# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. Aykut taştan says:

    Şaka maka bayadır bayanlar milli takım maçlarına sarmış durumdayım. Arkadaş şu ingiltere bayan milli takımı nedir öyle yahu. Şerefsizim bizim ptt 1.lige koy şampiyon olurlar hatta süper lige koy ilk 5 içinde mutlaka yer alırlar hatta şampiyonluğa oynarlar. Insan izlerken felaket keyif alıyor yemin ederim her maçları okadar keyifli ki. Birde fransa bayan milli takımında sol bek ve sol açıkta oynayan kızlar felaket bazen izlerken içlerine mbappe filan kaçmış zannediyorsun tutulmuyorlar dinomo gibiler yeminle. Sağ açıkta oynayan afro saçlı siyahi bayan ise efsane ronaldinho gibi.

  2. Koralp says:

    Hastalık derecesinde sevdiğim Fenerbahçe’nin 200-300 tane sik kırığı taraftarı, tarih boyunca unutulmayacak bir utanca imza attı. Yönetimin de gıkı çıkmıyor. Avrupa kupalarından bu sene men ya da 5-10 maç seyircisiz oynama gibi tarihi bir cezanın verileceğini tahmin ediyorum ancak hem takımın hem ülkenin itibarı dünyada yerle bir oldu şu an, bundan daha kötü bir ceza olamaz heralde.

    deadhouse

    @Koralp, Rüyadan uyan. Yazdığın yorumun gerçeklikle en ufak bir ilgisi yok. Ya Türkiye’de hiç futbol izlemedin ya da fazla sosyal medya kullanıyorsun.

  3. deadhouse says:

    Puhahahaha neler dönmüş ya yeni görüyorum. Niye şikayet ediyorsunuz ki her şey olması gerektiği gibi. Futbol bu, Türkiye burası. Her şey aşırı normal. Ahahaha gazeteciler, yazarlar twit atıyor taraftar şöyle, taraftar böyle, bu nasıl futbol diye. Hiçbir şey değişmiyor amk. Dünyanın sonuna 1 saat kalsa bu muhabbetler döner yine.

  4. Ligler başladığı için aşırı mutluyum. Hayattaki en büyük birkaç zevkten biri yemin ederim.

  5. GS Mertens ve Torreira’yı bu akşam indiriyor. Sanchez ve Depay da konuşuluyor. Enteresan hareketler. Midede minik minik kıpırtılar.

    lammoth

    @Ahmet Saraçoğlu, Mertens’e acayip yükseğim. Acayip futbolcu olmasının yanında çok da tatlı bir abimizmiş:

    https://www.youtube.com/shorts/i6wdV7vTZWw

    Ahmet Saraçoğlu

    @lammoth, sahada tam bir kudurtucu olacak gibime geliyor. Taraftar aşık olacak adama.

  6. owlbos says:

    Villa yenilmezse çok güzel şeyler olacak

  7. Aykut taştan says:

    Patronnn çıldırmış olmalı… Aga Galatasaray ne yapiyor böyle yahu.

  8. Aykut taştan says:

    Türk futbolunda genç yetenek konusunda okadar çok konuşulucak şey var ki. En son Ali Akman örneği. Nedir bu manyaklık arkadaş çocuk daha yeni gitti yurtdişına çocuğu tekrardan paketleyip Türkiye ye getirmişler. Yapmayın babacım gitsin kurtarsın kendini dünya futbolundaki gibi portekiz brezil ya arjantın afrika ülkeleri gibi bir pazar olalım genç çocuklarla. Besiktastaki emirhan, ridvan ornekleri gibi çocukların sülalerine kaymadıkları kaldı kazi mecralarda. Afedersin ulan çocuğun gelişiminde yaninda bulunup destekler vermemişsiniz hem fiziken hem psikoloji mental anlamda birde önünü kesmeye çalışıyorsunuz. Bırakın gitsinler. Fenerdeki hele Arda korkuyorum fenerin saçma politikaları yüzünden yıldızı birden parlayip yok olmuş futbolcular gibi olacak diye. Gerçi bu saatten sonra Ardayı kimse tutamazda. Ama oynatın arkadaş. Gelişsin. Kimse görmesin avrupa uyanmasın diye her maçta 10 veya 15 dakika oynatmak nedir arkadaş.

    riser

    @Aykut taştan, 1500 dakika oynama garantisi varmış bu sene güya, eğer oynatılmazsa 5 milyon euro’ya inecekmiş serbest kalma bedeli.

  9. deadhouse da döndüğüne göre buyurun sohbete.

    Alexis Sanchez net gelmesin, Depay gelsin diyen kaç kişiyiz?

    Alexis için Marsilya bitirdi diyorlar zaten ama ilk muhabbeti çıktığından beri istemiyorum. Inter’de bile oynamadı adam. Ama Depay olursa acayip bir şey olur. GS stoperleri sağlama alırsa ciddi ciddi CL kadrosu kurmuş olacak. Çok enteresan bir sezon olacak gibime geliyor.

    Mertens, Kerem, Yunus, Seferoviç hücum hattı… Acayip heyecanlıyım. Ayrıca GS’nin 4 transfer daha yapacağı söyleniyor güvenilir kaynaklarda.

    Bu arada dünkü FB maçını izlerken şaşkınlığımı gizleyemedim. Bir takım kendine nasıl bu kadar zarar verir, cidden şaşırıyorum. Geçen sezon lig biterken net şekilde ligin en oturmuş birkaç oyunundan birini oynuyordu FB ve 2-3 takviyeyle en önemli 2 şampiyonluk adayından biri olacaktı. Hâlâ da öyle ama göz göre göre yine aşağı çektiler takımı, daha 1. dakikadan kaosla başladılar. Bakalım ne olacak.

    lammoth

    @Ahmet Saraçoğlu, abi cidden “Alexis Sanchez net gelmesin, Depay gelsin” mevzusunun tartışılması bile garip olur ya. Onun dışında ben kanat alternatifi açısından 4-5 hafta önce falan ismi çok geçen Ola Solbakken gibi birinin gelmesini daha çok isterdim. Yani kanatlarda hem Yunus hem de Kerem ile forma yarışına girecek ve aynı zamanda yedek oturmayı da sindirebilecek birisi çok daha faydalı olmaz mıydı cidden? Tabii kimse Depay’a gelmesin diyemez ama ne bileyim…

    Ahmet Saraçoğlu

    @lammoth, sağ kanada Alberth Elis deniyor, gelirse harika olur. Bugün Erden Timur “Nelsson gitmek istediğini söyledi” dedi basın toplantısında. Stoper konusu en büyük sıkıntımız. Onu mutlaka çözmemiz lazım, hatta hem ilk 11 hem de yedeğiyle bir an önce çözmek lazım ki Muslera’yla, beklerle falan alışma süresi gecikmesin.

    lammoth

    @Ahmet Saraçoğlu, Alberth Elis gerçekten harika olur. Ayrıca Mertens’in de kanatları bir ölçüde yedeklemek gibi bir opsiyonu var. Ama Nelsson çok can sıkıcı olmuş abi. Harbiden tadım kaçtı. Marcao’nun ağırlığı sürekli olarak hissedilecekken bir de Nelsson’un gitmesi büyük problem. Ki Abdülkerim de bana göre çok iyi sinyaller vermiyor. Senin de dediğin gibi acilen çözülmesi lazım bu problemin.

