# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. deadhouse says:

    Son 10 günde çok rahat 35 bin lira tek gollerden gitti. Böyle şansın anasını sikeyim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, harcanan para ne kadar tahminen?

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, 5 bin üzeri. Küçük birkaç kupon tutturdum. En az 4000 zarar var.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, çokmuş. Ortalama günde 500 TL. Ben de sürekli oynuyorum ama hem minimum tutarla oynuyorum. Son 2 yılda toplam 5000 TL harcamamışımdır muhtemelen.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Öyle değildim valla. Son 1,5 sene ne olduysa şirazeyi kaçırdım. Enflasyon artıkça, hayat pahalılaştıkça benim de kupon sayım ve kupon miktarım artmaya başladı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Yine de umutsuz olduğumu söyleyemem. 5 yaşımdan beri futbolu yakından takip ediyorum ve tanımadığım takım, bilmedğim lig yok. Bir gün çok pis turnayı gözünden vuracağım.

  2. owlbos says:

    Ahaha chelsea penaltı kacirmis

  3. owlbos says:

    Everton icin o sene bu sene. Düşme adaylarim:

    Luton
    Everton
    Sheffield utd

    owlbos

    @owlbos, Burnley bi sekilde kalacaktır. Finansal anlamda Everton çok kötü durumda. Sean Dyche aslına fena hoca değil ama bu orta saha ile bi bok olmayacagi ortadayken hala aynı devam ediyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @owlbos, Everton cidden düşsün artık da takım bi kendine gelsin. Kaç sezondur son anda kurtarıyorlar, resetlesinler takımı tekrar eski gücüne döner belki.

    Gökay

    Bence de düşsünler

    https://nsn.page.link/cLRqf

    deadhouse

    @Gökay, Aston Villa Ev 1,5 oynamıştım. Başka bir kuponda da H1. Bu Everton kadar rezil bir takım yok. Umarım League One’a düşerler.

  4. deadhouse says:

    Fenerbahçe ve Beşiktaş bu sene şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıracaksa, bu yüksek ihtimal Gs’nin yüksek başarısı yüzünden olmayacak. Fb ve Bjk’nin özellikle Fb’nin saha dışı saçmalıklara aşırı önem vermesiyle olacak. Yıldız oyuncular almışlar, takımın durumu gayet iyi. Yönetici, sözde gazeteci, muhabir veya taraftarlarına bakıyorum tek uğraşları Galatasaray. Galatasaraylı yönetici ve muhabirleri veya taraftarları savunmuyorum. Türkiye’deki futbol iklimini hepimiz biliyoruz. Demek istediğim Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan farklı olarak, özellikle Fenerbahçe’den farklı olarak kendine odaklanabiliyor, hele hele işler iyi gittiğinde. Fb 10-0 maç kazansa yok Gs şöyle yapmış, yok Gs böyle yapmış. Bırakın başka takımları, kendi takımınıza bakın. Düşmanınız başkası değil, sizsiniz. Bu mental kafayla işiniz zor.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, redditte ben takımların subredditlerinde takılıyorum, Fenerliler ne içiyor soluyor bilmiyorum ama adamlsrın konuştukları şeylerin yarısı Galatasaray ve bıraksan önlerine gelecek ilk gsliye kafa göz dalacaklar gibi. Bu kadar lowlife, aciz insanları bir arada zor görürsün, diğer takım subredditleri hiç böyle değil. Kendilerini victim complexe öyle bir kaptırmışlar ki her şey ama her şey gsnin suçu. Böyle nah görürler daha başarı, başkanları da bu kafada.

    Yiğit

    @deadhouse, kendi takımına bakan taraftar oranı %5. Bugün de yine ekşide “fb’ye verilen penaltı” başlığı açılmış. Yine sadece fenere verilen penaltıları konuşan gs tayfa var. Bu rakiple sik sik atışma ve uğraşma muhabbeti gs fb demeden herkeste var. Ekşide sadece geçen sene 1000 kişiyi engellemişimdir böyle. Engellediklerimin yarısına yakını da fenerlidir.

    deadhouse

    @Yiğit, Öyle zaten boktan bir futbol iklimimiz var. Her şeyiyle, söylemeye gerek yok. Yalnız sen de kabul edersin ki 9 sene şampiyon olamamanın verdiği sıkıntı Fenerbahçe taraftarlarını ve yönetimini ekstra zorluyor. Dokunsan yanacak, kırılacak gibiler. Mental sorunu aşarsa Fenerbahçe’nin bunu 10 seneye çıkarmaması için hiçbir neden yok.

    Yiğit

    @deadhouse, stattaki taraftarlarda da fazla bu durum. Bu taraftarla fener deplasmanda daha iyi valla. İç sahada resmen oyuncuların da psikolojisini bozuyor. Tadic abim taraftara ayarı çeker umarım.

  5. deadhouse says:

    Sevilla senin ananı sikeyim. Bu şeref yoksunu oç takıma geçen sene yine Avrupa Ligi’ni aldıran takımlara yazıklar olsun. Bir daha oynamam diyeceğim kazanacak. Ben bu takıma hangi bahsi yapsam kaybediyorum inanılmaz bir şey. 4-2 yeniliyor şu an üst oynasaydım 0-0 biterdi.

    Raddor

    @deadhouse, bence Roma’nın hakkıydı Avrupa Ligi. Finalde hakem çok saçma kararlar verdi. Roma’nın kurtardığı penaltıyı tekrar ettirdi falan. Sevilla her maçı ite kaka kazandı. Sevimsiz takım.

    Raddor

    Hem Roma kazansaydı Süper Kupa’da Mourinho vs Guardiola izlemiş olacaktık. Ah be.

