyenoord – Celtic Kg Var
    Barcelona – Antwerp İY1 ve 1,5 üst

  16. Jeff Walker says:

    yarınki maçı düşünmekten saçları döktük. Aşırı önemli, çok sıkıntı. Molde maçları aklıma geldikçe tansiyonum düşüyor. Ne yapıp edip almalıyız

  17. Şimdilik şöyle.

    https://nsn.page.link/yrxEL
    https://nsn.page.link/NZmiz
    https://nsn.page.link/1HgQq

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, İkinci kuponu çok beğendim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, umarım gelir.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, PSG’nin kazanacağından emin değilim çok kötü başladılar sezona. Newcastle’ın yenemeyeceği takım yok şu an bence Milan’ın işi çok zor MS2 KG yok riskli ama güzel oran.

    Feyenoord’un Celtic’i açabileceğini düşünüyorum Celtic kontra ile gol bulmaya çalışacak. Hem hızlı hem de bitiricilikte iyi oyunculara sahipler Kg var ve MS1 oynanabilir 2.02 oran iyi bence.

    Gs Kopenhag maçına da MS1 3.5 üst ve Kg Var tarzı bir şeyler olur. Kesin gol yeriz ama yediğimizden çok atarız diye düşünüyorum. Molde maçları gibi 3.5 gol barajı rahat aşılır. Galatasaray’ın Cl kaderini belirleyecek sezonun en önemli maçı kazanırsak gruptan çıkmak yolunda güzel bir başlangıç olur puan kaybı gruptan çıkamamız anlamına gelir bence.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Frostauðn, PSG kötü başladı evet, ama oyun tarzı olarak Dortmund’a en az 2 gol atacaklarını düşünüyorum. Dortmund da dengesiz takım.

    Newcastle’ın PL fikstürü çok kazıktı ve son 4 maçın 3′ünde yenildiler. CL deneyimleri de olmadığı için ve Milan da seyircisi önünde 5-1′lik Inter maçını unutturmak isteyeceği için çok asılacaktır. Her şeye gebe bir maç. 2-0 da bitebilir, 2-2 de, 0-2 de.

    Feyenoord’la Celtic birbirlerini kitleyebilirler. O yüzden bir kuponda alt, bir kuponda X oynadım.

    GS maçı ayrı bir olay. Ona yarın konsantre olacağım, şu anda düşününce bile karnım ağrıyor hafiften.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, Newcastle hem öyle formsuz ama bunun da onları ateşleyebileceğini düşünüyorum. Çok keyifli gecenin en beklenen maçı.

    Feyenoord Celtic maçında erken gol çıkarsa oyun açılır ama gol gecikirse 0-0 bile bitebilir.

    PSG’de Dortmund’da çok dengesiz takımlar gerçekten ben onlara kupon yapmamayı tercih ederim ne olacağını hiç kestiremiyorum. İddia oynamıyorum bu arada o yüzden rahat rahat konuşabiliyorum. :)

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, city ilk yarıyı kaybettiği için ve Milan maçı golsüz bittiği için yattım bütün kuponlardan.

    Yarın için Gs 2-1 alır diyorum. Rez

  18. ismail vilehand says:

    Sadece ilk seansa şöyle bir kupon yaptım. Gerisine canlıdan bakacağım.

    https://nsn.page.link/KcQR2

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, 20 TL olarak aynısını oynadım ben de.

  19. Gökay says:

    https://nsn.page.link/uZ6Hx

    https://nsn.page.link/Qwnz9

    Yiğit

    @Gökay, bende mi sıkıntı var yoksa bu linklere tıklayınca kuponlar gözükmüyor mu?

    Neyse ben de oynadım bir şeyler. Herkese bol şans.

    deadhouse

    @Yiğit, Sende sıkıntı yok. Gökay üstadımın kuponlarını ne yazık ki ben de açamadım. :)

    Gökay

    Neyse ki açılmamış arkadaşlar, boşverin :)

    https://nsn.page.link/BcHi3

    Gecenin son tadımlık takiplip kuponu

    Bol şans, keyifli seyirler herkese 🥳

  20. deadhouse says:

    Milan maçının zararını Middlesbrough’a İY gol alarak kapatabilirsin. Bu iyiliği de kimse yapmaz. ;)

  21. deadhouse says:

    City bu sene CL’yi rahat alacak gibi gözüküyor. Cidden rakipleri yok. Bayern ve Real, City seviyesinde değil. City makine gibi. Bozulmayan bir makine.

