# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. Cryosleep says:

    Anlı şanlı Real Madrid.

  2. çaksu says:

    Real Madrid saçmalık.

  3. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    Brighton 4 – Manchester United 0

    Aman Allah’ım bu ne rezillik, bu ne kepazelik? Başka da sözüm yok hakim bey.

  4. Ensamvakt says:

    Boston – Milwaukee 3. maçta son hücumda Marcus Smart’a yapılan faul atış esnasında yapılmış bir fauldü eğer hakemler doğru kararı verse belki uzatmalardan dönebilirdi maç, milisaniyeler ile kaçan Horford’ın tipi ise üzdü gerçekten. Boston 3. çeyreği bu kadar kötü oynadıktan sonra zaten 4. çeyrekte işini çok zora soktu. Ayrıca Tatum’un kötü olduğu bir maça daha tanıklık ettik serideki ilk maçta Boston takımca kötüydü ama bugün Tatum bir şekilde devreye girebilseydi Boston seride öne geçebilirdi. 4. maç bundan sonra çok kritik Boston kazanmak zorunda.

  5. Bugün şöyle şeyler oynadım:

    https://nsn.page.link/aTppM
    https://nsn.page.link/exURr

    Bir de tamamı berabere 9 maçlık sistem kuponum var aşırı avangart ve deneysel, totem olsun diye onu paylaşmıyorum.

  6. çaksu says:

    Emmm… Bi yanlışlık oldu galiba. Liverpool değil City puan kaybedecekti…

    Cem

    @çaksu, quadruple hayallere kuran Liverpool lig, UCL, FA Cup alayını kaybeder inşallah. Liverpool’u üzenlerden razıyız.

    deadhouse

    @Cem, Totemim işe yarıyor. Liverpool her şeyi kazanır diye dolanıyorum her yerde 1 aydır. 1 de 1. Real de kazanırsa Kloop artık köyüne döner.

    çaksu

    @deadhouse, Tahmin etmeliydim! Yine kötü adamsın deadhouse!

    (<3)

    deadhouse

    @çaksu, Salah yüzünden. Real’i düşüneceğine Tottenham’ı düşünseydi böyle olmazdı. Futbol sonuç oyunu. Bakma sen sözde analizci, futboldan süper anlayan yorumculara. 30 maçta iyi oynamak bir şey ifade etmiyor. Günün sonunda kırılma maçında kazanan takım hatırlanıyor. City 12 senedir neler neler yatırdı, aynı şekilde Psg. İkisinin de CL kupası yok. Şu an kimsenin adını hatırlamadığı Roberto Di Matteo’nun ise Chelsea’yle bir CL kupası var. Öyle görünüyor ki yatırdığı paranın karşılığını alan tek takım Chelsea. Kulubün genlerinden kırılma maçlarında kazanmak var.

    Cem

    @Cem, 2/3… Eyvallah Man City eyvallah Real Madrid.

  7. deadhouse says:

    Arsenal 1, Beşiktaş Var, Bodo Var, Psg Ev S. 2.5 üst.

    100′e 500

    deadhouse

    @deadhouse, İlk yarı 2 gol, ikinci yarı 2 direk bir sürü pozisyon. Mbappe, Messi, Neymar, Di Maria…

    1 gol daha atamadılar. Ben oynamasaydım 5 atmışlardı. Bunu kutlamak için yarın içeceğim.

  8. Black Thunder says:

    Fenerbahçe – Vakıfbank final serisi 4. maçı çok ama çok acayip bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe 2-0 öne geçti, Vakıfbank 2-2 yaptı. Final setinde Fenerbahçe 5-1 öne geçti, Vakıfbank 10-13 öne geçti, Fenerbahçe 14-14 yaptı… İzlerken adrenalin tavan yaptı. Acayip bir seviye! Perşembe akşamı kazanan şampiyon olacak.

    Ece

    @Black Thunder, 5. sette 5-1 öne geçip vermemizin açıklaması tamamen psikolojik artık, ”Vakıf daha iyi” argümanıyla falan açıklanamaz. Kaçıncı senaryo bu artık ya yeter artık. Ya umutlandırmasınlar bizi, ya da işi bitirsinler.

    Dün Burhan Felek cehennem gibiydi; o seyirciye, ev sahibi avantajına çok ama çok yazık oldu. Aynı CEV yarı final hikayesi. 3-0 tokatla sonra altın sette maçı ver. Aynı Kupa Volley hikayesi, 5.sette ucunda kaybet. Dün mesela setlerde 2-0 öne geçiyosun, 5. sete getiriyosun. Hadi getirdin bitir artık anasını satayım, 5-1 öndesin maçı veriyorsun, taraftarını kahrediyorsun ve Vakıf’ın şımarıklığına şımarıklık katıyorsun.

