# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. Düşecekler konusunda ne düşünüyorsunuz?

    Kayseri 40
    Kalan maçlar: Başakşehir / Fenerbahçe

    Ankaragücü 38
    Kalan maçlar: Kasımpaşa / Alanya

    Erzurum 37
    Kalan maç: Alanya

    Gençler 35
    Kalan maçlar: Göztepe / Trabzonspor

    Bunlardan hangi 3′ü düşer? Bence Gençler ve Erzurum net düşer, son takım da Kayseri olur gibime geliyor. Ankaragücü’nün kalan maçlardan puan alması daha olası. Diğer yandan Başakşehir kalmayı garantiledi, belki Kayseri’ye bir güzellik yaparlar bugün.

    mahakali

    @Ahmet Saraçoğlu, Erzurum ve Gençlerbirliği çoktan düşmüş bile abi… Gönlüm Ankaragücü’nün ligde kalmasından yana, hep bir şekilde lige renk katmışlardır. Bir de Ankara takımsız kalmasın, üzücü olur.

  2. Yiğit says:

    Amk feneri halen umut veriyor. Bu umutların sonu ne zaman hayal kırıklığı ile bitecek merakla bekliyorum. Ayrıca bize karşı oynayan takımlar resmen kaplan kesiliyor anasını satayım. Hele oç Alper potuk’a çok fena sövdüm. Yıllarca bok gibi top oynayıp para yedi, her teknik direktör de şans verdi bu puşta ama sen gel artist kesil başımıza. Millet ligin en iyi Anadolu takımına 7 atıyor, milletin eski futbolcusu penaltı yaptırıyor ama biz bala göte bu durumlardan maç alıyoruz. Valla fener şampiyon olursa büyük mucize.

    10 sene önce Sivas’la şampiyonluk maçı oynamıştık. Sivas her zaman götümüzden terletiyor, bugün puan kaybedersek hiç şaşırmam.

  3. Bu akşama kuponlarım:

    https://nsn.page.link/UgAfo
    https://nsn.page.link/ofhy6
    https://nsn.page.link/z2e44
    https://nsn.page.link/3UsXJ
    https://nsn.page.link/1S39Q
    https://nsn.page.link/bPSnA

    Agrypnie

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi şunu farkettim sen maçları öncesinde paylaşınca sıfır çekiyorsun :D
    Büyüsü bozuluyor sanırım ama bence artık paylaşma.İnan daha kârlı cikarsin sen de fark etmişsindir bence :)

  4. deadhouse says:

    Son tahminler:

    Beşiktaş 2 – 2 Karagümrük
    Fenerbahçe 1 – 1 Sivasspor
    Denizlispor 1 – 5 Galatasaray

  5. Yiğit says:

    Bu amına kodumun takımında emeği geçen herkesin ben anasını… Dünya üzerinde böyle bir takım var mı ya. Sivas fener’e domalır diyenler vardı bir de. Sanki her sene sivas’a 7 atıyoruz. İki haftadır rakipler şampiyonlar ligi finalindeymiş gibi oynuyor.

  6. Yiğit says:

    Öyle fanatik biri değilim, bu söyleyeceklerimde bir mübalağa da yok, malum parti döneminin çocuğu olarak bu ülkedeki en kanser şey yine de Fenerbahçe. Bundan sonra ne Beşiktaşlı ne de cimbomluyum, sadece anti fenerliyim.

  7. Rust in Peace. says:

    NOLUYOR LAN NOLUYOR
    Bir Gs’li olarak ilk yarı bittiğinde bile umudum yoktu şampiyonluk için. Zaten çok da umrumda değildi, tüm sezon 5 maç bile izlememişimdir. Yalnız acayip yükseldim bu akşam bu sonuçlardan sonra. Şampiyon olamasak bile son maçı nefessiz takip etmek güzel olacak.

  8. Merdomerdo says:

    https://youtu.be/2u5WCUnZ7m0

    Merdomerdo

    @Merdomerdo, https://youtu.be/y50wtUj1gF0 bunu yollayacaktım ama o da olur

  9. Mahakali says:

    Bugünkü maçlar hakkındaki tahminlerim hiç tutmadı. Beşiktaş ve Fenerbahçe berbat bir akşam geçirdiler. Aslında GS’den de daha net bir performans beklerdim. Beşiktasli olarak baya üzüldüm ama futbol için üzülmeme evresine gelmek istiyorum artık abartmayacagim :) “Derin GS” yine devreye girdi, bakalım ne olacak :))

  10. Alondate says:

    Artik fenerbahce ile ilgili hic bir sey gormek, okumak ve duymak istemiyorum. Gelecek sezon alicam premier ligi. Oturucam ne mac varsa hepsini izlicem. Sikerim fenerini de bahcesini de. Ulan millet 40 yillik eslerini bosuyor ben hala neden bu amcik takimi tutuyorum ki? Omrum soldu ruhunuzu sikiyim sizin beyinsiz orospo cocuklari. Hala twitterda yok seneye low gelicekmis fenere bilmem ne. Lan allah gelse takimin basina yine bir cacik olmaz bu sikkolardan.

    Mahakali

    @Alondate, abi ben de aynı şeyi düşünmeye başladım. Kendimi bildim bileli su romantik Beşiktaşlılardandim. Abimle arkadaşlarımla maçları izlemek zevkliydi. Şimdi o da yok. Bildiğin dertten başka bir şey değil. Hayatımdan çıkarmak istiyorum artık :))

    Yiğit

    @Alondate, ben de aynı şekil. Formamı bile giymem artık. Bundan sonra hiçbir maçın skoruna, haberine vs bakmam.

    Aykut taştan

    @Alondate, aynen öyle zitmişim Turkiye ligini ebesini zittiler. Federasyon desen federasyon değil. Hakem bünyesi desen ayrı bir cumhuriyet. VAR desen kafalarına göre daha doğrusu kafalarına taktıkları takımları biçmek için yok ayakları uzatırlar yok omuzu uzatırlar ofsayt çizgisini dersen evlere şenlik. Fauller desen adamlara temas yok yerlerde yuvarlanıyor sanki herife palayla dalmış gibi. Yattımı yerinden kalkmaz bunlara göz yumulur. Adama harbi faul yapılır giderler faul yapılan adama kart çıkartırlar. Bir hafta önceki tapatıp aynı pozisyonda penaltı verilir,haftaya aynı pozisyonda bırak penaltıyı sarı kart bile çıkmaz. Takımlar yerliden çok yabancı dolu adamların kaprislerinden teknik direktörler diken üstünde gönderilme korkusundan. Yerli oyuncu desen bitirdiler. Yani nereden tutarsan tut Türkiye ligi bitmiş durumda.
    Ben senin bu dediğini geçen sene yaptım. Altım premier lig ve bundesliga ve lig 1 paketlerini ohh misss kafan yerinde açıyorum yanınada biramı cipsimi fıstığımı hem keyif alıyorum hemde haftaya ulan neolucak diye kafa patlatmıyorum.

