# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. Retrokafa says:

    atiba dortmund a 11 başlamamalıydı.artık hali yok adamın oynamaya. bizim lig oyle berbat ki idare ederekten gol atabiliyor ama şl de tutmaz…dinç çabuk tuttuğunu koparan adam lazım.ati yerine can bozdoğan oynasa bile daha iyiydi.

  2. Aykut taştan says:

    Bir Beşiktaşlı olarak paçayı iyi yırttık diye bilirim. Adamlar çerez gibi bizi götüreceklerdi nerdeyse. En az 3 veya 4 atarlardı şansta biraz bizden yanaydı. Atiba ve larin berbatlardı. Doğruya doğru şimdi. Parmaklarının ucunda top oynuyorlar. Salih girdi de biraz toparladı çocuk. Diğer maçlardan umutluyum. O zamana kadar alex vida ve nkoudu sahada olucaklar. Yoksa kenanla gökhanla olacak iş değil.

  3. çaksu says:

    40. dk ya kadar üst üste 5 pası yok Milan’ın. Dileyen tekrarını izleyip sayabilir.

    O dk’ya kadar 1-0 da kalmamız acayip bi olayken (rahat 15 şut vardır, penaltı da kaçırdık) Milan ilk iki atağında iki gol attı üst üste. Sanırım yarım dk içinde falan. Haha. Tam bi mindfuck oldu ilk yarı. Rebic oç sin olum.

    Mane > Origi pls. Origi kalsın, bu kadar rahat bi maç oluyoken kondisyon toplasın diyodum, bi anda geri düştük mk.

    deadhouse

    @çaksu, Sheriff Tiraspol!

    çaksu

    @deadhouse, Yarı finalde görüşürüz!

    çaksu

    Kaptan Hendo kaptan (Gerrard) golü attı yavrum benim.

    Burda yazdım mı emin değilim. 3 gün önce sakatlanan Harvey, sağ içten Salah ve Trent ile çok iyi anlaşıyodu. 3ü sürekli dönüyodu 3 maçtır. Sayesinde Trent’in sürpriz içeri (merkeze doğru) girişleri çok sıklaşmıştı. Harvey olmasa da Hendo nun sağı almasıyla içeri girip golü yaptı bugün de aslanım benim. Denge bozucu oluyor bu girişleri. Gerçi o sırada Milan ne yaptığını bilmiyodu bi şekilde atacaktık.

    Ulan rahat rahat alacaktık, 3 dk’lık Milan performansı maçı ne hale getirdi.

    Neyse öbürleri de berabere kalmış. Maçın sonunda ordaki spiker “..been a lot of playacting..” falan diyodu gene haha.

  4. Yiğit says:

    6-3 ne yahu!

    Yalnız Nkunku’ya yakalım bugün de. Adam 3 gol atmış üçü de farkı 1′e indiren goller. Sonuç 3 farklı yenilgi.

  5. Mahakali says:

    Valla Beşiktaş Dortmund’a karşı gayet iyiydi . İlk 20 dakikada oyunu kontrol eden taraftık. Bellingham’in enerjisini karşılayacak bir oyuncu çıkmayınca 20. Dakikadan sonrası biraz eziyet oldu. Pjanic’e yakın oynamaya başlamaları da sürekli uzun top deneyip sicmamiza neden oldu. Dortmund ikinci yarı ceza sahasına kolay gelmis gibi duruyor ama bu takımın en iyi özelliği zaten kontra atakları. Çok da ahlanip vahlanacak bir durum değil. Montero muhteşem oynadı, Ersin ve Pjanic baya iyiydi. Atiba, Larin, Ghezzal ve Wellinton çok kötüydü.

    Ajax deplasmanından puan çıkarırsak grupta iyi işler yaparız. Tabii bu konuda dünkü Ajax’ı izledikten sonra çok da ümitli değilim.

    deadhouse

    @Mahakali, Ajax gruptaki en iyi takım.