    Simla Türker Beyazıt, Pelin Çelik seneye orta oyuncu olarak yaşı geçmiş işi bitmiş isimleri alacağına ACİL psikolojik destek sağlamalı takıma.

    Terzic denen meymenetsiz, tek yaptığı kenardan dizlerini dövmek olan dedeye girmiyorum bile. Bak Guidetti’ye adam topla beraber koşuyor, her oyuncusuyla kouşuyor, enerjik sıcak, aktif.

    Her maça gittim bu final serisinde. Perşembe yine Vakıf salonunda olacağım. Çok az olan umut gidecekse de orada desteğimiz varken gitsin.

  9. deadhouse says:

    Yeni CL formatı Avrupa Süper Ligi’ne rahmet okutuyor. Şerefli gibi 12 takım birleşin oynayın çocuk mu kandırıyorsunuz. Neymiş önceki sezon en çok puan toplayan iki ligden birer takım daha; toplam puanda 5. sırada olan ülkeden de 1 takım daha katılacakmış. Sikeyim futbolunuzu.

    Ensamvakt

    @deadhouse, Bence bu formatın sebebi artık ligler arasında inanılmaz güç farkları var dahası takımlar arası inanılmaz güç farkları var. Bugün bazı kulüplerin tek transferi gs, fb, bjk’ın kadro değerinden yüksek oluyor. Dolayısıyla bu gibi takımlarla mücadele edemiyorlar rekabeti arttırmak eskisi gibi ilgiyi geri çekebilmek yayın gelirlerini arttırmak için yaptılar ama bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bence futbol bitti artık inanılmaz endüstrileşti ve bazı takımlar kendi liglerinde olsun Avrupa liginde olsun tekelleştiler bu da rekabeti bitirdi dolayısıyla eski heyecanı tutkusu kalmadı ya da en azından benim için böyle ama genel olarak böyle bir eğilim var diye düşünüyorum. Bu sorunu görmezden gelerek bu gibi yapılan tüm reformlar işe yaramamaya mahkûm futbolda da çok ciddi devrimsel bazı değişikliklerin bazı yasakların konması gerek eski haline geri dönmesi takımlar arasında tekrar denge kurulabilmesi için.

  10. Son birkaç aydır canımı en çok sıkan şeylerden biri seneye Premier Lig’in S Sport’ta olmayacak olması. O spiker kalitesi, özetleri anında YouTube’a koyma hızı… İçim acıyor.

    Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü

    @Ahmet Saraçoğlu, +1000. Seneye hiç haz etmediğim beIN Sports platformunda olacak.

  11. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    Şaka maka burada pek dile getirilmemiş ama Serie A’da da çok çılgın bir şampiyonluk mücadelesi var. Son 2 haftaya girilirken Milan, Inter’in 2 puan önünde ve bu mesajı girdiğim an itibariyle yaklaşık 1 saat sonra Atalanta’yı ağırlayacak. Son hafta da zor bir deplasman olan Sassulo. Inter ise bugün Cagliari deplasmanı ve son hafta Sampdoria ile içeride oynayacak. Inter’in fikstürü görece daha rahat ama Milan’da 2 puan önde. İtalya’da ne olacak nasıl bitecek bilmiyorum ama gönlüm ilk gençliğimin takımlarından Milan ile birlikte.

  12. Güzide diye yazılır, müneccim diye okunur.

    https://nsn.page.link/8wUwt
    https://nsn.page.link/A6xgv

    Ahmet Saraçoğlu

    Kariyer hafta sonumu yaşıyorum. Bir hafta sonunda 4 skor.

    https://nsn.page.link/xh9ky

    Ahmet Saraçoğlu

    Ahaha yok böyle bir şey. Etti 5.

    https://nsn.page.link/148jG

    Söylemesi ayıp 2 günde 5 skor tahminiyle 862 TL’ye ulaştı. Sezon biterken tatlı oldu.

  13. 🔮
    https://nsn.page.link/JsrVN
    https://nsn.page.link/3uSTL

    Berca B.

    @İddaa Baronesi, bugün çakralar bi başka açılmış Güzi 🫵🤟

    Cryosleep

    @İddaa Baronesi, İsim harika fdgfgjfhjkdfsfkkj.

