# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. mandrake says:

    Finale yakışır müthiş bir maç oldu, acayip keyif aldım.

    Net bir biçimde hak eden kazandı.

  2. Rust in Peace. says:

    Messi gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. Kimse Maradona demez artık umarım

  3. lammoth says:

    Gelmiş geçmiş en iyi dünya kupası…
    Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu…
    Gelmiş geçmiş en iyi maç…

  4. Raddor says:

    Arkadaşlar ömrümden 10 yıl gitti ama efsane bir finale tanıklık ettik.

    Ne maçtı be. Bence Ahmet abi bu maçın kritiğini yazmalı. :D

    Yoruldum lan.

  5. Berca B. says:

    Ben ki futbolla ilişkisi aşırı azalmış biriyim, o kadar güzel maç oldu ki futbolu özlediğimi hissettim. 98′den beri her finali canlı izlemiş biri olarak izlediğim net en iyi dünya kupası finaliydi. Bu gece baya bir kalp krizi olmuştur herhalde. Tek kelimeyle enfesti her şey.

  6. Yiğit says:

    İlk maçtan sonra “messi’de liderlik vasfı yok, Maradona olamaz” diyenler nerede?

    GOAT 🐐

    Retrokafa

    @Yiğit, güzel penaltıcı

    Yiğit

    @Retrokafa, bir de iyi asist yapıyor. Onun dışında çöp topçu.

  7. deadhouse says:

    Arjantin halktır.

    Arjantin üçüncü dünyadır.

    Zalimlerin, emperyalistlerin ne yaparsa yapsınlar yok edemediği ülkedir.

    Arjantin Che Guevara’dır.

    Arjantin Falkland Adalarıdır.

    Arjantin Diego Armando Maradona’dır.

    Çok yaşa Arjantin.

    https://youtu.be/KD_1Z8iUDho

    Ugur

    @deadhouse, Falkland İngilizlerin, sorry mate.

    Cryosleep

    @Ugur, Savaşta asıl işgalci Arjantin’di zaten. Bir de adalıların hepsi İngiliz yönetimini istiyordu. Zaten sonrasında tamamen İngiliz vatandaşı oldu. Anti emperyalist olacağız diye akıl ve mantığı bir tarafa bırakmayın.

    deadhouse

    @Cryosleep, Boş konuşma. Yazdıkların cevap vermeye değecek şeyler bile değil.

    Hiçbir bilgin yok.

    Cryosleep

    @deadhouse, “Boş konuşma”

    Sırf şu yazdığın şeyden bile duyduğum saygıyı kaybettin. Önce başka fikirlere saygı duymayı öğren, sonra saygı duyulmasını bekle. Hoş kimse kimseye saygı duymak zorunda da değil gerçi. Ayrıca bu konuda senden çok bilgimin olduğu da kesin.

    Neyse tartışmak istemiyorum daha fazla. Konu kapanmıştır.

    deadhouse

    @Cryosleep, Yarın öbür gün bu ülkede Amerikan, İngiliz veya Rus boyundurluğu altında yaşamak isteyenler çoğunlukta olursa burası İngiltere mi olsun diyeceksin, burası Amerika mı Rusya mı olsun diyeceksin?

    Mustafa Kemal sizin gibilerin boyunun ölçüsünü 100 sene önce almıştı.

    Sömürgeci, Mandacı zihniyeti bu.

    Binlerce km öteden sömürüye, yağmaya gelenler değil, topraklarını korumak isteyenler işgalci oluyor öyle mi?

    @Ugur, Yazdıkların anlamsız. Darbe üstüne darbe yaptıran, Arjantin halkını sefalete sürükleyenlerin kim olduğunu gayet iyi biliyorsun.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, Falklands’da İngilizler koloni kurmadan önce yerli halk olmaması dışında sıkıntı yok.
    Sağduyulu Arjantin vatandaşları bile Falklands’a yapılan operasyonun gereksiz olduğunu, ülkenin başındaki şahsın kendi üstündeki baskıyı azaltmak, Arjantin halkının eline onları uyutacak bir şey vermek olduğunu söylüyor.

    Yiğit

    @Cryosleep, Messi Paris’i işgal etti doğru

    Cryosleep

    @Yiğit, kfjsjskdjşdsjnxjshbsf

    Ugur

    @Cryosleep, Sana desteğe geldim.