    Drochshaol

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben Evander’i çok istiyorum hem genç hem de çok yetenekli bir oyuncu bence fiyatını aşağı çekmek için vazgeçmiş gibi bir taktik denediklerini düşünüyorum. Antalyaspor maçında savunma çok sıkıntılıydı bariz oraya en az bir transfer şart. Kanatlarda da Kluivert ile iyice güçleniyor takımın hücüm opsiyonları ben de baya umutluyum.

  10. Geçen sezon götlerini yırttılar Avrupa’ya gideceğiz diye, Ahmet Çalık için başaracağız falan dediler, 3. oldular. Sonra devletin emriyle/şovuyla İslami Dayanışma Oyunları kapsamında sahaları sikilince kendi ligi bile olmayan Lihtenştayn takımına farklı elendiler.

    https://twitter.com/FootballSwissEN/status/1557801887726014467

    Şu sahanın hâline bak, gerçekten akıl almaz bir beyinsizlik. Anlatacak kelime yok.

    Vaduz’un para vererek yaptığı son transfer 2008′deymiş, öyle bir takım ve statta müslüman dayanışması olduğu için bugünkü son antrenmanlarını da sokakta yaptılar.

    https://twitter.com/spor_trhaber/status/1557728061151334401

    Konyaspor özelinde söylemiyorum ama bu anlayışa destek veren, emeklerinin devlet eliyle çalınmasına ses çıkarmayan kim varsa müstahak hepsi bunların.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, 2. Lig takımından 4 yemek de ne bileyim utanç verici biraz. Üzüldüm mü hayır. Dediğin gibi müstahak bunlara.

    Drochshaol

    @Ahmet Saraçoğlu, bu kadarını beklemiyordum sokakta antrenman yaptırmak ne ya iyi olmuş gerçekten müstehak bunlara.

  11. deadhouse says:

    Juventus’un kadrosu efsane oldu. Bu senenin flaş takımı olabilirler. Pogba, Chiesa, Di Maria, Coulibaly, Locatelli. Çok can yakarlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Juve’nin yaptıkları, PL’de Haaland ve Nunez, Lewa’nın ayrılmasıyla hem Bundesliga’da hem La Liga’da değişebilecek dengeler ve GS başta olmak üzere TSL’deki transferlerle baya enteresan sezon olacak. Heyecanlıyım şahsen. Geçen sene yüzüne bakmadığım YouTube futbol programlarının hepsini yeniden izlemeye başladım.

    Yarın da Alanya-BJK maçına giderek kendi adımıza sezonu açıyoruz.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, asıl CL’den ümitliyim ben de. 2019 senesini geçmesini beklemiyorum ama bol çekişmeli bir sene olur umarım. Bir de PL’nin bein sports’a geçmesi hayat kalitemi inanılmaz düşürdü gerçekten. Ne güzel 1L kola fiyatına izliyorduk bütün maçları. Şimdi Youtube’a yüklenen özetlerin kalitesi bile yerlerde.

    Coulibaly Chelsea’ye gitmemiş miydi diye tepki vermem de benim ayıbım. Nasıl futbol takipçisiysem artık..

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Coulibaly denince Chelsea’ye giden esas Coulibaly’nin akla gelmesi gayet normal. Chelsea demişken bu sene onları da merak ediyorum. Werner’i yollayıp Sterling’i aldılar, enteresan olacak. Ligue 1 dışında her ligde bir heyecan var bu sene.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, aslında normal değil çünkü o Koulibaly diye yazılıyor. Nasıl mallığıma geldiyse deadhouse’un hem takımın adını hem de adamın adını yanlış yazdığını düşündüm ahaha

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, o da doğru. Ben de C ve K’yi düşünmeden yazdım. :)

  12. riser says:

    Ozan Kabak’ta başka hangi teknik direktörlerin kaseti var acaba?

    Drochshaol

    @riser, Olay ne dostum kaçırmış görünen o ki?

  13. 2 tane Manu formam var, bu sene bu takım bana bu formaları giydirmeyecek belli oldu.

  14. Drochshaol says:

    Şu Abdülkerim Bardakçı’yı neden aldılar anlayamıyorum. Kadroya bile girmemesi lazım berbat, bırak Marcao’nun boşluğunu kapatmayı tamamen zarar veriyor. Eskişehir’den alıp senelerce yattığı yerden para kazanan sağ bek bir tip vardı onun stoper versiyonu olacak. Şu rezil yerine Luyindama’yı oynatsa çok daha iyidir. Takıma acil en az iki stoper transferi şart bir de on numara lazım Emre Akbaba koca bir sene çekilmez.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Drochshaol, çok iyi olduğu için değil, mevkisindeki iyi Türklerden biri olduğu için alınması gerekiyordu. Sahada 3 Türk olmak zorunda, bu yüzden yeni kuralla birlikte ortalamanın üstü Türk futbolcular değerlendi. Kerem ve Yunus’u oynattığın zaman diğer tüm mevkiler arasından en mantıklısı 3. Türk olarak stopere Abdülkerim’i koymak.

    Drochshaol

    @Ahmet Saraçoğlu, Evet biliyorum Ahmet abi de daha iyi Türk stoperler bulunabilirdi kesenin ağzını açarak. Yabancı oyuncu kuralı tam bir saçmalık beş para etmez Türk oyuncular değerleniyor bu kural yüzünden. Bence yine de daha iyi Türk stoperler var başka isimlere yönelinmeliydi. Şimdi savunma hattın o kadar kötü ki diğer mevkilere yaptığın onca yatırım boşa çıkıyor. Takımın savunma hattı bu kadar zayıfken şampiyonluk falan hayal. Bence yönetim yine transferlerde geç kaldı ilk haftalarda kaçırdığın puanlar yüzünden ilerleyen haftalarda puan kaybına tahammülün kalmıyor belki de olası bir şampiyonluk kaçıyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Drochshaol, kim olabilir mesela bu fiyata daha iyi Türk stoper? Kaan Ayhan mı? Abdülkerim hayranı falan değilim ama geçen sene 5 gol 6 asisti var. Stoper için müthiş istatistik. Savunmada da oturacaktır bence.

    Drochshaol

    @Ahmet Saraçoğlu, Aslında var ama onlar Galatasaray’a gelir mi gelecek olsa da Galatasaray o parayı veremez. :)

    Benim rahatsız olduğum aslında kafasını kaldırmadan oynaması dün o yaptığı hata çok acemice bence hemen yanında Van Aanholt var ona verebilir hiç kafasını kaldırmadan oynuyor. Ben stoper için gol ve asist değil de savunma istatistiklerine bakmayı tercih ederim kaç top kesmiş vs. gol yollarındaki etkisi iyi bir şey ama bence çok da gerekli değil savunma oyuncusu işini iyi yapsa ama hücum istatistikleri kötü olsa Türkiye ligi için yargılamam ben. Hem savunma da hem hücumda iş yapan toperlerde bu ligin bence oldukça üstünde kalıyor. Böyle bir stopere örnek olarak aklıma direkt Virgil Van Dijk geliyor. O da çok üst seviye bizim için tartışmasız. Ben bu arada geçen sene ligi hiç takip etmedim Abdülkerim’i de izlemedim bir bilgim yok ama hazırlık maçları ve şu iki lig maçında bana hiç iyi sinyal vermedi.