  14. tunainchains says:

    Arkadaşlar konudan alakasız mı bilmiyorum ama fan token ne oluyor? Nasıl ise yarıyor ? Bu sistemi kısaca anlatabilecek bilgiye sahip olan biri varsa çok mutlu olurum.

  15. Dün ismail vilehand’le konuşurken yazdım, buraya da yazayım. Sporla ilgili olarak sahip olduğunuz en ilginç şey nedir?

    Hem ben hem Güzide ayrı ayrı forma koleksiyonu yapıyoruz ve Güzide aracılığıyla elimizde “Antalya’da suşici açan bir Hollandalıdan aldığımız Fildişi Sahilli Dja Djedje’nin orijinal Kayserispor forması” var ahah.

    Djedje yemeğe geldiği bir gün hediye olsun diye suşiciye vermiş, suşici de futbola ilgisi olmadığından muhabbet esnasında Güzide’ye vermiş.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Kardemir Demirçelik Karabükspor atkısı, ne var ki o atkıyı edindikten kısa bir süre sonra takım ağır battı gljsşdndşfk.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, 70ler sonu veya 80ler başından kalma orijinal fenerbahçe forması

    Aykut taştan

    @Ahmet Saraçoğlu, valla ilk aldığım ve sakladığım o dönem de eric cantonalı mancherter formam vardı. Biryerden bir şekilde edinmiştim tam hatırlamıyorum. Birde orjinal paul gasgoigne forması çok aradım zamanında bulamadım. Dünya futbolunda bu iki karakteri çok severim. Tabi T.Henry reisinde ayrı bir hastasıyım. En büyük keyfim premier lig seyretme ama sanırım yeni sezonda ssport yayın yapmıcak kara kara düşünüyorum valla. Aboneliği iptalde etmek istemiyorum. Genelde 2.kanalda seriA ligi var orada da güzel maçlar var ama bir ingiltere liginin tadını vermiyor. Bazen canım sıkılınca konsolda eski pes serilerinde master lig yapıyorum premier lig olarak oh miss.

  16. çaksu says:

    Firmino = Aşk

    deadhouse

    @çaksu, Liverpool ilk yarıdan 3′ler. Gerrard da çelmeyi takar. Aguero Martin Tyler muhabbeti başlarına patlayacak bu kez. Umarım Liverpool şampiyon olur. City Group ve kel kafa sevinmesin.

    çaksu

    @deadhouse, Evren sakın ona kanma! Totem yapıyor!

    ^.^

    Bence City alır ligi. Puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Ama keşke. Ucunda 4′leme gibi tarihi bişey olmasa bu kadar istiyor olmam aslında. Hakede hakede alıyolar sonuçta. Ama yeni bişey olsun, Klopp icat çıkarsın çok istiyorum. Yıllar sonra hatırlanacak şeyler olsun.

    Ah bu Totnım deplasmanında VAR hakemi işini yapsa belki de şampiyonduk. Geldi kıçtan ısırdı bizi o maç.

    deadhouse

    @çaksu, Görürsün bak berabere kalacaklar. Gerrard bey gereğini yapar. Demba Ba travmasından tek kurtuluş yolu bu. City’e çelme takamazsa onu çok kötü bir karma bekliyor. Bir sonraki hayatında Liverpool futbolcusu olup dakika 90′da kaydığı için takımını ligden düşürecek!

    Yiğit

    @deadhouse, gerard o maçı alırsa kendini fazlasıyla affettirir hakikaten. Ancak ben City’nin 4-1 veya 3-1 yeneceğini düşünüyorum.

  17. Yiğit says:

    İzlediğiniz ve takip ettiğiniz en iyi lig şampiyonluğu hangisiydi? Benim aklıma 18/19 City şampiyonluğu geliyor. O senenin ortalarında herkes Liverpool’un lig hasretini bitireceğinden emindi ama City sanırsam son 15 maçın tamamını kazanmıştı. Takip etmesi inanılmaz keyifliydi. Özellikle de Kompany’nin golü akıl almaz bir andı. Herhalde tarihte 97 puanla şampiyon olamayan başka takım yoktur.

    deadhouse

    @Yiğit, 97 var mı yok mu bilmiyorum 2009/2010 Real Madrid 96 puan var.

  18. deadhouse says:

    Bir insan neden maçtan bir gün önce rüyasında Milan’ın şampiyonluk maçında mağlup olacağını görür anlamadım ki. İlk yarı Sassuolo 3-0 öne geçiyordu. Çok net bir rüyaydı. Gençliğimde ateşli Milan taraftarıydım. Şevçenkolu, Kakalı, Gattusolu, Cafulu, Nestalı efsane dönem. Ondan mı acaba.

