# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Atlético Madrsgshsjsndkshsb

    https://nsn.page.link/1isSQ

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, bunu kendine neden yapıyorsun anlamıyorum cidden.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, inata bindirdim. Nereye kadar devam edecek merak ediyorum.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Yarın maçı var. Oynadım Atletico’ya. İyi bir oranı var, kaçırma derim.

    ismail vilehand

    @deadhouse, https://nsn.page.link/VAUNa

    Bakalım ne olacak.

    deadhouse

    @ismail vilehand, İlk maç çok rahat gelmiş.

    ismail vilehand

    @deadhouse, şuna da bak:

    https://nsn.page.link/gTSXV

  2. Evet büyük gün geldi. CL son 16 eşleşmeleri:

    Leipzig – Manchester City
    Club Brugge – Benfica
    Liverpool – Real Madrid
    AC Milan – Tottenham
    Eintracht Frankfurt – Napoli
    Borussia Dortmund – Chelsea
    Inter – Porto
    PSG – Bayern Münih

    Leipzig hariç, daha küçük takımlar için şanslı kura olmuş. Bariz güç farkı yok hiçbir eşleşmede. Bence City, Benfica ve Napoli dışında net tahmin yapmak çok zor. Sevdim kuraları. Tüm eşleşmeler acayip çekişmeli geçecek.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, yine birçok güçlü takım 2. turdan elenecek.

    Ya City ya da psg – bayern turunun galibi alır bence kupayı. PSG geçen seneki gibi yine elenirse çok tatsız olur.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, City, Benfica, Liverpool, Tottenham, Frankfurt, Dortmund, Porto, Münih.

    İddialı oldu tahminlerim biraz, ama böyle düşünüyorum.

    Format C: For Cortex

    @deadhouse, İtalyanların çağ dışı futbol oynadıkları çok bariz ortada ama Napoli de sanki hayat var gibi

    deadhouse

    @Format C: For Cortex, Napoli bu eşleşmede uzak ara favori zaten. Yalnız Frankfurt, şu an için herhalde Avrupa futbolunun en ters takımı. Ve 2 senedir bu yönlerini gösteriyorlar. Bu takım Augsburg’dan 5 yiyip deplasmanda Avrupa’nın dev takımlarına kabuslar yaşatabilir ve geçen sene Avrupa Ligi’ni kazandıklarında da bunu gösterdiler. Ben bu tarz çok az takım gördüm. Analiz edilebilecek bir takım değil.

    Rust in Peace.

    @Ahmet Saraçoğlu, PSG – Münih nedir arkadaş, son 16′da final izletiyorlar bize.

    Ahmet Saraçoğlu

    Messi ilk (ve muhtemelen son) kez İstanbul’da top oynasın diye PSG finale çıksa mı acaba diye düşünmüyor değilim.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, lokasyon fark etmeksizin messiyi finalde görmek istiyorum.

    deadhouse

    @Yiğit, Arjantili taraftar grupları da Dünya Kupası’nda finalde görmek istiyorlar Messi’yi. Öncesinde sakatlayan olursa kötü şeyler olacağını söylemişler. Yalnız Messi de kibrini bırakıp İcardi’nin kadroya eklenmesine razı olmalı. Forvet sıkıntısı var Arjantin’de. Dybala yok ve Di Maria da belirsiz.

    Yiğit

    @deadhouse, bir organizasyonda oynuyorsa direkt finalde görmek istiyorum. Bize görünmez sevdalı derler.

  3. Erhan says:

    City – PSG finali görebiliriz.

  4. ismail vilehand says:

    Atlético Madrsfgzhjndkshfsadf

  5. ismail vilehand says:

    Griezmann Azerbaycanlı eşcinsel karı satan pezevenk ibnelere benziyor.

  6. ismail vilehand says:

    Vedat Muriç nasıl sevindi amk. Yine kasa kazandı.

  7. alimdat06 says:

    @ismail vilehand, kim koyarsa koysun simeone garabetine koyandan Allah razı olsun. 98 dünya kupasını izlemeye başladım baştan sona yaptırdığı penaltıdan sonra 1 haftadır bünyede bi simeone nefreti oluştu. Oğlu napolili olmasa anasına bacısına sövecek kıvamdayım

  8. Gökay says:

    @deadhouse, Werder Bremen 1, Juve iy0,5 üst Deniz Hocam

    deadhouse

    @Gökay, Bu hafta en sağlam maçım Leipzig maçıydı. Senin için rakibine de oynarım, hislerine güveniyorum. Bologna MS0, Psv Kg Var diyeyim ben de.

