# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. Sağ ol Cimbom’um, kafana sokam Cimbom’um.

    https://nsn.page.link/EptNH

  2. çaksu says:

    Oha City puan kaybetmiş. Umutlandırıyolar puştlar yaa.

  3. çaksu says:

    AFCON finali varmış bu akşam. Salah vs Mane. İkisi de sonuna kadar gitti mk, bi kavuşamadık.

  4. çaksu says:

    Harvey Elliot çok çabuk döndü maşşşallah nazar değmesin koçuma. O ayağın bilekten yamulduğunu görünce sezon sonuna kadar dönemez gibi hissetmiştim… Girer girmez pas temposu çok net arttı takımın. Süper de bi gol attı kerata.

    https://mixture.gg/v/61ffcca492294

    Bu Diaz baya tatlı bi şeye benziyo. Pırpır. Porto maçlarında da çekmişti dikkatimi.

    Dünyanın en iyi kafacısı Jota yine yazdı kafayla.

    Yediğimiz golde Konate’yi izlerken Ozan’ın lanetini hissettim. Bomboş kaldı herifin önü.

  5. 2. sezonun açılışını bugün yaptık, çok şükür bugün de -üstelik statta- takımımızdan utandık.

    https://nsn.page.link/tbGkW

  6. deadhouse says:

    Batshuayi futbolcu olabilir ama forvet değil. Hayatımda gördüğüm en beceriksiz sözde forvetlerden biri.

    riser

    @deadhouse, beceriksiz forvetlerin pres yapması yetmiyor, pas dağtımını da çok iyi yapmaları lazım takıma katkı sağlamaları için. bence buna en iyi örnek de giroud. adamı itin götüne soksalar da gittiği her takımda çok faydalı oldu; fransa milli takımı da dahil.

  7. Uzun zaman sonra Fransa liginden maç izleyeyim dedim PSG – Rennes maçını açtım. 80 dakikadır mal gibi ekrana bakıyorum vallahi sikti bayılttı böyle bir sıkıcılık yok. Mbappe’si Messi’si herkes sahada ama gerçek bir ömür törpüsü, kusucam sıkılmaktan.

    Rennes kalesinde Doğan Alemdar var, çocuk daha yere yatmadı neredeyse.

  8. çaksu says:

    Kesinlikle ben Harry Kane bizim maçta niye kırmızı görmedi İngiltere kaptanı olarak kollanıyo mu bu adam diye fitnelik çıkarmaya çalışmış değilim. Belki başkasıyla karıştırıyorsunuz. Ben her zaman büyük saygı duydum kendisine. Harry Kane çok önemli bir futbolcudur. Harry Kane çok değerlidir. Harry Kane bugün büyük bir iş yapmış ve neden İngiltere kaptanı olduğunu göstermiştir. Harry Kane de Harry Kane Harry Harry Kane…

  9. çaksu says:

    Bugünün geleceğini hepimiz biliyorduk. Matip.
    https://streamgg.com/v/621692cf0af83

  10. Ne diyorsunuz?

    Rangers – Kızılyıldız
    Braga – Monaco
    FC Porto – Olympique Lyon
    Atalanta – Bayern Leverkusen
    Sevilla – West Ham United
    Barcelona – Galatasaray
    Spartak Moskova – Leipzig
    Real Betis – Frankfurt

    Ahmet Saraçoğlu

    Rangers
    Monaco
    Lyon
    Atalanta
    West Ham
    Barcelona
    Leipzig
    Frankfurt

    Cem

    @Ahmet Saraçoğlu, Sevilla ve Real Betis turu geçerler.

  11. deadhouse says:

    Leipzig 1
    Queens Park Rangers 1
    Sheffield Wednesday 2
    Lens Kg Var

    9,4 oran.