  22. Necrobutcher says:

    dün m city 45 dk kızılyıldızı açamadı. pep 43de oyuncu değiştirmek zorunda kaldı. fizik olarak iyi olsalardı amaçı tutabilirlerdi. finalde city ile oynarsak alırız.

  23. Alanyaspor – Fenerbahçe maçıyla stat sezonunu açıyoruz. Tam önümüzde Tadiç izleyeceğiz, mutluyuz.

  24. GS tarihinin en önemli maçlarından biri bu akşam. Kalktığımdan beri karnım ağrıyor.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben en son 2007′de yaşamıştım bu karın ağrısını. Fanatik Milanlıydım ve Liverpool’un finalde yine Milan’ı yenme ihtimali 2 gün karnımın ağrısına sebep olmuştu. Neyse ki Milan kazandı ve rahatladım.

    Galatasaray’ın evinde Real Madrid’e 6-1 kaybettiği gece de maçtan önce değil de maçtan sonra epey sıkıntılı geçmişti benim için. Kasımpaşa’da hapishane kaçkınlarının yer aldığı bir birahanede maçı izlemiştim ve her yenilen golde acı çekiyordum. Hak etmemiştik. İlk yarı süper oynamıştık ancak orospu çocuğu İsco mahvetmişti bizi. Bir yakınım ölmüşcesine üzülmüştüm maçtan sonra.

    Canoir

    @Ahmet Saraçoğlu, Bu sefer hakkaten öyle. Bir taraftar olarak Galatasaray’a hiç bi zaman güvenmem, hiç bi zaman da takımdan memnun olmam. 2011-2012 senesi hariç gerçekten çok sevip çok güvendiğim bir Galatasaray hiç olmadı. Avrupa’ya her gittiğimizde de en olumsuz ihtimale inanırım.

    Yıllar sonra ilk defa tam tersini hissediyorum. Eleme maçlarındaki tüm defolarımıza, transferlerin tam hazır olmamasına rağmen. Gruptan 2. çıkabilme ihtimalimizi dahi düşük görmüyorum. Umutluyum, takıma ve hocaya güveniyorum. Umarım götümde patlamaz bu umut.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Kopenhag’ı hiç tanımadığım için götümden konuşuyo olcam ama… Kuzey takımıdır. Fiziklidir. Disiplinlidir.. diyerekten çekişmeli maç olur ve GS hücum/hücumcu kalitesiyle alır gibi hissediyorum.

    Bi de Orhan Uluca’nın analizine baktım biraz. Deplasmanlarda bile 6 8 numaradan (onlara basarak) başlayıp nasıl yoğun pres yaptıklarını gösteriyodu.. Amanin dedim arkaya top atıp donsuz yakalasak böyle 3 5 kere ne şahane olur. Apo Demirbay Angeli…

    İnsanı öldüren umuttur ama United’ın durumu ister istemez 2.liği de düşündürüyo ya haha. Mental olarak kırılgan olduklarını geçen sene Liverpool maçında net görmüştüm. Şu an da sanırım kafalar bozuk.

    Tabi bunu diyom da 10 senedir nerdeyse maç kazanmıyoruz sdfgh. Kötü şeyler olursa da şok olmam. Ama şu kadro, oyuncu grubu uyum olarak istek olarak tavır olarak da iyi bi yerde gibi geliyo.