  11. Dün yorgunluktan saat 20.30′ta, tüm maçlar 0-0 iken yattım. Sabah 04.00′te kalktım. İşe oturmadan önce hiçbir maçın skorunu bilmeden, görmeden sırasıyla GS, FB ve BJK maçlarının özetlerini izledim. Skorları görmemek için elimle ekranı kapattım, sadece Özetler düğmesinden özetleri açıp diğer maç sonuçlarını da elimle kapayarak izledim sürpriz olsun diye.

    Güne müthiş bir başlangıç oldu. Totem belleyip cumartesi günü de maçların 10. dakikasında yatsam mı acaba, ama ona yürek dayanmaz. Tam bir yangın yerine dönecek cumartesi akşamı ortalık.

  12. poison says:

    futbolla hiç ilgim yok ama babamda bir miktar galatasaray hisse senedi (#GSRAY) olduğu için galatasaray’ın şampiyon olmasını istiyorum hahah :)

  13. Gökay says:

    Nesine, Fenerbahçe Şampiyon Olur’ a 100 oran açmış arkadaşlar. 3-5 bir şey atılabilir. Dursun köşede

    Yiğit

    @Gökay, olur da gs ve Bjk kaybederse fener asla kazanmaz. 3-0 önde olduğumuz maç gs-bjk geriye düştüğü anda 3-3e gelir şampiyonluk gider.

    deadhouse

    @Gökay, 5 lirayı camdan aşağı atarım daha iyi. Futbolda her şey var. Özellikle Türkiye Ligi’nde çok fazla sürpriz oluyor. Ama yok artık. Bu kadar da değil. Diyelim ki Beşiktaş kaybetti, Fenerbahçe de kazandı. Galatasaray evinde Yeni Malatya’ya yenilmez, en en kötü berabere kalır. Bence Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali % 0

    Gökay

    @Yiğit, @deadhouse, Yerli yersiz her maçta süpriz arayan ben bile inanmıyorum bunun olabiliceğine, sizler gibi. Yine de 100 oranı görünce Fenerbahçe çöplüğüne bir üç lira bıraktım. Olur da denk gelir, sonra vay aq demeyelim diye attık çöpe üç liramızı.

    deadhouse

    @Gökay, Hocam bir de gerçekleşiyormuş ülke futbol tarihinin en sürpriz olayı olur bence. Şimdi baktığımda hala imkansız diyorum ama oranı artırıyorum % 0 yerine % 0,1 diyorum ahaha. Şaka bir yana Kayseri kaybetmez diyorum. Tahminlerim:

    Göztepe – Beşiktaş MS0
    Galatasaray – Yeni Malatya MS1
    Kayseri – Fenerbahçe MS1

    11 Haziran 2021

    İtalya – Türkiye MS1 Skor: 2-1

    Gökay

    @deadhouse, valla bu kadar büyük bir süpriz daha önce gerçekleşti mi, benim hatırladığım kadarıyla yok. Ahah hocam zaten Nesine’ de bu durumu görmüş olacak ki o 100 oranı da kaldırmış. Sadece Beşiktaş ve Galatasaray üzerinden Şampiyonluk Tahmini yapılabiliyor şu an. Ben muhtemelen maç saatine yakın oturacağım analize, ama benim de Şampiyonluk adına alacağım bahisler aşağı yukarı böyle olacaktır hocam. Bence yakın ve mantıklı seçimler yine. Ben son hafta biraz daha hedefsiz takımların süprizlerinden beslenme taraftarıyım. Elbette Şampiyonluk Yarışına da bir şeyler hazırlarım, ama çok da zorlamamak lazım. İşler gerçekten karıştı çünkü ahah

  14. Ayıptır.

    https://nsn.page.link/sZxY4

    mahakali

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi siz Hollandalısınız ya 5-0 bile biter de 0-0 bitmez ya. Üzücü olmuş. Her zaman çok maç çok risk diye düşünüp ikiden fazla maça oynamıyorum. Onda da 70. dakikadan sonra 4 korner daha olur tercihine oynuyorum genelde.

    Ahmet Saraçoğlu

    @mahakali, gerçekten, Hollanda liginde 90 dk boyunca 1 tane gol atamıyorsanız kapatın kulübü gidin.

  15. Yarın akşamı düşündükçe karnıma minik minik ağrılar giriyor. 11 gün önce şurada dediğim şeyi maçlara 1 gün kala tekrarlıyorum:

    Galatasaray yarın şampiyon olursa haberler kısmında bir başlık açacağım, altına gelecek ilk 20 yorumda kim hangi albümün incelemesini isterse hepsini tek tek yazacağım.

    Ahmet Saraçoğlu

    Artırıyorum ulan. Hem Galatasaray hem Lille şampiyon olursa 25 albüm yazacağım.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Beşiktaş ve Psg şampiyon olursa bir 70′lik açarsın artık.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, eğer olur da durum gerçekleşirse ve o 20-25 yoruma yetişebilirsem zulüm bir şey var elimde

  16. Yiğit says:

    Seneye Liverpool muhtemelen Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyecek. 2018 ve 2019′daki başarılarından sonra 2020′de ligin ırzına geçmelerine rağmen 2. Tur’da elenmişlerdi, bu sene bitik Real’e çeyrek finalde elendiler, seneye ise hiç olmayacaklar. West Ham puan kaybetmese hepten Avrupa kupalarına gidemeyeceklerdi.

    Klopp Dortmund’da da 2 sene üst üste şampiyonluk akabinde CL finali oynamıştı. Fakat bundan bir süre sonra da resmen ligin sonlarına düşmüşlerdi. Beğendiğim bir teknik adam ama takımları climax’i gördükten sonra yokuş aşağı düşüyor.

