# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,217 yorum var

  1. çaksu says:

    Devre arası. Maç çok mu sıkıcı? Gitarla oynadım pek dikkatimi vermedim ama… Veresim de gelmedi.

    Spinazola gitti İtalya çöktü mü lan? Yoksa çok alakası yok mu?

  2. P L A G U E says:

    Italya’nın bekleri di lorenzo ve emerson cidden olacak iş değiller. Bu adamların futboldan para kazanıyor olmaları bile başlı başına rezillik.

  3. deadhouse says:

    0 oynadım, 2-3 gol oynadım, 1-1 skor oynadım. Asmodeus bereket versin.

  4. trivago says:

    sıkıcı bir final maçı nuri bilge ceylan filmi koysam daha çok eğlenirdim

  5. ismail vilehand says:

    Ya bu avradına kaydığımının nesinesi 90 dakika sonu ödemeyi hemen yapsa da uzatmalara da canlı girsek. KUMAR OYNAMAK İSTİYORUZ.

  6. ismail vilehand says:

    Rashford resmen topa gelirken “bakın beyler ben kaçıracağım.” diye bağırdı.

  7. enemyofgod says:

    Ne finaldi ama. Neyse ki İtalya kazandı.

  8. ismail vilehand says:

    Son penaltıyı bu çocuğa yazanın yedi sülalesini kanırtarak sikeyim.

  9. Yiğit says:

    Çok sevindim. Milli marş yuhalayan, rakip taraftarları almayan, her maçı evinde kendi seyircileriyle oynayıp beleş penaltıyla gelen İngiltere köyüne dönsün. İtalya turnuvanın başından sonuna dek hak etti.

    İkidir ev sahipleri finalde kaybediyor.
    Jorginho da hem Chelsea hem de İtalya’da gizli kahramanlardan. Bu sene tertemiz yaptı görevini. On numara topçu maşallah pu pu

    Necrobutcher

    @Yiğit, milli marş ıslıklayınca noluyor ? Bir futbol maçından önce neden milli marş okunur aq dünyanın en saçma seremonisi. Neyse ki futbolun kaliteli oynandığı sl de ve eplde böyle bir gelenek yok. Ben bu geleneğin ırkçılığı korukledigini düşünüyorum. Ha İngiliz seyircisi holigandir ama rakip italyanlar olunca İngilizler ırkçı demek komik kalıyor. Lazio tribünleri bildiğin ülkü ocakları gibi mesela. Bu turnuvayı kaybetmek İngiliz futbolundan hicbir sey götürmez hatta epl seneye yine değerini katlayacaktir.

    Yiğit

    @Necrobutcher, milli marşa anlam yüklediğimden ya da maç öncesi okunmasını mantıklı bulduğumdan demiyorum ki. Toksik holiganizmin büyük örneklerini gördük bu turnuvada İngiltere cephesinde. İtalya’da oynanan maçlarda böyle şeyler olmadı diye hatırlıyorum, eğer ki bu maçlar Londra’da değil de Roma’da oynansaydı ve yine aynısı olsaydı bu sefer de İtalya için aynısını derdik. İtalyanların da ırkçı olması yapılanları değiştirmiyor. Bu mantıkla bakarsak İtalyanlara karşı her bok yapılsın, ne de olsa rakip onlar olunca komik kalıyor (ki ırkçılıktan da bahsetmedim).

    https://twitter.com/offtheball/status/1414311605727375367?s=19
    Buna benzer sayısız görüntü var düne dair. Sokakların anasını sikenlerden, turnike patlatanlara kadar. Bunlar İngiltere’de değil de Türkiye’de olsa kupalardan men edilirdik kimse de ses edemezdi.
    https://twitter.com/Urban_Pictures
    Paylaşımlara bak.

    Necrobutcher

    @Yiğit, yok zaten ben de ordan hareketle milli marş okumakla ilgili fikrimi yazayım istedim. Ama bu konuda holiganizmle ırkçılığı ayirmamiz gerekiyor. Holiganizm bir nevi kuralsizliktir passoligden önce düzenli olarak deplasman yapardım tribünde meşale yakmak turnike patlatmak mactan önce içmek bir metal konserinde çıldırmak kadar zevkli şeylerdir. İnsana kendisini özgür hissettirir. Ingilizlerin de peşinde oldukları daha çok bu ama italyada holiganizm direkt olarak ırkçılık ile iç içerir.

    Yiğit

    @Necrobutcher, dediğim gibi ırkçılıktan bahsetmedim. Tam tersinin yapılıyor olması bir şeyi değiştirmiyor ki dostum. Uluslararası bir turnuvanın finali bu, aynısını İtalyanlar yapıyor olsaydı aynı sözleri İtalyanlar için yazardık. Günümüzde böyle büyük bir organizasyonda böyle toksik görüntüler görmek hoş değil. Epey zarar verici.

    Necrobutcher

    @Yiğit, bu paylaşımların tam tersi olanlar da var ayrıca.

  10. ismail vilehand says:

    2022-2023 sezonu Fenerbahçe teknik direktörü Gareth Southgate hayırlı olsun şimdiden.

  11. Ugur says:

    Karaktersiz ‘diving bitch’ Sterling, git evinde ağla ahahahahah.