    ‘Islas Malvinas’ın işgalini darbecilerin ekonomiyi yönetemeyince Arjantin’de gündemi değiştirmek için yapıldığını herkes kabul ediyor.Stratejik dehası çok yüksek Arjantinli cuntacı generallerin ‘İngilizler buraya kadar gelmez yea’ kafasıyla başlattığı askeri operasyonun savunulacak tek bir yanı yok.Olan Arjantinli annelerin güney kutbuna yakın üzerinde bir bok yetişmeyen soğuk mu soğuk toprak parçası üzerinde üşüyerek ölen evlatlarına oldu.Las Malvinas yerine Falklands diyorsak zaten baştan kazanan tarafı kabul ediyorsun demektir.

    Kimse boş konuşmuyor yani.

    Cryosleep

    @Ugur, Sağ ol.

    deadhouse

    @Ugur, Jeopolitik diye bir şey duydun mu kanka.

    Soğuk, bir şey yetişmeyen toprak parçası demişsin.

    Büyük devletler dünyanın her yerinde askeri üsleri, küçük bir parça toprakları olsun diye götlerini siktiriyorlar.

    Ugur

    @deadhouse, Adaların jeopolitik konumundan dolayı ‘işgal’ edildiğini düşünüyorsan tartışmayı burada kesebiliriz.

    Fransa’nın, İngiltere’nin ve Amerika’nın dünyanın her yerinde üsleri çoktandır var.18.yüzyılda denizlerde hakimiyet kuran tüm devletlerin dünyanın en olmayacak yerlerindeki ada takımlarında üsleri var.Bunun önemini anlamak için Falklands savaşını da tersten okumaya gerek yok.

  8. Koralp says:

    Hala maçın etkisinden çıkamadım. Messi’yle ilgili söylenecek her şey muhtemelen söylendi zaten. Ama Lautaro Martinez… Bugün sayende küfür dağarcığım kendiliğinden gelişti göt oğlanı seni. Kupa Fransa’ya gitseydi Katar’a gelip seni bulacaktım.

  9. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    98 finalini hayal meyal, 98′den sonraki tüm finalleri de net hatırlayan biri olarak izlediğim en iyi dünya kupası finaliydi. Sadece bu maçın bile içinden 5 tane hikaye çıkar. İnanılmazdı inanılmaz. Şampiyon Arjantin. Messi kariyerindeki en büyük eksik parçayı tamamladı. Ronaldo vs Messi tartışmaları da bitmiş oldu.

  10. Ali Osman says:

    Uzun zaman sonra ilk kez bir futbol maçının sonucunu böyle heyecanla bekledim ve ciddi bir şekilde oturup izledim. Aşırı gerilimli inanılmaz bir maçtı. Messi bence futbol tarihinin en iyi oyuncusu ve bu kupayı kaldırmayı sonuna kadar hak ediyordu. Herifin kazandığını görmeyi o kadar çok istiyordum ki futbolla büyük oranda ilişkimi bitirmiş olmama rağmen maçın sonunda mutluluktan uçtum resmen, normalde hiç umrumda olmaz cidden.

    Messi siker!

  11. Black Thunder says:

    Son 5 Dünya Kupası’nı takip eden bir insan olarak, Katar 2022, uzak ara ve tartışmasız bir şekilde izlediğim en güzel Dünya Kupası oldu. Muazzam bir zevk aldım ve sonu, benim için rüyalarımı süsleyecek kadar muhteşem bir finale, hatta ve hatta futbol tarihinin görmüş olduğu en iyi ve en unutulmaz final maçlarından birine sahne oldu. Bu maçı, bu finali, bu turnuvada yaşanılanları uzun süre daha konuşacağız gibi görünüyor. Katar 2022, başla bir ligde kendine yer edindi. Tarihin en iyi oyuncusu burada Dünya Kupası kazandı, eksik kalan ve her şeyden çok istediğini, çocukluğundan beri kazanmayı arzuladığı şampiyonluğu burada yaşadı. Böyle bir turnuva daha görebilir miyiz pek emin değilim.

    Maça gelecek olursam, ilk 80 dakika Fransa’nın anasından emdiği sütü burnundan getirdik. Fransa gibi atlet ve fiziksel bir takıma karşı ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptık ve sahadan sildik. Taşşaklarımızı sere sere şampiyonluğa gideceğimizi düşündüğümüz bir anda, çok gereksiz, çok salakça ve amatörce bir penaltının kurbanı olduk ve ölüyü diriltmeyi başardık. Bize de bu yakışırdı. Bu tarz geri dönüşlere bayılırız çünkü amına koyayım. Uzatmalarda oyun çok gitti geldi, her şeyin bitebileceği bir ana bile şahit olduk ama oradan da döndük. Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk.