    Öte yandan Atalanta’yı İtalya kupası finalinde yenemezse eğer yüksek ihtimalle Juventus da seneye CL göremeyecek. Zaten 2-3. sınıf avrupa takımlarına eleniyorlardı her sene. Gözümde Avrupa’nın en boş takımıydı, Ronaldo da değiştiremedi bu görüşümü. Hatta değiştirmek bir yana resmen daha kötü yaptı.

    mahakali

    @Yiğit, Liverpool Cl’ye ligden gidecektir bence. Bir maçları eksik. Kalan maçları da kolay. Chelsea Leicester maçı da var. Bence kalan maçları kazanıp giderler. Asıl sorun şu: Chelsea Cl’yi kazanır, bir de ligde ilk 4′e giremezse bizim ligin şampiyonu ön eleme oynamak zorunda kalacak :) Bence Chelsea 5. olacak.

    Yiğit

    @mahakali, hiç sanmıyorum ya. Chelsea bir şekilde 4. olur. Liverpool Manu’yu sürpriz bir şekilde yendi ama bundan sonra puan kaybeder.

  17. deadhouse says:

    Göztepe İY 1
    Yeni Malatya İY 2
    Kayseri İY 1

    Toplam oran: 161

    deadhouse

    @deadhouse, 30 lira attım. Gelirse bir memur maaşı.

    Yiğit

    @deadhouse, yuh şaka maka tutuyordu ya. Son 15 dk hariç göztepe gayet iyiydi ilk yarı. 1 olması içten bile değildi. Kuponu oynayacaktım ama karttaki tüm parayı harcadığım için kendimi sikecektim az daha. Allahtan göztepe 2. golü atmadı yoksa bir soğuk su içerdim

    Gökay

    @deadhouse, çok yakındı çokk

  18. Bu akşam 20.30-00.00 arası Türkiye tarihinin en çok sosyal medya etkileşiminin yaşandığı dilim olacak muhtemelen. 3,5-4 saat içinde milyonlarca paylaşım yapılacak, like’lar retweet’ler, story’ler bilmem neler. Hakeminden şikesine, şampiyonundan yönetici demecine tam bir sirke dönecek ortalık.

    Alondate

    @Ahmet Saraçoğlu, cips ve iceceklerim hazir abi bekliyorum heyecanla.

  19. mahakali says:

    Aklımda deli bir kupon var bugüne dair.

    M’gladbach-Stuttgart: Handikap 1
    Trabzonspor-Gençlerbirliği:2
    Sivasspor-Kasımpaşa: Handikap 1
    Freiburg-Bayern Münih: İy 1,5 üst
    Juventus-Inter:1

    43 oran.

    deadhouse

    @mahakali, Çok iyi kupon eline sağlık. Gençlerbirliği’ni 02 çifte ile değiştirdim, gerisini aynen oynadım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @mahakali, çok iyi kupon cidden ama Trabzon yemedi, KG oynadım. M’Gladbach yerine de Leverkusen 2,5 üst oynadım.

    M’Gladbach 2. sezonda tüm Avrupa’nın en güvenilmez takımı.

  20. Mahakali says:

    @deadhouse, Gençlerbirliği’nin yerine iyi bir maç bulamadım açıkçası. Ama Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapatırsa Gençlerbirliğini ne yapar eder bu maçı alır diye düşündüm :))

  21. Gökay says:

    Arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın.

    Şu mini banko seçimlerim, ama bazıları başladı maalesef

    https://nsn.page.link/6BvjN

    Hedefsiz takımların maçlarında süpriz arayacağımı söylemiştim. Son seçimlerim de o yönde. Karagümrük maçının oran değişimleri geçen haftaki Beşiktaş – Karagümrük maçının oran değişimleri şeklinde ilerlediği için ufak bir süpriz denedim. Sonuçta iki ekip de hedefsiz, vitrin maçı. Denizlispor her anlamda problemli bir takım konumunda olsa da, bazen böyle şeyler çıkabiliyor. Bugün bence en güvenilmemesi gereken takım Sivasspor. Yenilmezlik serisi 18 maç oldu ve bu şekilde hedefsiz maçlarda ben pek güvenemiyorum böyle takımlara, ki bugün bu kadar kritik maça rağmen en çok alınan bahis konumunda. Kazansa bile sıkıştıracaktır diye düşünüyorum. Başka kuponlarda direkt Kasımpaşa galibiyeti de denedim.

    https://nsn.page.link/UJY5V
    https://nsn.page.link/iiapV
    https://nsn.page.link/pjAGm

    Birkaç kuponum daha var da, onlar fazla süpriz. Bol şans herkese arkadaşlar. Umarım bugün herkes iyi kötü bir şeyler yakalar

  22. Retrokafa says:

    Kartal sikeer!

  23. Alondate says:

    Besiktasi tebrik ederim. Gercekten haketti sampiyonlugu. Fakat ben baska bir konuya deginmek istiyorum. Bu gece sokaga cikip kutlama yapan taraftarlari ve yaklasik 1 haftadir disarda olan insanlari rastgele doven ve saga sola ates acan bekcileri gordunuz mu? Ne dusunuyorsunuz bu konuda?

    Gormeyenler icin link birakiyorum:

    https://twitter.com/barisatay/status/1393691377544962051?s=08

    mahakali

    @Alondate, Şöyle bir zamanda sokağa çıkıp şampiyonluk kutlamak bir kere sorumsuzluk ve bence aptallık ama bekçileri anlamak güç. Bu adamların iyi bir eğitimden geçirilmediği çok açık. Hangi olaya nasıl müdahale edilir bilmiyorlar. Gerçi görev alarak hangi soruna çözüm oluyorlar onu da anlamış değilim.

    çaksu

    @Alondate, Belki AKP/MHP gençlik kollarında diye bekçi yapılmışlardır. Belki böyle olmasa ancak yan kesici olabileceklerdir. Bekçiyi bırak polisler için bile böyle düşünüyorum artık.