    Mahakali

    @deadhouse, en iyi takım değil bence ama bizim takımlara en ters futbolu oynayan takım. Dikkatli olmak lazım.

    gXnn

    @Mahakali, nkoudou ve vidanın olmayısı macın kaderini cok fazla etkiledi bence. özellikle nkoudou meunier’e özellikle 2. yarı cok fazla sıkıntı yaratabilirdi. Ayrıca yenilen ilk gol oyunun gidişatını dortmundun tam da istediği şekle soktu. tüm bu sanslızlıklara rağmen beşiktaşın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. buradaki seviye cidden cok farklı o yüzden keyfini çıkarmaya bakalım diyorum. oynanacak 5 mac daha var. takım tam olarak oturdugunda özellikle 2. yarı ligde gs fb ts dahil beşiktaşı zorlayacak bir takım olacağını sanmıyorum. ligi koyalım ligi. :))

  6. Gökay says:

    Bodo – Zorya iy2 daha da süpriz 2/1
    Jablonec – Cluj 0 daha da süprizi 1/0

    Bayılıyorum şu organizasyona. Süpriz potansiyeli inanılmaz yüksek her maçın.

  7. Aykut taştan says:

    Helal olsun Galatasaray’a güzel oynadılar. Çok genç takım heyecan çok terim hoca sayesinde fazla galiyana gelmediler. Muslera iyi soğuttu oyunu. Marcao çok sağlam durdu. Kerem kopuk uçurtma( iyi anlamda ) çocuk uçuyor. Şu çocuğa ayak uyduracak aynı ayarda adam lazım. Halil yine müthişti çok iyi yerlerde ayak sokup güzel duvar oluyor. Bu genç yaşına rağmen nerede duracağını çok iyi biliyor. Lazio kalecisi belkide kariyerinin en büyük hatasını yaptı. Gerçi o atmosferde insanın sapıtmamasının imkanı yok. Takım olarak çok iyi koştular çok iyi press yapıldı. Pas hataları olacak oda normal 23 yaş ortalaması. Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.

  8. Yarın Antalyaspor-Beşiktaş maçına giderek sezonu açıyoruz. Harbiden özledim canlı maç izlemeyi. Nasıl biterse bitsin, umarım gollü olur.

    Aykut taştan

    @Ahmet Saraçoğlu, Neeeeeeeeee….🤩🤩🤩 hemen yazıyorum sana.

  9. çaksu says:

    https://tinyurl.com/us57kssh

    Zaha’dan pazar yiyip yarım sn de toparlanıp topu blokladığı bi pozisyon var, görüntüyü bulamadım.. Bu adam 2002′de EPL maçları oynuyodu. Müthiş bi istikrar. Trent’in yerinde de herşeyi yaptı bugün. Kart yemeden yapabileceği puştluğu yapmayı, sınırda takılmayı da müthiş becerdi haha. Zaha mk olcak o kadar.

    Bu 3-0 bildiğin 3-0′lardan değil yalnız. Palace acayip uğraştırdı. Biraz şans, biraz Allison.. Erken ama, bu takım ilk 10′a girip oralarda takılırsa şaşırmam.

    Bi de the reds have no money but we’ll still win the league amk!

    https://twitter.com/thisisanfield/status/1439252580983582725

    çaksu

    Haha kendimi önemli hissettim. Klopp yorumumu çalmış.

    https://youtu.be/s_OSc4EzIlI?t=271

    “…defened it, etiher with skill, or luck, or Alli.”

    Black Thunder

    @çaksu, ilk geldiği zaman hiç unutmam, neden bilmiyorum ama kuzenime Milner’ı savunmuştum. Çok büyük profesyonel. Amiyane tabir ile nereye koysan koy oynar dedikleri oyunculardan. Büyük saygı duyuyorum. Topçudur.

    deadhouse

    @çaksu, İngiltere bir insan olsaydı James Milner olurdu. Adam İngilizliğin tanımı gibi. Eskilerden de Scholes böyleydi.

  10. deadhouse says:

    Kısa yoldan parayı bulmak isteyenler, buyurun.

    Reims-Lorient MS 0
    Real Sociedad – Sevilla MS 0
    Ponferradina – Malaga MS 0

  11. Gökay says:

    🔥🔥

    https://nsn.page.link/Ni5z8
    https://nsn.page.link/GhKJq

    deadhouse

    @Gökay, Abi in misin cin misin müneccim misin 2. kupon akıllara zarar. Sürpriz kuponu deme bu başka bir şey. Hiçbir güç Kopenhag ve Halmstad maçlarına 2 oynatamazdı bana. 50 kuruşumu bile yatırmayacağım maçlar. İnanılmaz.