    Bu turnuvadaki Arjantin performansı hakkında Emiliano Martínez’i, Messi’nin ardından şampiyonluğun kazanılmasındaki en önemli oyuncu olarak görüyorum. Turnuva boyunca yaptığı delilikler, akıl oyunları, penaltı kurtarışları ve 120. dakikada her şey bitti mi sorusunun akla geldiği o kısa zaman diliminde kalesinde devleşmesi akıl alır gibi değildi. Bir kaleci, böyle bir pozisyonda anca bu kadar büyüyebilir. Kusursuz bir pozisyon aldı. Onun dışında Arjantin adına Enzo Fernandez ve Julian Alvarez, Arjantin futbolunun gelecekteki en önemli yıldızları olacaklarını net bir şekilde gösterdi ve ikisi de çok ama çok iyi bir turnuva geçirdi. Enzo Fernandez nereye gider bilmiyorum ama gittiği takımın orta sahasını ihya eder. Ek olarak Romero’da gayet iyi ve istikrarlı bir performans gösterdi. Çok iyi olmayan ama kemik gibi sağlam bir ilk 11, turnuva boyunca üzerine düşen her şeyi yaptı ve 36 sene sonra, 3. kez Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaştı. Önce büyük Arjantin halkı, sonrasında da tarihin tartışmasız en büyük oyuncusu Messi için çok mutluyum. Bu kariyer, Dünya Kupası kazanmalıydı. Çok şükür bunu gördüm. Galatasaray ve Manchester United’ı bir kenara ayırıyorum, futbol adına en mutlu olduğum an, Messi’nin Dünya Kupası’nı kazanması olmuş olabilir. Messi’yi sevdiğimi söyleyemeyebilirim ama oyununa duyduğum hayranlık karşısında dakikalarca konuşabilirim. Daha iyisi yok ve geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Koca bir ulusun umudu ve kahramanı, en büyük eksiğini tamamladı.

    Son olarak Mbappe… 23 yaşında 14 Dünya Kupası maçına çıktı; 12 gol attı, 3 asist yaptı, 1 şampiyonluk kazandı ve 1 final kaybetti. Çok acayip! Şimdiden Dünya Kupası’nın efsane oyuncularından biri oldu. Kariyeri bitince, Dünya Kupası denildiği zaman akla gelecek ilk oyunculardan biri, belki de ilki olacak.

  12. deadhouse says:

    Gece saat 1 çok sıkıldım, uykum gelmiyor, canım hiçbir şey istemiyor, ne kitap ne müzik ne film. YouTube’a girdim ve neye ihtiyacım olduğunu anladım.

    Senin gibi yeteneklisi asla gelmeyecek. Sen başka bir şeydin.

    https://youtu.be/Ggam4fGI7RQ

  13. deadhouse says:

    Sivas alır, Fener 0 biter. 9 oran.

  14. Yiğit says:

    Şaka maka ligler başladı ancak benim gram umurumda değil. Muhtemelen Şampiyonlar Ligi son 16 maçları başlayana kadar da olan biten hiçbir şey umurumda olmayacak.

    Dünya Kupası başlarken Messi videoları maratonu yapmıştım. Kupa bittiğinden beri izlemediğim video kalmadı. Ancak hala daha inanamıyorum. Yaklaşık 15 yıldır futbola dair en sevdiğim şey açık ara Messi. Ve bunca senedir en büyük dileğim bu adamın bu kupayı almasıydı. Birçok kişi ”adam her şeyi kazandı, bitti” diye baksa da aslında kariyerinin en büyük olayı yaşandı. Bundan sonra futbolda yaşanacak hiçbir şey beni bu kadar etkileyemeyecek.

  15. Gökay says:

    https://nsn.page.link/JRbbo
    https://nsn.page.link/4rYpH

    Hadi bakalım bir hoş geldiniz bonusu

    Geçende de şöyle bir şey kaçtı

    https://nsn.page.link/YuyeX

    Bu sene Arsenal’ in 0 ından yattığım kadar hiçbir şeyden yatmadım

    Gökay

    Onlar olmadı şu oldu

    https://nsn.page.link/FHbZN

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, çok iyi, tebrikler.