  6. deadhouse says:

    Adam uçaktan oyuncu indirip ilk 11′e koyuyor. Oyuncuları gol, asist takımı sırtlıyor. Bizimkisi de hazır değil, hazır değil, hazır değil deyip oynatmıyor. Hala Berkan, Barış Alper. Sen Molde’ye elen ben göreyim seni. Türk Ligi sikimde değil bu sene. Gruplara kalamazsak büyük beddualar alacaksın Okan.

    deadhouse

    @deadhouse, Yalnız Fener de bu yıldız transferlerini Gs’ye borçlu. Adamların seviyesi kaç senedir Benzia, Arao, Henrique, Rossi, Osayi filandı. GS çıtayı yükseltti onlar da ayak uydurdu bu sene. Meyvesini de alıyorlar. Dünkü maçta çok beğendim takımı.

  7. 2 yıl önce rüyamda Fenerbahçe’nin deplasmanda sarı kırmızı formalı bir takımı 2-3 yendiğini görmüştüm. Ertesi gün Göztepe – Fenerbahçe maçı vardı ve unutup kupon yapmadım. Sonuç:

    https://youtu.be/0tfcHWMYIHQ

    Dün gece de Galatasaray’ın deplasmanda mavili bir takımı 0-3 yendiğini gördüm. Son gol kornerden uçan kafayla, hafif uzun saçlı bir futbolcumuzdan geldi.

    Yarın Molde – Galatasaray maçı var, Molde’nin renkleri mavi beyaz.

    Bu kez kupon yaptım.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, 3-0 skor mu oynadın? Umarım oynamamışsındır. Şimdiden parana elveda de. Çünkü öyle bir ihtimal çok düşük.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Molde 0-3 GS oynadım.

    Elveda demem gerekebilecek para: 20 TL

    Kupon yapmak = çok düşük ihtimalleri deneyip eğlenmek değil mi zaten? :)

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Elveda işin esprisi ya. İskandinav takımları çok disiplinlidir. Norveç’in en iyi takımı. Bu sene her ne kadar çok etkili olamasalar da evlerinde play-off turunda 3 gol yiyip hiç atamamaları bana çok uzak bir ihtimal gibi geldi. Ben 1-1, 1-2 gibi düşünüyorum.

  8. Rust in Peace. says:

    Keşke şu Sikimanski ve Fred’i biz alabilseydik. Torreira-Sikimanski-Fred güzel ortasaha olurdu. İçimden bir ses bu saatten sonra bulacakları ortasaha flop olacak gibi geliyor ama bakalım.

    Ramos da gelmez inş. Bir de yeni defans kurgusu oluşturmakla mı uğraşacağız? Abdülkerim garanti 11 zaten yerli olduğu için, Nelssonla da iyi kötü bir ikili oldular. Nelsson’a iyi teklif yoksa Ramos gelince napmayı planlıyorlar merak ediyorum. Bir de Talisca falan diyorlar o iyice ırak olsun kulüpten, hiç ihtiyacımız olan bir tip değil.

  9. deadhouse says:

    Molde – Galatasaray maçına 1/0 oynadım. 13 küsur oranı var.

  10. deadhouse says:

    Seküler Fenerbahçeliler sinir krizi geçiriyor. :D

    https://l24.im/KmC

    Şaka bir yana dini tiradlar atan bir teknik direktörüm olmasını istemem taraftar olarak.

    Rahatsız oluyorum kardeşim, ne yapayım.

  11. deadhouse says:

    Yine çöp bir kadro. Yine boktan bir oyun. Yine bol bol savunma hataları ve golü de yedik.

    Okan Buruk için kelime kalmadı bende artık. Amatör, kayırmacı ve taktik bilgisi yok.

    Yazık bu yatırımlara. Sonumuzu getirecek bu adam.

    Yeni oyunculardan, yabancı futbolculardan nefret ediyor.

    deadhouse

    @deadhouse, Asla yabancı almıyor. Morutan’ı imha etti. Midtsjö’yü oyuna almıyor. Hep Türk Hep Türk. Berkan, Barış. Yabancı kuralı 1 oyuncuyla sınırlı olsun isterdi, hep Türk oynatmak en büyük hayali. Rakip sanki City. Canımıza okudular maçın başından bu yana. Mahkum, rezil bir futbol. Attığımız iki gol biri şans. Öbürü de yetenek golü. Okanlı skor 2-0 şu an.

    deadhouse

    Molde’den 22′den fazla şut, 5 gol pozisyonu 2 de gol yedik. Ezdiler bizi. Gruplara kalırsak (ortada şu an garanti değil) gerçek CL takımları bize +18 uygular. Folloş oluruz, pert oluruz. 6-7 yeriz maç başı.

  12. Raddor says:

    Icardi insan değilsin *mk.

    çaksu

    @Raddor, Ara sıra GS izlemeye geri döndüysem, özetlerdir, Avrupa maçlarıdır, en büyük sebebi bu adam. O olmasa belki hiç kasmazdım takibe falan artık. Çok büyülü bi herif.

    Raddor

    @çaksu, şurada Fanatik Fenerlilerin gole tepkisi çok iyi. 10 dakika Icardi överken, bir yandan da Süper Lig’de yapabileceklerinin çekincesi:

    https://youtu.be/DB3-oYlSyKc?si=0gey9DUPIHIZz_84&t=672

    Dün Oosterwolde’nin kafa golü de muazzamdı tabi, Icardi’ye cavap niteliği oldu.

  13. riser says:

    tüm futbol tarihinde yadsınamaz tek gerçek: galatasaray balı.

    yalnız bu sefer deadhouse’a katılmak zorundayım. takım bazı noktalarda gerçekten SOS veriyor.

  14. ismail vilehand says:

    Okan Buruk 5 oyuncu değiştirdikten sonra ideal kadroyu son 10 dakika bulabildi. Bence tur garanti Galatasaray’ın ama uzun vadede Okan hoca bu kadroya yazık edecek.