  25. Canoir says:

    Dün Lazio kalecisinin attığı gol beni benden aldı. Son saniyede kalecinin attığı gol olması sebebiyle olayın epikliği bir yana, eleman usta işi bi kafa golü atmış. Golcü sezgisiyle koşmuş adam

    https://twitter.com/lemarkespors/status/1704239797265440957?t=1TGJ319F_zlv-nz7lRZqxg&s=08

    çaksu

    @Canoir, Off muhteşemmiş

  26. Kuntz gitti nihayet. TFF’me Mesut Bakkal falan yakışır. Şimdi değilse ne zaman?

  27. Jeff Walker says:

    ismet ben bu kafayı durduramıyorum ismet! Bayılacam 4 saat kaldı

    deadhouse

    @Jeff Walker, İddaa oranları tek farklı GS galibiyeti veya dramatik bir beraberliği gösteriyor şu an. Aslında baktığında öyle bir maç zaten. 3-0 4-0 yeneriz diyenler hayallerde yaşıyor. Keşke yanılsam öyle olsa ama zor.

    lammoth

    @Jeff Walker, ben de acayip heyecanlıyım. Yenersek aşırı aşırı güzel olacak

  28. deadhouse says:

    Galatasaray – Kopenhag Kg var
    Sevilla – Lens MS1
    Bayern Münih – M.United MS1 ve 1,5 üst
    Arsenal – PSV 2,5 üst

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/5RoVV
    https://nsn.page.link/unT9M

    Bende de durumlar böyle, bol şans

    Gökay

    Galatasaray 0-2 gerideyken şöyle bir şey denedik, o oldu

    https://nsn.page.link/Aucxz

    Yiğit

    @Gökay, idol

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, @Yiğit 🫶

    deadhouse

    Bayern yakacak kuponu. Bu Tuchel bizim Okan’ın Alman versiyonu. Şu ana kadar Dortmund dışında iyi oynattığı bir takıma rastlamadım ki o takımı da Kloop yaratmıştı hazıra kondu. Koskoca yüksek Alman teknolojisi Bayern hangi akılla bunu takımın başına getirdi. Bayern’in genlerinde ev deplasman demeden korkunç bir tempoyla, usanmadan saldırmak ve her maç 3-4-5-6 gol atmak var. Bu Tuchel denen herif planlı, defansif oynatmaya çalışıyor takımı.

    Yiğit

    @deadhouse, PSG ile final Chelsea ile de şampiyonluk yaşadı arka arkaya. Ben baya beğeniyorum aslında. Ama Bayern’e hiç uymuyor cidden.

    deadhouse

    @Yiğit, Di Matteo filan kupa aldırdı Chelsea’ye. Kupa aldırmış olabilir ancak Dortmund dışında göz alıcı bir furboluna rastlanılmış değil. Avram Grant adlı arkadaş da final oynatmıştı sanırım. Penaltılarda elenmişlerdi. Kupa almayı tabii ki küçümsemiyorum. Kupa çok önemlidir ama aslolan oyundur. Tuchel afedersin it gibi kovuldu Chelsea’den CL şampiyonu yapmasına rağmen. Yarrak gibi top oynatıyordu. Ayrıca mental açıdan çok zayıf. Conte hocam kudurtmuştu onu.

    Guardiola’yı hiç sevmem ama adam muhtemelen futbol tarihinin en iyi teknik direktörü olacak kariyeri bittiğinde. Çünkü felsefe, çünkü taktiksel deha, çünkü oyun aklı.

  29. Eller titriyor eller. Haydi aslanlar be.

    Canoir

    @Ahmet Saraçoğlu, hayat bitti

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, tek elle yazıyorum. GS’nin birinci golünden sonra heyecanla elimi yedim, ikinciden sonra kolumu.

  30. deadhouse says:

    Rakipten dört kat kadron değeli ama neye yarar. Korkak bir teknik direktörümüz var. Oyuncular arası alan çok geniş. Doğru düzgün bir pas organizasyonu yok. Rakip sanki Kopenhag değil de Münih. Oyun kurgusu yok, taktik yine yok. Siz hocanıza inanmaya devam edin. Anlamadığım şey çakı gibi Tete varken neden 36′kık adamla oynuyoruz. Anlamadığım Zaha gibi adamın varken neden son vuruş becerisi kıt Kerem’le oynuyoruz. Neden Ndombele sahada değil? Sen ne istiyorsun bizden Okan. Düş yakamızdan. Suç sende değil, suç Zalgiris, Ljubliana, Molde maçları sonrası kovmayan yönetimde.

    deadhouse

    @deadhouse, Puhahaha 2-0 oldu beter olun. Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Baştan beri hoca olmadığını bildiğim Okan Buruk beni bile şaşırttı. Umarım 5 yeriz. Hocaya güvenmeye devam. Okan hoca işi çözer. ;)