  16. lammoth says:

    Allah belanı vermesin Sivas deplasmanı. Yaşlandırdın amk senin. Ne gergin maçtı be. Yavaştan geliyor gelmekte olan…

  17. Erhan says:

    @Cryosleep, aynen kanka gs domine ediyor ligi :D atılan golün neden iptal edildiği varda açıklanmadı, gsli oyuncu uçan tekme ile faul yaptığı esnada hakem yüzünü arkaya döndü, aynen GS ligi böyle domine ediyor :D

    Futboldan senin kadar anlamıyorumdur ama şike yapan takımı anlamak için senin gibi prof olmaya gerek yok bence.

    Yiğit

    @Erhan, VAR’ın neden iptal ettiğini açıklaması gibi bir rolü yok ki. Kaldı ki VAR, ofsayt veya aut/taç gibi mutlak şeyler olmadıkça golü iptal edemez; en fazla hakemi uyarıp izlemeye çağırabilir. En son nihai kararı hakem açıklar, VAR değil.

    Gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. Ancak hakemin çağrılmasının sebebi ofsayttaki oyuncunun avantaj sağlayıp sağlamadığını belirlemekti, çünkü o oyuncu topa dokunmuyor. Bunun için de hakemin izlemesi gerekti. Pozisyonda 9 numaralı Sivas oyuncusu Muslera ile Boey arasında duruyor (yani ofsaytta) ve Muslera’dan dönen topa müdahele etmeye yelteniyor. Yani aktif oyuna müdahele ediyor. Dolayısıyla karar doğru.

    Ülkede herkes futbol izliyor ancak kimse hiçbir sik anlamıyor. İnsanlar daha ofsayt çizgisinin en gerideki ikinci oyuncudan çekildiğini bile bilmiyor. Kalecinin arkasında bir defans oyuncusu olunca herkesin devreler yanıyor.

  18. çaksu says:

    Kaosun peygamberi Nunez. Çok takmayınca izlemesi keyifli haha. Full aksiyon. Movement 10/10. Scoring 2/10.

  19. deadhouse says:

    Bugün rüyamda Rangers – Celtic 5 maç yapıyordu 5′ini de Rangers kazanıyordu. Bu bir işaret mi. Deli oranı var. Oynayayım mı acaba. Maç günü görülen rüyanın gerçekleşme oranı yüksek bence. Sanırım oynayacağım.

    Gökay

    @deadhouse, fikrini değiştirmek için değil, etkileşim olsun diye yazıyorum bunu Deniz Hocam. Hali hazırda şöyle oymamıştım

    https://nsn.page.link/TBY5q

    deadhouse

    @Gökay, 9 puan geride. Berabere bitmesi Celtic’e yarar, Rangers’a yaramaz. Ya yener ya yenilir bence.

  20. Gökay says:

    Dün akşam yaptığım kupon yine tek maça kaldı

    https://nsn.page.link/EmqhH

    Inter, Serie A’ da tek beraberliği bulunmayan takım. Bu sene Şampiyonlar Liginde aldıkları Barcelona beraberliği dışında beraberlikleri bulunmuyor. Napoli de Serie A’ daki tek kaybetmeyen takım. Onların da yine resmi maçlarda Liverpool mağlubiyeti dışında bir mağlubiyetleri yok. Maçın 1 ya da X bitmesini bekliyorum. Napoli ligde son 11 maçını kazandı. Bu maçın da tıpkı PSG ve Benfica maçları gibi beklenenden farklı biteceğini düşünüyorum. İkinci devre açılış maçı olduğunu ve iki takımın da hata yapmak istemeyeceğini düşünerek şansımı beraberlikten yana kullandım. Hadi bakalım

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, cin misin büyücü müsün nesin birader, 3 maçlık kupona ilk yarı skor 1-1 oynayıp tutturuyorsun.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Zaman yolcusu veya medyum olabilir. Gelecekten haber almayıp bu tahminleri yapmak inanılmaz iş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, bir de benle bahis konuşurken söze “üstat” falan diye başlıyor, daha da geriliyorum. Ben sırf eğlencesine oynuyorum, tek maçlık kuponda ilk yarı 1-1 tutturup 80 TL alınca evde halay çekiyorum, adam 3 maçlık kupona koyuyor.