    Gökay

    @deadhouse, Ahah bir süredir beklenen paternler, birkaç kişisel deli saçması analiz tekniği ve biraz da lucifer kesişimi diyebiliriz o kupon için Deniz Hocam. Büyük resmi yine göremedik orası ayrı tabii. 4-5 hafta sonra artık.

  12. Yiğit says:

    West Ham – Manu maçında Ronaldo 2 kez penaltı istedi çıldırdı, Lingard oyuna girip 90′da gol attı, Ronaldo tekrar penaltı istedi vermediler. Devamında son dakikada West Ham penaltı aldı, oyuna Noble girdi penaltıyı kullandı ve kaçırdı.

    Bu İngilizler hala akıllanmadı amk. İtalya maçında son dakikada giren iki oyuncu penaltı kaçırmıştı. Şimdi yine aynısı oldu. Daha ayağına top değmemiş adam.

    çaksu

    @Yiğit, Manu hikaye takımı oluyor.. :( Bundan korkacaksın. Evrenle acayip bi ilişkileri var demek şu an.

  13. ismail vilehand says:

    Finansörüm var, Başakşehir – Fenerbahçe maçına yüklü gireceğim. Nedir kafanızdan geçenler?

    ismail vilehand

    Finansörüm Fenerbahçeli diye güvendik, büyük para kaybettik ama şunu demeden geçmeyeyim:

    NASIL KOYDU AYKUT KOCAMAN?

  14. Emre Görür says:

    Ronaldo’nun Juventus tercihi ekonomik sebeplerle anlaşılabilir bir durumdu, ama Messi PSG’ye gitmekle ciddi şekilde saçmalamış görünüyor ve bunun pek bir şaşırtıcı yanı yok. Ligin seviyesini falan geçtim, 10 numara giyemediğin, penaltı kullanamadığın, teknik direktörün taktik sebeplerle seni oyundan aldığı bir ekipte ne işin var? Bayern, City ve Chelsea’yi geçip Şampiyonlar Ligi’ni alacaklarını da hiç düşünmüyorum.

    Emre Görür

    Pochettino, City’ye karşı nasıl bir kadroyla çıkacak merak ediyorum. Hücum hattı Di María-Messi-Neymar-Mbappé’den oluşursa malı mülkü satıp City’ye yatırmak lazım!
    Maça göre bu isimlerden bir veya ikisinin yedek kalması gerekli görünüyor, ama nasıl olacak o? Pochettino’nun işi zor.

  15. Emre Görür says:

    @ismail vilehand, Aykut’un Pereira’ya kaybetmeyeceği belliydi bence, ama Fenerbahçe’nin bu kadar çaresiz kalması şaşırtıcı görülebilir tabii. Başakşehir’in istatistik kağıdı ile aldığı sonuçlar arasında uçurum var. Okaka hamlesi tutarsa Avrupa Ligi’ni bile zorlayabilirler.

  16. ismail vilehand says:

    Dünkü zararı kurtaralım diye bu sefer de canlıdan Barça’ya girdik. Yemin ediyorum bahis karşıtı kamu spotu gibiyim son zamanlarda.

    ismail vilehand

    Uçağınız düşsün, futbol şubeniz kapansın.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Barça’yı tahmin ettim de Napoli’den patladım.

    https://nsn.page.link/XAQN2

  17. trivago says:

    a milli futbol takımının başına stefan kuntz gelmiş.

  18. Gökay says:

    Rize maçına 1/0 girecektim, maçı kaçırdık. Canlıdan devam

    https://nsn.page.link/cfZCj

    Gökay

    @Gökay, https://nsn.page.link/pzYqd

    Bir amorti daha

  19. Nocturnalwalker says:

    Bjk – Adana Demir maçına bjk ye direkt oyanayan cenabet mümin kardeşlerimiz yoktur umarım 😃😃😃😃😃

  20. deadhouse says:

    Ulan Beşiktaş iyi ki H0 oynadık.

    deadhouse

    @deadhouse, Bu arada 28 Eylül’de Ajax Ev S. 2.5 üst Banko. 5 6 tane yer Bjk. Dortmund’a benzemezler. Acımasızlar. Hollandalı acımıyor.