  24. Yiğit says:

    2014-2015 sezonu başlarken kendime forma almayı düşünmüştüm, ki o sezonun çubuklusu da çok güzeldi, sonra dedim ki 4 yıldız olunca alırım.
    O zamandan bu güne liseye başladım, bitirdim, 2 sene üniversiteye hazırlandım, ilk kez kız arkadaşım oldu, ilk seksimi yaptım, ilk kez sigara içtim, alkol kullanmaya başladım, odtü kazandım, ankaraya yerleştim, pandemi gördüm, darbe girişimi gördüm, nice arkadaşlıklar-manitacılıklar yaşadım, hayatımın insanını tanıdım, kanlı canlı hayatımın grubunu izledim… ama bu amına kodumun feneri hala daha 4 yıldız olamadı.

    çaksu

    @Yiğit, Muhakkak olur bir gün. Uzak gelecekte Alpha Centauri sistemindeki torunlarının 4. yıldızı kutladığını zihnimde görür gibiyim. Tabi 4 yıl gecikmeli olarak.

  25. çaksu says:

    Alisson gerçekten müthiş attı hahahha. Kendi kendime sarıldım kimseyi bulamayıp.

    Yiğit

    @çaksu, inanılmaz bir olaydı gerçekten. Abim de senin gibi Live taraftarı, kendinden geçti golde. Dedim çaksu kafayı yemiştir şimdi ahahah.

    çaksu

    @Yiğit, Ben canlı olayı kaçırdım haha. Kendime sarılmam sonra gifini izlerken oluyor.

    Maçı izliyim diye bi dersimi geri, bi dersimi ileri aldım öğrencilerimle anlaşıp. Yine de son 10 dk yetişmedi, kapatmak zorunda kaldım. Paranın kapitalizmin mk.

    Rust in Peace.

    @çaksu, yemekten kalktım salona bakayım dedim babam bu maçı izliyormuş. Dakika 92 oturdum izleyeyim 2 – 3 dakika dedim, liverpool taraftarı değilim ya da özel bir sempatim yok ama ayağa kalkıp gol diye bağırasım geldi abartısız ahahajsjss

    çaksu

    @Rust in Peace., https://twitter.com/OptaJoe/status/1393983522357059589

    “38 – Alisson was the scorer of Liverpool’s 38th winning goal in the 90th minute of a Premier League game; 13 more than any other team in the competition’s history. Wonderland.”

    https://twitter.com/OptaJoe/status/1393984753028710400

    “94 – Liverpool have recovered 94 points from losing positions in the Premier League under Jürgen Klopp; the most of any team in the competition since October 2015. Heart.”

    Böyle böyle ağına düşüyoruz haha.

  26. çaksu says:

    Nat Phillips MOTM… Vay mk.. Bu ikiliyle clean sheet tutamayız diyodum, Burnley’nin kazmalığı yanında Nat’in çok iyi performansıyla tuttuk. Rhys’e rağmen. Çocuk elinden geleni yapıyo (Rhys) ama hiçbir PL takımında geniş kadroya giremez şu an.

    Havadan arkaya atılan her top tehlike. Haftaya Palace da gol atar. 2 tane atmamız lazım en az.

    Ötesi bu iki CB de kazma. Thiago götlerine kadar gelip topu almak zorunda kalıyor hep. Bütün takımı geri çekiyo bu da zaman zaman.

    Thiago son bikaç haftadır Bayern’li Thiago’yu hatırlatıyor. Özellikle daha öne çıkabilirse, takımın pas vektörlerinin ileriye doğru bileşenleri çok net büyüyor. Salak faulleri de azaldı. Geç olsun güç olmasın. Tü maşallah.

    Salak deyince.. Salah heyecan yaptı yine. Siktiret olm gol krallığını işine bak. Eli ayağına dolaştı iki karşı karşıya pozisyonda.

    Lestır’a yazık oluyor ama..

    Top 4 bitchez! Nası oldu bilmiyorum..

  27. Yiğit says:

    Mustafa Cengiz’in haline çok üzüldüm durduk yere umarım sağlığı yerine gelir. Konuşmalarında da çok haklıydı. Fatih Terim vefasızlık ediyor bu adama.

  28. Bu akşam Atletico hata yapar mı, ne diyorsunuz? Kupon yapan varsa görelim, kuruduk kaldık 1 haftadır maçsızlıktan.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Atletico Var, Real 1, Barça Var, Sunderland 1. Şike ligi Bundesliga’ya bulaşmadım. 2.5 üstlerine 1.20 1.25 veriyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, şampiyonluk maçında Atletico 2,5 üst oynattırmayan Simeone futboluna yazıklar olsun. 81. dakikada skor 1-1, 86′da Suarez’in golüyle gelen şampiyonluğu görür gibiyim.

    Adamlar 22 Mayıs 2019′dan bu yana, tam 2 senedir toplam 88 resmî maça çıkmışlar, 2′den fazla gol attıkları maç sayısı 14.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Atletico kaç tane atar bilmiyorum ama ben Valladolid’e güveniyorum. İstatistiğe bakılırsa güçlü takımlar dahil neredeyse gol atamadıkları maç yok. İlla ki 1 gol buluyorlar. Bu sene en az 10 kez Kg var oynamışımdır maçlarına. 1.80 oran çok iyi. Zaten düşmemeye oynuyorlar, iki takıma da 0-0 yaramaz.

    Ahmet Saraçoğlu

    İlk yarı itibarıyla, Real Valladolid’in ligden düşmeme isteği Atletico Madrid’in şampiyon olma isteğinden daha fazla.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, hakikaten de 1-0′dan 1-2 oldu Suarez’in golüyle. Real son dakikalarda 2 gol buldu, ATM bir tane yese gidiyordu kupa. Simeone ikinci yarı hiç düşürmedi takımı. Real geride Atm öndeyken bile topçulara bir saniye nefes aldırmadn kıçını yırtıyordu kenarda. Oynadıkları futbol çok kanser ama mentalitelerine bayılıyorum.

    Suarez’i gönderen Barça’ya da kafam girsin. Adam şampiyon. Barça artık bitmiştir benim için. Seneye CL’de 3. sınıf avrupa takımına elenirler artık. Gerçi Live’ye turu verdikleri gün de bitmişti ama bu sene resmileşti.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, bende durumlar böyle

    https://nsn.page.link/NfLmh
    https://nsn.page.link/vJg9K
    https://nsn.page.link/mKFfq
    https://nsn.page.link/zMub3
    https://nsn.page.link/Muc8r

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, cesur tercihlerle dolu. :) İlk yarı Wolves’u öylesine mi oynadın, altında bir mantık var mı?