    Yine yeniden Sempre Forza Azzurri.Katar 2022′de görüşürüz, maviyle kalın.

  12. deadhouse says:

    HIFK 0, Halmstad 0, Kalmar 0.

  13. Dünkü maçın rejisi ne kadar kötüydü, dikkatini çeken oldu mu? İtalya şampiyon oldu, ne koşan İtalyanları gösterdiler ne İtalya tribününü. Üzülen İngilizleri izledik ilk 20 saniye falan, sonra sevinen birileri gösterildi. Aşırı salakçaydı bence. Tabii bunda Donnarumma’nın şampiyonluk kurtarışından sonra sevinmeyip cool durması da etkili olabilir ama spiker “Ve şampiyon İtalya!” dediği sırada üzgün Saka’yı ve el sıkışan TD’leri görüyorduk.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, ben de anlık bir buga girdim. Ee sevinin hadi?? diyerekten anlam veremedim bir süre.

    Donnarumma çok karizmaydı bence. Pickford kurtarışında Londra’yı fethetmiş gibi sevindikten sonra Donnarumma’nın yaptığı aşırı klastı.

    Reji kesin İngiliz.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Pickford onu yeseydi İtalya şampiyon oluyordu. O kurtarışla penaltıların devam etmesini sağladığı için çok sevinmesi normal bence, ki bir de penaltı konusunda çok uyuz bir tekniği olan Jorginho’nun penaltısını kurtardı. Takımına, ülkesine gaz vermek için öyle coşması gayet doğaldı.

    Ben Donnarumma cool olmak için mi öyle durdu yoksa Saka çok üzülmesin diye mi sakin kaldı emin olamadım. Dediğim gibi mal reji geniş plan çekim yapmadığı için kim ne yapıyor göremedik. İtalya takımını ilk gördüğümüzde çoktan Donnarumma’nın üstüne atlamış, kalkıyorlardı. Hiç göremedik coşkuyu moşkuyu.

    Böyle durumlarda bir kamera da arkada bekleyip son penaltıyı izlemekte olan takımı çeker, şampiyon oldukları andaki surat ifadelerini ekrana getirir. Hiç öyle bir drama, duygu patlaması falan görmedik. Muhtemelen İngilizlerin kibirliliği baskın geldi, göstermediler.

    Yani o kadar ki, sanki yine sahaya biri girmiş de kasten başka şeyleri gösteriyor gibiydi. Çok çok kötü, rezil bir görüntü yönetmenliğiydi gerçekten.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, yok zaten çok normal sevinmesi Pickford’ın. Sadece öyle bir sevinçten sonra Donnarumma’nın görüntüsü daha da cool geldi.

    Genel olarak penaltı sırasında da çok sakindi. Pickford sürekli zıplayıp kaleyi küçük gösterme taktiği uygularken Donnarumma çakılı kalıyordu son ana kadar. Hele Rashford’ın penaltısında bacaklarını oynatışı baya komik ve dikkat dağıtıcıydı.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Rezaletti. Mancini hocamı ağlarken görene kadar emin olamadım. “Şampiyon mu İtalya, şampiyon di mi lan?”

    Oynamaya çalışan kazandı. <3

  14. Grealish ve Sterling dururken 4. ve 5. penaltıları nasıl 19 yaşında çocuklara attırdılar cidden anlam veremiyorum. Saka’nın uluslararası bir turnuvada topun başına geçtiği ilk penaltıymış ve kaçırırsa şampiyonluk gidiyor penaltısını bu çocuğa attırdılar.

  15. çaksu says:

    Dün 90 dk için olabilecek en kötü senaryo oldu hakkaten. Gerekmedikçe futbol oynamayan İngiltere 2. dk da golü bulup üstüne yattı.

    Risk alıp 7-3 dizilişiyle oyanayan ve final kaybeden Southgate’ten 8-2′ye geçmesini bekliyorum bundan sonrası için.

  16. Gökay says:

    https://nsn.page.link/maeso

    Yazmadıklarımdan Jerv iy2 de var. İyi kazançlar herkese

  17. deadhouse says:

    Bu Avrupalılar kafayı yemiş. Penaltı kaçıran oyunculara tepki gelince ırkçılık diye yaygara koparıyorlar. Kolombiyalı oyuncu penaltı kaçırdı diye kendi ülkesine döndüğünde öldürüldü. Holiganizm, fanatiklik böyle bir şey. Her boka ırkçılık da ırkçılık.

    Olayı tam bilmiyorum. Ajansların haber başlıklarında yazdıklarını okudum. Ekstra şeyler yapılmışsa eyvallah. Ama sadece olay penaltı kaçıran oyuncuların resmine falan zarar vermekse bu Avrupalılar gerçekten sıyırmış.

    Beyaz futbolcuların resimlerine saldırılsaydı beyazlara ırkçılık yapıldı mı diyeceklerdi? Sanmıyorum.