    Sokaktan birini koy kenara şu Kopenhag’dan 2 gol yemezdi. 2. gol resmen geliyorum diye bağırdı. Dahi hocamız sadece seyretti. 36′lık Mertens ve yeteneği kıt Kerem’e bizi kurban etti. Biz kim CL kim amk. Samsun, Pendik, rakiplerimiz bunlar. Yönetime hiç üzülmüyorum. Normalde yaptıkları transferler yüzünden üzülürdüm ama bu kadroyu Okan’a teslim eden onlar.

    deadhouse

    Korkak olduğu bir kez daha kanıtlandı O.B adlı insanın. Biz dedik 36′lık adamı oynatma, çakı gibi Tete var, biz dedik Zaha varken yetenek kıtı Kerem’i oynatma. Gol yiyor, yeni oyuncu değişikliği yapıyor. Kaos futbolu, taktik sıfır, oyunu okuma sıfır. Yıldız oyuncuların gayreti. Başka hiçbir şey yok. Esas üzüldüğüm nokta bu O.B utanmadan yine bahanelere sığınacak. Sen bu transferleri seninle denk olmayan takıma evinde 0-2′den 2-2′yi yakalamak için mi yaptın?

    Görünen köy kılavuz istemedi. 10 maçtır istemiyordu. İllüzyon halindeki taraftar, basiretsiz yönetim O.B denen şahsın emeğimizi çöpe atmasına neden oldu.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, Zahanın bu maçtan önce 65 dakika süresi vardı, Palacedan kalma sakatlığı var o yüzden temkinli de oynuyor farkettiysen. Üstelik Kerem de son maçta 2 gol attı ve formda. Ndombele dediğin adam son maçta 15 dakika falan oynadı, ikinci maçında UCL’de 11 çıksın diyorsun? Mertens ilk yarıdaki pozisyonların hepsinde vardı. Tetede haklısın ama Ziyech oynamamalıydı.

    İyi ki yönetim sende değil, yenilmemiş hocayı kovdurup takımdaki huzurun içine ederdin. Okan’ın tabiki bir ton hatası var ama şu ilk yarıdaki tonlarca pozisyonun 1-2′si gol olsa herkes çok farklı konuşuyordu.

    deadhouse

    @Rust in Peace., 239 milyon euroluk takım 66 milyon euroluk takıma 10 kişi kaldıktan sonra ancak beraberliği yakalıyor evinde. Senin gibi taraftarlar memnunsa sıkıntı yok.

    Yorumlarımı okuduysan skorlar umurumda değil. Ben oyuna bakarım. Bu takım bir şey oynamıyor. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

    CL’de galibiyet önemlidir. E onu da yapamadın? Hem kötü oyun hem evinde galibiyet alamadın?

    Nasıl bir Okan hoca sevgisi bu arkadaş.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, Okan Hoca sevgisi falan değil. Ben zaten Okan Hocanın bu kadroyu yönetecek seviyede biri olmadığını söyledim Molde maçından sonra ama adamı eleştirmek için söylediğin şeyler o kadar saçma ki. Bugün çıkardığı kadroda Ziyech dışında hiçbir hatalı tercihi yoktu. O yüzden yok elinde Zaha var yok Ndombele var falan saçma bir argüman.

    İlk yarıdaki oyun o kadar kötü değildi. O ilk yarıda bulduğun pozisyonları anadolu takımına karşı bulamıyorsun ligde. Oyuncuların heyecanı gerginliği yüzünden tamamlayamadık yapacak bir şey yok. İkinci yarıdaki oyuna benim de lafım yok harbiden kırmızı yemeselerdi 3′ü bile yiyebilirdik.

    Takım değerlerini karşılaştırmak kadar saçma bir şey yok bu arada. Dün Real Madrid, Union Berlin’i ittire kaktıra yendi son dakika golüyle. Geçen sene Sheriff’e yenilmişlerdi.

    Son olarak dediğim gibi, istersen takımın başına Kuntz’u getir böyle bir yenilmezlik serisi yakalamışken, senin tarihinde maç başına puan ortalaması en iyi hocayken gönderemezsin arkadaş.