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, @Ahmet Saraçoğlu, Üstad öncelik tercih sebebim elbette 3 gün sonra oynayacak oldukları Uefa Finali. Kısmi bir rotasyon bekliyorum. Gerçi United ne zaman spekülasyon yaratacak bir rotasyon yaptıysa, tüm o maçlar lehine bitti.

    Wolves maçları genelde Pazar günleri öğleden sonra ilk maç oluyor. Ben de genelde her hafta maçlarının ilk yarısını izliyorum, sadece ilk yarılarına oynuyorum çünkü. Yaklaşık son 9 maçlarına da ilk yarı yönünde çeşitli bahisler aldım, başarı oranım da %60 gibi bir şey. İçinde farklı sebepler olmakla birlikte, asıl sebep uzun süreli ilk yarı gol bulamamalarıydı. Halbuki oyunlarını izlediğinizde ilk yarıyı önde kapatmamaları için hiçbir sebep yok. Duran toplarda gerçekten çok başarılılar, bunun yanında bir de Adama Traore gibi güçlü, hırslı, yırtıcı bir gizli forvet, kanat oyuncusuna sahipler. Olası bir rotasyonda Wolves bu yönden erken vurabilir diye düşünüyorum. Traore nin gösterdiği azmin yarısını diğer elemanlar da gösterse takım bu konumda olmazdı zaten. Özellikle ilk yarıyı 3-0 kaybettikleri Burnley maçından beri bir sıçrama bekliyorum Wolves’ dan fakat maalesef henüz gelmedi, bu da son. Oran yönünden de bakacak olursak, Wolves’ ın favori olarak açılmasının sebebi elbette United’ ın birkaç gün sonra final oynayacak olması, fakat şu an gerek Avrupa’ da gerek Türkiye’ de bu maça yönelim United tarafında. Avrupa’ da şu an Liverpool’ dan sonra en çok taraf alınan takım United. Genelde bu listelerde top2 arasında dönüyor bir şeyler. Liverpool nasılsa bir şekilde kazanır diyerek, beklentimi bu maçta aramayı tercih ettim ben de. Maçın oranlarına da baktığımda Alt Üst oranların 1.95′ e 1.50 şeklinde oluşturulmuş. Bir süredir bu oran dengesi 2.00 1.50 ya da 2.00 1.45 yönünde olan maçların çoğu üst biterken, 1.95 1.50 1.90 1.50 dengesinde bulunan çoğu maç alt bitti ya da ilk yarıda erken goller çıktı, ikinci yarı gole durdu. İki takım arasında son yıllarda oynanan maçlara da baktığımızda son 4 maçın ilk yarısında gol çıkmamış ve maçlar sıfıra yakın seyretmiş. Bu çizginin de kırılmasını denemek istedim. Ligin son haftasına gelinmişken ve iki ekip de lig sıralamalarını garantilemişken, bir iki maçı göz ardı ettiğimizde ilk yarı gol bulamayan Wolves’ ın bu maçta büyük rakibine karşı bir çıkış yakalamasını bekliyorum. United da bu sene ligin en fazla 1/2 2/1 yapan ekibi, tüm bunları ve çok daha uzatıp kafa açmamak için eklemediğim birkaç şeyi de göz önüne alarak seçtik tarafımızı, bakalım :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, anladım. Baya detaylı açıklamışsın, sağ ol. Nuno Espírito Santo’nun da Wolves başında son maçı olacak, takım güzel bir veda edelim derse dediğin gibi bir şeyler olabilir.

    Ben kadroları bekleyip öyle oynayacağım yarın PL maçlarına.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, şunlar var bende de.

    https://nsn.page.link/HVtwb
    https://nsn.page.link/QAccK
    https://nsn.page.link/bgQnk

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Elinize sağlık gayet güvenli tercihler her zamanki gibi. Gerçi Almanya da son hafta olduğu için güvenli olarak tanımlayamıyorum hiçbir sonucu nedense. Ama bugün maçlar terse çok eğilimli geçmezse 3 kuponunuzun 2 si rahat gelecektir diye düşünüyorum. Güzel kombinler olmuş çünkü. Bol şans :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, ben 1 haftadır kupon yapmadım, o yüzden garanti oynayayım dedim. Çok düşünülecek, ince görmeli tahminler değil. Mantıklısı bu diye düşünüp oynadım.

    Bu hafta Eibar-Barcelona maçının oranlarına şaşırdım. Ter Stegen, Lenglet, Pedri ve Messi oynamıyor ve 2,5 alt 2.60, 3,5 alt 1.70 veriyor.

    Eibar düşmüş olsa bile, Barca sanki her maç 5-6 atıyormuş gibi bir de Messi’nin olmadığı maçta bu kadar yüksek oranlara şaşırdım.

    Ahmet Saraçoğlu

    İlki tuttu.

    https://nsn.page.link/HVtwb

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, valla bravo, güzel oturmuş. Aynı ligde aynı saatte oynanan beş maçı doğru tahmin etmek gerçekten zor. Kuponlarımda aynı lig maçlarına 2 den fazla yer vermemeye çalışıyorum ben genelde, hatta mümkün mertebe aynı saat maçlarını da art arda eklemek istemiyorum.

    Ben de şununla yarına sarkacaktım da Altayın 80 den sonra gelen golü ile düştü maalesef

    https://nsn.page.link/NGwfF

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, ben de Altay maçına üst oynamıştım, beni de yatırdı o maç.

    https://nsn.page.link/QAccK

    Ben de tam tersine aynı anda oynanan maçlardan seçiyorum hep. En fazla 1 saat fark oluyor oynadığım maçlarda.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, tabii yarını beklemek daha mantıklı. Ben 2 günü bağlamak için biraz erken oynadım. Güncel oranlarına, durumlara vesaire asıl bakmak lazım tabii. Benimki ön satış gibi :)

    Ben de hafta içi pek vakit bulamadım. 3-4 kupon belki yapmışımdır. Bu sene aslında dengeler çok bozulmadı. İnanılmaz süpriz haftalar çok görmedik. Bu şekilde oynamak daha mantıklı. Benim tahminler biraz daha 1.05 lerin de patladığı haftalara yönelik. Bu haftaların ne zaman geleceği net olarak kestirilemiyor tabii ki, ama İddaa 4-5 haftada bir, kasayı bir şekilde sağlam topluyor kullanıcıların elinden. Ben de o haftaya denk getirmeye çalışıyorum. Sizin bahisler iyi gidiyor şu an. Yarına güzel bir bakiye ile girersiniz umarım, iyi şanslar tekrar :)

  29. deadhouse says:

    Bir aralar Avrupa’da en sevdiğim 3. takımdın Barça. Uzun zamandır ise en sevmediğim takımların başında geliyorsun.