    Koralp

    @Ahmet Saraçoğlu, işin garip tarafı böyle bir çok bahis tutturdu. Analizle de pek olacak iş değil. @deadhouse, medyum olsa 15 lira atmazdı bence ya. Ama arada ben de düşünmüyor değilim.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Adam parfümlerden anladığı kadar bahisten de anlıyor, gerçekten hayatımda tanıdığım en ilginç (ama güzel manada) insan.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben 8 oranlı maç bulsam kupona başka maç koymam. 10-20 liramı atar köşeye çekilirim. Adam yanına bir değil 2 maç koymuş. Bugünkü maçı koymasa 16 oran. Umarım tutar. Kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum. 12 yaşımdan beri bu piyasadayım. Onun gibi müthiş tahminler yapan az kişi gördüm.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, sitenin net en düzgün/kibar insanı. En azından ben olmadığım kesin ahaha

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, şahsen tanıyorum. Sadece siteyle sınırlı değil, tanıdığım en düzgün ve kibar insanlardan biri. Seni de şahsen tanıyorum, sen o kadar düzgün ve kibar değilsin ahaha

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, Yiğitle dünya kupası finali izledik, benim favori maç izleme kankalarımdan biri oldu. Sıradaki hedefimiz Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi izlemek.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, kral bir insan kendisi.

    Ben siteden Gökay, Cryosleep, Akın ve Berca B. ile maç izledim bugüne kadar. Tabii Güzide’yle de 1000 kere izledik. Süper olurdu sizlerle birlikte de maç izlemek.

    Yiğit

    @ismail vilehand, 9 ay aynı evde yaşadığım insanın tepkisi olayı özetliyor: ”Kanka seni hiç böyle görmemiştim ben”

    Ne maçtı amk! Bu yorumun Captcha kodu bile LM harfleriyle başlıyor. Bu bir işaret.

    Gökay

    Arkadaşlar, abiler; bugünki vakitsizliğimden dolayı muhabbete sonunda yetişebiliyorum. Güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, yanaklarım kızardı. Umarım; yüz yüze görüştüklerimle tekrar, görüşmediklerimle ise bir gün; en azından birer bira içip bahis yapma şansımız olur.

  21. Yiğit says:

    VAR kayıtlarından tekrar anlaşılacağı üzere Sivas maçındaki karar doğru. VAR hakemine yazık edildi ama pozisyonu gayet iyi incelemiş.

    Asıl sıkıntı Beşiktaş maçındaki orta hakem. Bariz kafa atmaya abartı demiş. Yine VAR hakemleri haklı olarak bizce kırmızı diyor.

    İki kayıttan genelleme yapmak mümkün değil ama genel sıkıntı VAR hakemleri değil de orta hakemler gibi duruyor.

    Rust in Peace.

    @Yiğit, abi gsliyim, neresi doğru kararın? Ofsaytlık hiçbir şey yok, onlarca kere izledim. Bariz hata var.

    Yiğit

    @Rust in Peace., iki pozisyonda da nelsson’a müdahele var

    Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü

    @Yiğit, Antepli oyuncu ”N’koudou bana ufacık bi dokunsa da yerde kırk takla atsam” diye bekliyor. Beklediği de oluyor. N’Koudou kafa atmıyor, biriyle sinirler gerilince kafa kafaya tokuşturursun ya o oluyor. Vurma yok, şiddet yok. Antepli adamın zaten canına minnet, bu fırsat kaçar mı atıyor kendini yere. Sonuç olarak karar doğru.

    Rust in Peace.

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, doğru falan değil. Adamın burnu yamuluyor. Kafa tokuşturma eylemi karşındakinin burnuna kafa atarak mı gerçekleştiriliyor. Net bir kafa atma eylemi var, karşısındakinin tepkisi önemli değil ki öyle bir pozisyonda kendini yere atmayacak topçu yok dünyada. Gattuso falan atmayabilir.

    Yiğit

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, dostum adamın vücudu düzken kafasını eğerek kafa atıyor. Kafa tokuşturma dediğin düz bir şekilde ilerleyerek kafaları denk getirmekle olur.

    Kafayı gerip şiddetli bir şekilde vursa zaten kırmızı kartla sınırlı kalmaz o ceza.

    Adam kafasını eğerek vurup tekrar geri çekiyor. Hareketin momentumu net kafa atmaya yönelik. Ayrıca antepli tabii ki yere yatacak, abartı tepki verecek. Başka ne yapacaktı ya? Şiddeti çok olmasa da burnuna gelen bir kafa atma var.

    Yiğit

    @Yiğit, aha yine aynısı oldu. Bu sefer de günlerce Antalya’nın iptal olan golü konuşulacak. Ancak yine net doğru karar. Hatta bence Sivas’ın golünden bile daha net bir karar.

    Ancak Fenerbahçe’nin iptal olan golünde kararsızım. Neyse bir şekilde kazandık. Adamsın BATSMAN

  22. enemyofgod says:

    Sonuçlar doğru veya yanlış olsun bir gerçek var ki, bu böyle devam ederse bu pazar derbi çok karışacak.