    Frostauðn

    @ismail vilehand, Takıntılı bir hoca ben yine Barışla başlar diyordum solda en azından o kadar da taktik bilgisi sıfır değilmişte teknik becerisi yüksek olan Yunusla başladı o da çok doğru bir seçimdi. Ama bu hatalar Cl’de yapılırsa hiç hoş şeyler olmaz ağır tecavüze uğramamıza sebep olur. Oyuncu değişikliklerini geç yapmak gibi bir huyu var.

    Necrobutcher

    @ismail vilehand, hiç birşey olmayacak okan hoca ilk 11 planına sadık bir adam taraftarın nabzına bakmıyor en sevdiğim yanı bu.

  15. 2-2 bitseydi de verilmiş sadakamız varmış derdim, 2-3 bitmesi cidden çok iyi oldu. 5-2 de bitebilirdi. Uzun zamandır izlediğim en gergin, en korku dolu maçtı ama bundan sonrası için gayet ümitliyim. Bu dönemde olur böyle maçlar. Rakip kendi liginin 19. haftasında ve kondisyonu bizim birkaç katımız, saha sentetik çim, 30 dereceden bir anda 8 dereceye gidildi falan ama hiçbiri bu kadar korku dolu bir maçın bahanesi olmamalı. Üstüne üstlük bugüne dek bu kadrodan gördüğüm en saçma sapan, en abuk subuk bireysel hatalar.

    Daha bu takıma 3 tane çok acayip adam ve belki bir de Ramos gelecek, takım mutlaka yavaştan toparlayacaktır.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, İnanılmaz gergindi kardeşim Oliveira frikikte topun başına geçince yine baraja nişanlayacak dedi belki atacak dedim bu sefer ve barajdan sekerek gol girmesi. Icardi’nin imkansız golünü konuşmamız gerek. Icardi’nin golünde Yunus’un asiste de çok güzeldi. Yunus’un iptal olan golü de harikaydı ve ben bu maçta performansına bayıldım sadece ikinci yarı yoruldu ve oyundan düştü o da çok normal. Son dakika Norveçlileri yine bir başka Norveçlinin yıkması. Midtsjö Rosenborg taraftarıymış ve ezeli rekabet varmış aralarında o yüzden onun için de ekstra anlamlı bir gol oldu zaten gol sevincinde de dil çıkararak sevindi :)

    Taktiksel hatalar varmıydı vardı bireysel hatalar vardı belki iyi oynamadık ama uzun zamandır bu kadar heyecanlı ve unutulmaz bir avrupa maçı izlememiştim sanırım bundan önce aklıma gelen maç Juventus maçı olurdu onun da üzerinden 11 yıl geçti. İlk 20 dakika izlerken 1-0 yenilirsek yine iyi diyordum gerçekten çok korkuttular ve bu kadar korktuğum maçı sayısı yakın tarihte yok.

  16. Necrobutcher says:

    takım hazır değil. gruplardan çıkacağız çeyrek finali kesin göreceğiz. ligde de şampiyon olacağız.

  17. deadhouse says:

    Galatasaray’ın oranı dün son 2 dakika kala 15,40′a çıktı. Nesine’de 59 kişi oynadı diyordu. Kendi kendime mallara bak son 2 dakika kala paralarını çöpe attılar dedim. İşin sonunda canlıcı olmadığımı anladım. ismail vilehand atmış mıdır diye düşündüm. Ulan 1000 atsan 2 dakikada 16 bin. Düşünsene 100 bin atıyorsun 2 dakikada 1 milyon 540 bin kazanıyorsun. Kafayı yersin.

    ismail vilehand

    @deadhouse, tahminin doğru. Beni çok iyi tanımışsın. Tam maç oynanırken hesabımda 100 TL vardı, şunları oynadım ve hepsi geldi:

    https://nsn.page.link/DwNKA

    https://nsn.page.link/LJdmd

    https://nsn.page.link/wHKMb

    İlk iki bahis Molde 1-0 önde iken, son bahisi maç 2-2 iken yaptım. İkinci yarı Molde ezdi geçti ama ben Galatasaray balına güvendim, haklı çıktım.

    Bu arada sen benden çok daha büyük bahisçisin, sana akıl vermek benim haddime değil ama canlı bahisten şaşma. Bazen öyle maçlar oluyor ki, izlerken futbol bilgin ile gölü veya golleri kokluyorsun.

    Futbol bahisi Türkiye’ye ilk geldiğinden beri oynuyorum. O zamanlar bahis sadece 1 0 2 olarak oynanıyordu; alt-üst, var-yok gelince şaşırmıştık. O derece.

    Uzun lafın kısası; şuraya geleceğim, “Canlı bahis başladığından beri aldığım para > önceden kurduğum kuponlardan aldığım para”. Belki de dikkat etmişsindir, benim kuponlar hep o tarzda. Gerçek kumar budur.

    ismail vilehand

    Canlı bahis kazandırmaya devam ediyor:

    https://nsn.page.link/eZcnA

    https://nsn.page.link/ZMUN2

    https://nsn.page.link/TCQbF

    Aynı maçtan üç kupon daha geldi. Normalde zeytine kafa atıyorum ama bu canlı bahis sayesinde her gece kebap veya uzak doğu yemeği (suşi hariç🤮) yiyorum.

    Beni dinlemiyorsunuz. Sonucun ne olacağı kabak gibi olan ama skorun geciktiği maçlara yüklenin.

    Örnek vermem gerekirse Leipzig maçında ilk gol sonrası Leipzig’in rakibe tecavüz edeceği çok aşırı belli olduğu halde 2.99′a kadar yükseldi ama ben orada bir amatörlük yaparak kombine kuponda değerlendirdim, yarrağı yedim. Tek maç atsam kazancım muazzam olacaktı. Benim naçizane tavsiyem canlı bahise yüklenmeniz yönünde.