    Aykut taştan

    @deadhouse, dostum daha en baştan ingilizlerin piçliği başka birşey değil. Ulan madem bukadar irkçısın holigansın siktiğimin takimi nerdeyse %70 i siyahi oyuncu. Hiç takıma seçtirme. Ulan danimarka maçında sterling götten bacağı kendini yere attı penaltı aldı. Adamı göklere çıkardınız hatta maç sonrası darbe var galiba o yüzden penaltıdır dedi kendi ağızıyla. Anla yani nekadar penaltı olduğunu. Kane atamasaydı o penaltıyı zaten atamadı sonradan tamamladı. Kane e nediyeceklerdi. Ingilizlerin baş mimarı esas suçlu olan. Sen 117. dakikada ısınmamış oyuncuyu alıyorsun iyi penaltı atıyorlar diye. Oda elinde patladı. En üzüldüğüm nokta en son penaltıyı kaçıran gencecik elemanda patladı ihale amk. Çocuğun belkide futbol hayatı bitti bitmesede çocuk futbolu psikolojik olarak kafada bitirdi. Yok ingilizlerden bir cacık olmaz. Burunları çok havada. Kupa toreninde bile adamlar madalyayı takıyor bunlar daha platformdan inmeden madalyonları çıkartıyor. Akılları sıra trip atıyor ipneler. Sanki bilerek kupa verilmemiş gibi kaldıki 7 veya 8 maçı kendi evlerinde kendi istedikleri şartlarda oynadılar birde. Umarım bir 50 yıl daha görmeyiz kupalarda bu ipneleri.

  18. Bu yaşımda yasa dışı bahis sitesi reklamı yüzünden donan, kesilen, izlenemeyen TELEVİZYON YAYINI da görmüş oldum böylece. Rezilliğin daniskası TV8.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, panolara reklam vermek bugüne dek dünyada yayın yapmış hiç kimsenin aklına gelmedi, bir akıllı acun herhalde. Verilen reklamın yasa dışı site olması mı daha rezil yoksa bundan dolayı yayının çökmesi mi yoksa UEFA’nın yayınını değiştirmiş olmaları mı daha rezil bilemiyorum. UEFA’nın yaptırım uygulaması gerekir bence. Çünkü kendi aldığı reklamları engelliyor, TRT bile Heineken reklamını gösterdi aq.

  19. çaksu says:

    Türk takımının sezon başına iyi hazırlanamayıp kendisinden daha genç, daha disiplinli ve daha çok koşan bi takıma elenmesi mi?

    Hala şoktayım aklımdan ucundan geçmezdi.

  20. Alondate says:

    Biz neden boyleyiz? Her konuda ama her konuda asariz, keseriz, sikeriz, sokariz diyerek buyuk bir gazla ortama girip daha sonra got olmaya ne zaman doyacagiz biz? Calisma, disiplin, irade her sey sifir. Sadece gazla calisan bir milletiz. Ulkeyi yoneten cikar anirir, vatandaslar hulooog. Tuttugumuzun takimin td’si, baskani cikar anirir, biz hulooog.

    Kendime soz vermistim Turk takimlarinin maclarini bu sene izlemeyecegim diye. Kafami sikiyim. Maci gectim, Tv8 rezaleti baska bir boyuttaydi. Su amk ulkesinin vatandasi olmasak baya eglenceli aslinda. Simdi gidip son ses dark funeral dinleyip nefret kusmaliyim saga sola.

  21. İnanamıyorum gerçekten, bu forma nasıl onaylanır aklım almıyor. Soytarı kostümü gibi bir şey. Sanki Real Madridliler dalga geçmek için tasarlatmış gibi.

    https://www.instagram.com/p/CRoB3CBLZkp/

  22. Gökay says:

    Arkadaşlar var mı uefa’da bir şeyler kovalayan

    https://nsn.page.link/GdXAG
    https://nsn.page.link/MbQaM
    https://nsn.page.link/J58fB

    deadhouse

    @Gökay, Vojvodina 1, Osijek 1, Servette Kg Var, H.Beer Sheva 1, M.Tel Aviv 2.5 üst.

    Gökay

    @deadhouse, Benim için berbat geçti gece, biraz hamlamışım. Senin tahminlerden birkaçını değerlendirdim farklı kuponlarda; Osijek h0, Tel aviv 2 farklı gibi seçenekler yakaladım, fakat onlar da diğer kendi eklediklerimden gitti. Tahminlerin için teşekkür ederim.

  23. Gökay says:

    Bugün için şöyle bir şeyimiz var, rastgele

    https://nsn.page.link/zxqur

  24. deadhouse says:

    Jablonec- Celtic Kg Var
    Trabzon-Molde Kg Var
    Rosenborg-Domzale 2.5 üst
    Cska Sofia-Osijek 2.5 alt

    Gökay

    https://nsn.page.link/q9CVj

    Yine kısa yoldan zengin olamama kuponum

    deadhouse

    @Gökay, Çok mantıklı. Trnava hariç epey katıldım.

  25. Messi Barcelona’dan ayrıldı. Bunu da gördük nihayet.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, umarım psg yada amerika’ya gitmez. Psg şu an futbol dünyasındaki en tiksindiğim takım. City’e bile razıyım. En azından de bruyne reis var takımda.