  23. deadhouse says:

    Geçen hafta haberiniz oldu mu bilmiyorum. Spor toto tarihindeki en büyük para dağıtıldı.

    Gerçekten iyi para. Dolara vurunca bile 500 bin dolardan fazla yapıyor.

    https://bit.ly/3QfmZFT

    Ben 5 lirayla 10′da kaldım. Bütçe yapıp oynasaydım 13-14 gelirdi belki.

  24. deadhouse says:

    Juve – Udinese 0
    V.Guimaraes – Rio Ave 0
    Villarreal – Real Madrid 0
    Fenerbahçe – Galatasaray 0

    10 liraya 1210 lira veriyor. Ben 20 attım 2420.

    Gökay

    @deadhouse, Henüz diğerlerine bakamadım, ama Juve – Udinese ye İY2 deneme fikrim var. 0-1 iy skor da sıkabilirim. Diğerlerine de bakacağım Deniz Hocam.

    Bol kazançlar herkese

  25. çaksu says:

    Trent dünyanın en iyi oyuncusu. Mantık, argüman falan kabul etmiyorum sdf.

    https://dubz.co/v/ybgd5z

    Week in, week out…

    Yiğit

    @çaksu, önce defans yapmayı öğrensin xD

    çaksu

    @Yiğit, Duymuyorum ki!

    Eski NFS’lerde nitro vardı basınca bikaç saniyeliğine uçuyodun. Rakiplerin karşılık vermeye fırsatı olmuyodu.

    Adam nitro.

    Yiğit

    @çaksu, bir dani alves değil. Mesela şu asisti herkes yapamaz
    https://www.youtube.com/watch?v=c-D5dkySZnI

    Neyse komik değil, vurmayın…

  26. Gökay says:

    Bugünkü maçlardan birkaç kuponum

    https://nsn.page.link/W9THX
    https://nsn.page.link/cyw83
    https://nsn.page.link/v6Kwf

    Juve süpriz vermediği için dünden birkaç kaçan

    https://nsn.page.link/Va66A
    https://nsn.page.link/Rszpk

    Bol kazançlar herkese

    deadhouse

    @Gökay, İlk kupona yetişemedim diğer iki kupona oynadım. Şansına ortağım. :)

    deadhouse

    @Gökay, Gökay hocam sen de benim kupona oyna şansıma ortak ol. Enerjiler yükselsin. :D

    Zaragoza – Mirandes 0
    Giresun – Ümraniye 0
    Las Palmas – Santander H0

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Giresun – Ümraniye 0 olmazsa büyük ayıp ederler.

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/CJuYB

    Hadi bakalım :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, ben üçünü de aynen oynadım Gökay. Artık benim ve sitenin geri kalanı için Nimet Abla gibi bir şeye dönüştüğünün farkındasındır umarım. Omuzlarında büyük bir yük var artık.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, alt beklenen ilk maçta 6 gol olması. :|

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, hiç olmamalıydı abi o ya ahah

  27. Yiğit says:

    Ligde yakın tarihin en çok beklenen derbisi olabilir. Fener’in çok iyi giderken bocalaması, Galatasaray’ın bir şekilde seriye bağlaması, hakemler, VAR kayıtları vs derken bu kadar gergin bir ortamda oynanacak bir derbi son 10 yılda oldu mu emin değilim.

    Beklentim alt oğlu alt. Rüyamda ilk yarı GS 4-1 öndeydi. Kendimi bildim bileli derbi günü öncesi rüyamda görürüm maçı. İşte çok fanatik değilim de yine de izliyoruz :P

  28. 😎

    lammoth

    @Ahmet Saraçoğlu, canını yerim abim :)

  29. Jeff Walker says:

    taciz gibim bir şey oldu

  30. Beraberlik ve Fener’in golü bahsine tüm kasam gitti ama sıkıntı değil. Kumarbaz adam kaybettiğine üzülmez.Sadece bu gece Fenerli olmak istemezdim.

    Konuşarak konut vermeden, kalçaya hafifçe şaplak atarak komut verir misali pozisyon değiştirterek sikmek gibi oldu maç. Alta alıp, üste alıp, yana yatırıp. Her şeyi denediler.

    1 milyon dolarım olsa çifte şans Fener yenilmeze bahis yapardım mesela. İşte bu yüzden 1 milyon dolarım yok.