    Bir de sanırım Marcao gittikten sonra gelmiş olması falan da üzerinde büyük yük var. Savunmayı iyi organize ediyordu Marcao sadece teknik ve oyun bilgisi olarak değil savunma da bir liderlik eksiği de göze çarpıyor. Hızlı bir şekilde uyum sağlarlarsa Nelson, Abdülkerim ikilisi çok iyi olur.

  15. Haydi rastgele.

    https://nsn.page.link/UHTmv

    riser

    @Ahmet Saraçoğlu, ben de chelsea-tottenham’a alt; ümrainye-antalya’ya üst oynadım.

    hadi hayırlısı.

    Ahmet Saraçoğlu

    Sezonu açtık.

    https://nsn.page.link/NpXae

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Üstat tebrikler. Kuponu gördüğümde, mükemmel seçimler, tutar bu yazacaktım aslında ama sitedeki yorum akışı bu aralar maşallah, böyle kısa bir postla baltalamak istemedim.

    Ben de şunları ıskaladım

    https://nsn.page.link/gAeFo
    https://nsn.page.link/EUXpt

    Akşama da şunlar var

    https://nsn.page.link/Vfr6X
    https://nsn.page.link/T4kCm

    İtalya’ da bu akşam son iki maç oynanacak. İlk hafta fikstüründe henüz beraberlik yok. Eğer beraberlik çıkacaksa Juve maçına göre Napoli daha olası duruyor. Hayırlısı diyelim, bol şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, sağ ol. Aslında Antalya maçı dışında zaten hepsi olması gereken sonuçlar, o yüzden çok öyle tahlil yapmaya falan gerek olmayan tercihler. Sonucu böylesine belli maçların aynı güne denk gelmiş olması ve oranlarının da fena olmamasından dolayı oynadım zaten. Sırf eğlencesine oynuyor olmasaydım 200 TL falan basardım ama o kafaya girmiyorum, çünkü sonra önünü alamam. :)

    Senin bugüne oynadığın ikinci kuponda Konya – Başakşehir’den çok emin değilim. Ben 1,5 üst MS2 oynayacağım o maça. Konya’nın konsantrasyonu bozuk gibime geliyor. Vaduz’u affettirmek için asılacaklardır ama BŞ çok daha ne yaptığını bilir gibi görünüyor. Kupon yapınca ben de paylaşırım. Oynayan herkese iyi şanslar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Konya – BŞ maçında senin dediğin olacak herhalde. Rezil bir maç, iki takımın da bi bok yaptığı yok.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Maçı ben izlemedim de yan tarafta 5 kişi o maçı izliyordu. Çıt çıkmadı kimseden, rezaletti gerçekten herhalde ahah

    Napoli üzünce kupon tazeledim

    https://nsn.page.link/WQoX2

    Liv maçına varsa bir skor tahmini de alırım Üstat

  16. Formula 1′i acayip özledim ulan. Bu yaz arası kuruttu bizi. 2 haftaya dönüyor neyse, üstelik Spa’yla dönüyor. Çok acayip bir yarış olur umarım.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Geçen seneki 4 saat süren yayını unutmadım hala. Serhan Acar olmasa hiç çekilmezdi gerçekten.

    asil

    @Ahmet Saraçoğlu, Kesinlikle. Şu an hiçbir spor Formula 1 kadar zevk vermiyor bana, yarışsız geçen haftalar ekstra sıkıcı geliyor. Muhtemelen şampiyon çok daha erken belirlenecek bu sene, ama olsun…

    Ahmet Saraçoğlu

    @asil, Ferrari belirledi bu sene şampiyonu. Motorlar patlamasa, pitte sıçmasalar çok daha çekişmeli olacaktı Leclerc – Verstappen mücadelesi. Hamilton’ın yunuslama işinin hallolması ve performansının artması gibi güzellikler yarışlara renk katmaya başladı ama Ferrari cidden çok daha iyi olabilecek bir sezonu baltaladı resmen. Umarım ileride Leclerc ve Verstappen’in çok daha çekişmeli sezonlarını da izleriz.

    İstikbal Lerclerc’dedir.

    asil

    @Ahmet Saraçoğlu, Bir Ferrari taraftarı olarak katılmamak elde değil. Gelecek Leclerc’de bence de. Ama bu sene en az 5 yarışı saçma sebeplerle vermelerini de pek hazmedemedim. Binotto ve strateji ekibi ağır çuvalladı. Hala neden oradalar, anlamak mümkün değil.

    Ahmet Saraçoğlu

    Haftalar sonra, nihayet bugün günlerden Spa.

    https://tinyurl.com/2ye438f6

    Ahmet Saraçoğlu

    Daha ilk tur tamamlanmadan Hamilton yarış dışı kaldı, Latifi kazması Bottas’ın yarışını piç etti.

    Epey bir şey olacak bugün bu yarışta.

  17. ismail vilehand says:

    İsmael’i Beşiktaş’a hoca diye alanın omurilik soğanını sikeyim.

  18. ismail vilehand says:

    Uzun zamandır aklımda olan bir şey var ve bunu artık dile getirmek istiyorum. Kenan Karaman’ın Beşiktaş ve Milli Takım oyuncusu olduğu evrende ben yaşamak istemiyorum ve aranızdan ayrılıyorum.

    Elveda…

    Tuna

    @ismail vilehand, abi slipknot kritiği yazacak mısın

    ismail vilehand

    @Tuna, bilgisayarım olmadığı için artık kritik yazamıyorum.

  19. GS yenildi, BJK berabere kaldı, FB’nin bu avantajı değerlendirememesi ve kazanamaması için tüm şartlar oluştu. Ama bu sefer kazanacaktır, Kasımpaşa epey kötüydü geçen hafta.

  20. Sırf futbol goygoyunu takip etmek ve haber almak için kullandığım bir Twitter hesabım var. Herhangi bir şey yazmıyorum, sadece takip ediyorum. Taraftarların düşük IQ’lu olduğu ve ortamın toksikliği zaten herkesin malumu, ancak artık iş goygoydan çıkıyor ve saf beyinsizliğe dönüşüyor. İlk kez son birkaç gündür goygoy amaçlı takip ettiğim her şeyi unfollow etmeyi ve sadece spor haber kanallarını takip etmeyi düşünüyorum, çünkü gerçekten seviye inanılmaz düzeyde düştü.

    Bunun başlıca sebepleri taraftara şirin gözükmek için ortamı kasten geren kötü niyetli holigan yorumcular. Ahmet Ercanlar, Bülent Uslu, Göktuğhan Argın gibi insanlar bilinçli olarak ortamı karıştırma çabası içindeler. İstisnasız her takımda var bunlardan ve bu kadar saygı görüyor olmaları hem biyolojik yaş hem de zekâ yaşı olarak ortamın çok aşağılarda olduğunu gösteriyor.