    Gökay

    @deadhouse, Bologna maçına ben de aynı düşünüyorum Deniz Hocam. Psv maçı benim bu hafta süpriz alt maçlarımdan, 3 kuponda falan yer verdim hatta, ama ben de senin için ona var yazıyorum; 18 atıyorum ortak kuponumuza. Bol şans bize 🤜 🤛

    Gökay

    @deadhouse, bu hafta maalesef olmadı Deniz Hocam

    deadhouse

    @Gökay, Hocam önemli değil. Seninle ortak kupon yapmak şerefti benim için.

    Gökay

    @deadhouse, Teşekkür ederim Deniz Hocam, benim için de öyle. Danimarka 1 Senegal üst falan yazacağımız bir sonraki haftalara artık hahah

  9. Yiğit says:

    Belli olduğu üzere bu sene fenere çok hype’lıyım. İzlemekten de aşırı keyif alıyorum. Maç hakkında iki üç şey okuyayım diye ekşi’deki başlığa giriyorum ve Türk futbolundan neden soğuduğumu tekrar hatırlıyorum. Varsa yoksa “fener her maç penaltı alıyor, fenerasyon iş başında” gibi entrylerle dolu. Bu ülke insanından zaten hiçbir sik olmaz da futbol izleyen tayfa çok çok daha kötü. Bu durumu önemsediğimden değil, cidden hangi taraf olursa olsun hakem konuşulan ortamdan kaçmak istiyorum ama böyle olunca da futbol hakkında hiçbir şey okuyamıyorsun işte.

    Ferdi’ye de helal olsun. Haftalardır takımın pelerinsiz kahramanı resmen. Son yıllarda gördüğüm en bileğinin hakkıyla alınmış penaltı olabilir. Yılın golünü atıyordu az daha. Sene sonunda Napoli’ye 20-25 milyon arası okutabiliriz bu gidişle.

    Yiğit

    @Yiğit, derken zortladık.. Yapacak bir şey yok. City bile zortladı bugün.

  10. Canoir says:

    Ne izlettiniz lan bize?

  11. çaksu says:

    Darwin ciddi ciddi baya iyi oynamış. Kayıttan izliyorum. Devre arası. 2 golün dışında iki asist yapabilirmiş. Eli ayağına dolaşmamış nabzı yüksek anlarda. Oyun kurulumunda var. Firmino ve Salah ile alanları iyi paylaşmış.. Form ve güven kazanma maçı olabilirmiş.. tabi olamayacak.

    Hırsızların haydutların dünya kupası var., hayatımıza ara vermemiz gerekiyor.

    İki sene önce de Salah cayır cayır yanıyorken, hayatının formundayken AFCON’a gitti geldi, söndü adam.

  12. Cryosleep says:

    Galatasaray uzun zaman sonra ilk defa ligi otoban etmeye gidiyor.

  13. Galatasaraylı olmak için harika bir gündü. Benim kadar büyük Galatasaraylı çok yakın bir arkadaşımla birlikte izledik ve resmen ihya olduk. Özellikle Fenerbahçe’nin evindeki yenilgisinin ardından müthiş bir keyifti.

    Dünya Kupası dönüşü ilk maçlar Trabzonspor – Fenerbahçe, Galatasaray – İstanbulspor, sonra da epey avantajlı bir fikstür bizi bekliyor. Harbiden Aralık sonunu iple çekiyorum.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Icardi’nin asisti muazzam olmuş. Guti’nin Benzema’ya asistini hatırlatıyor.

    Geçen sene içerdeki Barca maçından beri GS maçı izlemiyorum. En son Alba’ya taraftar dalmak üzere gibiyken kapatıp bırakmıştım.

    Ne kadar koşuyo basıyo takım bilmiyorum da, tatlı bi 11 kurulmuş bu sene.

    Yaşı gelmişlere şaşırmıyorum da Rashica’yı görünce şaşırdım. Norwich maçlarında göze batan bi oyuncuydu. Küme düşünce kiralık kapmışız, iyi hamle bravo.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, ortam başakşehire Trabzon’a falan kalınca “artık fener toparlansa da gs-fb arasında gidecek bir lig izlesek” diyordum. Hakikaten de öyle oldu, olacak gibi.

    Hala feneri favori görüyor olsam da Galatasaray’ın da şansı neredeyse fener kadar yüksek. Fikstür olarak avantajlıydık ancak kadro eksikliklerinin sıkıntılarını çektik. Batshuayi’nin olmadığı maçta pedro’nun da kırmızı görmesi, haftalarca szalai-serdar ikilisine mecbur kalmamız, King’in eksikliğiyle de forvet rotasyonunun sekteye uğraması falan derken illaki bir-iki hafta istediğimiz gibi gitmeyecekti. Galatasaray ise Beşiktaş ve başakşehir maçlarını ekstra iyi oynadı bu süreçte.