  31. Babaannenizin ameliyat parasını, kardeşinizin düğün parasını falan basın.

    https://nsn.page.link/572VS

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Muhtemelen PSG mahvedecek, ama olsun. Angers, 9 maçtır kesintisiz kaybediyor; 15 maçtır da berabere kalmamışlar; denemesem ölürdüm.

    https://nsn.page.link/MZfz7

    Bir de aynısına ek Braga 0 lı var.

    Boş şans, bol kazançlar herkese

    deadhouse

    @Gökay, Psg 4-0 skor oynadım.

    Ahmet Saraçoğlu

    Teşekkürler Real Madrid. İnsanların ekmeğiyle oynayan, umut taciri, haramzade Real Madrid.

    Babaanne sen de dişini sıkacaksın artık biraz, ameliyat olmadı fizik tedavi falan bir yolunu bulacağız.

  32. Bugün kupon bulan varsa tanrılığını ilan etsin.

  33. owlbos says:

    Dün gece 2 kupon yaptım birisi 40a 320 veriyordu diğeri 40a 500. Önce rennes son dk golüyle tekten sonra city’den tekten yattık. Olacak iş değil.

  34. deadhouse says:

    Basket kuponu:

    Sopron – Yenişehir MS2
    Brooklyn – Boston MS2
    Lakers – Dallas Ev S. 112,5 üst
    Portland – Cleveland MS2

  35. deadhouse says:

    Chelsea 2,5 üste 1000 attım.

    deadhouse

    İfrit bana kulak ver. Mana aleminde yol alamadık bari maddi alemde yol alalım.

    ismail vilehand

    @deadhouse, Willian çok hoş sikti.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Chelsea net 3 tane kaçırdı. 2 gol daha çıkar mı bu şanssızlıkla zor.

    deadhouse

    İfrit bana kulak verdi. Cehennemde sikecek. Yapacak bir şey yok. Yaptık işbirliğini bir kere.

    Haftasonu Middlesbrough ve Lazio’ya çok güveniyorum oranları da yüksek, bakalım.

    Gökay

    @deadhouse, Deniz Hocam ben Middle maçını acayip 0 kokluyorum. Lazio maçının sonucunu bilemiyorum da ben iy kgvar gireceğim.

    deadhouse

    @Gökay, 0 koklama Gökay Hocam. Yüklü girdim. :D

    Çok güveniyorum bence fark atar.

    Gökay

    @deadhouse, Haklısın; son 7 maçta 6 galibiyet 1 mağlubiyet; rüzgarı arkalarına almışlar. Millwall’ ı mı deviremeyecekler değil mi ;) Bol şans Deniz Hocam, umarım güzel bir meblağ getiriyordur

  36. Gökay says:

    Napoli 0
    Benfica 0
    Psg0

    Üç 0’ lı kupon yapacağım, ama enteresan bir şekilde Benfica maçı bültende çıkmıyor.

  37. Senin ben takım kere kalıbını sikeyim Juventus.

    https://nsn.page.link/f4XDD

  38. deadhouse says:

    8 maçlık kupon.

    Watford – Blackpool Ev S. İY 0,5 üst
    Everton – Southampton Kg Var
    East Fife – Stenhousemuir Kg Var
    Brentford – Bournemouth MS1
    Heerenveen – Az Alkmaar MS2
    Levante – Granada 2,5 alt
    Limoges – Nanterre MS1
    Lyon – Strasbourg Kg Var

  39. Yıl sonu listelerini konuştuk bitti diye bunu öne aldık.

  40. Yarın FB puan kaybederse çok acayip şeyler konuşulmaya başlanır FB tarafında.

    Bunu her şeyden çok istiyorum şu an ahah

  41. Yiğit says:

    Bir maçın tek devresini izleyip diğer devresini izlemediyseniz kesinlikle izlemediğiniz devre daha zevkli geçmiştir.

    Manchester derbisini ilk yarı sonunda kapatıp oyuna girdim ve;
    ilk yarı özeti: City kendi yarı sahasında top çevirip durdu
    ikinci yarı özeti: 3 gol, geri dönüş, tartışmalı hakem kararları

    Yalnız United’ın ilk golü net ofsayt bence.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, daha ofsayt bir gol görmedim.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, gerçekten. Ofsayttaki oyuncunun topa dokunmamasına rağmen ofsayta düşebileceği durumlara dair kural kitabına video olarak eklenecek bir gol.

  42. Emre Görür says:

    Ronaldo’dan kurtulmuş United
    deyim, futbol Ağır bir yükü üzerinden atıp uçuşa geçmek, coşmak, hayata dönmek.

    deadhouse

    @Emre Görür, Şampiyon olurlarsa Ronaldo Arabistan’da intihar eder. Cesedini de kutsal topraklara gömerler.