    P L A G U E

    @P L A G U E, bu arada, pandemi olmasa ve kulüpler eski gücünde olsa, inter ne yapar eder imza attırırdı bu arkadaşa. Zamanında baya bi salça olmuşlardı.

    deadhouse

    @P L A G U E, United yakışır. Arapların sahip olduğu takımlar gün yüzü görmez. Milyarlarca dolar yatırım yaptılar, Real Madrid’in taşak kupasına çevirdiği CL’yi bir kez bile alamadılar.

    Format C: For Cortex

    @P L A G U E, Liverpool da oynamasını çok isterdim. Zor sanırım…

  26. Yiğit says:

    Futbol tarihinin en büyük olaylarından biri sonunda gerçekleşti. Messi, barçadan ayrıldı.

    Yorum yapmadan edemeyeceğim, konu messi olunca gevezeliğim tutuyor. Roma’ya elendiklerinden beri ayrılması taraftarıydım. Hadi o olmadı. Akabinde live’ye 3-0′dan tur verdiklerinde kesin gitmesi gerekiyordu. İlk maçta efsane oynamıştı ve muhtemelen kupayı alacaklardı. Hadi o da olmadı ama Bayern faciasından sonra asla kalmamalıydı.

    Tamamen anlıyorum, adamın tüm hayatı Barcelona. Barça’ya karşı oynamak istemiyor ama çok uzun süre duygusal davrandı, profesyonel olamadı bence. Bundan 3 sene önce City’e vs gitseydi en az 1 CL kupası daha vardı. Şu anda Copa America aldı ve gayet formunda ama yine de yaşı geldi. Ne yapacak artık bilemiyorum.

    Bence United ya da City en uygunu olur kendisi için. Çok zor ama bu yaşta EPL + UCL yaparsa toplanıp allah diyelim. Bundan birkaç sene önce ingiltere’nin içinden geçerdi ama şu an ne yapar bilemiyorum açıkçası.

  27. Yiğit says:

    Bir gün eve geldim kimse yoktu. Dedim şu ntvspor’u açam da az takılam. Televizyonun düğmesine bastım ve karşımda Alex’in veda konuşmasına bakakaldım canlı bir şekilde.

    O günküne benzer duygular içerisindeyim şu an 🐐🐐🐐

    P L A G U E

    @Yiğit, ah ulan, ntvspor da milan’ın ronaldinho lu zamanlarında şampiyon oluşunu izlemek, antep fıstığının kilosunun 27 lira olduğu günler…

    Yiğit

    @P L A G U E, 2011′deydi. 2011 futbol sezonunu çok net hatırlıyorum. Barça’nın real’e 5 tane çakması, Fener’in malum şampiyonluğu, Milan’ın ronaldinholu kadroyla şampiyon oluşu, Messi’nin CL yarı finalinde Real’i ipe dizip gol atması, Dimitar Berbatov, Rooney’nin muazzam röveşatası… Uzar gider liste. Sonuç olarak güzel yıldı.

  28. deadhouse says:

    1905′te kurulan (ismini ve teknik direktörünü ağzıma almak istemiyorum) bir takım var. Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. Kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek olan takımın düştüğü bu hali sindiremiyorum. İyi gün taraftarı olduğum için taraftarlığımı askıya alıyorum bu sene.

    Necrobutcher

    @deadhouse, Malum takım için 10.000 km yurt içi deplasman yaptım. Arda ve terim gitmeden takımı desteklemeyeceğim.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Neredeyse Fener/Bjk ajanı diyeceğim Adanalı’ya. Milletin orta sahasında Hamsik oynuyor, bizim orta sahada Aytaç Kara. Barış Özbek/Mustafa Sarp ikilisi bile daha iyiydi.

    Necrobutcher

    @deadhouse, futbol beyni öldü kimse kabul etmiyor resmen başımıza bela oldu adam. ne zaman baksam baykuş gibi kenarda. karakter olarak da hiç olgunlaşamadı. kısacası sevmiyorum,iğreniyorum.

  29. Gökay says:

    Bugün Lokomotiv maçına 1/0 2/0 gibi bir bahis alacağım. Maç saatine yakın net olarak hangisini alacağıma karar vereceğim. Yanına da, Viborg 2 ve 1,5 üst, Kriens iy2 alacağım. Lokomativ e karar verdikten sonra yanına bir de Mijland 2/1 alıp ikili deneceğim. Bol şans herkese

    deadhouse

    @Gökay, Yarınki kuponum: Jeonbuk Motors Kg Var, Falkenbergs Kg Var, Gnistan Kg Var, Halmstad Kg Var, Mechelen Kg Var.

  30. Emre Görür says:

    Vaka-i Messi hakkındaki derin düşüncem şudur ki, Katalanlar mutlak suretle Türk olsa gerektir! Zira bu kadar beceriksiz yönetim anca Türk liglerinde vuku bulabilir.

  31. deadhouse says:

    Ramos, Neymar, Mbappe, Messi. PSG rüya takım oldu.

    Yiğit

    @deadhouse, no no no no no. Messi psg’ye gidemez, gitmemeli, olmasın öyle bir şey. Hele hele messi ile ramos aynı takımda asla bulunmamalı. Eğer ki Messi’nin gelişine ses çıkarmayan Neymar ve Mbappe’ye sokarım. Ulan Neymar sen Barça’dan efsane olabilecekken bu yüzden ayrılmış adamsın. Yanına messi’yi istersen dayaklıksın tam.