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/T11mK

    Sassuolo olabilecek en ters rakip. Ne bileyim Juve gelse Roma gelse ortada daha ciddi bir maç döner, Milan tek farklı falan kazanır denilebilir, ama Sassuolo başka bir şey. Aralarındaki son maçlar da biraz sıkıntılı geçmişti, Milan’ ın 15 maçlık yenilmezlik serisi de bir acaba dedirtiyor. Bu ihtimale bir kurşun atılmalı diye düşünüyorum.

    deadhouse

    @Gökay, Sadece İtalya’nın değil, Avrupa liglerinin en ters takımlarından biri. City, Bayern, Psg, Real deplasmanlarında ilk yarıyı 2-0 önde kapatabilecek bir ekip. Ben MS 1 değil de İY 1 oynamayı düşünüyorum. Bugün Aston’un da City’e gol atabileceğini düşünüyorum. İyi bir Kg Var oranı var.

  19. S Sport’un çoklu izleme özelliğinin en çok işe yarayacağı hafta olacak sanırım bugün. 18.00′den itibaren 1000 tane maç var aynı anda. Milan ve City’nin maçlarını aynı ekranda açacağım, duruma göre düşme ihtimali olan Burnley’i de ekleyebilirim.

    Beri yandan Vakıfbank’ın Avrupa Şampiyonası finali var ama iPad’den de onu açıp bukalemun gibi iki gözüm farklı yöne bakarak izlemeye çalışır mıyım, bunu hep birlikte göreceğiz…

  20. deadhouse says:

    Aslanım Gerrard işte böyle.

  21. ismail vilehand says:

    Siti siker

  22. Melkor says:

    Vay ben senin belanı sikeyim ilkay.

  23. lammoth says:

    Galatasaray ağzımıza sıçtı zaten az kalsın City de göt altına gidiyordu. Uzun zamandır böyle heyecan yaşamamıştım. Var ol Guardiola!

  24. Yiğit says:

    Muazzam bir senaryo gerçekten. 10 sene sonra yine bir geri dönüş yine aynı skor. Dünyanın en zor ligini son 10 yılda bu kadar domine etmek büyük başarı.

  25. trivago says:

    efes’in dünkü euroleague şampiyonluğundan sonra bugünde vakıfbank voleybol takımı cev kadınlar şampiyonlar ligi şampiyonu oldu bravo kızlar.

  26. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    Bugün City’de Milan’da şampiyonluklarını sonuna kadar hak etti kimse kendini kandırmasın.

    Not: Manu

  27. deadhouse says:

    Liverpool 1 farkla alır ya da normal süre berabere biter diye düşünüyorum.

  28. Yiğit says:

    Tarihin en efsanevi şampiyonluğu olacak Madrid alırsa. Grup sonrası turların hepsinde maç kaybettiler, her turun ikinci maçının ikinci yarısında toplam skorda gerideydiler, rakiplerinin kaçırdığı penaltılar, boş kale goller, çizgide çıkanlar vs var, VAR’dan dönen goller var… subjektif düşününce üç rakibin üçü de daha iyi oynadı ve turu hak etti ama finalde real var. Ben hayatımda buna yakın bir final yolu görmedim. Elimle yazsam bu senaryoyu fazla abartı gelir herkese. Bu yüzden hiç sevmesem bile gece Madrid’i tutuyorum. Kaybederlerse neredeyse 2019′da barça’ya ve 2014′te arjantin’e üzüldüğüm kadar üzülürüm bir messi hayranı olarak.

  29. deadhouse says:

    Bu hafta spor toto fin, isveç, norveç liglerinden oluşuyor. Bir tek cl finali var. Millet pek bilmez bu ligleri. 12 yaşından beri bu ligleri takip eden biri olarak kendimi şanslı görüyorum. Gerçi 16 tl’lik oynadım. Pek de şansım olduğu söylenemez. Hafif sürprizli de oynamak zorunda kaldım ama zaten sürprize gebe ligler. Fin ve Norveç ligleri özellikle. 15 bilen çıkmaz bence.

  30. Cem says:

    Uzatmalarda 3-1 Real Madrid. Hala Madrid!

  31. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    Liverpool’a olan gıcığım Ancelotti’ye olan gıcığımdan daha az olduğu için sanırım bugün Liverpool’u tutacağım. O aplak suratlı soğuk herifin kazanmasını istemiyorum. Çok pis uyuz oluyorum o herife.