  21. deadhouse says:

    Yatırım tavsiyesi değildir.

    Kayseri-Galatasaray H0
    Lille-Reims H0
    Sevilla-Valencia H0
    Nantes-Brest Kg Var
    Espanyol-Alaves MS1
    Feyenoord-Heerenven Kg Var
    Chelsea-Aston Villa Kg Var
    Villareal-Elche H0
    Go Ahead-Psv 2.5 üst

    990 oran.

    Nocturnalwalker

    @deadhouse, Cremonense ms1
    Xamax MS 1
    Galatasaray ms 2
    Marsilya ms 2
    Ofi – Asteras MS 0

  22. Gökay says:

    Skor

    Galatasaray 1:0
    Juve 3:0

    https://nsn.page.link/y9u3j

  23. deadhouse says:

    Yazık. İsmini anmak istemediğim taktik yoksunu teknik traktör yerine Alman ekolünden genç bir teknik adamla yola çıkılsaydı bu gençlerin önü parlak derdim. Bu adamla heba olacaklar.

  24. ismail vilehand says:

    Allah kerim, Fatih Terim.

  25. Aykut taştan says:

    Aga ayıptır ya. Galatasarayın bukadar nezaman ruhsuz bir takım arkadaş. Sanki sahada büyük bir takım yoktu. Terim hoca diyor 8de kapanır 18de bu takımla nasıl olacak. Oyuncular yalama oldu. Her maç farklı 11. Yorgunluk filanda anladıkta, avrupada oynayan oyuncular patlıcan mı arkadaş. 4 maçta 12 puan alması gerek 2 puan kayıp 10 puan.

  26. deadhouse says:

    Altay Ev S. 1.5 üst

    Gökay

    @deadhouse, https://nsn.page.link/6QYcZ

    Katılıyorum

  27. ismail vilehand says:

    Ajax’tan 9 yiyip kendi rekorumuzu kıracağız. Ona göre bahis yapın.

  28. deadhouse says:

    Sağlam kupona benziyor, bakalım.

    United-Aston Villa Kg Var
    Madrid-Villareal Kg Var
    Leipzig-Hertha MS1
    Everton-Norwich MS1
    Paris-Montpellier 3.5 üst

    deadhouse

    Beraberlik kuponu da hazır.

    Frankfurt-Köln MS0
    Leeds-West Ham MS0

  29. Gökay says:

    Geçen hafta bereketli geçtiği için bu hafta aslında analiz şeklimin ters tepmesini de bekliyorum. Bir tane de bunun tersi kupon çıkarabilirim. Kupona almadıklarımdan, Galatasaray 1 ve alt, Betis Getafe 02çş de var. İyi kazançlar herkese

    https://nsn.page.link/uuiuK

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Marsilya-Lens tercihi en risklisi, iyi şanslar.

    Bir süredir pek verim alamıyorum ben. Hafta içi Altay-Beşiktaş maçında Güzide ile 2-1′lik skor tahmin ettik (hatta Güzide direkt “2-1 biter” deyip onu oynayıp kazandı, ben 2-2 de oynamıştım). Onun dışında bir süredir pek bir şey çıkmadı.

    Bugün berabere bitebilecek gibi duran epey maç var, o yüzden şöyle şeyler oynadım:

    https://nsn.page.link/HiZyh
    https://nsn.page.link/nVJ4H
    https://nsn.page.link/cYGLb

    Ahmet Saraçoğlu

    Ahah hiç tutmaması. Aşırı tutmaması.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Üstat, bence güzel seçimlerdi. Yaklaşımına katılıyorum. Tam da Avrupa Kupaları fikstürü üzerine lig kupası ya da hafta içi lig fikstürü sıkışmasındaydı çoğu takım. Genelde böyle haftalar bol bol beraberlik izliyoruz, takımlar 1 puana hayır demiyor. Bu hafta olmadı maalesef, diğer Avrupa dönüşü deneyeceğiz artık. Güzide Hanım’ a da yine tebrikler. Ben de direkt 1 oynamıştım aynı maça.