  18. deadhouse says:

    Taraftar faktörü olmasa boku yerdik. Berkan, Barış filan oynayacak yine. Yine bir sürü gol pozisyonu yiyeceğiz. Erken golü bulamazsak 0-0 giderse sıkıntı yaşayabiliriz. Torreira en büyük şansımız. Teknik Sorumlumuz cesur olsa Tete, Zaha, Ziyech’le başlasak doldururuz Molde’yi. Tete sağda, Ziyech Mertens’in yerine, Zaha solda. İdeal bu olmalı Avrupa’da. 3 yeriz 6 atarız.

    Bu arada Kerem Aktürkoğlu kesinlikle takıma zarar veriyor. Türk Liginde oynasın ama CL’de oynamamalı. Çok top kaybediyor. Atakları mahvediyor.

    Necrobutcher

    @deadhouse, ilk 30 dkda 2-0 olur

    deadhouse

    @Necrobutcher, Dinamo eski gücünde değil ama Lucescu faktörü var. Bence bjk bir şekilde tur atlar. Fb ise işi çok zor. Mükemmel oynamazsa Twente cezayı keser. Çok tehlikeli takım. Adana ise 2 ve üstü fark yiyebilir.

  19. Necrobutcher says:

    bence bugün beşiktaş yenilir fener de berabere kalır

    ismail vilehand

    @Necrobutcher, zort.

  20. Rust in Peace. says:

    Tete bana umut verdi. Çok derli toplu gördüm top ayağına yakışıyor. Gereksiz şeylere de girmiyor gibi, sorumluluk aldı girdiği gibi. Leicester taraftarları iyi, potansiyelli topçu ama Leicester’ı takmadı tarzı konuşuyorlar, kendini burada bulur diye düşünüyorum.

  21. Koralp says:

    Fenerbahçe’nin sezonlara iyi başlayıp kötü bitirmesinden bağımsız olarak, bu seneki kadrosu ve başlangıcı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Format C: For Cortex

    @Koralp, Ayaklar yere basıyor. Ne oynamak istediğini bilen bir takım gibi duruyor. Atılan gol kadar asist var bence bu takım olabilme yolunda güzel bir istatistik. Kişilere değil, sisteme bağlı bir takım olabileceğimiz günleri görebilir miyiz bilmiyorum ama onun ışığını verir gibi…

    deadhouse

    @Koralp, Fenerbahçe Şampi diyeyim de birkaç hafta sonra görün gününüzü.

    Yiğit

    @Koralp, ben gayet memnunum. Önceki senelerden kesinlikle farklı bir takım. Ha yine şampiyonluk kaçar ona bir şey diyemem sonuçta Gs de az buz değil. Her ne kadar form tutturamasalar da canavar gibi bir takım var orada da.

    İsmail hocayı seviyorum ben. Bence kovup Jesus’u getirerek biraz ayıp etmiştik. Adam 9 numarası Serdar Dursun olan takımla bile gayet tempolu ve güzel futbol oynatıyordu. Ve bundan da öte sonuç da alıyordu. Şimdi çok daha iyi bir kadroyla iyi skorlar almaya devam ediyor. Konuşmak için tabii ki erken ama potansiyeli yüksek bir takım.

    Fenerin en büyük problemi psikoloji. Özellikle taraftarın psikolojisi her şeyi bozuyor. Yeni gelen oyuncuların liderliği bunu yenmede çok önemli. Tadic ve Fred’in taraftarı ateşlemesi ve o güveni vermeleri saha içinde yaptıkları şeyler kadar önemli. Yuhalanan İrfan Can bile bence şu ana kadar fenerin en iyi bir-iki isminden birisi. Cidden farklı bir takım olma yolunda gidiyoruz.

    Bence en büyük eksilerden birisi kadro şişkinliği. Ryan Kent herkeste güzel bir izlenim uyandırdı, Cengiz’i birinci tercihimiz olarak aldık, Irfan Can ise müthiş oynuyor. E bunların hangisini keseceksin, hangisiyle ideal 11′i belirleyeceksin, Irfan ve Cengiz dönüşümlü oynuyorlar diyelim o zaman Kent’e ihtiyaç olduğunda formu ne durumda olacak vs vs. bunlar sıkıntı yaratabilir bir noktada.

    Son olarak Ferdi seneye satılırsa 20m falan kesmez bizi artık. Real’e Manu’ya Napoli’ye (oradan da Bayern’e) adamlar yolluyoruz artık fiyatımız da yükselmeli bence.

  22. Raddor says:

    Dün Beşiktaş’ın son golünde evi ocağı devirdim. 2′de 2′nin mutluluğu vardı. Son dakikalarda 3′te 3 olması ayağa kaldırdı. Keşke 4′te 4 de olsaydı, sağlık olsun. Gururlu bir akşamdı.

  23. 90+10’da yatan kuponum.

    https://nsn.page.link/NwMEg

    Bu da onu amorti eden kuponum.

    https://nsn.page.link/zFB5u

    İlk maçta 3-3’lü beraberlik tutturmuşken sikindirik 2. maçta 90+10’da yatmak nedir artık ya cidden futbol mutbol kapatılsın yeter bu çile. Ben şu keyfi 90+10’da kaçırıyorsam yapılmasın bu spor ahah

    Ahmet Saraçoğlu

    Hakem 10 dk uzatma vermiş, golün atıldığı an 90 + 09.59

    https://youtu.be/6gs3R1Vw8KI?si=kLFI3WDyBuWTUqvj

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Ya abi sorma tek gollerden gide gide psikolojim bozuldu. Para umurumda değil artık tek golden gitmek istemiyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, gaza gelip şu kupuna 1000 TL bassam birkaç saniyeyle 9.900 TL kaçıyor.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Geçen 20 liraya Bayern – Leipzig maçının Var’ından 4700 kaçtı. 10 maçtı. Sonra 200 300 bastığım kuponlar da gelmedi. O kupon mahvetti beni.