    Fenerbahçe’ye tribün amigosundan daha az faydası olan ancak yüz binlerce takipçisi bulunan, hayatında topa dokunmamış insanlar yurt içinde yurt dışında 20 yıl futbol oynamış insanlara sahs içiyle ilgili konularda “işine baksın, boş konuşuyor” diyebiliyor.

    https://twitter.com/ahmetercanIar/status/1559474223613100032

    Bir de bu arkadaş var. Biz Güzide ile maçtaydık. Çok gergin maçtı, hatta tam yanımızda kavga çıktı baya yumruklaştı insanlar, jandarma falan geldi. Ama 0-3 öne geçip 3-3 berabere kaldığın; maçın bitmesine 5 dk kala hem kendi kalene gol attığın hem de tartışmasız penaltı yaptığın, üstelik de hocanın devre arasında 3 tane garip değişiklik yaptığı bir ortamda daha 2. haftadan ortalığı yangın yerine çevirmenin tek amacı reytingini artırmak, milleti gazlayıp kanalların ilgisini çekmektir.

    https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1559099439029035010
    https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1559131020628299777

    Adam resmen kendi sahasında 5 kırmızı kart gördüğü maçla kıyaslıyor şu maçı, millet de evet abim aslan abim diye götünü yalıyor.

    Mallık konusunda bizim GS’liler de farklı değil. Hatta düşük IQ ifadesini kullanmaya karar vermem de GS’li beyinsizler yüzünden oldu. Rekabetin ne olduğundan bihaber birtakım sığırlar sırf altta kalmayalım, FB’li kötüleyelim diye 8 maçta 5 gol 3 asisti olan Arda Güler gibi pırıl pırıl bir çocuğu, yine pırıl pırıl olmasına rağmen henüz 10 dk lig maçı oynamış Hamza Akman’la karşılaştırıyor; Arda abartılıyor falan diyorlar. Ulan sizi sayıyla mı veriyorlar gerçekten? 17 yaşında lan bu çocuklar. Hem Arda cidden dünya çapında bir yetenek, henüz kıyaslama kabul etmezler hem de kendi takımlarındaki çocuğu ezdirdiklerinin farkında değiller. Beynini siktiklerim ya cidden katlanamıyorum bu kadar ahmaklığa.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, ben artık performanslar ve taktikler haricinde hiçbir yazı okumuyorum neredeyse. Hakem muhabbeti de bu ülkede hiçbir zaman bitmeyecek. Hangi takımın taraftarına sorsak kendilerinin katledilip rakiplerinin kollandığını söyleyecektir. Ezelden beridir böyle, ebediyen de böyle olacak bu mevzu. 100 yorumdan 99′u hakeme söverken arada 1 kişi kural kitabından ilgili bölümü atıp hakemin haklı olduğunu söylediğinde gözlerim yaşarıyor.

    Kalabalık taraftar grupları bir yana, bu tarz kendini otorite belleyenler de Twitter’ın en toksik yanlarından gerçekten. Sadece futbol özelinde de değil tabii ki, her alanda varlar. Bu tiplerin sürekli mutlak doğru konuştuğunu sanıp onları canhıraş savunan tipler de arkalarından geliyor. Ülke kocaman bir “argumentum ad verecundiam” ülkesi. Biz yine eli yüzü düzgün çevreler edinmişiz herhalde, Twitter’a iki dakika girince ülke insanının ne kadar aptal olduğu gerçeğini hemen hatırlıyorum çünkü.

    Bu arada sizce bein connect üyelik almaya değer mi? Süper lig olmayan paketi aylık 40 liraya geliyor. Ne vardı da şu PL S Sport’ta kalmadı..

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, değer mi bilmem. Bende beinconnect ve s sport var. Şikâyetim yok.

    Rashid

    @Ahmet Saraçoğlu, Ercanlar falan gene iyi, bide fenomenler var. Onlar şu “gazeteci”lerden bile daha kötü. Takımla ismi geçen oyuncuya algı yapmak mı dersin, önüne geleni linçletmek mi dersin, menajerlerden para alıp oyuncu pr’ı yapmak mı dersin ne istersen var. Hepsinin de profil fotoları takımlarının efsane oyuncularıdır, bu hiç şaşmaz. Ben Fenerbahçe’li olduğum için daha çok bizim asalakları biliyorum. Oyuncu daha Türkiye’ye adımını bile atmadan “çöp” damgası vurulur eğer ismi falan bilinen oyuncu değilse. İş yaparsa hemen twitler silinir ama. Ha bazı garibim oyuncular iyi oynasa bile o lanet damga vurulduysa iş bitmiştir, adamın hatasını ararlar kötülemek için. Lincoln isimli oyuncumuz geçen maçta kötü oynadı diye adamın karısına dm’den yazmadıkları küfür kalmamıştı. E ne oldu? 2 maç iyi oynadı diye şimdi el üstünde.

    Serkan Akkoyun, Mustafa Demirtaş, Emre Özcan gibi yalnızca futbol konuşan insanlar da olmasa twitter hiç çekilmez.

  21. Güzide’yi dinleyen kârlı çıkıyor.

    https://nsn.page.link/fmKWW

    Maça 1 dk kala sordum ne olur diye, saniyesinde 2-1 dedi. Futbola yön veriyor resmen.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, ben de 1-0 demiştim. Keşke H0 falan girseydim. Neyse başka bahara artık.

  22. Cryosleep says:

    Uzun zamandır bu kadar bayık bir GS izlememiştim ben.

    Canoir

    @Cryosleep, ilk yarı uzun zamandır izlediğim en kötü Galatasaray olabilir

  23. deadhouse says:

    Okan Buruk’u gözümüzde büyütmüşüz. Anadolu takımı hocasının yapacağı şeyi yapıyor. Forvet çıkarıp forvet alıyor. Kaybedeceğin ne var ki. Niye forvet çıkarıyorsun? Takım birbirinden çok uzak. Bu taktiğin adı 0-0′a oynamaktır. Organize hiçbir şey yok. 2 hafta daha böyle devam ederse kovulur.

    ismail vilehand

    @deadhouse, haftaya Okan hocayı yuhalayıp, “İmparator Fatih Sultan Terim” tezahüratları yapmanız rakip taraftarlar olarak temennimiz.

    Rashid

    @deadhouse, orta sahadan mı birini alsın? GS’nin orta sahası hala oturmadı, öyle risk alırsan çat diye kalende golü görürsün. Eskisi gibi güçlü defans hattı da yok. Sefer zaten belli hazır olmadığı Gomis’in girmesi en doğru seçimdi ki zaten yine takımı sırtlayan isim oldu.

    deadhouse

    @Rashid, Teknik direktör olan ben değilim, defanstan mı adam alacak orta sahadan mı alacak, bir zahmet o karar versin.
    Sen büyük takımsın, mutlak galibiyet için maça çıkmışsın. Son 20 dakika risk alıp 2 forvetle oynayabilmelisin. Gomis’in gol atmış olması benim için bir şey ifade etmiyor. Oyun önemli. Galatasaray hiçbir şey oynamadı dün. Taktiksel olarak çok geride takım.