  32. çaksu says:

    Devre arası. Real suckerpunch’ı çakıyodu gene. Sanırım ilk şutuydu maçtaki.

    Niye iptal oldu hiç anlamadım. Önce Konate sonra Fab’a çarpıp Benzema’ya geliyo ama ofsayt verdi. Bilmediğim bi kural mı var acaba. İlginç.

    Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü

    @çaksu, Kaleci son adam diye bir kural varmış detaylı bilenler yazabilir. O sebeple iptal. Bende 32 yıllık futbol izleyicisiyim yeni bir şey öğrendim. Gerçi ne önemi var, aplak suratlı aldı kupayı yine.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, şöyle ki:

    https://twitter.com/crystalship1907/status/1530648382460596224

    çaksu

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, @Ahmet Saraçoğlu,

    Orası doğru. Konum olarak ofsaytta zaten. Ama top Fabinho’dan geliyor önüne. En basit haliyle rakip oyuncudan gelirse ofsayt olmaz diye biliyorum.

    Yiğit

    @çaksu, real’li oyuncunun topa vurması dolayısıyla çarpıp geliyor. Live oyuncusunun topa kasti bir yön verme veya müdahele etme durumu yok. Çarpıp gelmeler ofsaytı etkilemiyor.

    Kalecinin arkasındaki defans oyuncusunun ofsaytı etkilememesi de normal bir şey. Zaten ofsaytın kural tanımı şu: ”Hücum oyuncusunun kale çizgisine sondan ikinci rakip oyuncusundan daha yakın olması” Burada sondan ikinci tanımı önemli çünkü sondaki oyuncu hemen her zaman kaleci oluyor. Defans oyuncusu kalecinin arkasındaysa sondan ikinci oyuncu da kaleci veya varsa başka defans oyuncusu oluyor işte.

  33. deadhouse says:

    Sene başında 4. favori göstermiştim Real’i. Kupayı aldılar. Tebrikler gerçekten. Hiç diğer takımlar daha iyi oynadı, şanslılardı falan demeyin. Çünkü böyle oynayıp bu kupayı kazanabilecek dünyadaki tek takım Real Madrid. Bunun adı arma. Forma kazandı kupayı. Tartışmasız en büyük takım.

  34. Yiğit says:

    Hayatımda ilk defa Madrid’in kazanmasına seviniyorum. Patronla iddiaya girdim ve Madrid yüzümü ilk kez güldürdü. Helal olsun aslanlar. Özellikle Courtouis ve Casemiro. Süperdiniz.

  35. çaksu says:

    Vay mk. Çok iyi performanslar var ama Curtois yerinde başka kaleci olsa heraldi 1 – 0 bitmezdi. Maçı aldı adam. Net MOTM.

    2020 Danimarka, 2008 Türkiye hikayelerini falan hatırlıyorum düşününce, ama sonuna kadar gidip kupayı alamadı onlar. Yunanistan’ı saymıyorum, kornerlerden kupa aldığı için haha.

    Böyle bi turnuva performansı yok. Bulan söylesin.

    Yiğit

    @çaksu, bu kadar çok maç kaybedip de o turnuvayı kazanabilen kimse yok herhalde. Adamlar şerif bristol’e bile yenildi.

  36. deadhouse says:

    Hadi yine iyisiniz. Ben olmasam bu tüyoları kim verecek size. İşte size bomba maçlar:

    Fransa – Danimarka Kg Var
    Oran: 2,07

    Macaristan – İngiltere Kg Var
    Oran: 2,37

    Türkiye – Faroe Adaları Kg Var
    Oran: 2,53

    deadhouse

    Maalesef yorum geç yayımlanacağı için ilk verdiğim tüyoyu kaçırdınız. Üzücü. Belki birileri görür oynardı.

    Gökay

    @deadhouse, 0 ından yattım

    https://nsn.page.link/dxuqP

  37. Yiğit says:

    Bir daha bahis oynayanı siksinler. Türkiye’ye 3 atan takım halı saha takımından hallice avrupanın köyüne sadece 1 gol atıyor. Mahalleden takım kursam Liechtenstein’a daha fazla gol atarız amk.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, minimum bahis tutarı da 10 TL oldu bugün itibarıyla. 3 TL koyup 3 beraberlikle 750 TL kazanılan o güzel günler…

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, işin kötü yanı önceki günlerde ne tahmin ettiysem tutturdum. 4-0 skordan çekya-ispanya beraberliğine kadar hepsini doğru tahmin edip millete oynattırıp kendim oynamadım. Dedim madem tutturuyorum bari kupon yapayım. Sonrası malum.. Murphy kanunları