    Her ne olursa olsun Messi İngiltere’ye gitmeli. Manu olur City olur, Chelsea olur. Hepsi olur fark etmez.

    Emre Görür

    @deadhouse, bence Fransa’ya gitmesi net hata olur, ama o bile Barcelona’da kalma ihtimalinden çok daha iyi. Bütün ihale Barcelona ve La Liga yöneticilerine kalmışken kaçıp kurtarsın kendini. Orada kariyerini yeterince heba etti.

    deadhouse

    @Emre Görür, Guardiola Grealish ve Kane’e parayı yatırmayı uygun buldu. Çok başarılı bir hoca olsa da Messi’yi istememesini korkaklık olarak görüyorum. Ben United’a gitmesini isterdim, anlaşılan Messi karar kılmış Psg’de. Transfer bitmiş zaten.

  32. Rust in Peace. says:

    Yav yok mu Juve’nin Manu’nun parası falan onlar alsın. Psg’ye gitmesini kaldıramıyorum. City de olur, en azından Premier Ligdeler.

  33. MEssi’nin PSG’ye gitmesi muhabbetinde PSG’de oynamasından ziyade Fransa liginde oynayacak olması fikri canımı sıkıyor. Tamam La Liga da Ronaldo sonrası çok değer kaybetti, vasat altı takımlar var ama Messi’sin ulan sen; haftalarca Dijon’a, Angers’ye, Lorient’e karşı mı izleyeceğiz seni? Zaten hayvan gibi güçlü takım, sıfır challenge, sıfır rekabet. Hiç hoş olmaz cidden.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Ligue 1′e haksızlık yapılıyor bence. Psg dışında göz dolduran oyuncular ve takımlar yok. Bunda herkes hemfikir. Ancak bakıldığında geçen sene Psg 8 mağlubiyet 4 beraberlik almış. Her takımın sistemi ve direnci var. Maçlar zorlu geçiyor. Futbol oldukça sert ve fiziğe dayalı oynanıyor. Premier Lig’te de kötü maçlar çok. Futbolun Nba’i olarak görülmesi fikrine sıcak bakmıyorum. Çok daha iyi pazarlanıyor, o kesin. Marsilya-Bordeaux maçları, St.Etienne maçları vs büyük bir tutkuyla oynanıyor. City’nin kaç senedir diğer Premier lig takımlarına yaptığını Psg de diğer Ligue 1 takımlarına yapıyor ya da yapamıyor. Monaco ve Lille şampiyon oldu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Ligue 1 genelini yok saymıyorum, dediğin gibi bir durum var elbet. Ama misal Ronaldo Juve’ye gittiğinde yine 1 numaralı şampiyonluk adayı olmasına rağmen rekabetin daha sert olduğu bir lige gitmiş oldu, ki son sene şampiyon da olamadı. Ama Juve’nin teknik direktörü de takımı de yetersizdi son sene, bu sayede rekabet dengeleniyordu ve Inter çılgınca zorlanmadan şampiyon oldu.

    PSG ise Messi’yle birlikte artık bug düzeyinde bir kadroya ulaşmış olacak ve Lille sürprizi gibi bir şeye de izin vermezler bundan sonra.

    Şu nedir artık? Mbappe-Messi-Neymar üçlüsü toplam 70 gol falan atar herhalde.

    https://www.instagram.com/p/CSOkpAbI2fy/

  34. Gökay says:

    Bol şans arkadaşlar

    https://nsn.page.link/Cwsj4
    https://nsn.page.link/GW58f

    deadhouse

    @Gökay, Artık Yeter! adlı iddaa kuponum: Kopenhag Var, Mjondalen Var, Honka Var, Hacken 1, Santos 1.

    Gökay

    @deadhouse, Honka biraz talihsiz oldu hocam. Ben de 0 bekliyordum o maça. Tahminler inceymiş gerçekten, yazık olmuş. Santos maçına ben 0 denedim. Beraberlik etrafında dönecek bir maç bekliyorum. İki tarafın tek farklı galibiyeti de kesinlikle şaşırtmaz. 1-0 1-1 2-1 gibi bir tipi var maçın.

    Tazeleme

    https://nsn.page.link/f4Php

    deadhouse

    @Gökay, Haka değil ya Honka. Yeni başladı maç.

    Gökay

    @deadhouse, ahah tamam şimdi oldu. Hayırlı olsun diyebiliriz o zaman

  35. Yiğit says:

    Tüm takımı çağırdıktan sonra doğum gününe sadece 2 kişi gelen Essien’den sonra en acıklı hikaye Agüero’nun Barça’ya gitmesi.

    La Liga’nın da Barça’nın da aq. Geçen sene Messi ayrılmak istediğinde salsalardı şimdi mis gibi City’de oynuyordu. Muhtemelen ligi de şampiyonlar ligini de almıştı. Şimdi Ahmet abinin de dediği gibi salak saçma Dijon’a karşı falan izleyeceğiz. Geçen sene Lille maçlarını takip ettim, arada PSG de izlerim ve aşırı sıkıcı bir lig. PSG o kadar güçlü olacak ki yedeklerden bir 11 çıkarıp antrenman yapsalar lig maçlarından daha efektif olur. Adamları challenge edecek maç yok
    futbol oynamayı unuturlar yeminle.