  12. çaksu says:

    Real – PSG maçını 70′te açtım. Hafif bi rüzgar hissettim bilinç altından üstüne doğru. Allah fısıldadı heraldi çabuk aç diye. Efsane 20 dk oldu. Deliydi.

    deadhouse

    @çaksu, Sene başında CL favorileri arasında Real’i saydığımda dalga konusu olmuştum. Artı Mbappe transferi tamamlanırsa diye eklemiştim. Adamlar Mbappe’yi de almadı. Real Madrid CL demek, futbol demek. Asla hafife alınmamalı.

    çaksu

    @deadhouse, Yani izlediğim bölümde karakter gördük net. O bölüme kadar PSG’nin turu kaybedeceğini hayal edemedik diyodu spikerler ve yorumcular ama… Modric ve Benzema’nın özellikle, içlerinden birer yaratık çıktı. Geçen sene Chelsea net üstünlük kurmuştu, bu sene de böyle bi takım karşısında ne yaparlar bilmem ama… Karakter var evet :)

    PSG’nin loser’lığı da ayrı bi faktör tabi. Her sene görüyoruz, son nefeste dağılıp çözüldüklerini. Yine Neymar, Messi ve Mbappe’nin dribling denemeleri dışında hiçbişey yapamadılar elenip gidiyorken.

  13. çaksu says:

    Adama’nın Barca’ya geçtiğini de öğrenmiş oldum. EPL’de bile fiziğiyle haksız rekabet yaratıyodu adam. Bizimkilerin karşısında görünce boğazım düğümlendi.

    çaksu

    Neyse ki bal yapmıyor hala.

    deadhouse

    @çaksu, Live eksik maçını kazanırsa puan farlkı 1. Ne diyorsun şampiyon olurlar mı?

    çaksu

    @deadhouse, Haha, hala hiçbir fikrim yok. City inanılmaz bi takım.

    Bizi bırakıp City’nin başına bela olan Palace’a da selamlar. Şimdi aramız iyi şerefsizler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, @çaksu, Liverpool momentumu aldı ve City de telaşlandı doğru, ancak Liverpool’un kalan 10 maçının 4′ü şöyle:

    Arsenal
    Man Utd
    Man City (10 Nisan, belki de şampiyonluk maçı)
    Tottenham

    Bu yüzden her şeye gebe ligin geri kalanı. Arsenal maçı yarın. Normalde Liverpool zorlanmaz deriz ama Arsenal da son 2-2,5 aydır önüne geleni yeniyor.

  14. trivago says:

    inaki pena adamsın lan

  15. deadhouse says:

    Vay be neler yapmışlar Chelsea’ye yeni haberim oluyor. Bu faşistçe karar sadece Chelsea’yi değil EPL’yi de bitirecek. Artık İsviçre bankalarına parasını yatırmayacak kişiler EPL takımlarına da parasını yatırmayacak. Adam salak mı o kadar parayı çöpe atsın. Hayır sikimde değil o adamların parası da ikiyüzlülüğün de böylesi yok artık dedirtiyor. Taraftarın ne suçu var. Takımları,taraftarları ötekileştirmek de ne demek.

  16. Değişmeyen hikâye…

    Ahmet: Başakşehir – Antalya ne olur?
    Güzide: Antalya’dan deplasman sürprizi, 0-1.

    https://nsn.page.link/fZjp8

  17. çaksu says:

    GS BJK maçını 30 gibi açtım, kendini yere atan oyuncuya hakem prim vermedi ve kaptığı topla gol attırdı Mustafa Muhammed. Hakeme helal. Türk futbolunu kanser eden şeylerden biri bu. Uzun süredir izlemiyorum ama, işallah düzeltme yolunda bi tavır vardır.

  18. Dünkü maçta ilk yarıdaki Galatasaray’la gurur duydum resmen. Marsilya maçından bu yana en istekli en dominant Galatasaray. Tüm takım müthişti.