  30. Yiğit says:

    Ulan futbola doyduk yine be. Leicester nasıl bir cenabet… Son 5 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik. Geçen sene de aynı terane olmuştu ve son maçta kaçırmışlardı CL yolunu. Gerçekten müthiş maçtı. Liverpool’a da helal olsun ayrıca. Harika bir atak yaptılar.

    Artık sırada Lille ve CL finali var…

  31. çaksu says:

    Ağlamıcam. Gini sen de ağlama. <3 <3 <3

    Seyirci olunca geçen seneye döndük. 90+3'teki YWNWA'u duyunca bi garip oldum. Bu sezonun bu kadar dönmesi bile kupa kazanmış gibi hissettiriyor.

    (Giniiieeühee!!)

  32. Gökay says:

    Nesine’de oynamış olduğum kuponum
    https://nsn.page.link/S1nuC

    Hakem son uzatma dakikasında frikikte barajdaki oyuncunun eline çarptığı düşüncesiyle var a gitti ve penaltı verdi. Ne diyeyim ki

    Gökay

    @Gökay, yalnız sistemsel bir sıkıntı olduğu için mi maç şu anda 1-1 görünüyor kuponda, yoksa başka bir şeyler mi oldu?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, 90+11′de 1-1 olmuş. Tebrikler. :)

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, ohh bee. Çok teşekkürler üstad

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, valla bu kupona bakınca burada bir üstat var. :) Cidden müthiş kupon.

    deadhouse

    @Gökay, Gökay hocam şu kuponu oynayacağım ne diyorsun. Görüşlerini alayım.

    Sanat Naft – Esteghlal MS0
    Trelleborgs – Vasteras MS0
    Elfsborg – Norrköping MS0
    Varnamo – Akropolis MS1
    Castellon – Rayo Vallecano MS2

    Gökay

    @deadhouse, hocam kusura bakmayın çok geç döndüm. Biraz iş yoğunluğu vardı da, pek bakamadım. “Yatırım tavsiyesi değildir” diyerek görüşlerimi paylaşayım; Trelleborg maçında sanırım taraf denerdim. İki takım da uzun zamandır kaybetmemiş. Bu gibi maçlarda ben genelde birinin kaybetmesine giriyorum. Maç sıfıra yakın seyrediyor, fakat bir yere devriliyor, ben sanırım iy1 falan deneyeceğim bu maça.

    Elfsborg maçı bana da sıfır göründü. Sanırım ben de o şekilde oynayacağım.
    Varnamo nun da kazanmaması için bir sebep göremiyorum. Süpriz vermesi gerçekten büyük süpriz olur, hırsızlık olur.

    İspanya ikiye çok bulaşmıyorum, fakat Vallecano da sanırım iy1 gibi bir süpriz kovalayacağım. Bol şanslar hocam, luciferin bol olsun.

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/SHXQa

    Hocam şu şekilde revize ettim. Bu hafta Superettan’ da sıfır çıkmamış. Trelleborgs ya da Varnamo maçlarından birisi 0 biter diyip, yine beklenmeyene üfledim. Bakalım :)

    Yiğit

    @Gökay, neyle besleniyorsun hocam, bu kadar ballı birini ilk defa görüyorum. 90+8′de geriye düş, 90+11′de gol at. Vay anasını.

    deadhouse

    @Gökay, Kupona bakıyorum, tutmuş, fakat üzülen üzülene. Dedim ki bende mi sıkıntı var acaba bu adamlar niye üzülüyor ahaha. Tebrikler hocam. Müthiş tahminler.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, @deadhouse, teker teker çok teşekkürler. Sonunda kırdık laneti ahah

    @Yiğit, Hocam inanın o kadar da şanslı biri değilim, ki 0-0 giden maçta son uzatma dakikasında penaltı olması da bunun göstergesidir. Bu senaryonun 1-0 ile sonuçlandığı çok fazla kupon verdim. Bu maçın 1-0 olarak bitip tekrar başlayıp 1-1 e dönmesi durumunu kendimi şanslı olarak tanımlamama yetmiyor maalesef :)

  33. deadhouse says:

    Altınordu – Altay MS0
    Villareal – M.United MS0
    Köln – Holstein Kiel H0

    23.9 oran.

    deadhouse

    @deadhouse, Yatırım tavsiyesidir.

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/mqDkU

    Sinyalini görüyorum ve arttırıyorum hocam

  34. Berca B. says:

    Futbolla ilgim çok az kalmasına rağmen rüyamda Mustafa Denizli’yi gördüm, kaybettikleri için ağlıyordu.

    Bahis tavsiyesi değildir çünkü aynı rüyada Sedat Peker de çocuk yarışması sunuyordu.

    deadhouse

    @Berca B., Nba yorumlarını alayım. Brooklyn’im emin adımlarla ilerliyor. Doncic Clippers’ı manyak yaptı. Bu sene en az 8 takım şampiyonluk adayı olarak gözüküyordu. Bazı tecrübesiz takımlar ilk maçlarda tökezledi. Bence şu an 3 ağır favori var. Brooklyn, Philadelphia, Lakers. Diğer takımlar saman alevi sanki. Utah’tan, Phoenix’ten bir bok olmayacak gibi.

    Yiğit

    @deadhouse, ben lebroncu olmama rağmen Phoenix’ten korkuyorum. Gizli şampiyonluk ya da final adayım suns. Phila veya Brooklyn’e şans vermiyorum. Ne hikmetse bir şekilde şampiyon olamayacak takım profilleri var, aynı futbol için Juve gibi.

    Yiğit

    @Yiğit, buraya Phoenix bence eler yazacakken korkuyoruma çevirmiştim. Korkumda haklıymışım…

    76ers ve Nets iki cenabet takım, Man City gibi bir şekilde UCL alamayacaklar gibi düşünsem de muhtemelen şampiyon bunlardan hangisi finale çıkarsa o olacak. İnş 76ers olur tabi.

    Berca B.