  31. Cryosleep says:

    Kurşun döktürmek gerek takıma.

  32. Frostauðn says:

    O kadar pozisyonu gole çeviremeyip ilk yarıyı geride kapatmak baya can sıkıcı. En son Juventus’u son dakikalarda Sneijder’ın golüyle yendiğimiz maçtan beri avrupa’da bu kadar merakla umutla beklediğim maç olmamıştı. Umarım ne yapıp eder kazanırız bu maçı.

    Frostauðn

    @Frostauðn, Söylenecek çok şey var da hiç ağzımı açasım yok. CL’yi siktir edin ligde şampiyon olun bu hoca ile max o olur. Oyuncu değişikliği diye bir şey olduğunu hatırlatmak gerekiyor yine gol yemeden değişiklik gelmedi golden önce rakip yarı sahaya top çıkaramadı takım. Bitirdin bizi be https://www.youtube.com/watch?v=OWceV6Zq1dg

    deadhouse

    @Frostauðn, Bu hocanın taktiksel olarak bir planı varsa tüm dünya üzerimden geçsin. O kadar emin konuşuyorum. Hiç mi futbol izlemedik amk. Taktik, oyun aklı, oyun planı. Ne olduğunu biliyoruz bunların. Tamamen yıldızlara güvenen bunlar herhalde iyi oynar, gol atarlar, defans da yapabilirler, geriye düşersem tüm oyuncuları sahaya sürer ve herhalde doldur boşaltla gol bulurum diyor.

  33. trivago says:

    biri şu okan hocaya futbolda oyuncu değişikliği diye bi kural olduğunu hatırlatsın arada kullanır hani belki

  34. Jeff Walker says:

    sevinelim mi, üzülelim mi be aq?

  35. Kopenhag’da yener United’dan da 1 puan alır 3. olur, Avrupa’dan devam ederiz.

    Jeff Walker

    @Ahmet Saraçoğlu, şu maçtan sonra bu bile hayal gelmeye başladı abi

    Ahmet Saraçoğlu

    @Jeff Walker, ben bu takıma güveniyorum.

    owlbos

    @Ahmet Saraçoğlu, united maçlarından 4 puan hayal değil bence.

  36. deadhouse says:

    Bu Perez neden forvet almadı? Joselu ile oynuyorlar amk. Tarihin en verimli transferlerinden biri olan Bellingham her maç götünüzü mü kurtaracak. Paraya kıyıp bir forvet alsaydın amın oğlu.

    Yiğit

    @deadhouse, en anlam veremediğim olaylardan birisi cidden. Geçen sene lewasız bayern örneğinde gördük ki gölcüsüz olmuyor. Mbappe de ST değil LW oynamayı seviyor ki o bambaşka bir yılan hikayesi.

  37. owlbos says:

    Okan hoca değil coming

    Necrobutcher

    @owlbos, okan hocayı beğenmeyen köy liginde maç alan muslukçu ismail kartalı takip etsin. 30/30 gidiyor takımı.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Final oynuyorduk, gruptan ikinci çıkıyorduk? Daha evinde Kopenhag’ı yenemedin. PA’da değil de Twitter’da yazsan paralı trol diyeceğim ama öyle değilsin. Takım 10-0 yenilse Okan’ı savunacaksınız. Galatasaray umurunda değil.

    Necrobutcher

    @deadhouse, evet sen daha çok umrumdasın <3

  38. Yiğit says:

    Bahtsız bir maç oldu. İlk yarım saatteki gibi baskıların sonucunda gol gelmeyince genelde geriye düşülüyor. O baskıyı yapıyorsan golü muhakkak atacaksın. Şanssızlık diyelim.

    Ben deplasmanda galibiyet bekliyorum. Manu maçları da sürprizlere açık. Bol şans.

  39. deadhouse says:

    Norşilin sürpriz yapabilir bugün. Fener taraftarları şok olmasın. Kopenhag’la aynı seviyede hatta daha iyi, daha ofansif futbolları var.

    Yiğit

    @deadhouse, ismail hocam rotasyona gideceğiz demiş. İlk maçın bu takımla olması kötü oldu. Zorlu geçecektir o yüzden korkmuyor değilim.