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Babam vaktinde böyle 3 tl ile az kalsın 26k tl kazanıyordu da o gün Barcelona salak gibi yenildi işte…

    Ahmet Saraçoğlu

    @Cryosleep, oluyor öyle. Ben de 3 TL’ye oynadığım 7 maçlık kupondan 6′sını tutturdum, son maç da tutsaydı 5.000 TL üzeri alıyordum. %100 garanti diye eklediğim cücük kadar oranlı Man. Utd. – bilmem ne maçında ligin dibindeki o köy takımı bilmem ne 38.000 yıl sonra ilk kez Old Trafford’da Utd.’ı yenince yattı kupon.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, belli bir süre bahis oynayıp da bunu yaşamayan yoktur ya.

    Daha geçen west ham – city maçında devre 2-0 wh üstünlüğüyle bitince canlıdan city’e bastık. Ki kazansalar şampiyonlardı sanırım. 2-2′den sonra mahrez penaltı kaçırdı.

    Daha kötüsü 6 veya 7 maçlık kuponumda yanlış hatırlamıyorsam spurs veya juventus son dakikada penaltı kaçırıp 3000 liralık kuponumu yatırmıştı. Üniversiteyi yeni kazanmıştım ve param olmadığı için nesine’deki son 4 liralık bakiyemi basıp kaldığım misafirhanede maçları canlı izlemiştim. O günden sonra 1.5 sene canlıdan tek maça oynamak haricinde hiç kupon yapmadım.

    deadhouse

    @Yiğit, 12 yaşından beri bahisçiyim bu Uluslar Ligi kadar soyguncu bir turnuvaya rastlamadım. Kafalarına göre oynuyorlar. Takımların turnuvayı sikleme seviyesi sıfır.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, futbolun değerini düşürüyorlar. Bunun tamamen farkındalar ama yine de yapıyorlar. Kimsenin heyecan duymadığı, futbolcuların istemeden oynadığı bir turnuva. Dün Hırvatistan – Fransa maçını açtım, dayanılmazdı gerçekten. Gökhan Abdik bile bir yerde “ama artık iki takımın da biraz daha bastırması lazım, sürekli yana pas geriye pas. Tribünlerden de tepki var” dedi. Spikerler bile istemiyor anlatmayı, öyle bir turnuva.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bu Alexander Ceferin gelmiş geçmiş en kötü başkan. Mahvetti Avrupa futbolunu. Şirketlere, sermaye sahiplerine peşkeş çekti futbolu resmen. Son sıçmığı da bu ucube turnuva oldu.

  38. deadhouse says:

    Günün bomba kuponu 10 tl atın.

    Andorra – Lihtenştayn H0
    Danimarka – Hırvatistan MS0
    Avusturya – Fransa MS2
    Longord – Bray Wanderers MS0
    Azerbaycan – Slovakya Kg Var

    10′a 1015 veriyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, hepsi tutar gider Fransa’dan yatarsın ahah

    Büyük takım mallığı/oçluğu diye bir şey var bu hayatta.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Üst üste 3 maç puan kaybetmez diye düşündüm. Geçen maç full yedek çıkmışlardı. Portekiz ile Türkiye’den başka turnuvayı umursayan yok.

  39. ismail vilehand says:

    Pirlo reis Karagümrük’te. Adamın kralı semtlerin kralına geldi be.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Pirlo’yu bırak Sportoto oyna bu hafta. Bu senenin en zor maçları. Arjantin, Brezilya, Norveç, Finlandiya ligleri. Bence 15 bilen çıkmaz. Çıkarsa milyonu geçer 15 ikramiyesi.

    ismail vilehand

    @deadhouse, aga at yarışına yönelelim bence. Bugün Şanlıurfa altılı ganyan 277 bin TL verdi. Gazi koşusu yaklaşırken at yarışlarında heyacan tavan.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Hiç at yarışı oynamadım. Bana ters bir kumar türü. Beceremem yani.

  40. Canoir says:

    Okan Buruk’un Galatasaray’ın yeni hocası olacağı konuşuluyor. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

    ismail vilehand

    @Canoir, “Allah kerim, Fatih Terim” is coming.