    Bir de Messi’nin de gelişiyle iyice mevkisiz bir oyuna evrilecekler. Santrafor, açık, forvet arkası falan kalmadı; direkt hücum oyuncusu demek lazım artık. Basketbol gibi mevkisiz/pozisyonsuz bir şey oldu. Orta sahalar da aynı şekil. Pogba ve Kante gibi herifler her an her pozisyona giriyor. Bir tek Jorginho, Rodri, Busquets gibilerini bir mevkiye oturtabiliriz belki. Aynı şekilde bekler de artık kanat/bek oldu. Hatta Cancelo gibi maç içinde yer yer orta saha olarak bile oynuyorlar. Futbol garip bir şeye evrildi cidden.

  36. Mini anı: Az önce telefona Nordsjaelland – Odense maçının Nesine TV değerlendirme videosunun bildirimin geldi, 2-3 saniye kadar Nordsjaelland diye bir grup “Odense” diye bir albüm çıkardı, onun bildirimi sandım.

    Perş
    NORDSJAELLAND – Odense

    enemyofgod

    @Ahmet Saraçoğlu, mesleki deformasyon.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, yaklaşık 5 dakika önce, 3 gün evvel benden Woodford tavsiyesi almış bir insan evladının, woodford şişesi(çok güzel viskiymiş diyerek) ile beraber bitter çikolata ve redbull fotosu atması, benim mavi ekran vermem ve afiyet olsun demekten başka çaremin olmaması…

    Not: İsteyen istediği gibi içer diye gelmeyin, kimsenin kalbi kırılmasın.

  37. Messi resmen PSG’de.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bu sene Psg’nin her maçı izlenir. Messi, Neymar ve Mbappe’yi aynı anda izlemek nadir görülebilecek bir doğa olayı. Arkalarında da tarihin en iyi defans oyuncularından olan Ramos’un da olması ayrı bir keyif olacak. Yaşayacakları tek sıkıntı lider kim olacak. Bence Ramos’un olduğu yerde lider başka biri olmamalı. Ne Neymar’da ne Messi’de ne Mbappe’de o potansiyel var.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Poşet Hoca bu sene şampiyon olamazsa, hatta diğer takımların durumuna bakınca CL’yi alamazsa TD’liğe 3 sene falan arar verir.

    Ahmet Saraçoğlu

    Bu mu daha ilginç yoksa Sergio Ramos’la takım arkadaşı olmaları mı daha ilginç bilemedim.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, kesinlikle Ramos ve Messi’nin aynı takımda olması daha ilginç. Ronaldo’yla aynı takımda olsa bile bu kadar yadırgamam ama Ramos ile Messi çok enteresan. Aklıma bir çırpıda gelen en az 3 tane sakatlamaya yönelik faulü var adamın Messi’ye kerşı. Tam bir puşt, tam bir ibne. Keşke gelmeseydi.

  38. PSG büyük düşün, bir de Lewandowski, Kane ve De Bruyne patlat. Petrol bol sonuçta.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Adam kendi takımına kendi şirketini sponsor yapıyor. Kağıt üstünde istediği transferi yapar. Tek sıkıntı, bu kadar göz önünde olması soruşturmalara ya da tepkilere yol açabilir.

    Poşetlik bir durum yok bence. Kadro olağanüstü iyi. Futbol bu, iyi kadroya sahip olmak başarı garantisi değil. Yalnız şaka bir yana Messi atağı ve winner Ramos hamlesiyle herhalde kupayı alırlar diye düşünüyor insan.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Kulübeye de Salah ve Mane iyi gider.

  39. enemyofgod says:

    Gerçekleşecek ilk Juventus-PSG maçını iple çekiyorum.

  40. Black Thunder says:

    Cuma akşamı saat 22:00′da başlayacak Brentford – Arsenal maçı ile birlikte, gezegenin en iyi ligi olan Premier League, 83 günlük bir aranın ardından yeni sezonu açıyor.

    Die hard bir Manchester United taraftarı olarak, yeni sezona heyecan verici ve kağıt üzerinde net bir kalite artışı gerçekleştirecek ve takıma seviye atlatabilecek iki oyuncu transfer ederek başlayacağız: Jadon Sancho ve Raphaël Varane. Yaklaşık iki sezondur peşinde koştuğumuz, takımın sağ açıktaki sıkıntısını net bir şekilde giderebilecek olan Sancho, uzun zamandır hayalini kurduğum bir oyuncuydu. Gol ve asist katkısının çok sınırlı ve yükün maestro Bruna’nın ayaklarına fazlası ile baktığı bir takım için ilaç niteliğinde bir hamle oldu. İzlemek için sabırsızlanıyorum. Raphaël Varane, son 1-2 sezondur belki istenilen seviyede olmasa ve sakatlıklar ile biraz fazla maç kaçırsa da kalitesine laf söylenemeyecek, dünyanın en iyi stoperlerinden biri olarak devam eden bir oyuncu. Wan Bissakka (Çok ağır hastasıyım, dünyanın en iyi savunma beki) – Varane – Maguire – Shaw gayet yeterli ve kaliteli bir savunma hattı oldu. Şu takıma defansif bir orta saha alabilirsek farklı noktalara gidebiliriz. Yani, belki 2. oluruz. :)

    Manchester City’i de merak etmiyor değilim. Jack Grealish nerede oynayacak? Solda oynarsa, muazzam bir Euro 2020 oynayan Sterling ne olacak? Ortada oynarsa kadro nasıl şekillenecek? Sezona tek forvet Jesus ile başlıyorlar. Bol bol sahte 9′lu düzenler görürüz.