  43. deadhouse says:

    Süpriz

    Getafe – Espanyol MS0
    Reims – Nice MS0
    US Gilloise Ev S. 1.5 üst
    Almeria – Atl. Madrid H0
    Roma – Fiorentina MS0

    İdeal

    Eibar MS1
    Chelsea MS1
    Fenerbahçe MS2

  44. deadhouse says:

    Riyad Karması Psg maçını açın. Ronaldo, Messi, Neymar, Mbappe hepsi oynuyor. Messi dakika 3′te gol attı bile.

  45. deadhouse says:

    7 gündür üst üste tutturuyorum inanılmaz. 12 yaşımdan beri oynuyorum ilk kez böyle bir seri yakaladım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, tebrikler. Bende de tık yok yılbaşından beri.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Marsilya 2-3 gol, Sheffield Unt. 2,5 alt. Şu iki maça oynadım. Bugün çok banko gözüken maç var. Soyma günü olabilir. Adana mesela, hiç güvenilir gelmiyor.

  46. Yiğit says:

    Sakatlıklar yüzünden kariyerinin zedelenmesine en üzüldüğüm sporcuların başında muhakkak Andy Murray geliyor. Avustralya Açık’ta en azından bir çeyrek final görse efsane olurdu.

    2010 civarında tenise epey merak salmıştım. Kuzenlerle oturup her grand slam’i takip edip tüm günümüzü de pinpon oynayarak geçirirdik. Malum üçlüye gerçekten rakip olabilen tek kişi olduğundan epey ilgi duyuyordum. Önce Wimbledon finali, akabinde Olimpiyat altını, Amerika Açık şampiyonluğu ve sonunda Wimbledon’ı da kazanınca cidden dünyanın en iyisi olduğuna emindim o dönem. Sonrası malum sakatlıklar maalesef.

  47. deadhouse says:

    Tuttura tuttura bir hal oldum. Dün 3 kuponum tuttu. Kafayı yiyeceğim.

    Spezia – Roma Kg Var
    Barcelona – Getafe Ev S. 2,5 üst

    400 atıldı.

    Gökay

    @deadhouse, Deniz Hocam öncelikle tebrikler. İstersen Ibanını buraya bırak; ben kupon yapmak yerine direkt sana oradan göndereyim, hiç üçüncü kişilerle uğraşmayalım :)

    https://nsn.page.link/jUfGL
    https://nsn.page.link/2ohGE
    https://nsn.page.link/6Tbv1
    https://nsn.page.link/hXjj8
    https://nsn.page.link/WFdof
    https://nsn.page.link/FTV4m
    https://nsn.page.link/JwdCJ
    https://nsn.page.link/7Gdr1

    deadhouse

    @Gökay, Bugün çöküş günüm oldu. 2000 kaybettim, hiçbir kuponum tutmadı.

    Gökay

    @deadhouse, geçmiş olsun Deniz Hocam, maalesef her serinin bi sonu var. Ben şöyle minik bir tane aldım, ama tatmin etmedi.

    https://nsn.page.link/WWX5u

    Yukarıda da attığım şu

    https://nsn.page.link/hXjj8

    Braganın 90+8 golüyle yattı. Saç baş yoldurdu. Hayır, haftaya berabere kalacaksınız işte, ne olurdu bu hafta kalsanız.

    deadhouse

    @Gökay, Çok yazık olmuş. Ben olsam uyuyamazdım. Aşırı sinir bozucu.

  48. Gökay says:

    Bu hafta da olmayacaksa bir süre görüşmeyelim iddaa bey

    https://nsn.page.link/Ti7qZ
    https://nsn.page.link/JTX5Z
    https://nsn.page.link/xsrM3
    https://nsn.page.link/naDqz
    https://nsn.page.link/mGE5e

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, üçünü oynadım. Hayırlara vesile olsun.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Bol şans Ahmet Abi 😬

    Gökay

    Yeni eklediğim fantastikler

    https://nsn.page.link/HmyQc
    https://nsn.page.link/7D5MF
    https://nsn.page.link/AT4g7
    https://nsn.page.link/WBQpu

    Bu hafta çok kararlıyız, hadi bakalım

    Gökay

    Dortmund maçını görünce aklıma geçen hafta oynanan Juve – Atalanta maçı gelmişti; o yüzden şöyle bir şey de denedim

    https://nsn.page.link/RcNDQ

  49. Paris’i çok şahane badem yaptılar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.