    Rashid

    @deadhouse, e alamıyor zaten konu o. Muslera, Nelsson, Patrick, Boey ve Kerem dışında hepsi yeni oyuncular. Takımın büyük çoğunluğu değişti ve bu adamların bir birine alışması lazım öyle riskler almak için. 2 oyuncun ilk kez forma giydi bu maçta.
    Büyük takımsın falan bunlar geçmişte kaldı. Anadolu takımları eskisi gibi 4-5 tane çakacağın takımlar değiller artık. Mutlak galibiyet diyorsun da sanki ligin bitmesine 2-3 hafta kaldı. Lig daha yeni başladı.Ha Okan Buruk çok mu iyi hoca? Bence değil ama yine de kafasındaki oyunu görmen için de en az 3-4 hafta gerekli.

  24. Tuna says:

    United, Casemiro’yu almış. O sene bu sene mi yoksa?

    Rashid

    @Tuna, 2 fiasko maç sonrasında Türk başkanlar gibi günü kurtarma derdindeler. 1-2 oyuncu almakla düzelmez. O takıma komple reset lazım(zaten gelen her hoca da bunu söylüyor) ama oyuncu grubunda öyle bir güç var ki her gelen hocayı yiyorlar. Glazer’ların da paradan başka hiçbir şey umurlarında olmadığı için böyle böyle bir bakmışsın United küme düşmeye oynar takım haline gelmiş olacak.

    Cryosleep

    @Tuna, O senenin bu sene olması için daha çoooook yolu var United’ın.

  25. Rashid says:

    Türk taraftarlar kadar devir değişse de hala eski kafada kalan ikinci bir ülke taraftarı yoktur herhalde. Yıl olmuş 2022 hala Avusturya, Danimarka takımlarına “köy takımı, 5 atıp geçeriz” diyenler var. Baba geçti o devir. Süper Lig’in artık bir değeri kalmadı, eskiden eşleştiğinde sevindiğin takımlar son 10-15 yılda geleceklerine yatırım yaparak geçti seni. Senden güçlü olmasa bile hepsinin bir sistemi var, her yıl Avrupa kupalarındalar, scout ekipleri durmadan çalışıyor, taraftara hoş görünmek yerine takıma katkı yapacak oyuncu alıyorlar. Süper Lig’in üçüncüsü daha geçenlerde Lihtenştayn futbol ligi olmadığı için İsviçre 2. liginde mücadele eden takıma elendi.

    Taraftarların da gram sabrı yok. İlla her yıl her kes şampiyon olmak istiyor. Uzun süreli planlama isteyen yok. Ona kalkışmak isteyeni de hemen gömüyorlar. Geçen sene bizim takımın başında Vitor Pereira vardı mesela. Adamın taktiğini beğenen de vardır, beğenmeyen de ama geldiği gibi ilk yaptığı şey genç oyunculara şans vermesiydi. 2 sene önce “gönderilsin hemen, çöp” denilen kaç oyuncuyu takıma kazandırdı, milyon eurolar harcamak yerine takımın kendi içinden bulmaya çalışıyordu çözümleri. Oyuncu transferinde de 25-26 yaştan yukarılara çıkmıyordu. Adamı bu yüzden eleştiren ilk kim oldu peki? Tabii ki de taraftarlar ve onları böyle düşünmeye iten fenomenler. Getirdiği bütün oyunculara çöp muamelesi yapıldı ama sonra hepsine tapmaya başladılar. Sene boyunca adamın taktiklerine karıştılar. “Bu takım 3′lü oynamaz” diye diye mahvettiler takımı. E ne oldu sonrasında? Gittiği an takımdaki genç oyuncular kiralık gitti, sene sonunda da yarısından çoğu ya bonservisiyle gönderildi ya da yeniden kiraya gönderildi. Böyle gençlere önem verilmeyen bir sistemde yetenekli olanlar ülke dışından doğru düzgün bir teklif alıp gitmeye çalıştığında da hemen mobbing yapıyorlar daha 20 yaşına gelmemiş çocuklara. Kalsa ne olacak ki? Oynatmıyorsunuz zaten doğru düzgün. “Daha genç, pişmesi lazım” diye diye 25-27 yaşlarına gelmiş oluyorlar. Süper Lig yanlış hatırlamıyorsam Avrupa’daki yaş ortalaması en yaşlı liglerden başında geliyor. Çünkü oyuncu yetiştirme anlayışı yok takımlarda.

    Konuya geri dönersek, Fenerbahçe bir kaç hafta önce Pereira’nin 3 milyona getirdiği Kim Min-Jae’nin bonservisinden 19 milyon euro kazandı, Süper Lig şampiyonuysa 2-3 milyon euro kazanıyor sanırım. Böyle bir ligde şampiyon mu olmak önemli yoksa oyuncu yetiştirip satmak mı? Şimdi Jorge Jesus’a 4-5 milyon veriliyor sanırım, üstüne bide illa bu yıl şampiyon olalım diye tonla oyuncu aldı ve büyük çoğunluğu da 30 yaşına gelmiş oyuncular. Yani gelecekte bonservis kazanma şansın yok. E bu durumda şampiyon olsan ne farkedecek? Türk takımları “finansal durumu düzeltmek istiyorsak şampiyonluğa odaklanmak yerine oyuncu gelişimine, daha çok oyuncu satmaya odaklanmalıyız” düşüncesini kabullenmediği sürece hepsi her yıl batmanın eşiğinde olmaya devam edecek.

    deadhouse

    @Rashid, Yazdıklarının hepsi doğru. Kendimce sadeleştirmek istiyorum.

    Bir ülkede birçok şey kötü gitmeye başlarsa zamanla her şey kötü gitmeye başlar. Bu bir zincirlemedir, ardı arkası kesilmez, önünü alamazsın. Futbol da bu şeylerden biri.

    Unanimated

    @Rashid, ligi takip etmeme sebeplerim üç aşağı beş yukarı bunlar. Düşünce, altyapı hiçbir şey yok herkes sikeriz sokarız yaparız kafasında hala.

    Rashid

    @Unanimated, İşin en kötü tarafı bunu yapan ülkenin 80 milyon üzeri bir nüfusu var. 6 milyonluk Danimarka senden daha çok oyuncu pazarlıyorsa dönüp bi bakman lazım kendine. Şimdi takımlar daha Süper Lig’de maça çıkmamış çocukları 3-4 milyona alıp kendisi yetiştiriyor. 18 yaşındaki Emirhan Torino’ya gitti diye çocuğu linçlemeye çalıştılar. Ayıptır be. Senin doğru düzgün sistemin olsa, her yıl Avrupaya oyuncu gönderirsen, gönderemesen bile sık sık forma şansı verirsen o çocukta “bir yıl daha oynayayım, Torino yerine daha büyük takıma giderim” diye düşünür.

  26. Drochshaol says:

    Galatasaray’ın düzgün bir on numaraya ihtiyacı var böyle bir sene gitmez. Seferovic’de tam bir hayal kırıklığı yaşattı şu 3 maçta vurmayıp pas verdiği o pozisyon bir forvetten en son bekleyeceğin şey.