    Bir gol atamadı Bayern. 40 yılda bir olacak şey başıma geldi. 3 yedi 1 atamadı.

  24. çaksu says:

    Hz. Bergkamp
    https://www.youtube.com/shorts/5pFlyeMAxxE

    deadhouse

    @çaksu, Bu meşhur golü de bana göre futbol tarihinin en estetik (güzel) golüdür. Uzaydan gol atılsa bu değişmez benim için. İstersen defanstan rövaşata at, istersen 20 kişiye çalım atıp gol at. Bergkamp’ın attığı bu gol kadar bana zevk veren hiçbir gol olamaz. On binlerce süper gol izlemişimdir, bu başka benim için. Bak 6-7 kez daha izledim şimdi. Leonardo Da Vinci yaşasa, Michelangelo dirilse Bergkamp’ın önünde eğilir, biz sanatçı değiliz abi derler.

    https://m.youtube.com/shorts/n-Xbdan2AuE

    çaksu

    @deadhouse, Allah içine girdi o an eminim.

  25. Yiğit says:

    Arsenal gerideyken canlıdan oynayayım dedim 2 dk içinde öne geçtiler. Sistem kapandığı için oynayamadım. Bu bahtsızlığımla şimdi tutmayacak kuponlara bütün paramı yatıracağım. Sinirliyim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Arsenal rakibi 10 kişi kalmışken 87’de berabere kaldı. City’nin 2023/24 sezonu şampiyonluğu hayırlı olsun tebrikler Pep.

  26. Gökay says:

    Oh be

    https://nsn.page.link/o79Ud

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, tebrikler (kıskanmayla karışık çok az küfür ettim içimden ahah).

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, 🫶

    riser

    @Gökay, müthiş bir kupon, tebrikler.

  27. deadhouse says:

    Kiev Bjk maçının özetini izledim şimdi. S sport’un bir spikeri var sinirimi çok bozdu. Gerçi Türk spikerlerin hepsi böyle ama bu zirvede bu konuda.

    Rakip takım gol atınca niye ölü numarası yapıyorsunuz? Gol bile demiyor adam ya. Bari gol de amına koyayım. Gol bile demiyorlar, susuyorlar, ölüyorlar.

    Yabancı spikerleri epey izledim. Hemen hemen hepsi dünyanın sonu değilmiş gibi (doğal olarak) normal anlatımlarına devam ediyorlar, kendi takımları gol yediğinde. Leş bir şovenizm herhalde. Bunun bir oyun olduğunun farkında değiller. Savaş sanki.

    Ulan bir işte de iyi olalım be. Bir işte de iyi olalım.

  28. çaksu says:

    Darwin varsa sıkıcılık yoktur haha

  29. deadhouse says:

    Galatasaray Kg
    Pana 2,5 alt
    Cosenza 2,5 alt
    Maccabi Çifte Şans

    Hayatımı attım.

    Hayat dediğin nedir ki ben sen o değil mi?

  30. çaksu says:

    Tamam bi yandan yine transfer yapın da bu tempo ne be kardeşim.. 2 katına çıkarması lazım GS’nin, Avrupa’da dayak yememek için. Böyle oynayan takım kalmadı dünyada.

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, ama Molde’nin oynanmasını istediği oyun o zaten. Bence gayet mantıklı hareket ediyor GS ekonomik oynayarak.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Umarım tamamen seçimdir o halde bu yürümeli oyun :) İstediği zaman vitesi yükseltecek fizik ve koordinasyonu vardır takımın. Özet dışında hemen hiç izlemedim GS’yi son yıllarda. Sen/sizler daha iyi bilirsin(iz) abi.

    deadhouse

    @çaksu, Mbappe ve Haaland gelse boş. Amatör, taktik bilmez, kayırmacı, berbat ötesi bir teknik direktörümüz var. Hak ediyoruz. Yönetim de taraftarlar da memnun. Benim de çok sikimde değil açıkçası. Bu köyün delisi ben miyim.

    çaksu

    @deadhouse, He ya kendini yıpratmamak lazım. Çıkalım yürüyelim rüzgarı hissedelim kafa dağıtalım… :)

    Okan Hoca için bişey diyemicem. Geçen sene izlemedim 90 dk. Ama bilmiyorum çok can sıkıcı buldum ilk yarıda, bu yorumu yazarken. İnanılmaz kopuk, statik ve temposuzdu takım. Hızlıca çözülür bişey midir… şüpheliyim ama bakalım bekleyelim.

    Türk ligi çok bozuyor heraldi bizi ya. Kafa olarak lig seviyesine takılı kalmamak lazım. Zorlamak lazım. Bilmiyorum ne çalışıyor bu hocalar teknik ekipler.. Fizik olsun oyun ezberi olsun…

    Neyse ben de takıldım kaldım. Yatıyom mk. Hehe. Bakim sabah ne anlatıcam çocuğa.

  31. deadhouse says:

    Zalgiris maçları oynanmadan bile belliydi her şey. Okan Buruk kötü teknik direktör, çok kötü hem de, nokta. Geçen sene Fenerin saçma puan kayıplarıyla kazanılan bir şampiyonluk var. İcardi faktörü var. Okan Buruk’a rağmen şampiyon olmuştur oyuncu grubu ve taraftar faktörü. 6 maçtır kendinden 10-20 kat daha düşük bütçeli takımlara eziliyor bu takım. Oyun namına hiçbir şey yok. Bir milim ilerleme yok. Hala bu adamdan medet uman varsa daha başka bir şey demiyorum. Güle güle kullanın Okan Hocanızı.

  32. Cryosleep says:

    Zor maçtı. Hayırlı olsun gruplar. Angelino’nun golü enfesti.