    Canoir

    @Ahmet Saraçoğlu, hala twitterda Torrent’e çaycı yakıştırması yapılıyor, sözlüklerde ikinci yarı yaptığı değişikliklerle maçı az daha verdiği(!) falan konuşuluyor. Çok acayip

    Ahmet Saraçoğlu

    @Canoir, tapacağı güçlü figür arayan kompleksli ezik insanların tanrılaştırdığı Fatih Terim’i Galatasaray’ın önüne koyan adamlar onlar. Dertleri Galatasaray falan değil. Futbol bile değil. “Ağam”, “paşam”, “başkanım”, “reisim”ci yavşaklar. Fatih Terim benim için de çok önemlidir ama konu o değil şu an. Sırf FT yüceltmek için, aylardır uğraşıp didinen koca takımı hor görüyor dallamalar.

  19. Canoir says:

    @Ahmet Saraçoğlu, ustune soylenecek soz yok. Tek soyleyecegim torrent’e cok uzuldugum. Cok yalniz kaldi adam, her anlamda. Dun keremle birlikte sevinclerini gorunce inanilmaz mutlu oldum.

    Allah askina su adamin paylasiminin altina yapilan yorumlara bakar misiniz. Mac oncesi taraftara orta parmak kaldirsa yeridir
    https://twitter.com/DomeTorrent/status/1502394884115869698?t=rpsRI_AOgmpnBkiZ7NoDlQ&s=19

    Ahmet Saraçoğlu

    @Canoir, paylaşımı geçtim dün maçın başında GS kadrosu tek tek okunup tüm stada bağırttırıldıktan sonra “Teknik direktörümüz” dendiğinde bir sürü mal ıslıkladı. 5 dk sonra Beşiktaş’la maça çıkacaksın, teknik direktörünü ıslıklıyorsun.

    Ama çok da şaşırmıyorum çünkü dediğim gibi bu insanların teknik, kondisyon, idman vs konusunda en ufak bir fikirleri olmadığından takımın oynadığı oyundaki değişimleri görme ihtimalleri yok. Kenarda FT racon kessin, basın toplantısında sezon sonunu işaret etsin onlar için önemli olan o. Yoksa kanat oyuncuları artık aynı koridoru kullanmıyormuş, bu sayede Kerem ve Van Aanholt sürekli rakip ceza sahasına girebiliyormuş ya da Berkan/Taylan ikilisi artık sadece orta saha olmak yerine gereken anlarda stoper görevine geçip savunmayı altılıyormuş bunlar için önemli değil. Önemli olmayı geçtim, izleyerek farkına varabilecekleri bir şey de değil.

  20. çaksu says:

    Son 20 dk yı açtım bi ihtimal Utd’dan geri dönüş görürüm diye. 3 dk futbol oynanmadı —> Atleti çeyrek finalde.

    #dayanfutbol

  21. Necrobutcher says:

    sorare ile ilgilenen var mı sitede ?

  22. Arsenal – Liverpool ateş gibi maç. Var mı beklentisi olan? Ben 3,5 üst oynayacağım.

    Ahmet Saraçoğlu

    3,5 oynadıktan 1 dk sonra Salah’ın 11′de olmadığını öğrenme şoku.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Devre arası şu an. Çok geçmeden girecek mecburen. İyi gitmiyor. Son maçlarda hep yorgun göründü ve zorlandı takım. West Ham, Inter, Brighton.. Bu maç da öyle ve ön taraf hiç top tutamadı.

    Arsenal çok sağlam toparlamış yalnız. Son izlediğimde böyle değillerdi haha.

    çaksu

    Salah’nın en underrated özelliği ilk dokunuşu olabilir. 40 metrelik topları kontrol edişi, koşusuna yedirmesi, tek pasta oynaması falan inanılmaz. Zaten Klopp’un da hücumcu alırken düşündüğü şeylerden biri bence bu. Yoklukta Ox’u falan oraya koyunca anlıyorsun bu özelliğin kıymetini.