    Avrupa’da yine yarı final falan görürsek lig umurumda olmaz ama hem ikinci turda elenip hem de ligi alamazsak aşırı tatsız olur.

  14. Black Thunder says:

    Cristiano Ronaldo siktir olup gitsin ve Manchester United olarak iyice bir rahatlayalım artık. Olsa bir dert, olmasa ayrı bir dert ızdırabını siktiğiminin çocuğu ya. Neymiş efendim, o Ronaldo’ymuş kariyerine saygı duyacakmışız, onun ölüsü Manchester United oyuncularından daha iyimiş vb. bir sürü saçma ve mantıksız yorum. Ulan sen değil miydin yazın kapı kapı dolaşıp takım arayan? Saygısız.

    Erik hocama güveniyorum ve inanıyorum. Sir Alex sonrası, ilk defa inandığım bir hoca var. Zaman verilsin, doğru ve akıllı hamleler yapılsın. Erik hocam, bizi özlediğimiz günlere geri döndürebilecek kalitede bir hoca. Önümüzde Liverpool ve Arsenal gibi, çok iyi iki örnek var. Neden olmasın?

    Saygısız.

    Yiğit

    @Black Thunder, +sonsuz. Şımarık piçin teki. Çok iyi topçu ona laf edemem ancak adamın tek derdinin pr olduğunu düşünüyorum. City’e gidecekmiş gibi yapıp (ki city istedi mi onu da bilmiyoruz) United’a gelmesine ahde vefa olarak baktı millet. Sonra son senenin ikincisi olan takım şampiyonlar ligine bile gidemeyince kapı kapı gezip yeni takım aradı kendine. Sezon öncesi kampa bile kapılmadı. Ben bu adamın United’a olan sevgisini ve saygısını sorgularım.

    Erik hoca kadar hakkı yenen birisi yok. Adam yine de gitti ilk 2 maç 11 başlattı. Sonrası Brentford’dan 4 yemek oldu zaten. Takım Ronaldosuz bariz daha iyi oynuyor. Adam sahada yokları oynadığı yetmiyormuş gibi hem saha içinde hem de saha dışında da takımı aşağı çekiyor.

    Ben Ten Hag’ın gayet iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. United’da da başarı yakalayabilecek bir isim. Ancak 38 yaşına gelmiş şımarık bir herifin egosuna kurban gidiyor. Sırf ismi büyük diye maçları dahi adam akıllı izlemeyen insanlar “United rezil yhaa Ronaldo’yu oynatmazsan böyle olur” diye geziyor.

    Bundan 6-7 ay önce dükkanda lavuğun tekiyle futbol muhabbeti yapıyorduk. “mesut özil şu anda topçu değil” dediğim için benle dalga geçip “böyle yıldızların üstüne takım inşa edilmelidir” diyordu. Sonrasında ise Mesut kadro dışı kaldı, fb kartal döneminde maçlarının %90′ını kazandı, Jesus geldi ve daha da iyiye gittik. Geçen ay yine geldi dükkana ve dediği şey aynen şu “abi Jesus büyük hoca işte direkt mesut’u yolladı, böyle adamlar yıldız kaprisiyle uğraşmaz”.
    Ronaldo’ya prim veren tiplerin özeti bence bu. Ten Hag biraz daha karizma ve sözü geçen bir herif olsa (ve tabii ki de karşısındaki isim tarihin en büyük isimlerinden biri olmasa) şu anda dünyanın en iyi td’leri arasında anılırdı bence.

    Yiğit

    @Yiğit, bunun izinden giden şımarık velet bir tospağa piçi var. Ona da Erman Yaşar’ın uyguladığı tarifeyi uygulamak istiyorum.

    https://youtu.be/XeItPkEpFl4?t=419

    Black Thunder

    @Yiğit, bu zamansız ve gereksiz röportajın sonrasında, yapılması gereken tek şey,çoktan yapılması gereken bu çürük elmayı ve zehirli egoyu takımdan göndermek olacak. Başka hiçbir şey doğru olmaz. Oyuncu olsam ve takım arkadaşım böyle bir röportaj yapsa net tavır yaparım ve tepki gösteririm. Erik hocaya saygı duymuyormuş. Hocamın da çok sikindeydi ona saygı duyman. Ronaldo’suz takım ile Ronaldo’lu takım arasında net farklılıklar var. Hocamın sistemine uyan bir oyuncu değil. Keyfinden oynatmamazlık yapmıyor. Bir felsefesi, bir oyun sistemi yerleştirmeye çalışıyor ve Ronaldo, bunun için uygun bir parça değil. Siktirsin gitsin. Hocamın sonuna kadar yanındayım. Kel kafasından öperim.