  30. F1 Rusya GP’si muazzamdı muazzam. 2 tur kala Norris liderdi, 1 saniye arkasında Hamilton vardı. Yağmur başladı, yağmur lastiği takması için Norris’i pit’e çağırdılar o “shut up!” deyip devam etti, Hamilton ise farkın 20 saniyeye çıkması pahasına pit’e girdi ve Norris son 2 turda aracı düz tutmakta bile zorlanıp aşırı yavaşladı, Hamilton yağmur lastikleriyle yardırıp 100. şampiyonluğuna ulaştı. Verstappen de yarışa 20. sıradan başlayıp 2. oldu.

    Norris’in ilk galibiyeti olacaktı ama devasa bir stratejik hata yaptı, aşırı büyük bir risk aldı ve kazanmasına 2 tur kalmışken 8. olabildi.

    Uzun zamandır izlediğim en heyecanlı son 5 turdu. Film gibiydi.

  31. deadhouse says:

    Ajax-Bjk H3
    Fb-Oli MS1
    Marsilya-Gs MS1

  32. Albion diyarında sessiz sakin, kardeşçe bir maç olsun çok rica ediyorum.

    https://nsn.page.link/UHDWH

    Ahmet Saraçoğlu

    Ahahah vallahi geldi, 90+5′te geldi.

  33. deadhouse says:

    Ajax 4 fark atar 2.75 oran İddaa’nın hediyesi.

    Skor tahminim: 9-1

  34. Böyle zamanlarda, fark yiyeceği düşünülen çok eksikli takımlar ekstra bir motivasyonla refleks gösterip gayet güçlü şekilde direnebiliyorlar. Bu yüzden ben Beşiktaş’ın Ajax’tan 3-4 fark yiyeceğini düşünmüyorum. Tarihî bir fark yiyeceğini düşünüyorum.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Ahaha dumur oldum abi son cümlede. Bu maçta Bjk 6 farktan az yerse % 95 bahis baronları devreye girmiştir. Futbol bu her şey olabilir denecek bir maç değil.

    Canoir

    @deadhouse, https://eksisozluk.com/entry/128492806

    deadhouse

    @Canoir, Sen misin bu? Sensen okuyayım diğer entrylerini.

    Canoir

    @deadhouse, yok değilim, yazarlığım yok.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, 2-1, 2-0 iyidir üstat. Buna benzer bir yaklaşımı 8-2 Bayern Barça maçı öncesi göstermiştim. Ona göre rezinizi alın arkadaşlar ahah

    Ahmet Saraçoğlu

    Bu arada temennim bu değil kesinlikle. Umarım ağır bir sonuç olmaz.

    owlbos

    @Ahmet Saraçoğlu, 9-0 skor oynardım bahis oynamak istesem.

    Ahmet Saraçoğlu

    Yukarıdaki yorumu şakasına yazmıştım aslında. İkinci yarı çok kötü şeyler olmazsa 5′in üstüne çıkmaz fark.

    Kenan Karaman ülkemizdeki metal gruplarında davul çalan bazı insanlara benziyor. Genelde davulcu değil, davul çalabilen insanlar oluyorlar. Kenan Karaman da aşağı yukarı böyle. Futbol oynayabiliyor. Daha fazlası yok.

    Şu anki kadronun en deneyimli isimlerinden Josef çok kötü bir gününde. Saçma sapan işler yapıyor.

    Takımın en tecrübeli, en ne yaptığını bilir gözüken isimlerinden biri Rıdvan Yılmaz. Öyle bir ortam.

    Derken Rıdvan da oyundan alındı. Büyük usta Gökhan Töre sahada.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Kenan Karaman bence futbol oynayamıyor. Sadece topla biraz haşır neşir olmuşluğu var.

    Ahmet Saraçoğlu

    Kenan’ınki net goldü bence. Saçma sapan karar. BJK tam kadro çıksa Vodafone’da Ajax’ı yenebilir. Bu maçta hakkı yenmeye devam edilirse hırs yapıp yener hatta.

    Mahakali

    @Ahmet Saraçoğlu, Kenan denen şahıs 40 yılda bir gol attı, hakem sağolsun VAR’ı beklemeden faul çaldığı için buz gibi gol güme gitti.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, arkadaki açı yanıltıcıydı. Aşağıdan kolunu açıp net ittiriyor gibi gördüm ben. Hiç farklı açılardan da göstermedi puştlar. Yine de hemen düdüğü çalmak yerine devam ettirip var’ı beklemeliydi.