    Yalnız gazoz kupasındaki son maçtan beri (bir iki ay oluyor) Liverpool 12, Arsenal 6 maç oynamış. Yuh. Yorgunluğun nedenini görüyosun. Arsenal’in bu kadar toparlamasının da belki bi sebebi. rθ’nın çalıştırmaya vaktinin olması.

  23. Yarınki GS-Barça maçından dolayı acayip gerginim. Düşündükçe karnımda hafif bir ağrı peydahlanıyor. Ne olur turu geçelim ya o kadar çok istiyorum ki…

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Juventus maçı gibi olsa keşke. Dakika 90′da Gomis gol atsa, aslan yürüyüşü yapsa, 1-0 bitse. Çok mu şey istiyoruz ya. Evrene bir şekilde mesaj yollamalıyız, bu olmalı…

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, herkesin hayatının maçını oynaması lazım, ki zaten deneyimli 2-3 kişiyi çıkarınca pek çoğu için hayatının maçı olacak. Kesin olan iki şey var:

    1) Bireysel hata lüksü yok
    2) Gol fırsatı kaçırma lüksü yok

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, https://bit.ly/34NGQsC

    GS’ye 6.20 veriyor. Bi 20 TL atıp maçı izleyesim var.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, ben de yapacağım aynısını.

    Birileri

    @Ahmet Saraçoğlu, Umutluyum ben Avrupa liginde hiç beklenmedik sürprizler yapan bir takımız umarım bu akşam tarihi bir gece olur. Hatırladığım hayatımın maçı diyebileceğim maçlar olarak ilk aklıma gelenler İstanbul’daki Schalke, Real Madrid ve Juventus maçı umarım dördüncüsüne tanık oluruz bu gece.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Birileri, böyle maçlarda en kötü şey maçın başında gol yemek. Karşında Barcelona olunca bu gayet de olası bir şey. 4. dakikada spikerden “ve maalesef” diye başlayan bir cümle duyarsak, 2. bir gol yemeden karşılık vermek çok zor olacaktır. Maç 86. dk’da 0-0 da olabilir, 24. dk’da 0-2 de.

    İlk maçı gördükten sonra her tür sonucun çıkabileceği bir maç. Sabah kalktığımdan beri ellerim kamaşıyor, adrenalin azar azar artıyor. 3 saat kaldı bakalım, umarım sonu iyi biter.

    Birileri

    @Ahmet Saraçoğlu, ben de aynısından korkuyorum abi en azından ilk yarıyı gol yemeden kapatsak çok iyi olur. Umarım maç sonunda gülen taraf biz oluruz.

    lammoth

    @deadhouse, Juve maçı hayatımın en mutlu günlerinden biri. Okulu asıp arkadaşın evine doluşmuştuk. Lisedeydik. Drogba ve Sneijder vardı. Bol bira vardı. Ve o gol…

  24. Villareal: “Gud ibinin.”

    https://nsn.page.link/96dWc

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, Avrupa ligi fatihi jöle saç siker.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, harbiden mekânın sahibi adam.

  25. deadhouse says:

    Galatasaray – Barcelona 2.5 üst
    Leverkusen – Atalanta Ev S. 1.5 üst
    Gent – Paok MS1

    Birileri

    @deadhouse, Galatasaray – Barcelona maçından 2.5 üst çıkacağını düşünmüyorum Galatasaray yine kapanacak başka bir şansı yok bu maça Barcelona yedekler ile başlamayacaktır 1 veya 2 golden fazlasının çıkmayacağını düşünüyorum. Umarım şansımız yanımızda olur da 1 – 0 ile turu geçeriz bir yandan da umutluyum Galatasaray böyle büyük Avrupa maçlarında hiç beklenmedik sürprizler yapabiliyoruz.

    deadhouse

    @Birileri, Bahiste beklentinin aksine sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Geçen maç en çok oynanan bahis 2.5 üst seçeneğiydi. Maç 0-0 bitti. Bu kez de beklenti maçın 2.5 alt olması. Ben Galatasaray’ın da Barcelona’nın da beklentinin aksine sürpriz oyunlar (Barça için süpriz değil) oynayacağını ve ilk yarıdan gollerin geleceğini tahmin ediyorum.