    @deadhouse, berbat bi yoğunluktayım o yüzden playofflarda hiç maç izleyemedim daha. Normal sezon berbat geçtiği için ordan da bir tahminde bulunamıyorum ama daha önce söylediğim “Brooklyn şampiyon olamaz çünkü defansı yok” fikrimden vazgeçtim, gayet de olurlarmış.

    Maçları izleyemedim ama Clippers Mavs’e elenmez bence hala. Elenirse o takımı komple dağıtsınlar artık.

    Lakers’ı geçen seneki gibi favori görmüyorum ama en azından batıyı şampiyon bitirirler bence de.

    Phoenix konusunda katılıyorum ama Utah ilerler gibi. Konferans finali oynarlarsa şaşırmam açıkçası.

  35. Berca B. says:

    Bahisçilere:

    Son 1 yılda oynadığınız bahisler sonucunda artıda mısınızdır, ekside mi?

    deadhouse

    @Berca B., Hemen hemen ne kar ne zarar diyebilirim. İlla kesin bir şey söyleyeceksem zarardayım az biraz. Son 1 senede 5000 kazanmışsam, 6000 de kaybetmişimdir.

    riser

    @Berca B., hep ilk başta ciddi artıda olurum, sonra eksiye düşerim. bu sene de öyle oldu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., deadhouse gibi benimki de denk herhalde, belki az biraz zararda olabilirim. Bu da normal, çünkü eğlencesine oynuyorum ve bu eğlence karşılığında bir harcama yapmış oluyorum.

    Avustralya, Peru, Vietnam ligi maçlarına 1/2 2/1 gibi çok riskli tahminler yapıp 1.000 TL basan ve 15-16.000 TL kazanan tanıdıklarım var ve bunun gibi 5-6 tane tuttursan bütün yıl rahat yaşamanı sağlayacak parayı kazanmış olursun. Ben 800-900 TL kazandığım hafta sonlarında bile asla 20 TL üstü basmadım bir kupona. Hep 10 TL oynuyorum, bazen 6 maç üstü sistemlerde 16-20 TL koyuyorum o kadar.

    Bahis oynamak özünde çok tehlikeli bir şey ama böyle eğlence prensibiyle oynadığın sürece bence minimal bir meblağa gayet de güzel bir eğlence.

    2 haftaya da Euro 2021 başlıyor, buralar yanacak o zaman ahah

    mahakali

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi yazdın mı bir yerlere bilmiyorum, bu aralar çok iyi takip edemedim. Euro 2021′de favori dediğin, sürpriz yapar dediğin takımlar hangileri?

    mahakali

    @Berca B., Ben bazı dönemlerde art arda 5-6 kupon tutturuyorum, sonra 10 kupon boyunca kaybediyorum. En fazla 200 300 tl zarardayımdır yıl başından beri. Kazandığım kuponlara baktığımda hep 70. dakikadan sonra 4 korner olur demişim, bazen çok iyi oranlar olabiliyor o noktada.

  36. Yiğit says:

    De Gea sen ne gevşek bir puştsun lan! Tam tokatlık yeminle. Topun başına geçerken aha bu amına kodum kaçırır işte dedim. Uzun zamandır bu kadar mentalite ve konsantrasyon eksikliği olan bir topçu görmedim.

  37. deadhouse says:

    Drogheda MS1
    Sligo Rovers MS2
    Dinamo Minsk Var
    Hellerup IK Var
    Barça MS1 (basket)

    Oran: 11.4

    Bu arada yarın City kazanır bence. 1.72 oranı var. Bence sürpriz olmaz.

  38. çaksu says:

    Ozan için üzüldüm, kalmak istiyodu. 18m e iyi transfer olurdu ilk etapta direk 11 oynamasa da. Klopp 36m a Konate’nin daha iyi tercih olacağını düşünmüş. Bi kaç yaş daha büyük, muhtemelen tavanı da daha yüksektir bizimkine göre. Zaten Klopp zenci sever (atletikler diye yoksa başka bişey değil). Bu arkadaş da Leipzig’den geliyomuş. Tabanca, rockn roll, tam Klopp’un kafalar.

    İyi bi transfer yapar ama kesin, bizim çocuk da. Kendini gösterdi. Lestır ve Leipzig söylentileri var şimdilik. EPL’ye gitsin ve adına bi “kabak song” yazılsın istiyorum.

    çaksu

    @çaksu, Haha şarksı hazırmış. Maçlarda taraftar olmayınca haberi olmuyor insanın.

    https://www.youtube.com/watch?v=mfVDkVSGIv4
    Ozan Kabak Song | Liverpool FC chant by The Ragamuffins

    Süper.

    deadhouse

    @çaksu, Siyahsa, 30 milyon euronun üstündeyse at cebe kafası var. Bence hata yaptı Liverpool. Ozan gibi genç, hala tam potansiyelini ortaya koyamamış bir oyuncuyu almamak saçma geldi bana.

    çaksu

    @deadhouse, Valla şu şarkı 10m eder zaten :)

    Ben bir iki ay önce Matip’i satip iki CB alırız, Ozan + yeni biri olur diyodum ama Nat Phillips çıktı şapkadan. Beleş. Kalan 1 slot için de Konate’yi tercih etmişler. İzlemediğim için bişey diyemicem hata mı değil mi. Ama güvenirim bizim SD ve Klopp’a. Kışın da ilgimiz vardı zaten. Ozan son dk transferi olmuştu bu ya da diğerleri olmayınca.

    Bi tık daha hızlı ve atletiktir tahminim Konate, oradan kazanmıştır belki.

    Ozan Van Djik’la da oynayamadı. Bi Nat bi Hendo bi Fab hiç bi oyun ezberi olmadan oynamak zorunda kaldı. Nat olunca geride kaldı, Fab olunca daha proaktif oynadı vs. Zeki çocuk cidden. Baştaki korkusunu güvensizliğini aşınca net belli etti. Bi de istisnasız yanındaki herkesi yükselten bi stoper VVD. İdolüydü de, yazık oldu oynamamaları. Ama önü çok açık puştun.

  39. Yiğit says:

    CL finali metasının bu sene gerçekleşeceğine inanıyorum, takımlardan bağımsız. Nispeten favori olan takım 1-0 öne geçer, nispeten sürpriz takım 1-1 yapıp umut tazeler ama yine de 2-1, 3-1, 4-1 gibi skorlarla kaybeder. Canlıdan sıradaki golü kim atara itinayla basacam her gol olduğunda.