  33. Rust in Peace. says:

    Okan’la olmaz arkadaş adam izliyor maçı ya. Oyuna bir tane katkısı bir tane taktiği var mı bu adamın, sahada izlediğim şey mahalle futbolu. Kerem D de çöp çıktı, diğer Kerem desen diyecek bir şey kalmadı. Bu futbolla gidersek Beşiktaş’ın rekorunu 2-3 kere kırar geliriz ben söyleyeyim.

  34. Frostauðn says:

    Turun hikayesi Galatasaray’ın yıldızları çok büyük + göte bala gelen galibiyetler. 2 gol frikikten baraja çarparak kaleciyi yanılttı. Bu maçın başında adamlar 2 değişiklik yapmak zorunda kaldılar. Şans inanılmaz yanımızdaydı tur boyunca.

    Okan Buruk maça yönelik hamle yapmıyor maçı bizle izliyor saha kenarından izlemek çok mu heyecanlı da acaba kaptırıp gidiyor kendisini bilemiyorum. Okan Buruk’un yapması gereken değişiklikleri ben 10 dakika önce görüyorum ve söylüyorum ama o gol yemeden yapmıyor. CL’de sikecekler bizi çeyrek final oynayacak kadro muhtemelen gruplardan çıkamayacak.

    Erling Moe (Molde’nin TD) Okan Buruktan 9-10 gömlek daha iyi. İki maçta da daha iyi oynayan daha çok gol pozisyonuna giren onlardı. Yolla Okan’ı çek Erling Moe’yi CL çeyrek finali h.o

    deadhouse

    @Frostauðn, Türk teknik direktörler genel olarak çok kötü. Benim için lig şampiyonluğu ölçüt değildir. Ligde zaten %95 Türk teknik direktörler. Elbet biri şampiyon olacak. Futbol taktik ve felsefe oyunudur. Lütfen biri söylesin kaç Türk teknik direktörün felsefesi ya da taktiği var? Hele hele eski diyebileceğimiz adamlar. Yine yenileri biraz daha iyi. Ömer Erdoğan, Çağdaş Atan, İlhan Palut. Bunlar taktiğe, felsefeye inanıyor biraz. Tamam futbol sadece taktik değildir, takımı idare etmek. Mental güç. Oyuncularla ilişki. Bunlar da önemli. Ama taktik olmadan olmaz. Taktik, analiz, takım disiplini bunlar olmadan olmaz. Galatasaray,da bir oyun yok ki oyun disiplini olsun. Bir taktik yok ki taktik disiplin olsun. Okan herhalde maç başı iyi oyuncularsınız Icardi süper çıkın kazanın filan diyordur. Sahadaki futbol bunu gösteriyor çünkü.

    Frostauðn

    @deadhouse, Fatih Terim’in en iyi dönemlerinde bile en güçlü silahı konuşmak gaz vermekti. UEFA Finali belgeselini izlerken en ok gözüme çarpan oydu tamam sadece gaz verip çıkarmıyor sonuç olarak analiz etmişler taktik falan vardı ama klasik o Terim konuşmasını duyuyoruz belgeselde. Türk hocalarının en büyük silahı gaz vermek konuşmak.

    Ligin seviyesi ortada ve Tr’de Türk tdlere şans veriliyor hep Türkiyede başarı bana da bir şey ifade etmiyor. İfade etmesi için madem öyle bu hocaların Avrupa karnelerini de göze alalım son 10 yılda ciddi kaç başarımız var? Bir elin parmağını geçmez. Son 10 yılda GS’yi yöneten kaç yabancı Td var Torrenti saymam yarım dönem bile durmadı.

    Hepsini geçtim oyuncu değişikliği yapamıyor oyunu göremiyor analiz edemiyor bir Td için daha ne kadar büyük bir eksi söylenebilir ki? İlk 11′e çok güveniyo ve bazı oyuncularına güvenmiyor bu da oyuncuların aldığı süreye yansıyor. Yedekte oturan isimlere güvenmiyor 11′de bir isim iyi mi onu çıkartmaya korkuyor, değişiklikte hata yapmaktan korkuyor bence o yüzden bu kadar geciktiriyor. Sonra gol yiyince hatasını fark edip değişiklik yapıyor bazen onda da paniğe kapılıp iyice batırıyor.

    Yeni çok iyi oyuncular gelecek orta saha komple değişecek diyenler var bir şey ifade etmiyor ki bu bana kadronun potansiyelini yine ortaya çıkaramayacak. Şu anki kadro bence CL çeyrek finali görecek kadro ama bu kadroyla gruplardan çıkamaz. İstediğin dünya yıldızlarını getir yine onlardan tam verimi alamazsan birileri eleyecektir seni taktikle, analizle. Oyuncular elinden geleni yapıyor çok büyük isimler var ama arıza veren arıza çanları çalan tek bir yer var o da Okan Buruk. Okan Buruk byapılan yatırımların bu kurulan/kurulacak kadronun emanet etmek için uygun bir isim değil.

  35. Necrobutcher says:

    okan hocaya sallayanlara cidden çok gülüyorum. adam orta sahasız sabit bir 11 olmadan gruplara kaldı sanırım ilk kez şl ön elmesi izliyorsunuz? ilk maçta da yunus neden 11 diyorlardı gördük etkisini değil mi ?? 2 yıl önce abdülkerime nellsona sallayanlar da aynı tiplerdi. hocanın en sevdiğim yanı taraftarı asla takmaması bizim taraftar ortalaması futbol bilgisi açısından resmen yerlerde sadece bir arada durmayı becererek stadda bir güce dönüşüyorlar. siz istiyorsunuz ki hem önde hem arkada bassın terim de öyle istiyordu evimizde 6 yedik realden. takımı haddini bilerek oynatan hocaya saygılar. 2 ay sonra çok farklı şeyler konuşuruz.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Evinde Molde’ye Zalgiris’e karşı haddini bilerek oynadı. Muazzam. Rezil, ezik futbol oynamayı övmek de garip bir şey. Ben almayayım. Senin bir oyuncuna yaptığın yatırım rakip takımın iki yıllık bütçesi. City-Gs ile oynasa mahkum, ezik bir futbol oynasa futbol yorumcuları Guardiola haddini bilerek oynadı mı diyecek. Zalgiris son dakika karşı karşıya kaçırdı. Molde alay etti iki maç bizimle. Onlarca atak, gol pozisyonu. Şansa bala 3. Sınıf takımları elemişiz. Hala Okan Hoca’yı övüyorsunuz. Şaka gibi gerçekten.