    Birileri

    @deadhouse, gol gelsin de maç sonucunda tur atlayan biz olalım yeter benim için :) bahiste hiç iyi değilimdir zaten o yüzden oynamayı bıraktım sadece benim fikrim bu yönde oynayacak olsaydım da böyle bir sonuca oynardım

  26. Galatasaray maça son maçlardaki 70. dk kadrosuyla başlıyor. Muhammed yok Gomis var, Soso yok (sakat) Cica var, sağda Babel var. Hoca bir şeyler planlıyordur, hayırlısı diyelim.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bence Gomis tercihinin nedeni Gomis’in net vuruşlarına daha fazla güveniyor oluşu. 1-2 pozisyon yakalarsın anca. Onu da değerlendirecek golcü istemiş.

  27. Birileri says:

    Ah ah çok basit gol yedik gol attıktan sonra çok sevinmiştim halbuki çok çabuk geçti sevincim. İlk yarıyı önde kapatsak çok güzel olacaktı.

  28. deadhouse says:

    Haftasonu Arsenal ve Atletico galibiyetleri oranı 4,1 ediyor. Gayet tatmin edici. 2 maç 100 at 400 al.

    deadhouse

    @deadhouse, Ulan keşke 1000 atsaydım.

  29. Yiğit says:

    Pedri’nin golünden Özil vs Ludogorets vibe’ı aldım. Klas goldü. İkinci golde de top 4 kez barçalı futbolculara düştü. Organizasyon konusu gs için en net sıkıntıydı bugün. Orta sahada topla buluşan her barçalı topu 10m rahatça sürdü.

    Neyse sağlık olsun. Türk takımlarının miadı doldu zaten. Avrupada çeyrek final vs görmek hayal artık.

  30. Yiğit says:

    Ben başlayayım tahmine:

    Chelsea
    Man City
    Benfica
    Bayern

  31. Görünüşe göre son yılların en çılgın yarı final serileri olacak.

    Man City v Atletico Madrid

    kazananı

    Chelsea v Real Madrid

    kazananıyla;

    Liverpool v Benfica

    kazananı

    Bayern Münich v Villareal

    kazananıyla oynayacak. Olası yarı final:

    Man City v Real Madrid
    Liverpool v Bayern Münich

    Vay ki ne vay.

  32. TanSolo says:

    Man City – Chelsea
    Liverpool – Bayern Münih

  33. “Şimdi sen sabret. Bil ki Benzema’nın vaadi gerçektir. İnanmayanlar sakın seni yolundan çevirmesin!” buyurulmuştur. Rûm suresi 60. ayet. Bence inanmış bir Benzema’yı kimse hafife almasın, altında kalırsınız.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Barnabeu’ya giderken yüzüne baktığı kör çocuğun gözleri açılmış.

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, ve o kör çocuk kim miydi? Alvaro Morata’ydı.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, net psg’nin mallığıydı. Bu kadar net hatalar yapmasalar turu geçerlerdi. Ben Chelsea’nin çok daha organize oynayacağını ve kolay kolay fırsat vermeyeceğini düşünüyorum. Geçen sene oyun planında oldukça üstünlerdi real’e karşı. Yine aynısı olur diye tahmin ediyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, mallık faktörü net var ve Chelsea de ligde çılgın atıyor ama bu eşleşmede RM’nin bir şekilde bırakmayacağını düşünüyorum. “PSG’yi geçtik Chelsea’ye elenemeyiz” gibi bir gaza gelme olabilir.