    Kağıt üzerinde Big 6 (Arsenal artık orada değil gerçi pek) net hamleler yaparak sezona girecekler. Muazzam bir sezon olsun. Özledik be!

    Buradan konuşulduğunu bilmiyordum. Düzeltme için teşekkürler Ahmet abi. Bundan sonra buradan yazarım. :)

    çaksu

    @Black Thunder, Futbolun NBA’i. <3

    Bu sene yine City ve Liverpool ilk ikiyi kapatır gibime geliyor. Şu anki tahminim, bu saydığım sırada.

    City zaten City. Bi de Grealish geldi. Kane gelebilir diyolar, ebesini…

    Liverpool kadronun oturmuşluğunun avantajını, geçen seneki facia sonrası yükselen hırsla birleştirerek yine sağlam bi sezon geçirecek bence. En azından sağlam başlayacak gibi görünüyor. Geçenlerde iki günde iki maç (Bilbao ve Osasuna) oynadık. Rahat 30 oyuncu oynadı. Ve takım bana mısın demedi. Kim girse çatır çatır oynadık aynı oyunu. Gençler dahil. Unuttuğumuz Tzimikas ve Minamino bile kendini bulmuş görünüyor. Bi Origi hala olmuyor, saplanıp kaldı adam vasatlığa. Neyse ki muhtaç değiliz ona.

    Gecikmeden gel haftasonu!

    Black Thunder

    @çaksu, bence de şampiyon Manchester City olur ama ikincilik için Liverpool’u tek ve net aday olarak görmüyorum. Chelsea’nin orayı zorlayabileceğini düşünüyorum, kısmen Manchester United.

    çaksu

    @Black Thunder, Duymuyorum kii duymuyorum kii lalalaaa…

    Valla hype’lıyım ya. Dokunmayın :) Konate dışında transfer yok ama elde olan herkes çok istekli görünüyor. Gençlerden ciddi potansiyel gösterenler var. Robbo dışında sakat da yok şu an, ki inanmak güç.

    Bakalım.. Tuchel’li Çelsi tırstırıyor. Lukaku falan da diyolar. United için de Sancho ve Varane çok iyi hamleler. İşallah canavar gibi takım olurlar, müthiş bi sezon izleriz. Bu dediğin 4′lünün aralarına başka takım almamaları lazım, durumlara bakınca…

    Black Thunder

    @çaksu, Chelsea için Jules Koundé ismi de bu ara sık dönüyor, eğer onu da alabilirlerse cidden bayağı taş gibi takım olurlar.

    Benim sezon tahminim:

    1. Manchester City
    2. Chelsea
    3. Liverpool
    4. Manchester United
    5. Leicester City

    Yiğit

    @Black Thunder, ben de 4 ve 3ü yer değiştirerek tahminde bulunmuş olayım.

    çaksu

    @Yiğit, Seni daha çok duymuyorum!

  41. Yiğit says:

    Navas mis gibi kaleciydi bu arada ya. Donnarumma elbette çok iyi ama ne kadar gerek vardı bilemedim…

    Black Thunder

    @Yiğit, bonservis ödenmeyen, bedelsiz bu denli yetenekli, kaliteli ve genç bir kaleciyi alır, Navas’ın önüne koyarsın. Eğer önünde böyle bir fırsat varsa değerlendirirsin. Navas iyi kaleci ama Real Madrid’de de Courtois sonrası kızağa çekildi, PSG’de de Donnarumma sonrası kızağa çekilir.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Donnarumma Navas’atn 11 cm daha uzun, 12 yaş daha küçük. Navas tabii iyi ama potansiyel açısından Donnarumma acayip bir noktada şu an. Daha belki 15-18 yıl arası kariyeri var.

  42. Ömer Kus says:

    Messi’nin Barcelona’dan gittigine hala inanamiyorum ya. Bayagi böyle PSG formasini giymis, poz veriyor filan. Vay arkadas. Gecen sene bu ihtimaller hakkinda daha cok konusuluyordu, kendisi de gitmek istedigi icin. Bu sene Laporta da geldikten sonra ve Messi’nin yuzu de gulmeye baslayinca son aylarda tamam dedim bu adam kariyerini Barca’da bitirir. Bayagi sok oldum o yuzden, elbet Barca’da bitirse de guzel bir hikaye olurdu ama PSG’ye gitmesi de cok heyecanlandiriyor ya. Messi, Neymar, Mbappe uclusu (MNM olur bunlar da). Ramos ile ayni takimda olmasi. Di Maria, Verratti, Hakimi, Donnarumma. Cidden mumkun oldugunca kacirmamaya calisacagim PSG maclarini bu sene.
    Barcelona da beter olsun. Bartomeu denen capsiz herif sikti atti resmen klubu, icinden gecti. Sacma sapan transferlere abuk paralar verdiler, Dembele, Coutinho, Griezmann (Messi gittikten sonra belki biraz daha duzgun pozisyonda oynayabilir bakalim), Paulinho, Malcom, Lenglet, Andre Gomes say say bitmez. Suarez’i bedavaya Atletico’ya ver, Messi gitmek istediginde bonservis alabilecekken gitmesine izin verme vs.
    Bakalim Laporta duzeltir belki biraz durumu.