  27. Gökay says:

    Rast gele

    https://nsn.page.link/gZzso
    https://nsn.page.link/VakKj

    riser

    @Gökay, lütfen bağla bu kuponu, iki türlü de para kazanmış olursun.

    riser

    @riser, gerek kalmadı, tebrikler :)

    ismail vilehand

    @Gökay, tebrikler. Doğu Avrupa’da ilik gibi bir striptizcinin vücudundan defalarca body shot yapmanı sağlayacak kadar bir kazanç sağlamışsın. Başarılarının devamını dilerim.

    Drochshaol

    @Gökay, Hocam tebrikler dün 4 gibi gördüğümden beri aklımdaydı sırf onun için Trabzonspor maçını takip ettim. Bugün kupon yaparsan paylaşırsan biz de faydalanabiliriz hahaha

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, çok rahat, çok profesyonel.

    Tebrikler, çiçek gibi kupon.

    Gökay

    Tebrikler için herkese ayrı ayrı teşekkürler

    @riser, hocam bağladan kasıt kupon bozdurma gibi bir şey miydi, tam anlamadım galiba. Eğer öyle bir şeyse bildiğim kadarıyla nesinede yok. Bir şeyler biliyorsan, aydınlatırsan sevinirim.

    @ismail vilehand, hahah abi hala bu paralara bu gibi eğlenceler satın alınabiliyor mu emin değilim. Info sendense bir tık buna ikna olabilirim ama

    @Drochshaol, bence yeni kupon tutturan birinin yanına 2-3 hafta yaklaşmamak gerekir. Oyun verdiğini almak üzerine kurulu olduğu için muhtemelen bir süre pek verimli olamayacağım o konuda, tüm şansımı kullandım gibi bir şey de diyebiliriz. Birkaç hafta sonra görüşebiliriz ama bunun için, bol şans :)

  28. Cryosleep says:

    Antalyaspor’u izledikçe zevkten dört köşe oluyorum. Acayip keyifli bir maçtı.

  29. ismail vilehand says:

    Hamsilere şahane yaslamışlar. Görünce içimin yağları eridi.

    deadhouse

    @ismail vilehand, 5/5 gidiyorum toto’da bakalım. Geçen hafta 13 bildim. Bu hafta 14 bilsem yeter.

    @Gökay, Tebrikler abi. Müthiş kuponmuş cidden.

  30. ismail vilehand says:

    Tüm spor tarihinde Anthony Joshua kadar beni hayal kırıklığına uğratan sporcu olmamıştır. İlk maçlarından beri takip ettiğim ve hayranlık duyduğum, ikinci “Ali” olacak dediğim adamın bu kadar vasat ve pasif kalması üzüyor beni.

    Bu maçta nakavt hariç kazanma ihtimali olmayacağı kabak gibi belliydi. Mental olarak kendini buna göre hazırlayıp dövüşmesi lazımken daha garantici oynadı ve ebesinin amını tersten gördü.

    Tüm spor dallarının zevki genel olarak azalıyor sanki. Viski, kuruyemiş, karışık meyve tabağı falan maça özel kendimi kurdum ama bin pişman oldum.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Azalıyor, kesinlikle. Bir kere sporcular sempati duyulacak kişiler olmaktan çıktılar. Zidane, Maldini gibi adamlardan, instagram story’lerine ilgi duyan futbolculara düştük. Saçımı pembe mi yapayım, tiktok’a hangi videoyu atayım gibi dertleri olan sporcular. Böyle sikim tiplere kim sempati duyacak.

    Zeitgeist

    @ismail vilehand, Joshua’nın yenildikten sonra kudurup kemerleri ringin dışına atması ve Usyk’e gelip “You’re not strong, how did you beat me? I had character and determination” demesi büyük bir rezillikti. Bence Joshua’yı bitiren şey ve asla potansiyelini gösterememesinin sebebi tam olarak bu. Egosu.

    Bu rezil etkinliği aksine UFC’de ki maçlar harikaydı.

    https://www.youtube.com/watch?v=2q2Z23r5cI0

    https://www.youtube.com/watch?v=G5PlImn0cLQ

  31. Drochshaol says:

    Rast gele denedik bakalım şansımızı
    https://nsn.page.link/Wmpht

  32. Berca B. says:

    Yukarıda vilehand’in Joshua-Usyk maçıyla ilgili yorumunu görünce gaza geldim, birkaç haftadır nefes alıcak kadar bile vaktim olmamasına rağmen iki iş arasında ufak bir boşluk yaratıp UFC 279 kartından Usman-Edwards maçını izleyebildim. UFC’nin mevcut Pound 4 Pound şampiyonu Usman’ın ilk round dışında Edwards’ı güreşiyle domine edişinin ardından Edwards’ın yarım bir sağ, tam bir sol fake’inin ardından tam çeneye oturttuğu yüksek tekme ki offf off off.

    Usman’ı çok severim ama Edwards tam olarak bir film senaryosu yazdı ve 7 yıl önce yenildiği rakibini yenerek lakabı gibi yeni bir Rocky filmi çevirdi resmen. Ben herhangi bir sporda bu kadar görkemli bir geri dönüş çok çok az izlemişimdir. Tam bir hiçlikten gelip dünya şampiyonu olmasının ardından kemeri kaldırıp LOOK AT ME NOW!!! diye bağırışı da tüylerimi diken diken etti.

    Pek az kişi farkında olsa da MMA şu anda dünyada seyir zevki en yüksek 2-3 spordan biri. Gece işler bittiğinde kartın geri kalanını ve Joshua-Usyk maçını izlemek için de sabırsızlanıyorum.

    Berca B.

    @Berca B., tekmenin etkisinden çıkamıyorum. Maçın bitmesine sadece 56 saniye kalmış ve herkes 9 yıldır yenilmeyen Usman’ın kemeri koruyacağına net ikna olmuşken bu iş nasıl olabilir aklım almıyor ahahaha. Bu kadar öngörülemez bir spor var olduğu için acayip şanslıyız.

    Zeitgeist

    @Berca B., Edwards’ın yaptığı combo inanılmaz güzeldi daha önce üzerinde çok çalışıldığı belli ve Usman’ı iyi analiz etmişler. Tekme için tüm set-up’ı oluşturuyor ve Usman’ın kafasını biraz sağa eğmesini sağlıyor.

    4. raundun sonunda koçunun Edwards’a “Stop fucking feeling sorry for fucking yourself” diye bağırması ve akabinde gelen tekme harikaydı gerçekten dediğin gibi film senaryosu gibi bi şampiyonluk hikayesi. Bu sene en şok olduğum anlardan birisiydi Tony’nin yediği tekmede de bu kadar şok olmuştum.

    https://www.youtube.com/shorts/ytf7yE2BqHk

    Usman kendini allah olarak görmeye başlamıştı ve tribi çekilmiyordu son zamanlarda. Kemerin artık el değiştirmesi gerekiyordu bundan sonra çok daha zevkli maçlar izleyeceğiz. Khamzat, Diaz’ı yenerse kemer için en büyük adaylardan birisi olacak. Usman rövanş isteyecektir kesinlikle ama hemen gerçekleştireceklerini sanmıyorum önce hype’ı yükseltmek için Edwards’ın kemeri bir kaç maç korumasına izin vericeklerdir. Yada Usman ve Khamzat kemer maçı için dövüşebilirler de bu da çok ilginç olurdu.