    Ama öte yandan geçen sene Crespo, Bats, King ve İrfan Can gibileriyle UEL’de birinci olan takım bugünkü rotasyonla da pekala kazanabilir. 10′da 10 giden takımın ilk ciddi sınavı bu maç. Dediğin gibi Kopenhag seviyesinde bir takım. Tabii organizasyon farklı ama yine de zor bir maç olacaktır.

    Başarılar fenerim.

    deadhouse

    @Yiğit, Kadro bok gibi. Arap İsmail kendini kurt hoca sanıyor. Belki de rakibi küçümsüyor. Norşilin en az 2 gol atar.

  40. lammoth says:

    İlk yarım saatteki futbola hayran kaldım. İkinci gole sevinirken öyle bir bağırdım ki hala boğazım ağrıyor. Ben bu takımdan razıyım.

  41. deadhouse says:

    Ne hallere düşürdün bizi Okan. Rakip takımın kalecisi bok çukuru deyip hakaret etmiş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, GS bi hallere falan düşmez. Oevladının teki post attı diye GS mi küçülecek? Necrobutcher’a “Galatasaray umurunda değil” diyorsun ama sen de Okan nefretini biraz abartıyorsun bence. Anladık, nefret ediyorsun ve ne yapsa beğenmeyeceksin ama GS transfer teklifi yapsa heyecandan yatağına işeyecek amk çocuğunun tekinin Instagram paylaşımını da koz olarak yazma artık.

    GS taraftarı GS’ye inanır.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Zalgiris maçından bu yana tüm maçları izledim. Artık eleştirmekten de sıkıldım açıkçası. Her şey ortada. Molde maçında Molde bizim canımıza okudu sen yorumunda doğru oyun bu filan diyordun. Geeçeklikten kopmuşsunuz.

    Necrobutcher

    @deadhouse, koptuk biz sendeyiz kral sen sal eleştirilerini bize bakma

  42. Necrobutcher says:

    dünkü oyunla ya da taktikle ilgili okan hocayı suçlayanlar bir müddet daha anne sütü alsınlar. maç musleranın ve keremin biraysel sıçışlarıyla bu hale geldi olabilir. bu oyunu güzel yapan şeylerin sınırı yok ben 2 dkkada geri dönen takımı çok sevdim daha önce hissetmediğim şeyler hissettirdi akşam. 2 acayip gol peşpeşe… ben bilmiyorum avrupada var mı böyle bir örnek daha ? takım hala çok eksik ve geride buna rağmen 2-0′dan bu reaksiyonu göstermek çok önemli. istiyoruz ki dozer gibi ezelim her maçta 5 falan atalım. tamam da öyle zevkli olmaz maçları marduk albümü dinler gibi izlemeyin (marduk bile zaman zaman ateşi kısıyor)

    Necrobutcher

    @Necrobutcher, 98-99 munih-manu finali var ama orada goller karambollerden geldi.

  43. Necrobutcher says:

    o değil de dün zahanın ortasına tetenin gelişine vurması…
    twitterda dalga geçen kuşların hepsi yok oldu çok acıdım hallerine hahahahaha
    şunun aynısını kadıköyde olduğunu düşünelim….

  44. ihsanoird says:

    İlk yarıdaki oyunu çoğunluk beğenmiş ama ben onu da aşırı beğenmedim. Büyük takım futbolu böyle olmamalı. Elinde sete yatkın oyuncular var, ama sen kuduz köpek gibi pres yaptırıyosun bu oyuncu grubuna. Icardi’ye şişirilen toplar, temposuz yan paslar, çizgiye asla inmeyi denemeyen (2 golümüz de neredeyse böyle geldi), herhangi bir hücüm varyasyonu göremediğimiz kaos futbolu.

    Sadece rakibe basıp top kazanarak pozisyon bulduk. Şöyle rakip sahaya yerleşerek seri paslarla, göze hoş gelen organize bi atakla yakaladığımız gol pozisyonu var mı? Molde bile bize karşı çok rahat böyle pozisyonlar buldu, biz neden yapamıyoruz? Oynanan futbolun hiçbir estetik tarafı yok. Antrenmanlarda napıyoruz aq?