    Yiğit

    @Ömer Kus, yalnız kariyerini hala Barçada bitirebilir hocam. Bir gün tekrardan geri dönmek istediğini söyledi.

    Ömer Kus

    @Yiğit, futbolcu olarak dönecegini sanmiyorum ya, onun yerine cocukluk takimi Newells Old Boys’a gidip orada bitirebilir. Ama belli olmaz tabii. Barcelona’ya ileride sportif direktör vs. tarzi bisi olarak dönecegine neredeyse eminim ama.

  43. Black Thunder says:

    Gününde bir Ronnie O’Sullivan izlemek, spora dair en çok sevdiğim birkaç şeyden biri. Oyunun sihirbazının, tarihin en iyisinin 14 tane olan “147″ performansının videosu tam 2 saat. Acayip bir deha!

    (https://www.youtube.com/watch?v=6YhA4dyc_5Q)

  44. deadhouse says:

    Mbappe Real’e, Ronaldo Psg’ye gidebilir demiş AS gazetesi. Özgüvensiz Mbappe yerine Ronaldo olursa futbol tarihinin tartışmasız en iyi ileri üçlüsü olurlar. Keşke olsa.

    Yiğit

    @deadhouse, off hayaline bile ıslandım.

  45. Black Thunder says:

    Pogba oynamak istediği zaman, aklını sahaya koyduğu zaman çok özel ve elit bir oyuncu olduğunu bariz bir şekilde gösteriyor. Sorun şu ki bunu belirli bir istikrar içerisinde yap(a)mıyor. Şiir gibi oynadı. Muazzam bir performans sundu.

    Sezona her açıdan çok güçlü bir oyun ile başladık. Bu takıma Sancho ve Varane girecek. Sakat Rashford dönecek. Heyecan verici bir takım olduk.

    Yiğit

    @Black Thunder, 5 golün 4 tanesinin asistini yaptı. Çok klas bir topçu. Tarihin en iyi orta sahalarından biri olabilirdi, Manu’da kendini çok harcadı ve oyuna vermedi.

    Manu cidden çok kaliteli bir takım oldu. Bu sene 4 büyük İngiliz takımı ayrı bir kalite olacak gibi.

    Black Thumder

    @Yiğit, kendini oyuna vermemek en büyük sorunu zaten. Kendi yeteneğine ihanet ediyor. Dün oynadığı oyunun yarısını istikrarlı bir şekilde oynasa bize yeter. Özel oyuncu ama istikrar çok mühim. Onu yakaladığı zaman bambaşka bir oyuncu konumuna yükseliyor.

  46. Black Thumder says:

    Moto3′de sürücümüz Deniz Öncü, tüm yarışı ekseriyet ile kontrolü altında götürmesine rağmen son iki viraj kala yapılan atağa karşılık veremedi ve yarışı 2. sırada tamamladı. Bu seride yarış kaçırmamayı kendime bir kural olarak koydum. Müthiş bir çekişme, cesur hamleler, son viraja kadar devam eden liderlik mücadelesi ve sürücüler arasında kopmalar olmaması muazzam bir seyir zevki sunuyor.

  47. Bir Galatasaraylı olarak dünkü Marcao olayından sonra sinirden uykum kaçtı resmen. 00.30 gibi yatarım diyordum, 02.30′a kadar uyuyamadım gördüğüm aptallığın görkeminden.

    Canoir

    @Ahmet Saraçoğlu, aynı şey benim için de geçerli. Umarım derhal gönderilir

    deadhouse

    @Canoir, Bu kadar duygusal olmaya gerek yok. Kimse yaptığı hareketin aptallığından şüpheli değil. Ancak genç ve faydalı olabilecek bir oyuncu. Gönderilirse de iyi bir bonservisle gönderilmesi lazım. Kadro dışı bırakıp linç etmek, oyuncunun değerini düşürmek, satsak bile para kazanamamak gibi seçenekler de var. Sene başından beri planların üzerine yapıldığı bir oyuncu. Fat*h Terim çözer.

    Canoir

    @deadhouse, bana pek duygusallık gibi gelmiyor. O kadar ekstrem bir olay ki kolay kolay çözüleceğini düşünmüyorum. Hem Marcao’nun ilk vukuatı değil, daha önce Halil Dervişoğlu’yla da benzer bişey yaşamış. Eğer Marcao gönderilmezse yerli oyuncular net olarak tavır alırlar. Gruplaşma başlar, takımın huzuru bozulur.
    Bütün bunlar bi yana, tuttuğum takımda böyle bir oyuncuyu görmek de istemiyorum. Ederine en yakın teklife satılsa umrumda olmaz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.