    Bu arada iyi hatırlattın, PSG’nin elenmesi ne iyi oldu lan. Çok tehlikeliler, ama oyun olarak hiç sevmiyorum PSG’nin hücum karakterini falan.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, oldukça bireyselci ve serbest bir oyun oynuyorlardı. Aslında mallık yapmasalar madrid’den daha üstünlerdi iki maçta da. Bir de Madrid her halükarda winner takım. Ne yapıp edip atladılar turu, helal olsun.

    Mbappe orta sahada boşluk yakaladığında ceza sahasında topla buluşmuş gibi sikiyor ortalığı. Ancak tüm oyun planları neredeyse bunun üzerine. Mbappe boş alan bulsun yardırsın. Tuchel varken çok daha oturaklı savunma-orta saha planları vardı. Hiç olmaması gereken bir takım. Messi, neymar ve mbappe gibi isimleri sistemli bir takımda izlemek çok daha zevkli olurdu. Ancak parayı basıp en iyi takımı kurmaya çalışmak işe yaramıyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, katılıyorum. Bir de şöyle bir şey var; bu tür yabancı devlet destekli başka takımlar da var ama PSG’nin olayı tamamen hırsa dönüşmüş gibi duruyor. O yüzden CL’den elenince başkanları koridorlara falan iniyor.

    Bu hırs taraftara da sirayet ediyor ve lokal bazda rekabet büyük ölçüde ortadan kalktığından takımlarının galibiyetlerine normal bir takımın taraftarlarına kıyasla daha az sevinir, mağlubiyetlerine ise ekstra sinirlenir hâle geliyorlardır diye düşünüyorum. Sonuçta PSG’sin ve ligdeki diğer takımlarla hayvan gibi farkın var. Ben herhangi bir PSG taraftarının ligdeki bir mağlubiyete, hatta herhangi bir mağlubiyete üzüldüğünü sanmıyorum. Üzülme kısmını atlayıp direkt sinirlenmeye, öfkeye geçiyorlardır çünkü takım her şeyi kazanmak amacıyla oluşturulmuş.

    Misal Bayern Münich de full dominasyon ama sonuçta onlar takım gibi takım ve organik hissettiriyor, keza diğer büyükler de öyle. Man City bile öyle. PSG ise laboratuvarda üretilmiş gibi.

  34. TanSolo says:

    @Ahmet Saraçoğlu, Chelsea turu geçer dedim ama Benzema sikip atsa “Ne oldu lan böyle?” demem.

  35. Baronlar şu 2 maça el atmış. İlkinde kalecinin 75′te yediği gol ve maçın kalan kısmı evlere şenlik.

    https://youtu.be/wXB35ImLYbg

    Şu maçta da Martins Indi’nin 1. golde, 2. golde ve son anda kaçırdıkları golde yaptıkları baya acayip.

    https://youtu.be/nN_d_5zCScw

  36. Premier League herkesin açık oynaması nedeniyle çok gol olan bir lig ve kapanıp beraberliğe yatma durumu neredeyse hiç görülmüyor. Yine de ligdeki berabere biten maç sayısı anormal düzeyde az. Son 5 haftada oynanan toplam 50 maçın sadece 5 tanesi berabere bitmiş. Aslında PL, Süper Lig ve daha pek çok üst düzey ligde sezonluk beraberlik oranı %23-24 arasında ama PL’nin son 5 haftası baya enteresan geldi.

  37. Takip eden var mı bilmiyorum ama Merih Demiral son birkaç aydır Atalanta’da MUAZZAM oynuyor. Dün de haftanın oyuncusu seçildi UEFA son 16 maçlarında.

    https://twitter.com/Atalanta_BC/status/1504558052552359938

  38. Dün gece son zamanların en eğlenceli, en acayip maçı oynandı.

    https://youtu.be/lagKVTMCg88

  39. deadhouse says:

    Bir kasa bira parası çıkartacak kupon:

    Gaziantep – Galatasaray Var
    Bordeaux – Montpellier Var
    Köln – Dortmund Var
    Real Madrid – Barcelona Var

    6,2 oran.