    Mesut Özil konusunda, bende benzer bir durum yaşadım. Fenerbahçe’ye geldiği zaman, Fenerbahçe taraftarı olan bir arkadaşıma, bu hikayenin sonu iyi bitmez dediğim zaman, bir sürü saçma suçlamalar ile karşı karşıya kalmıştım. Bizim takımlarımız, bu tür oyuncular almamalı artık. Alacaksa da Mertens gibi, cidden karakter olarak düzgün ve sahada götünün yırtacak oyuncular almalı. En önemlisi de sözleşme sürelerini 1+1 şeklinde tutmalı.

    Mbappe konusunda da sevgili medya devine yüzde yüz katılıyorum. Kulübün anahtarını bir velede teslim edersen, yaşanabilecek saçmalıkların ve takım içi dengelerin sarsılmasını göz önüne alacaksın. PSG, küçük, korkak ve salak bir kulüp.

    Yiğit

    @Black Thunder, Bruno Fernandes ile el sıkışma videosunu gördün mü bugün? Millet bu yüzden bile bruno’yu linçlemiş, şaka gibi.

    Bir süredir yorum yapmıyordun ve özellikle de senin Ronaldo hakkındaki yorumlarını merak ediyordum. Hem şaşırdım hem de çok hak verdim hocam. PA futbol tayfası ülke ortalamasının epey üstünde cidden.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, @Black Thunder, bence en garibi röportajın zamanlaması. Sonuçta Ronaldo’nun onayıyla bu zamanda yayınlanıyor ve ortalıkta bu kadar çok Messi-Ronaldo finali muhabbetinin olduğu bir dönemde Ronaldo’nun Dünya Kupası’ndan bu kadar alakasız bir konuyla gündeme gelmesi cidden hiç de akıllıca değil. Sahadaki Ronaldo direkt alfa figür ama saha dışındaki Ronaldo kimi yıldız futbolcular (mesela Icardi) gibi negatif enerjiden beslenen bir insan değil. Dünya Kupası’na birkaç gün kala manşetleri böyle süslemesi aşırı negatif bir enerji yaratmasına neden oldu. Bakalım nasıl olacak. Portekiz’de Ronaldo’ya tapıyorlar ama Fernandes’in tavrını gördükten sonra Portekiz soyunma odası ve takım içindeki hava nasıl olacak göreceğiz.

    deadhouse

    @Yiğit, Herkes istediği gibi davranır ama karşısında bir futbol tanrısı var. Biraz daha saygılı olmalı. Bence sen kim köpeksin olayı gibi olmuş Bruno’nun davranışı.

    Black Thunder

    @Yiğit, o video basının yansıttığı gibi bir şey olmayabilir ama öyleyse, Bruno’ya hak veriyorum. Bruno Fernandes, Manchester United’ın ikinci kaptanı. Zamanlamasında net bir art niyet olan ve kulübü, takımı ve menajeri suçlayan açıklamalar sonrasında tepki vermesini gayet normal karşılıyorum. Bruno’nun takımda bir ağırlığı var. Sadece Bruno değil, takımın ekseriyetinin röportajdan rahatsız olduğu söyleniyor. Hocamın sonuna kadar yanındayım. Erik hocam gönderilmesini istemiş. Siktirsin gitsin. Ronaldo dokunulmaz değil. Ronaldo’nun bir imtiyazı olmamalı ve Erik hocam, böyle yaptığı için sorun yaşadı.

    deadhouse

    @Black Thunder, İyi de Ronaldo gibi bir egoyu 37 yaşında takıma transfer ediyorsan ve sonrasında Ronaldo’yu yedekte bırakıyorsan, Ronaldo’nun böyle davranacağını öngörmelisin. Yaşananlar süpriz değil. Ronaldo sıradan bir futbolcu değil. Ronaldo söylediklerinde haklı demiyorum ama Ronaldo’ya da sıradan oyuncu muamelesi yaptı United. Bak Messi Icardi’yi sırf sevmediği için Arjantin’e aldırmıyor. Bana kalırsa Messi’nin yaptığının profesyonellikle alakası yok. Ronaldo’nun söylediklerinden aşağı kalır yanı yok.

    Black Thunder

    @deadhouse, geldiğinde de ne gerek var, takımın yapısını ve hüviyetini bozabilir demiştim. Erik hocamın geldiği gün, Ronaldo gider demiştim. Çünkü cidden, hocamın topçusu değil. Tabii böyle büyük bir figürü getirdiğin zaman, yaşanabilecek sorunları öngörmek lazım. Dediğin gibi, yaşananlar sürpriz değil. Bir süredir böyle bir yavşaklık ne zaman yapacak diye bekliyordum. Zamanı manidar oldu.