    Okan Hoca’yı hiç eleştirmedim bugüne dek, ancak çok bahaneci, tercihlerinde inatçı ve -söylemlerinden hareketle- duygusal karakterli bir insan. Biraz daha az bahane üretmesi ve güçlü durması lazım. Umarım takımı toparlar. 3lü ortasahaya geçmemiz lazım artık.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ihsanoird, çözüm 4-3-3.

    ihsanoird

    @Ahmet Saraçoğlu,

    Keşke ona uygun bir transfer politikası izlenseydi.

    Okan Hoca’nın ilk yarıda erken gol bulma planı tutsaydı aslında şu an bunlar konuşulmuyor olurdu, gol atamadık ama bence kafasındaki gibi oynadı takım. Bu kadar saldırgan ve eforlu bir oyunu devamlı oynayacak kondisyonu da yok takımın. İlk 20 dk gol bulamayınca işlerin tersine dönebileceği barizdi, öyle de oldu. Neyse all*h kurtardı diyelim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ihsanoird, “ilk yarıda erken gol bulma planı tutsaydı aslında şu an bunlar konuşulmuyor olurdu”

    bire bir bu cümleyi yazıp sildim üstteki yorumuma.

    CL fikstürü çok kötü. Olabilecek en kötü fikstür. Yine de bence her şey olabilir. Her şey yolunda giderse 5 puan alabiliriz.

    emre

    @Ahmet Saraçoğlu, 3′lü orta saha şart, United deplasmanında Torreira, Demirbay, Oliveira. Form tutunca Oliveria yerine Ndombele.

    Takım oturursa hala 5 puan alınır bu gurpta. United’ın premier lig maçlarına da biraz izlemiştim, deplasmanda bile yenilmeyecek takım değil ama dünkü maçta esas korkutan ilk golü yedikten sonraki halimizdi. Fizik gücü düştü ama metal olarak da durduk. Gol yedikten sonra böyle düşersek Bayern 6′lı paket yapar bizi.

    Frostauðn

    @ihsanoird, Çok doğru yorumlar imza+kaşe

    Okan hakkında yazdıkların Okan Buruk’u özetliyor ben de böyle düşünüyorum.

  45. Frostauðn says:

    Bu kadar eleştiriyorum falan da son 10 dakika ayakta seyrettim maç dönseydi bir şekilde bana okeydi Okan’ı eleştirirdim de canım bu kadar sıkılmazdı. Okan Buruk’u beğenmiyorum ama yarı arasında yazdığım yorumda da dedim nasıl bir futbol oynandığından çok galibiyete ihtiyacımız vardı. Atl. Madrid gibi Simeone gibi top oynat 1-0 al her maçı futbol leş olsun gruptan çıkalım yeter kafasındayım o kadar hasretiz avrupada başarıya. Simeone’nin oynattığı futboldan nefret eden bir insan olarak söylüyorum bana kalırsa modern futbolun katilidir kendisi rakip real olsun lazio olsun fark etmez o futbolu sıkıcılaştırmaya yeminn etmiş bir hoca. Hatta Lazio nefret ettiğim bir takımdır ama o son dakika gole öyle böyle sevinmedim Atl. Madrid’in gruptan çıkamaması futbol adına en hayırlı iştir.

    Mesele Okan Buruk falan değil ben Galatasaraylıyım kendimi bildim bileli bu takımı tutarım şu takım gruptan çıksın başka bir şey istemiyorum. O yüzden burada Okan Buruk diye kavga etmemiz anlamsız birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bence hepimiz aynı şeyi istiyoruz sonuç olarak. Ama şu da var son zamanlarda Okan Buruk aşırı derecede bahanelere sığınıyor Kayseri maçında sıcakları nemi bahane etti sanki Kayserili oyuncular etkilenmiyor, Molde maçında onlar ligin ortasında dedi hadi ilk maç neyse de sen ikinci maça da hazırlanmadan çıktın be hocam azıcık öz eleştiri ver bahanelere sığına sığına nereye kadar.