    Berca B.

    @Zeitgeist, Usman basın toplantılarında Edwards’a hep saygı duyan bir tonda konuşuyordu ama aslında maçı çantada keklik gördüğü ve hep ondan sonraki rakibi -muhtemelen Khamzat- düşündüğü belliydi. Yalnız artık kim kiminle maç yapıcak ortalık çok karıştı. Bir yanda Usman-Edwards üçlemesi, diğer yanda kemer maçı için bekleyen Khamzat, Belal Mohammed, tek bir maç sonrası en azından interim kemer için maça çıkması muhtemel Colby, düşüşte olmasına rağmen 1-2 maç ile yine kemer tartışmasına dahil olacak Gilbert Burns. Welterweight’te bütün hesaplar karıştı cidden, ilk 10′dan sadece Stephen Thompson ve Masvidal’in zamanlarının geçtiğini düşünüyorum.

    alimdat06

    @Berca B., sitede bundan önce bi UFC güzellemesi yapmıştım serbest kürsü de sonra kimseden cevap alamayınca üzülmüştüm kimse UFC seyretmiyor sandım yorumu 1 hafta sonra gördüm ama yazmak isterim.

    Öncelikle son yılların en beklenmedik sonucu geldi karşımıza. Usman, GSP ve Khabib ile beraber en dominant üç isimden biri bana kalırsa. Ve PFP #1 olduğu için Edwards gibi aslında öyle çok da önemli dövüşlere girmemiş birinin (striker olmasını falan saymıyorum bile) Usman karşısında performansı aşırı şüphe uyandırıcıydı.

    Maç başlarken Usman’ın ezici hareketlerine rağmen öyle bir Edwards izledik ki ben gözlerime inanamadım. Gerçekten o kadar fazla ground and pound çalışılmış ki Usman’ın bence psikolojik olarak minik de olsa çatlak yaşmasına sebep oldu. Yazının sonunda buna değineceğim.

    Fakat sonrasında Edwards bir anda düştü. Sadece performans olarak değil mental olarak da bir anda sıfırlandı. Bir Chito Vera gibi Cruz’un boş anını bekliyor gibi de gözükmedi açıkçası kalan 3.5 roundda. Kesinlikle koçunun muhteşem motivasyonu yardımcı oldu maça tutunmasında çünkü Usman canı acımış canavar gibi tüm kapasitesiyle oynadı. Rakımın 1800 metre olması belki yüksek tempo konusunda dezavantaj oldu (Usman’ın takımı Colorado gibi yine yüksek bir eyalette).

    Bu kadar uzun yazının sonunda ise sadece şunu söyleyebiliriz: Hiç beklenmedik bir anda, tamamen çalışılmış ve Usman’ın (o beni şaşırtabilecek tek hareketini de yaptı düşüncesiyle) rakibinin mermisinin olmadığına inandığı anda benim gözümde tarihin en ikonik KO’larından biri geldi.

    Edwards’ın post-match röportajı ise tamamen ikonik. Harika bir mentalite ve muhteşem bir dolmuşluk. Babası jamaikadan kaçıp ingilterede uyuşturucu satarken öldürülen ve annesi-kardeşleri yaşayıp para için dayak yiyip dayak atan ikinci sınıf insan muamelesi gören birinin hayallerine böylesine dramatik bir şekilde ulaşması beni de çok duygulandırdı.

    UFC’de welterweight şimdi darmadağın. Masvidal (edwards’ın mevzulusu), Khamzat, Burns, Usman(sıradaki maç), Covington ve tabii ki Shavkat Rakhmonov(Khamzat’tan iyi olduğunu düşünüyorum)… Bizi muhteşem eşleşmeler bekliyor. Hatta siklet yükselten bir gaethje de olabilir.

    Şimdi bugün gane ve tui tuivasa maçı var. İzlemek isteyene kesinlikle öneririm ngannou’nun rakibi belli olacak. Harika bir dönemden geçiyoruz mma olarak ve önümüzdeki bir yıl spor olarak çok şey sunuyor. Bu yüzden herkese hafiften girip bakmasını öneririm.

    feel the groovity

    @alimdat06, @Berca B., @Zeitgeist,

    beyler muhabbeti balla kesiyorum, ufc’nin resmi nft projesinden haberdar mısınız? ilginizi çekebilir diye paylaşıyorum.

    https://www.ufcstrike.com/

    temel mantık tıpkı nba top shot ve nfl all day’deki gibi, paket çekilişlerine giriyorsunuz. size sporcuların kısa videoları çıkıyor paketten. seri no’su düşük olan daha değerli oluyor. sonra marketplace’te satıp kar elde etmeye çalışıyorsunuz veya bir süre saklıyorsunuz gibi…

    biz bir kaç arkadaş geçen eylül’den beri nba top shot, ufc strike ve nfl all day kovalıyoruz. genel toplamda ben kardayım, hatta 1-2 sefer güzel voleyi vurdum, rare kategoride nft videosunu güzel fiyatlara okuttum. bu üç proje de flow blokzinciri projesidir. ve gelecekte bu sefer futbol versiyonu “la liga on flow” da eklenecek.

    alimdat06

    @feel the groovity, abi türkiyede bir nft projesinin PR kısmında başından beri çalıştım ama bu işten hala hiç ama hiç anlamıyor ve takip edemiyorum :( ama kontrol edip bakmak isterim ya belki ben de biraz anlar ve cebime mma eldiveni alacak parayı sokarım :d teşekkür ederim şahsen gösterdiğin için

    feel the groovity

    @alimdat06, bir kaç ay önce yazdığım bu entriye göz atarak temel mantığını kolayca kavrayabilirsin. bol şans.
    https://eksisozluk.com/entry/129372529

  33. owlbos says:

    Premier lig düşme adaylarim, Bou, Nott’m, Everton (o sene bu sene)

  34. Retrokafa says:

    Zidane biraz gereğinden çok mu abartılmış?tamam cok üstün topçuydu ama dünyanın en iyisi falan diyen vaR.bi kere maradona yı hiç söylemeye gerek yok, bence Baggio bile zidane dan çok daha iyiydi 10 numara olarak.

    Yiğit

    @Retrokafa, ben 2006′daki birkaç maç haricinde canlı izleyemedim (onlarda da küçüktüm) ancak tabii ki tarihin en iyi oyuncusu demek biraz abartı olur. Yine de hakkı yenebilecek biri değil. Sadece Brezilya’ya karşı olan performansı bile taş eder adamı. Ki o performansı kariyerinin son maçlarından birinde sergilediğini de gözardı etmemek lazım. Adam resmen mahallede top oynayan bebelerin maçına katılan mahalle abisi gibi oynuyor.

    O dönemin belki de en iyi iki topçusu Ronaldinho ve Kaka’nın takımına karşı çıkarıp masaya vurması falan… Tarihte açıp açıp tekrardan izlediğim nadir maçlardan.