    Sir Alex Ferguson sonrası, evet, dünya üzerinde yönetilen en kötü kulübüz. Buna katılmamak pek mümkün değil. Korkunç bir para harcandı ve bu harcanan para karşılığında elde edilen pek bir başarı yok. PSG, hiçbir zaman Manchester United’dan büyük bir kulüp olamaz. Demek istediğim o değildi. Mbappe için yaptıkları, bunun en net göstergelerinden biri. Ayrıca, PSG için kötü yönetiliyor demedim. Küçük, korkak ve salak dedim.

    deadhouse

    @Black Thunder, 7′ymiş pardon. Liverpool çok daha büyüktü ama :)

    Bakma bir zamanlar manyak United’lıydım ama Ferguson gittiğinden beri kulübe kızgınım. Yıllardır eziliyorlar.

    deadhouse

    @Black Thunder, Bu arada United Ferguson gittiğinden bu yana uzak ara en kötü yönetilen kulüp. Harcadıkları paraya baktığımızda ortada korkunç bir başarısızlık var. Psg’ye küçük kulüp demişsin, kötü yönetiliyor demişsin ama sonuçlara baktığımızda Psg şu an çok daha büyük bir kulüp United’dan.

    deadhouse

    @deadhouse, Hocam öyle değil. Psg, City değil. Psg satın alınmadan önce de Fransa’nın önde gelen kulüpleri arasındaydı. Başarılı değildi, ama City gibi de değildi. United tarihsel olarak Psg’den önde tabii ama Ferguson gelmeden önce de bu kulübün 1 mi 2 mi falan şampiyonluğu vardı ve İngiltere’nin büyük takımlarından sayılmıyordu pek. Psg şu an büyük kulüp, City şu an büyük kulüp. Geçmişle yaşayamayız.

  15. Yiğit says:

    Turnuvanın kazananı: Brezilya
    Turnuvanın oyuncusu: Neymar

    Şu şurada dursun.

  16. Yiğit says:

    Malum bugün kupa başlıyor. O yüzden sabah kalkar kalkmaz arkada saçma sapan edm müziklerin çaldığı Messi videoları izledim. Hype tavan.

  17. Valencia’nın kafa golü mükemmeldi. Ekvador – Senegal maçı acayip olur.

    Katar tahminen 0 puan -8 averajla aramızdan ayrılır.

    Koralp

    @Ahmet Saraçoğlu, Messi Ronaldo derken bizimki grup maçlarında 5 tane sallayıp gol krallığını garantileyecek gibi duruyor.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, dünyanın en değişik oyuncusu. Maçı izleyemedim ama ilk golü penaltıdan attığını görünce güldüm.

    Canoir

    @Yiğit, selam. Mailine bakabilir misin

  18. Black Thunder says:

    1. Dünya Kupası’nda hangi takımı destekliyorsunuz?
    2. Dünya Kupası’nı hangi takım kazanır?
    3. Dünya Kupası’nın en değerli oyuncusu kim olur?
    4. Dünya Kupası’nda sürpriz yapabilir dediğiniz takım?
    5. Dünya Kupası’nda kendisini gösterir dediğiniz oyuncular?
    6. Dünya Kupası’nda gol kralı kim olur?

    Yiğit

    @Black Thunder,
    1. Arjantin
    2. Brezilya
    3. Neymar
    4. Almanya (tersten sürpriz)
    5. GOAT Enner Valencia, De Jong (barçada oynatılmıyor)
    6. GOAT’lardan biri. Yani Messi veya Enner Valencia

    deadhouse

    @Black Thunder, 5 yaşımdan beri Arjantin’i tutarım. Ezeli ve ebedi Arjantinliyim. Kupayı Fransa’nın alacağını düşünüyorum. Turnuvanın yıldızı Mbappe veya Neymar olur. Şampiyonluk için konuşacaksak sürpriz çıkması mümkün değil. Hollanda gibi bir ekol bile 2 kez finale çıktı, kupayı alamadı. Aday takımlar belli. Kendisini gösterir dediğim oyuncular Gnabry, Tchouameni, Rodrygo. Gol kralı Kane olabilir.

    Format C: For Cortex

    @deadhouse, Eksiksiz aynı cevabı verecektim.
    Arjenler
    Fransa ağır favori ama Arjenlerin kura şansı var.
    Mbappe
    Hırvatlar yada Sırplar dan bir surpriz bekliyorum.

    Messi demek istiyorum.