    Necrobutcher

    @deadhouse, kardeşim ben 35 yaşındayım 14 yaşından beri ülke içinde takımın peşinden 20.000 km deplasmanım var. ben bu takımı daha rezil hallerdeyken yaptığı mucizelerden bilirim iki üç maçta seçtiğin 4 pozisyondan değil. takım hazır değil kadro planlaması sıkıntılı bütün gelen oyuncuların en az 2 aya ihtiyacı var takım içi denge meselesı var kadroya uygun oyun seçimi var bunun yenikken denenecek sistemleri var. çıkıp ligin 2. haftasında hoca eleştirilmez.

  36. Raddor says:

    Anlıyorum. Nasrettin Hoca’nın torunlarıyız. “Testiyi kırdıktan sonra dövmenin ne anlamı var.” diye şimdiden müdahale edilsin istiyorsunuz ama Hatice’ye değil neticeye bakmalı. Eğer ileride başarısız olur, bekleneni veremezse ok. Ama 3 ay önce şampiyon olmuş, üç tane ön elemeyi geçmiş adamı bugün gönderemezler.

    Rust in Peace.

    @Raddor, onun ben de farkındayım, oyuna bakmazsan sonuçlar muazzam gözüküyor (8 maç yenilmezlik) ama oyun hiç güven vermiyor. Cidden bilemiyorum, bu bizim yönetim ortasaha işini de yüzüne gözüne bulaştırdı muhtemelen. Van De Beek falan diyorlar kafayı yiyor insan.

  37. Yiğit says:

    Gs’nin bu kadroyla ikinciliği zorlaması lazım. En kötü 3. olup Avrupa Ligi’nde zirveye oynamalı. Ne diyelim, başarılar.

  38. Necrobutcher says:

    muhteşem gruba düştük

    bayern
    biz
    kopenag
    manu olarak sonuçlanacak grup.

    Necrobutcher

    @Necrobutcher, buradayız

    Ahmet Saraçoğlu

    @Necrobutcher, United’ı evimizde yenip Kopenhag’dan da 1 puan alıyoruz aynen bu sırayla çıkıyoruz.

  39. deadhouse says:

    Takım değişmezse, böyle oynamaya devam ederse CL’de 0 çekme yükleniyor. Gerçekten tiksindim artık. Beşiktaşlılar mesud olabilirler. Bu oyunla muhtemelen Bayern’den 9-10 yeriz.

    Jeff Walker

    @deadhouse, şu Antep in yaptığı atakların sayısı değişmese sadece bayern in oyuncularını koy 6-7 sadece bu maçta yerdik. İşimiz çok zor

    riser

    @Jeff Walker, allah allah. ben izledim maçı, rahat kazandı galatasaray.

    okan’ın sistemi süper lig’de çok iyi işleyen ve sergen’in beşiktaşının da şampiyon olmasını sağlayan bir sistem.

    deadhouse

    @riser, Bu kadro Türkiye Ligi Şampiyonluğu için kurulmadı, biliyorsun.

  40. Frostauðn says:

    Okan Buruk, 38 maçta 30 galibiyetle, 30 galibiyete en erken ulaşan hoca olmuş takım tarihinde. Okan Buruk’u çok eleştirsem de etkileyici bir istatistik bir de bu sezon şu 14 maç üst üst ligde kazanma istatistiğini geliştirse güzel olur. Dünkü maçın ilk yarısını izleyip spor yapmak için bıraktım yani maçı izlediğim söylenemez ama 3-0 güzel bir sonuç. Kerem A. iyiydi bu gol ve asist ona iyi gelir üzerindeki ölü toprağı atar diye düşünüyorum. Kerem D. da iyiydi bence umarım performansını daha da arttırıp bu sezon ligde orta sahada formayı kapar yabancı sınırından dolayı ona çok ihtiyacımız var. Yorumcular Kerem D. pozisyonuna penaltı diyormuş pozisyonu net görememiştim eğer Batuhan Kerem’in ayağından önce topa dokunduysa penaltı yok ama eğer topa dokunamadıysa net penaltı demiştim maç içerisinde. Ceza sahasındaki etkinliği, ceza sahasına çok girmesi Kerem’in beni etkiledi yer yer on numaraymış gibi oynayabilen bir sekiz numara.

  41. Gökay says:

    https://nsn.page.link/pgQwU

    Bol şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Liverpool hemen 2′yi buldu, gergin bekleyiş hayırlı olsun.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Herhangi bi Liverpool maçına 2.5 altı oynamazdım ben şu an. Merkezin ne olduğu belli değil. Ön taraf da arka taraf da full kaos.

    çaksu

    “10+ – Mohamed Salah is the first player to score or assist in 10 consecutive appearances in the Premier League since Mohamed Salah between August-December 2021 (15 games in a row). Priceless.”

    https://twitter.com/OptaJoe/status/1698342849127789015

    950 milyon mk!