    Diğer ihtimal ise beraberlik. Bu meta gerçekleşmezse maç çok yüksek ihtimalle berabere ve alt biter. Zaten 2 gol atan bir takım mutlaka kazanır kupayı. O yüzden skor maks 1-1 olur.

    Penaltılara giderse City net alır. Chelseali topçular tam penaltı kaçıracak tipler. Muhtemelen maç boyunca da birçok fırsat harcayacak Chelsea ama City 3-1 gibi bir skorla ağırbaşlı bir şekilde alacak kupayı.

  40. Maçın bugün olduğunu unutup tesadüfen “Oyunu Değiştiren Felsefe Pep Guardiola” kitabını okumaya başladım bu sabah. Sonradan aklıma geldi ulan bu gece maç var diye.

    Pep 10 yıldır kazanamıyor kupayı. Chelsea’nin gençleri açısından çok iyi olur tabii ama Agüero’nun vedası ve Pep’in bunca yıldır beklemesinden ötürü bugün City alsın istiyorum. Chelseali oyuncular da Tuchel de bundan sonra CL kupası alırlar elbet. Bugün City alsın.

  41. ismail vilehand says:

    Ayağının tarak kemiğini sikeyim senin Werner kere.

  42. Ugur says:

    Chelsea, Werner kazmasına rağmen gol atmayı başardı vay arkadaş ya.

    İki takıma da acayip sempati besliyorum ama gönlüm City’den yana.

  43. çaksu says:

    City’de sahada bi DM olsaydı Mount o asisti o kadar rahat yapar mıydı? Hızlı gelişti tamam ama düşündüm o bölgede görevi atak bozmak olan biri olsa erken sezip üstüne gitmez miydi diye. Pep’in bütün sene ortalığı dağıtıp, finalde farklı bişey deneyerek kaybettiği bir başka yıl mı olacak bakalım haha. Ferdinho ya da Rodri olmadan çıktığı 2. maçmış bu, tüm sezon boyunca. ŞL finali.

    Chelsea müthiş kompakt. City’nin arkaya kaçmayı denemesi lazım. İki tarafta da çizgiye basıp açmaya çalışıyolar Çelsiyi ama açılmıyo herifler. İnat.

    Bi CL finalinde şu Werner kadar kazma (anlık performans itibariyle) bi forvet görülmedi heraldi. Hareketlenmesi cidden harika. Golde de büyük payı var. Kızıldeniz gibi ayırdılar defansı. Ama kardeşim şut çekerken bu kadar mı eli ayağına dolaşır bi insanın. Nolmuş herife özgüveni bitmiş.

    Hadi bakam 2. yarıya.

    çaksu

    Haketti Çelsi. Birebirde rakibini bezdirmeyen oyuncu yoktu. Kante, James, Chilwell, stoperler..

    Azpili kaptan gibi kaptan. Havertz’in maç sonu röportajında gelip öyle güzel onurlandırdı çocuğu, yıl içinde gidip geldiyse bile özgüvenini fulledi resmen.

    Tuchel özel bi adam.

    Agüero üzdü. KDB çıkarken de çok hislendim. Canın sağolsun güzel insan.

    Pep finale çıkma sen hastayım de.

    İngiltere Euro’larda 8 bekle oynamalı. Trent, Walker, Trippier, James, Chilwell, Shaw, Danny Rose, 8e tamamlansın Joe Gomez.

  44. deadhouse says:

    Loserdiola dersek kimse kızmaz artık herhalde. Milyar euroluk transferler = 0 CL şampiyonluğu

    Tarihin en iyi takımıyla kazandığı 2 CL’de de çok payı olduğunu düşünmüyorum. O takımı Rijkaard yaratmıştı.

    Lig performansına diyecek söz yok. Aşırı başarılı.

    Yiğit

    @deadhouse, pep barça’sına diyecek laf yok. O takımı Rjkaard yaratmadı, zaten hepsi alt yapıdan yetişmiş sistemin topçularıydı. Pep ise kusursuz bir top oynattı.

  45. Uzun zamandır bu kadar çaresiz ve çözümsüz bir City izlememiştim. Tuchel Pep’i net çözmüş. 1 ay içinde önce FA Cup’ta yendi, sonra ligde yendi şimdi de CL’de yendi.

    Chelsea ölümüne oynadı ve kesinlikle hak ettiler. Mahrez’den tut da Walker’a, İlkay’dan Sterling’e kadar hepsi kötüydü ama kötü olmalarını sağlayan da Tuchel’in sistemiydi. Chilwell ilk yarıda at koşturdu, Werner yerine biraz daha bidon olmayan biri olsa fark da açılırdı.

    Kİ BİZ BUNLARI ADAM TRANSFER OLDUKTAN BİRKAÇ HAFTA SONRA YAZDIK.

    İkinci yarıda defansif olarak kusursuz oynadı Chelsea ve City cidden ne yapacağını bilemez hâldeydi.

    Bir de artık Kante’ye Balon Dor vermeyen de ne bileyim.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Eritip içer Kante onu. Yok böyle bi insan.

  46. Yiğit says:

    Kim ne derse desin ben inanılmaz zevk aldım. Zaten maç başlarken seyirciler, atmosfer derken aşırı yükseldim. Maçın başından beri Chelsea’yi tuttum.

    Arka 5li kusursuza yakın oynadı. James, Sterling’i köyüne yolladı. Rüdiger, Chris, Chilwell hepsi iyiydi. Üstüne bir de bunların önünde Kante ve Jorginho… Ben uzun zamandır bu kadar net bir savunma performansı izlemedim. Açık vermedikleri yetmiyormuş gibi toplara sinir bozucu düzeyde net müdahaleler vardı habire. 90+’da Mahrez’in topuna Kante ayak koyunca siktir git artık diye bağırdık. Bu kadarı da abartı yani artık.

    Euro 2020 Fransa’ya giderse balon dor tartışmasız Kante’ye. Zaten kötü bir performans sergilemesi mümkün değil.

  47. deadhouse says:

    Türkiye maçının ilk yarısını izledim de teknik direktör torpilli oyuncular takımı batıracak gibi. Galler zorlu takım. Gine’ye benzemez. 2.lik için Turkiye’nin işi zor olacak.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.