    Yiğit

    @Format C: For Cortex, Fransa bence ağır favori değil ya. Orta saha şüpheli, benzema ve nkunku gibi ciddi eksiklikleri var. Bu durumda işleri zor bence.

    deadhouse

    @Yiğit, Geçen dünya kupasında ikisi de yoktu. Muhteşem bir kadrosu var Fransa’nın. Brezilya hücumda olağanüstü ama gerisi vasat. Arjantin savunma vasat. Orta saha eh işte. Almanya iyi ama yeterli değil. İspanya zamana ihtiyacı var. İngiltere aradan sıyrılırsa şaşırmam. Fransa ne yaptı bilmiyorum ama 2010′dan sonra futbolcu fabrikası haline geldi. Her sene bir sürü dünya yıldızı potansiyelli futbolcu çıkarıyorlar.

    Yiğit

    @deadhouse, geçen dünya kupasında Pogba ve Kante vardı ama. Orta sahada onların yerini doldurabilirlerse elbette iş yaparlar. Ancak bence ikisinin o performansını arayacaklar.

    Format C: For Cortex

    @deadhouse, Fransa’nın futbolcu fabrikası olma sebebi direk olarak Afrika kökenli insaların futbolu hayatlarının fırsatı olarak görmesi ve Fransa’nın da bu yöndeki yatırımı. Doğal olarak futbolcular (siyah&beyaz) arasında rekabet de yaratıyor bu durum. Kazan kazan kısacası.. Ligi de elit seviyede sonuç olarak daha uzun süre bileği bükülmez bence.
    Benim anlamadığım Hollanda, tamam kötü jeneresyon olabilir kötü kadro olur ama Hollanda milli takımının vasat forveti olamaz. En kötü 2 tane elit seviyede forveti olmalı. Ligin belli seviyede yani insan az Fransayı örnek alır devşirir pişirir birşeyler yapar. Arjantin ve Hollandayı gibi pozitif futbol oynamaya çalışan takımların forvetleri her zaman en üst seviyede olmalı. Gördüğüm en kötü Hollanda bu kadro.

    deadhouse

    Sakat oyunculara Lucas Hernandez de eklendi. Değişen bir şey yok Fransa hala en büyük favori bence. Zaten Theo Hernandez oynayacak yerine o da süper. Mbappe sakatlanırsa olay biter ama kusura bakmasınlar.

    Format C: For Cortex

    @Format C: For Cortex, Fransa’nın kadrosu dışında turnuvada 37 tane Fransa doğumlu futbolcu var. Şaka gibi ama gerçek.

    riser

    @Black Thunder, 1- hiçbir takımı desteklemiyorum.
    2- arjantin
    3- messi
    4- güney kore
    5- musiala, gavi
    6- messi

    TanSolo

    @Black Thunder,
    Ekvador
    Ekvador
    Valencia
    Ekvador
    Valencia
    Valencia

  19. Dünya kupasında ilk izleyebildiğim maç.

    https://nsn.page.link/h9eGw

  20. Deveye biner gibi bindiler Arjantin’e. Dünya kupası tarihinin en şok edici maçı olabilir.

  21. Ugur says:

    Arjantinahahahahaha

    Ugur

    @Ugur, Kuzenim yazmış.

  22. deadhouse says:

    Hey Messi! Sen Asla bir Maradona olamayacaksın. Çok çok iyi olabilirsin, belki de en iyisisin ama asla Maradona olamayacaksın. Zidane da olamayacaksın. Liderlik özelliği olmayan sırf sevmediğin için süper bir forveti milli takıma aldırmayan, ruhsuz, duygusuz biri olarak hatırlanacaksın.

  23. Raddor says:

    Şu entry’ye yarıldım :

    “suudi arabistan’ın teknik direktörü herhalde lawrence amk. arapları böylesine organize eden başka birisi olamaz”
    https://eksisozluk.com/entry/145418520

    Haha tip de uyuyor cidden.

  24. Lewa senin ben ayağının dümenini sikeyim.

    https://nsn.page.link/sn8FW

  25. Yiğit says:

    Dünya kupalarında Ochoa diye bir gerçek var cidden.

    Arjantin için karalar bağlamaya gerek yok. Gruptan çıkacaklar yüce allahın izniyle.

  26. Ronaldo’nun sikini yiyin kahpeler. Bu dünyada ne kadar delikanlı adam varsa kahpelerin kurbanı oluyor.

  27. Yakında Pasifagresif tarihinin en geniş çaplı, en uzun, en araştırmaya dayalı dosyasıyla geliyorum. Hazır olunca yayınlayacağız ve ya 2 ya 3 gün manşette kalacak.

    Ahmet Saraçoğlu

    Hayatımda giriştiğim en büyük projelerden birine dönüştü cidden. Şimdiden çok uzun ve daha dörtte biri bile tamamlanmadı. Acayip keyifli bir şey, yayınlayacağımız günü iple çekiyorum.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, pa futbol tayfası zoom toplantısı olsa 7 saat aralıksız konuşulur cidden. Seviyorum bu sitenin bu özelliğini.