  35. Yiğit says:

    Yann Sommer’in dünkü performansı Tim Howard’ın Belçika’ya karşı performansını aklıma getirdi herkes gibi. O maçı Adana’da teyzemlerin evinde yer yatağında uyurken izlemiştim. Evde herkes uyurken ben sessiz sessiz hasiktir çekerek ağzım açık Tim Howard’ı izliyordum. Kalecilerin böyle etki ettiği maçlara bayılıyorum, futbol güzel şey.

    alimdat06

    @Yiğit, ben 14 yaşında falandım o zaman abi böyle yazlıkta havuzda böyle 13-14 saat kalmalı takılıyordum geldim akşam maç için duşu da almışım bi gözüm yorgunluktan güneşten kapalı diğer gözüm howard’ın saçma sapan seviyedeki kurtarışlarını izliyo. Çok büyük maçtı aklımı almıştı yemin ediyorum

  36. Evet, kimler gruptan çıkar? Buyurun sohbete.

    https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2022/08/25/16614484450293.jpg

    Ahmet Saraçoğlu

    Tahminlerim:

    A
    Liverpool
    Ajax

    B
    Atletico
    Porto

    C
    Bayern
    Inter

    D
    Tottenham
    Sporting

    E
    Chelsea
    AC Milan

    F
    Real Madrid
    Leipzig

    G
    City
    Dortmund

    H
    PSG
    Juventus

    Inter’in Barça’yı 3. yapacağını tahmin ediyorum. Benfica-Juve maçları da aşırı çekişmeli geçecektir.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, sporting yerine frankfurt, inter yerine de barça çıkar bence. Kalan hepsini aynı tahmin ediyoruz.

    Tuna

    @Ahmet Saraçoğlu, Barca iki sene üst üste Avrupa Ligi’ne gitmez bence ve harika bir kadro kurdular bu sezon. Tam tersine Bayern 3. olabilir bence bir sürpriz yapıp.

  37. GS senin kafana sıçam ama yine de memnun olduğum bir kupon.

    https://nsn.page.link/83MgJ

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Tebrikler üstat, yeni kuponumu tutmuş iki kuponun altına atayım da totemimsi olsun :) bol şans oynayacak arkadaşlara

    https://nsn.page.link/S7pEK

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, iddialı seçimler. :) Bu kupon gelirse acayip olur, sana da bol şanslar.

  38. Drochshaol says:

    Konya’ya helal olsun Fener’i iyi şok ettiler maç sonrasında hem oyuncuların yüzünden hem Jorge Jesus’un yüzünden belli oluyordu. Şu hafta bir de yenseydik Trabzon’u bak işte o zaman tadından yenmezdi.

  39. Merdomerdo says:

    Biraz da Tom Angelripper sövsün Kenan Karaman’a.

  40. Parasında değilim tabii ama tek maçla yatma hüznü diye bir şey var.

    https://nsn.page.link/GNWpS

    Ahmet Saraçoğlu

    Bu da kuponu yatıran muazzam gol. Kalçadan çıkarılan şutların hastasıyız.

    https://youtu.be/P2Mhwq32Yr4

    Can Önduygu: “COLOMBOOOOOOOOOOOOOO! YOK ARTIK!”

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Bizim (Liverpool) 90+8′deki galibiyet golünden (Carvalho) bahsediyosun sandım :) Estetik olarak bi güzelliği yok da.. duygusal açıdan muazzam eheh.

    City’e rakip olacak forma gelir miyiz bilmem de, gelirsek bu golü hatırlayacak.

    De hakkaten nasıl vurmuş puşt ya. Durduğu yerde o güçte şut çıkarmak acayip iş.

    Yiğit

    @çaksu, Liverpool’un sıkıntıları çok. Çok olmasaydı da zaten Haaland ayısına karşı şansları zor. Herif böyle giderse tüm dünyanın içinden geçecek. Daha birkaç hafta önce Ahmet abiyle “Haaland City’e pek uymayacak herhalde” muhabbeti yapıyorduk, herif itinayla göt ediyor her maçta.

    çaksu

    @Yiğit, Robot ya puşt. Mars’a da bıraksan gollerine devam eder bi şekilde. Klopp sık sık ŞL rakiplerinden oyuncu alıyor. Salzburg’la oynadığımız sene Halaand’ı 25 milyona nasıl pas geçti bizimkiler çok acayip. Gözümüzün önünde bağıra çağıra geliyodu çocuk.

    çaksu

    Bi teselli Harvey Elliot oluyor şu an kadar. İtina ile büyütüyor oyununu. Dün şiir gibi oynadı. Maçın adamıydı bence.

    deadhouse

    @çaksu, Puşt deyince aklıma sadece D.Perinçek E.Kürkçü tartışması gelmesi. :D

    çaksu

    @deadhouse, Babamdan yadigar takdir gösterisi :)

  41. deadhouse says:

    @Ahmet Saraçoğlu, O nasıl bir rahatlık, inanılmaz bir gol.

  42. deadhouse says:

    Bu hafta Gs, Fb yener, Başak, Ts ve Bjk takılır. Inter Milan’ı yener, United – Arsenal maçı berabere biter.

    xibalba

    @deadhouse, tahminlerimizin epey farklı olduğunu görünce yazmak istedim.
    bjk – kazanır
    arsenal – çok rahat kazanır
    fb – %51 berabere, %49 kazanır
    başak – kazanır
    ts – kazanır
    gs – berabere
    inter konusunda hemfikiriz

    deadhouse

    @xibalba, Tahminlerimi paylaştım ki millet tersini oynasın kazansın. Dün tüm favoriler geldi biri hariç. Bahis yaptığım maç. O maç gelmedi. Gelmeyen tek favori oydu. Senin dediğin gibi olur büyük ihtimalle maçlar. Beni dinleyen kaybeder.

  43. ismail vilehand says:

    Düşük oranlı temiz kupon var mı? 3 koyalım 5 alalım ama garanti olsun.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Kups Kuopio 1, Sivas çifte şans, Austria Wien 1, Sevilla ev sahibi 0,5 üst, Mechelen 1.

  44. Gökay says:

    Şu ilk yarı taraf gol bahsini sonunda getirdiği için Yıldırım Demirören’ e şükranlarımı sunuyorum

    https://nsn.page.link/H41VT

  45. alimdat06 says:

    UFC’de Paris’te şu an bir fight night gecesi var, saatler burayla yakın olduğu için S Sport Plus olanlar yetişip izleyebilir. Nassurdin İmavov – Joaquin Buckley maçı biraz önce bitti şimdi az maç kaldı ateş yükseldi izlemek isteyenlere öneririm. Vettori – Whittaker ve Gane- – Tuivasa gibi iki harika maç var.

  46. Bundan sonra inceleyeceğim ilk çok kötü albümün yazısının başlığını “Ferrari pit duvarı” olarak atacağım. Olamaz böyle bir şey. Sainz’ı pit’e çağırdılar, 3 lastik hazırlamışlar. 12,7 saniye sürdü pit stop. Ekran başında hırslandım yemin ederim. Yazık bu pilotların emeğine.

  47. deadhouse says:

    Yaktı beni Antalyaspor. Normaldir. Yarım buçuk yıllık teknik direktöre Nagelsman muamelesi yaparsan olacağı bu. 3. Dünya ülkelerinde böyle olur. Nuri Şahin’in bunu önlemek için her gün çıkıp ben teknik direktör bile değilim, amatörüm daha diyerek durumu lehine çevirmesi gerekirdi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.