  40. Black Thunder says:

    FORZA FERRARI!!

    Leclerc, sezon boyu bu derece güçlü bir Ferrari ile yarıştırılabilirse, şampiyon olmaması için hiçbir neden yok. Baskıya, strese ve muhtelif zorluklara karşı göğüs gerebilen, yeteneği ile birçok sıkıntının üzerinden kalkabilecek kapasiteye sahip bir sürücü. Ferrari, geldiği ilk sezonda şampiyon olan Kimi-Matias Räikkönen’den bu yana, 2007′den beri ne sürücüler, ne de takımlar şampiyonasında şampiyon olamıyor. 15 senelik çile, bitsin artık bu sene!

    FORZA FERRARI!

  41. ismail vilehand says:

    Barça rencide etti.

  42. deadhouse says:

    Şeytan diyor ki İsveç Çekya maçının Kg’sine 1000 at 90 dakikada 950 lira al.

  43. deadhouse says:

    Portekiz – Türkiye maçı 2-1 skor bağırıyor.

    İsveç – Çekya 1-1
    Galler – Avusturya 0-0
    İtalya – Makedonya 4-1

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, bu oyunla 2-1 biterse tarihî bir başarı olarak görebiliriz. Gözlerim kan çanağı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Korkak, rezil bir oyun. Amatör takımların taktiği daha iyidir.

  44. deadhouse says:

    İtalya’nın elenmesine çok sevindim. Helal olsun Makedonya’ya. Futbol tanrıları Ronaldo’yu dünya kupasında istiyor.

    deadhouse

    @deadhouse, 2018′de de gidememişlerdi şimdi hatırladım. Fiyasko resmen.

    Yiğit

    @deadhouse, pezevenk yine dört ayağının üstüne düştü. Maç başlamadan önce dalgasına “Burak > Ronaldo bu maç da bunun kanıtı olacak” demiştim. Gerçekleşmesine çok az kalmıştı. Yatacak yerin yok Burak.

  45. Türkiye, halkı hayatın her alanında mutsuz olsun, umutlanıp hevesi kursağında kalsın, herkesin sürekli içi şişsin diye tasarlanmış bir ülke sanırım.

    85. dk’da penaltı kazanıyorsun, atarsan maç uzayacak ve bütün momentum sana geçecek, Portekiz rezil oynuyor, Ronaldo sahada yok, son 17 penaltısını gole çeviren adam nasıl oluyorsa atamıyor. Atamıyor aq.

    Kazanırsan da rakibin İtalya değil K. Makedonya, maç senin sahanda ve yenersen Dünya Kupası’ndasın. Aklını kaçırır insan.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, dün aklımdan geçen bunlardı. Hiçbir şeye sevinemiyoruz resmen aq. Tüm ülkenin sevineceği hiçbir şey olmuyor bu ülkede. Ama tam tersi sürekli oluyor. Her gün yeni gündemler bütün ülkeyi strese sokuyor.

  46. İngiltere’den bal damlamaya devam ediyor. Elemelerde Polonya, Arnavutluk, Macaristan, Andorra, San Marino’lu gruptaydılar, Dünya Kupası’nda da İran, ABD ve oynanacak maçlara göre “Ukrayna, İskoçya, Galler”den biri ile aynı gruptalar. Vay arkadaş.

    Biz de Portekiz’le İtalya’yı falan çekiyoruz.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, İngiltere, İran, ABD fantastik bir grup, futbol dışı faktörlerden dolayı. Üçü arasında oynanacak maçları asla kaçırmayacağım.

  47. Arif says:

    @Ahmet Saraçoğlu, abi süper toto oynayacağım var mı tavsiyen.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Arif, şu an yok valla. Maçlar yaklaşınca o kafaya gireceğim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.