  35. Bu akşam PSG-City maçından 0-0, 1,5 alt gibi beklentilerim var. Umarım aşırı yanılırım.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Poşet, Tuchel gibi korkak oynarsa ben de öyle bir şey bekliyorum. 0-0,0-1 gibi. Korkak oynamazsa 4-4 bile bitebilir.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, ikisi de formda takımlar. Tur olsa ve ilk maç olsa ben de böyle düşünürdüm ama sanki zevkli ve gollü bir maç olacak gibi.

  36. Nocturnalwalker says:

    Beyler hanımlar canlar dostlar , bu akşam maçlarım

    Psg-m.city kg var
    Porto-Liverpool kg var
    Ajax-bjk 4.5 üst
    Milan – Atletico Madrid kg var
    Shaktar – Inter kg var
    Dortmund – S.lizbon kg var
    Leipzig – C.brugge kg var

    Yiğit

    @Nocturnalwalker, uzun zamandır bu kadar gol bekleyen bir kupon görmemiştim.

    Nocturnalwalker

    @Yiğit, Elumuze verduler gardaşım 😃

  37. ismail vilehand says:

    Şu an Beşiktaş’tayım, semtte gergin bir bekleyiş var. Öyle şarkılar, türküler, marşlar yok, baya baya kurbanlık koyun gibi içip olacakları bekliyor millet.

    Nocturnalwalker

    @ismail vilehand, 😂😂😂😂😂

  38. Retrokafa says:

    evet kıyım başlıyor… ajax canımıza okuyacak.büyük fark olacak.

  39. Yiğit says:

    FIFA kariyerde hayvan gibi oyuncu yetiştirip müthiş kadro kurduktan sonra 4. torba takımlarla maç yaparken oynadığım rahatlıkta oynuyor Ajax.

  40. Gökay says:

    Şöyle bir olayım olmuş oldu

    https://nsn.page.link/SrpRb

    İddaa Baronesi

    @Gökay, Tebrikler, çok verimli olmuş.

    deadhouse

    @Gökay, İfşa ediyorum arkadaşlar ifşa. Bahis baronlarından biri Gökay arkadaşımızdır. Bu kuponu paravandır. Gerçekte Dortmund alt, Ajax alt, Psg alt maçlarına 2 milyon dolar yatırmıştır. Alın görün!

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, tebrikler, süper kupon.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bugün şu 3 maça beraberlik düşünüyorum olur mu? Benfica-Barça, United-Villareal, Wolfsburg-Sevilla.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, gayet olası valla. Barça şu an Avrupa’nın en dengesiz takımı, her şey mümkün. United’la Villareal’in geçen seneden kapanacak bir hesabı var, beraberlik olası gibi. Sevilla’ya uyuz oluyorum ama beraberlik olabilir. Ben de beraberlik oynayayım bu üç maça.

    Gökay

    @İddaa Baronesi, @Ahmet Saraçoğlu, çok teşekkür ederim. Bu akşam için sizlerin de skor tahminlerini görmek isterim.

    @deadhouse, ahah yakaladın beni Deniz Hocam. Şaka bir yana, cidden son bir haftada tencere fena kaynamadı. Şu performansı birkaç hafta daha sürdürsem muhtemelen benden bir daha haber alamazsınız ahah. Benfica Barcelona maçına ben de beraberlik düşünüyorum bu arada, fakat diğer iki maça baktığımda aklımda boş beyaz bir boşluk oluşuyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, şunlar var bende.

    https://nsn.page.link/yDQLn
    https://nsn.page.link/pgR3J

    İşten güçten 19.45 maçlarına anca yetiştim, 22.00 maçları için birkaç kupon daha yapacağım, paylaşırım.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, Üstat ben de aynı şekilde 5 dakika kala yetiştim

    https://nsn.page.link/eqASn
    https://nsn.page.link/qYVGU

    İyi kazançlar herkese

  41. deadhouse says:

    Büyük şike döndü. Bir Dinamo Zagreb-Lyon maçı değildi tabii ama yine de bir şeyler oldu.