  28. Yiğit says:

    Şimdi dön Afrika’daki köyünde ormanlarda koş amk Rüdiger’i seni. Ben Japon oyuncu olsam ikinci golden sonra o koşuşu yapıp sağlam taşak geçerdim.

    Boba Fett

    @Yiğit, Almanya ile Arjantin’in yenilmesinden müthiş keyif duydum, aklınca dalga geçiyor göt.

  29. Ugur says:

    Nippon Banzai ulan.

    Büyükler yenildikçe keyifleniyorum.Nasılsa İtalya yok bu kupada, diğerleri yansınlar umrumda değil.

  30. deadhouse says:

    Tite kafayı mı yedin Martinelli, Rodrygo, Jesus varken Richarlison ne alaka?

    deadhouse

    @deadhouse, Bu adam 2 senedir yokları oynuyordu ve bence şu an için en overrated oyunculardan biri ama gel gör ki ben yerdim diye adam kariyerinin en iyi golünü attı ve çok iyi bir maç çıkardı. Sipariş alabilirim. Birini övün derseniz överim hayatı sikilir, yer derseniz yererim bulutların üzerinde uçar. Çünkü gerçekten de derinden ve içten dileklerde bulunuyorum, saçma gelebilir size ama burada aslolan inanmak.

  31. Gökay says:

    Kupada nihayet ufak bir tane yakaladım

    https://nsn.page.link/jpBFJ

    Bu da devam

    https://nsn.page.link/gYh1U

    Bol kazançlar herkese

  32. Gökay says:

    Ufak süprizsiler

    https://nsn.page.link/i3mx6
    https://nsn.page.link/cU8RK

    Koralp

    @Gökay, 0-0 a 100 lira attım, salaklığıma yanıyorum.

    deadhouse

    @Koralp, Koralp hocam bence Tunus ve Polonya yarın galip gelecek. İkisinin de oranı iyi.

  33. deadhouse says:

    Bu nasıl defans, bu nasıl kontrollü oyun, sanki dünya kupası maçı deyimi gerçek oldu evet dünya kupası maçı. Gezegenin en değerli kupası. Takımlara bu yüzden kızamıyorum. İleriki maçlarda daha ofansif, heyecanlı, bol gollü maçlar diliyorum.

  34. Yahu eskiden maç aralarında yorumlar tahminler yapardık, Dünya ve Avrupa kupası dönemi burda cıvıl cıvıl geçerdi. Azalarak bittik yemin ediyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, azalarak bitmedik. Turnuva ilk 3 günden sonra çok vasatlaştı, gol sayıları azaldı. Ben biri hariç şu ana kadar oynanan tüm maçları izledim ama maçlar bittikten sonra yorum yapasım gelmiyor. Evde arkadaşlarla izliyoruz, maç bitince konuşacak bir şey olmuyor. Kötü turnuva diyemem ama henüz herkes çok temkinli. O yüzden fazla muhabbeti dönmedi bence. Bundan sonra artacaktır.

    deadhouse

    @ismail vilehand, 2 gün evvel turnuvayla ilgili 3 yorum yaptım. Hatalı bilgi içerdiği için 2 yorumumu yayımlamamasını istemiştim Ahmet abiden. O ise hiçbirini yayımlamadı haha. Aslında üstte sana yazdığı yorumunun benzeriydi. Maçlar kötü. Herkes defans yapmayı biliyor, grup maçları olduğu için çok bir şey diyemiyor insan. Adamlar Dünya Kupası maçlarına çıkıyor. Gezegenin en önemli ve en değerli kupası. Bakıyorsun Arabistan bile takır takır oynuyor. Taktik, organizasyon her şey var. Öngörülemeyen maçlar. Benim gibi kurt bahisçiler için ilginç maçlar oynanıyor. Mesela herkesin kaybettiği Japonya – Kosta Rika maçına Dep 0,5 üst oynadım. Aa Almanya’yı yenen Japonya Kosta Rika’ya fark atar. Yok öyle bir dünya. Kosta Rika’nın DK elemeleri maçlarına baksınlar. Çok disiplinli bir takımdı. Benim için şaşırtıcı bir sonuç olmadı. İspanya maçı istisnaydı. Normal bir futbolları yok onların. Akşama İspanya – Almanya berabere biter. Fas ve Kanada da gol atar ve sürpriz de yapabilirler. Fas felaket sağlam bir takım. Belçika rezil bir futbol oynadı ilk maç. Futbol tarihinde jenerasyonlarını bu denli heba eden başka bir takım olmadı. Kanada ilk maçta en olumlu oynayan takımkardandı. Şansı yoktu. Hırvatistan tecrübeli ama İlk yarıda kendi kalelerinde iki gol görürlerse şaşırmam. Favori takım hala Fransa. Brezilya ikinci favori. Herkes Brezilya’yı birinci favori görüyor. Yanıltıcı bir tahmin bu. Brezilya’nın defansı kötü. Orta sahası normal üstü. Hücum olağanüstü. Fransa ise hala her bölgede uçan kaçan bir takım. Mbappe tek başına bile kupayı aldırabilir takıma. Felaket oynuyor piç.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, pardon yanlış anlamışım. İki yorum deyince yukarıda attığın iki yorum olarak düşündüm. Yayınladım şimdi, yukarıda.