  42. Bir maçta 89’da, bir maçta 90’da, bir maçta da Yusuf Yazıcı’dan gelen gollerle tuttu kupon.

    https://nsn.page.link/EQt8z

  43. Frostauðn says:

    Dün gece Matías Vecino gibi bir transfer faciasından dönüldü taraftar sayesinde, kendisiyle görüşen ve bu transferin taraftarın önüne düşmesinde emeği olan herkesin ********** :D

    Necrobutcher

    @Frostauðn, vecino okan hocanın tercihiydi yönetim gece kontrol altındaki hesaplardan suni yangın başlattı sonra da son anda sarri bırakmadı dediler. sarri o saate kadar bilmiyormuş ?? okan hocaya vizyon yüklemesi yaptılar ama bence ndombele yönetimi yüz üstü bırakacak umarım yanılırım ama hiç güvenmiyorum. transferde kaybedilen süreyi ve taraftarın yükselen beklentisini(ramossaçmalığı???) limit yok+vecino yangınıyla kapattılar belki okan hoca da işin içindedir bilemiyorum.bu kulüp hala hayalini kurduğum yapıya yerleşemedi bu şekilde üretmeden fırsatta olsa farketmez kadroya para basılan transfer dönemleri öldüresiye korkutuyor çok büyük kumar. 10 sene orta sınıf takım olalım ama bi futbolcu fabrikasına dönüşelim daha çok heyecanlanırım.

    Frostauðn

    @Necrobutcher, Bence yönetimin çok işin gelirdi Vecino ile orta sahayı kapatırlardı. Tamamen taraftarın elinden çıktı bu yangın yönetimin suni bir operasyonu olduğunu sanmıyorum. Türk futbolu olarak kendimize örnek almamız gereken ekol Hollanda ligi ekolü, genç oyuncu al onu oynat 1-2 yıl sonra 4-5 katına sat. Bu sadece gs için değil tüm türk takımları için şart dahası bunun için yabancı kuralının kalkması eğer bir oyuncu Tr’de bir kulübün altyapısında yetiştiyse yerli sayılması gibi kuralların gelmesi lazım.

    Premier ligi ekol alırsan olmaz arada o kadar imkansızlıklar ve farklar var ki ona benzeyeceğim derken daha da gerilersin. Fransa zaten başarısız sadece para basıp duruyorlar.İtalya, İspanya ve Almanya ligleri de bize uygun ekoller değiller. Almanya’da tek bir kulübe hayranım o da Leipzig koy Hollanda ligine sırıtmaz yani aynı kafada bir kulüp.

  44. deadhouse says:

    Fener baya iyi kazık yedi. Değil 15, 5 bile verilmezdi bu Cengiz’e. 18 yaşındayken nasıl oynuyorsa şimdi de öyle oynuyor. Kendini geliştirme 0. Sola çek şut çek, dripling yap orta yap. Saha görüşü, oyun görüşü, oyun zekası çok zayıf.

    lammoth

    @deadhouse, %100 katılıyorum. Kendini geliştirmeme konusunda büyük istikrar sahibi Cengiz. Bizim ligde iyice salar gibi geliyor

    Raddor

    @deadhouse, Arda’nın Galler’e attığı golü atmak için uğraştı durdu.

    deadhouse

    @Raddor, Arda ile onu kıyaslamam. Arda saf yetenek. Ne yazık ki sakatlık belasıyla başladı. Arda sakatlanmazsa gelmiş geçmiş en iyi beş Türk futbolcudan biri olur, en iyisi bile olabilir ama işte şans lazım, fizik gücü lazım, doğru kariyer planlaması, mental güç. Futbol, çok yetenekli olup bir yere varamayan çok futbolcu gördü.

    Raddor

    @deadhouse, biri Fifa oyunucu kariyeri açmış da Cengiz’i yukarıdan yönetiyor, sürekli şut deniyor gibiydi.

    Yiğit

    @Raddor, o gole Ermenistan daha çok yaklaştı. Bizim cengodan bir cacık olmaz. Neredeyse Arda’dan gelen paranın tamamı kadar para bayıldılar buna. Yazık. Geçen sene beğenmediğimiz İrfan Can çok daha iyi oynuyor. Kent de kaliteli topçu olmasına rağmen harcandı bu cengo alındığı için.

    Raddor

    @Yiğit, İrfan Can girdi diye mutlu olacağımı düşünmezdim ben de.

  45. deadhouse says:

    Çift kuponu yaptım. Zihinsel ve ruhsal sağlığım alarm veriyor. Git rulet oyna amk. Bir maçta atılacak gol sayısının tek mi çift mi olacağına oynamak en amiyane tabirle rahatsızlıktır.

    İlk 2 maç geldi. Kaldı 2 maç. Sikerim ruh sağlığını kupon gelsin bana ne amk.

    çaksu

    @deadhouse, Geçen bi derste öğrencim korner sayıyodu asddfd. Hadi bi 7 tane daha…

  46. deadhouse says:

    Galler ananın amını sikeyim. Orospu çocukları. Atalarınız da orospu çocuğuydu. Bir devlet kuramamışlardı ananızı sikeyim Galliler. Orospu çocuğu Kelt torunları. Kahpenin evlatları.

  47. deadhouse says:

    Bu ne lan puhahaha Türkiye’nin yediği 3. golü mutlaka görmelisiniz. BAL ligi takımı böyle gol yemez. Bomboş bir bir takım, futbolcular, teknik direktör ve yönetim. Ülkedeki tüm yozlaşmışlık futbol takımında vücut bulmuş.

    lammoth

    @deadhouse, maçı full izledim. Ne desem bilemiyorum. Utanç duydum.

  48. ismail vilehand says:

    Yaşasın siyonizm!

    https://nsn.page.link/3W82N

  49. ismail vilehand says:

    Bayern Münih – Leverkusen maçının son yarım saatini izledim, bu sezon futbol adına izlediğim en heyecanlı dakikalardı. Sağlam para kaybettim ama sikim sağ olsun.

    çaksu

    @ismail vilehand, The most interesting team in the world right now
    https://youtu.be/9I5t1D4dj5k?si=H4DGXMjKKPMcH06x

    Şöyle bi videoya denk gelmiştim geçenlerde. Çok izlemedim ama.. ilgisini çeken olur belki.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.