    Okan Buruk’un şu an kovulamayacağını ben de biliyorum yapılabilecek en yanlış hamle olur takım kaosa girer muhtemelen bu sezonu Okan Buruk ile kapatmak en mantıklıca hareket. Ama oynanan futbolu da eleştirmeliyiz bundan bir önceki son Terim dönemini başladığı tarihten gidene kadar eleştirdim istemedim takıma zarar verdiğini düşündüm taraftar tuttu ve takıma ne kadar zarar verdiği ortada 2 yönetimi harcadı kaçan şampiyonluk, oynanan rezil futbol beni futboldan soğuttu o dönemde sadece PL takip ettim uzun bir süre.

    Molde’yi şansa geçtik bu oynanan maçta iyi değildi. Şunu söylemek lazım yola uefa’da devam etmek daha iyi diyenler var ama Uefa’yı kazanmanın primi CL’de çeyrek finale çıkma primiyle aynı Cl’den gelecek paraya bu takımın inanılmaz ihtiyacı var o yüzden CL şart bu takım Cl için kuruldu. Sadece gruplarda bir maç kazanmanın primi 2.5 milyon euro olması lazım ligte şampiyonluk piriminden yüksek. Dün bir 2.5 milyon çöpe atıldı, gruptan çıkma da riske edildi onun primi çok daha yüksek. 118 yıllık takımın en büyük yatırımı yapıldı bu takımın bu paralara çok ,ihtiyacı var.

    Transferler geç geldi falan Zaha sakat ben de biliyorum şu an oynayamazlar ilk 11′de zor çok riskli pek çok açıdan ancak bu da Galatasaray’ın her sezon yaşadığı bir alışkanlık oldu bu ayrı bir konu bence bu transfer politikasıyla alakalı Galatasaray’ın biraz da bundan kurtulması şart. Neden bu transfer politikasının uygulandığını da biliyorum ancak yine de can sıkıcı ligde probem olmuyor takım topluyor sonradan ancak avrupa’da bunun telafisi yok.

    Son olarak artık bu takımın 4-3-3′e dönmesi şart Mertens çok iyi falan ama bu adamın pili 30 hadi bilemedin 45 dakika, saha içinde saha dışında çok değerli bir oyuncu çokta seviyorum kendisi ancak sezon sonu emeklilik kararı açıkladı. Kendisinden 90 dakika çıkarmasını beklemiyorum ancak Okan’ın da bunu görmesi lazım artık.

  46. Aykut taştan says:

    Bir beşiktaşlı olarak akşam ki Galatasaray maçında ölüp ölüp dirildik. Sinir hastası olduk. Aga bütün imkanlar sende evindesin dev destek taraftardan ama oyun berbattı. Ver ileri hop geri pas ver ileri hop geri pas orta sahada adam gibi paslaşma yok bir sabırsızlık bir titreklik. Paslaşamıyoruz bile. Habire bas bas ileri uzun top bas uzun top. CL gibi bir yerde her dakika ve saniyenin değerli olduğu yerde uzun topla harcanan dakika ve saniyeler. Kopenhag herifler kendi evlerinde oynuyormuş gibi gayet sabirli,net paslar ve rahtalık. Ya allahaşkına habire icardiye uzun top atmayın her fırsatta. Adam makine değil. Adam atılan toplara yetişmekten son vuruşlarıda yapamıyor yorgunluktan. Man.united ve bayern maçından sonra gruptan 3. Bile çıkarsak çok büyük bir kâr. Birde belkide man.united in en boktan olduğu son 10senedir belki ama adamlar oynuyor arkadaş. Bayern zaten belli. Acele bir biçimde okan hocanın bambaşka bir oyun oynatması gerekiyor bence. Ver ileri pas hop geri pas rakip ceza sahasından hop dön ta musleraya geri dön. Birde yayıncı kuruluş bukadar mı aç sınız ulan şeref yoksunları. Kırk yılda bir kere bir Türk takımımız CL oynuyor ver şifresiz kanalada bütün halk izlesin. Neyse Yinede Galatasarayımıza tam destek sonuna kadar ama bu oyunla ve rakiplerin diğer maçlarda yenilmesiyle belli bir sıraya gelmesi yerine kendi oyun aayışımızla gelse çok iyi olur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.