    http://www.pasifagresif.com/2022/07/masa-basinda-kazanilan-maclar-iddaa-baronlari-ve-daha-fazlasi/comment-page-28/#comment-1148237

    ismail vilehand

    @deadhouse, maçlar hiç oynanmadan önce favorim İngiltere’ydi. Şu an benim de Fransa. Mbappe inanmış.

    Gökay

    @deadhouse, çok güzel tahminler, tebrik ederim Deniz Hocam. Umarım kayda değer bir şeyler almışsındır. Ben Japonya maçına X denemiştim, maalesef olmadı. Belçika Fas maçında aslında gönlüm Fas’ dan yanaydı, ama konduramadım; gole yöneldim. Turnuva başında Danimarka’nın en azından yarı final görmesini umuyordum, ama iki maç özelinde maalesef henüz bir numaraları yok. İspanyanın kupayı alacağını düşünüyorum. Brezilya İspanya finali izleyeceğiz gibi geliyor. Aslında İngiltere yi de unutmamak gerek, en uyumlu kadro ve rotasyon da yine onlarda. Fransa, İngiltere, Brezilya, İspanya yarı finali göreceğiz herhalde. Fas’ ı da buralarda görmek isterim açıkçası. Koreyi de beğeniyorum.

  35. Raddor says:

    Dün akşam Messi kadar sevinmiş olabilirim.

    Messi sempatim var. Lars Ulrich gibi o da sürekli görünmez sakız çiğniyor.

    Yiğit

    @Raddor, yıllardır izliyorum, herhalde attığı gole bu kadar duygulandığı başka bir golünü görmedim. Bir de bu adama duygusuz diyorlar. Biz senden razıyız otistik goat’ım. Hala daha iki sn boş bırakınca dünyanın en büyük tehditlerinden birisi bu adam.

  36. Bu gece Almanya bavulunu toplayacak bence.

  37. Yiğit says:

    Avrupa takımlarını sevmiyorum. İmkansız ama umarım finale hatta yarı finale hiçbir Avrupa takımı kalamaz.

  38. deadhouse says:

    Fas ezdi loser Belçika’yı. Futbol dersi verdiler. Bu takımın önü açık. Grubu lider bitirirlerse çeyrek final şansları var

  39. deadhouse says:

    Göztepe-Altay Derbisi

    Taraftar sahaya girip korner direğini yerinden söktü kalecinin kafasına iki kez sertçe vurdu. Şaka gibi. Bu nasıl bir holiganlık. İnanılmaz.

  40. Ugur says:

    Şimdiye kadar izlediklerim arasında Fransa, Ekvador, İspanya, Hırvatistan, Portekiz, Japonya, Danimarka ve S.Arabistan ne yaptığının farkında.Brezilya ve Arjantin de dahil geri kalan tüm ülkeler allah kerim diyip maça çıkıyorlar.O yüzden de süprizler havada uçuşuyor, 0-0′lardan gına geliyor.

  41. deadhouse says:

    Musiala uçağın düşsün.

  42. deadhouse says:

    İspanya-Almanya maçı tam bir taktik savaşıydı. İki takım da istediğini aldı gibi. Almanya son maç Kosta Rika’yı yener çıkar. Yalnız maçı seyredenler iki takımın da Dünya Kupası favorisi olmadığını anlar. Almanlar çok yetersiz. Yürüyerek oynuyorlar, ağır, temposuz. Flick korkak bir futbol oynatıyor. Aslında takıma bakıldığında son zamanların en yetersiz Almanya kadrosu olduğunu da söyleyebiliriz. İspanya ise kendisinden beklenenin üzerinde. Son Avrupa Şampiyonası’nda da çok iyiydiler. Ama işte bir yere kadar. Arı gibi olmak, çalışkan olmak, takım oyunu oynamak Dünya Kupası kazanmak için yeterli değil. Yıldız yok takımda. Şu an için Fransa ve Brezilya dışında kupaya uzanabilecek potansiyelde bir takım görmedim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.