  42. Retrokafa says:

    bjk-ajax sonuç beklediğimden iyi.Beşiktaş için en olumlu şey çok iyi bir orta saha kazandık Can Bozdoğan.sakatlar düzelince ligi Dominatrix…

  43. Aykut taştan says:

    Bukadar eksiğe rağmen iyi yırttık. Ersin çok iyi toplar çıkardı. Ama rica ediyorum oyuna topu sokarken dağlara taşlara vurur gibi vurma be babacım. Her attığın top ya dışarı ya rakibe gitti. Kenanın attığı golde goldü arkadaş. Sabahtan beri adamlar bize aynı seyi yaptın bikere bile çalmadın. Hiç yoksa bekle bir var a git be mübarek. Umarım biran önce şu sakatlar düzelirde buradaki maçta alacağımıza inanıyorum. Kendi taraftarı dahil bazı arkadaşların fark fark fark diye bağıranlarada umarım bir cevap vermiştir. Galatasaray ve fenerbahçe maçlarında takımlara başarılar dilerim.

    Yiğit

    @Aykut taştan, bildiğim kadarıyla pozisyon devam etmeden düdüğü çaldığı için var’a gidemiyor. Yani kenan golü atmadan önce düdük çoktan çalınmıştı.

    Aykut taştan

    @Yiğit, Bende ondan bahsediyorum. Daha adam yere düşmeden çaktı düdüğü. Adamlar baştan beri omuz omuza diye bizi yerlerde süründürdüler, orta sahada sousa nin bi pozisyonu vardı resmen adam takla attı. Hakemden tık yok. Gençler diyoruzda karşı takımdakiler de 20 21 23 yaşlarında çatır çatır oynuyorlar. Özgüven tavan, gayette sakin relax herifler. Bizimkiler top bir geliyor eller ayaklar arap saçı. Alla ne verdiyse yapıştır. Dur bir etrafına bakın. İleri atılan saçma sapan topları almak için batshuayinin ciğerler patladı paçoz oldu ilerde.

  44. Yiğit says:

    Adam ya geldi adam. Attı sonunda golünü. Bu kadar zor bir golü herhalde 100 kez falan atmıştır ama çok kolay gösteriyor hala.

    🐐🐐🐐

  45. çaksu says:

    Şerif Pistol! deadhouse şaka yapmıyormuş :o

    Bizim maç çok rahat ve sıkıcydı. Curtis Jones ama yavrum benim, maçın adamı.

    PSG City nasıl oldu merak ediyorum. Kaydını izlemeye değer mi acaba?

    deadhouse

    @çaksu, Şu an için en dişli rakibimiz siz gözüküyorsunuz. :D

    Yiğit

    @çaksu, Şerif bugün nicelerine bahis tövbesi ettirmiştir. Cidden şaka gibi sonuç. Süper Lig isteyen Real’e Şerif şoku aahahah

    PSG işini düzgün yaptı. Messi on numara beş yıldız golle bitirdi.

    Yalnız AtM de son dakikada iyi çevirdi.

  46. Madrid’in piç ettiği çeşitli kuponlar arasından canını kurtaran bir bu oldu.

    https://nsn.page.link/prSVm

  47. deadhouse says:

    Avrupa Süper Ligi kuracağız diyen Perez’e Sheriff şoku. Futbolun güzel oyun olduğunun kanıtı bu olay. Şakaya gelmez. Sen her hafta City, Bayern oynamak istersin. Moldova’dan Şerif gelir takar kelepçeyi. Plan, çalışma, takım oyunu. Tebrikler Moldova’nın takımına. Doğu Avrupa’nın en mütevazı, iddiasız, küçük ülkesinden neler çıkıyor. Bizim GsFbBjk A.Ş de bahane üstüne bahane bulsun. 6 puanda kalsalar bile inanılmaz bir başarı.

  48. Nocturnalwalker says:

    Everyone will obey to BOSS SHERiFF

  49. Mahakali says:

    Benfica-Barcelona 1′den 2
    Wolfsburg-Sevilla 1′den 0
    Juventus-Chelsea 2′den 0

    10 TL’ye 30 40 TL para veren kuponlardan sıkıldım. Bundan sonra sadece sistem 2-3 oynayacağım. Bir gün sans gülecek inanıyorum…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.