    Canoir

    @ismail vilehand, kendisini çok seven bir insan olarak lütfen bizden uzak olsun diyorum. Oynattığı futbol artık fazlasıyla demode. Buna üç yıldır çözüm arıyor ama aynı şeyi deneyip het seferinde başarısız oluyor. Galatasaray’ın yeniden takım kurmaya ihtiyacı var ve kendisi bu konuda çok başarısız

    Black Thunder

    @Canoir, Galatasaray taraftarı olarak bir heyecan yarattı. Marco Rose, bana pek ihtimal dahilinde olan bir hoca değilmiş gibi geldi. İstediği maaş, şu an bizim vereceğimizin çok üzerindeydi. Kariyeri boyunca gayet iyi organizasyonlarda çalışmış bir hocanın, burada sudan çıkmış balığa döneceği çok aşikar. Şu an kulüp ve takım öyle bir foseptik çukurunun içine düştü ki, kulübü ve beklentileri bilen, taraftar baskısını göğüsleyebilecek biri ideal bir tercih olacaktı. Okan Buruk’un bunu yapabileceğini düşünüyorum. Kendisi de bunu çok istedi. Söylenenlere göre bizim için birkaç teklif reddetmiş. Her iki taraf için de hayırlısı olsun.

    Canoir

    @Black Thunder, birebir aynı şeyi düşünüyorum. Okan Buruk’u zamanında Tudor için yaptığı açıklamalardan ötürü çapsız bir hoca olarak görüyordum, gerçi hala o açıklamalarını tasvip etmiyorum, ama ihtiyacımız olan kişi şu an tam olarak kendisi. Macera aramaya gerek yok. Takımı tanımak için zaman isteyen, ligde başarısız olacak bir oyunu oynatmak için ısrar eden yabancı bir hoca bize iyi gelmez diye düşünüyorum.

    Aspor’dan hallice yorumlarımı okuduğunuz için teşekkürler…

  41. Gökay says:

    İlk yarısını bulduk, bir de buradan deneyelim bakalım

    https://nsn.page.link/M6hUS
    https://nsn.page.link/dhQSq

    deadhouse

    @Gökay, Spor toto bu hafta 15 bilene 1 milyon 720 bin lira verdi. Ben 11′de kaldım. Kıyısından bile geçemedim. Bu hafta da iyi para verecek. Çok zor maçlar var.

    Gökay

    @deadhouse, Sportoto bana çok sayısal gibi geliyor. 11 bence iyi bilmişsin Deniz Hocam, bu bültende 8 bile zor. Bedeli düşük aslında ara ara denemek lazım, bir şeyler yaparsam paylaşırım buradan

    deadhouse

    @Gökay, Biraz öyle. Aslında hepsi bir nevi şans oyunu. Sportoto’da şöyle bir şey var: 50 kuruşa bile 15 maçı kesintisiz bildiğin takdirde para kazanabiliyorsun. Fiyat-kalite endeksi olarak başka böyle oyun var mı bilmiyorum. İddaa bile 10 lira oldu. Onda da 5-6 maç bileceksin de 300-500 lira gelecek. Geçen haftaki sonuçları tahmin etmek işten bile değildi. Gayet makul sonuçlar. Eleman 144 liraya bilmiş. Kendime güveniyorum çünkü muhtemelen bu ülkede sapık gibi çocukluktan itibaren Kuzey Avrupa, Brezilya vs. liglerini bile Gs, Fb gibi takip eden çok kişi yoktur. Bendeki dezavantaj yüklü girmiyorum. 2000, 3000, 10000 giren var. Dediğin gibi ne kadar takip etsen, bilsen de sonuçta kumar. Her şey olabiliyor maçlarda. İddaa da haftasonu Recife ile Viking’e direkt MS, Sundsvall ve Bodo Glimt’e Kg Var oynadım. Güzel bir kupon oldu.

    Yiğit

    @deadhouse, katılıyorum. Ben de bir süredir oynuyorum. En fazla 10 bildim daha. Tutmayacağını biliyorsun ancak bana haftalık maliyeti maksimum 1-2 lira oluyor. Çoğu zaman sonuçlara bakmayı bile unutuyorum.

    İddaa oynadığımda haftalık kaybım 20-30 lira oluyor. Zaten onda da çoğunlukla kaybediyorum. O yüzden sadece toto oynuyorum. Bir gün 12-13 tutturup 200-300 lira kazanırsam gider güzel bir ocakbaşında iyi bir yemek yerim en azından.

    deadhouse

    @Yiğit, Yiğit kardeşim varsa tüyon alırım bu hafta. Ben çoğunluğun oynamayacağı, sürpriz olarak Sarmiento 2, Sarpsborg 2, Viking 2 öneriyorum.

  42. ismail vilehand says:

    Colin Kazım-Richards futbolu bıraktı sanıyordum ama adam bizim takıma transfer olmuş. Kapasitesinin hep altında kaldı bence. Umarım katkı sağlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Guiza da bugün 41 yaşında İspanya 4. ligi takımına transfer olmuş. Colin Kazım bir şeyler yapar gibi geliyor bana, yanında da Cagne olacak herhalde.

  43. Fenerbahçe bu akşam ne yapar? Savaştan dolayı FB’liler hariç tüm dünya Kiev’i tutuyor gibi görünüyor. Ben çok ümitli değilim, 2-3 gol yerse şaşırmam ama umarım iyi bir sonuç çıkar.

    Neyse ki GS bu sene Avrupa’ya gitmiyor, büyük sıkıntı yaşardık.

    riser

    @Ahmet Saraçoğlu, 0′a yakın 1-0 çifte.

    ama rövanşta fener eler gibi geliyor bana.

    dinamo kiev’i avrupa kupalarında daha hiç yenememiş fenerbahçe bu arada (2 mağlubiyet, 2 beraberlik).

  44. Gökay says:

    https://nsn.page.link/65AmV
    https://nsn.page.link/SBF1x

    Bol Şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, of ya çok mutluyum. Yanlış kararlar, çoluğun çocuğun rızkını riske atmak, hepsi geri dönüyor.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Üstat tahmin edebiliyorum. Normalde ben iddaada yazı daha çok severdim, ama bu yaz pek beklediğim gibi geçmedi. Ligue 1 i falan aşırı özledim valla

  45. Candaş says:

    Lewandowski’nin Barcelona’ya gitmesi çok saçma ağabey ya, ne alaka yani. Ben onu o kadar özleştirmiştim ki Bayern Munich ile, farklı forma ile görmek bile çok garibime gidiyor. Bence çok aptalca bir kariyer tercihi yaptı

    Ahmet Saraçoğlu

    @Candaş, CL maçları dışında tüm sezon +30 tane zorluk düzeyi düşük maç yapmaktan; pek çok maça, galibiyeti geçtim, fark atacakları neredeyse garanti şekilde çıkmaktan sıkılmış olması gayet normal bence. Bayern’in Der Klassiker diye adlandırılan maçtaki ezeli rakibi Dortmund bile Bayern’in B takımı gibi bir şey. Şimdi Real Madrid’le oynayacak, Atletico’yla bilmem neyle oynayacak ve gelenekleri olan bir kulübün tekrar yukarı çıkmasına yardımcı olacak. Bence gayet mantıklı ve heyecan verici bir transfer. Ronaldo’nun Juventus’a gitmesinden 10 kat daha heyecan verici benim için.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Kesinlikle abi. Bırak Real’i Atletico’yu daha bu işin Sevilla’sı Villarreal’i var. Hatta Bilbao’su Sociedad’ı bile var. Dediğin gibi hem düşüşte olan bir takımın yükselmesine yardımcı olacak hem de kendini yeniden kanıtlaması için yeniden bir fırsata sahip olacak. Bence tam aksine Bayern’de kariyerini tamamlasaydı sıkıcı ve anlamsız olurdu.

    Candaş

    @deadhouse, Bence bu saatten sonra ispatlayacak bir şeyi yok formasını assak +30 golü var. Ben de katılıyorum Bayern de oynamanın da etkisi vardır elbette canavar istatistiklerinde ama Lewandowski’den bahsediyoruz, komple bir golcü

    Candaş

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben Balondor alamadan emekli olursa gerçekten çok üzüleceğim, Barcelona’ya gitmesi balondor almasını daha da zorlaştıracak şimdi

    Candaş

    @Ahmet Saraçoğlu, Bir de Mane, Gnabry, Lewandowski, Müller işbirliğini de çok merak ediyordum. Daha doğrusu o üçlünün Mane’nin katılımı ile neye dönüşeceğini ama olmadı

  46. deadhouse says:

    Gelirse 1 kg Anzer balı alacağım.

    Wexford – Cork City 2
    Malmö – Sirius Kg Var
    Gorica – Sibenik Kg Var
    New York C. – Inter Mıami 1
    Sao Paolo – Goias 1
    Rosenborg – Tromso Kg Var
    Brondby – Nordsjaelland Kg Var
    Legia Warsawa – Zaglebie Rubin 1

    Go

  47. Gökay says:

    Kupon içinde en inandığım maçlar Zürih ve Flu maçları
    Mijland maçı da hem tek maç hem de ilk maç olduğundan süpriz denedim. Maçın bir önceki skordan uzayacağını düşünüyorum

    https://nsn.page.link/2yzjQ

    Bol şans

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.