# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 27.06.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 6,213 yorum var

  1. Cerca C. says:

    Takımı bıraktık adamların yaptığı terbiyesizliğe bakın ya, ayıpğtır ya.

  2. Raddor says:

    Güncellenmiş PES 21′in kariyer modunda, üçüncü yılımda (Hull City’den ManU’ya yeni transfer olmuştum) Kırmızı Şeytanlar’a; Hojlund’u yetersiz gördüğüm için Oshimen’i almıştım (hep böyle yanlış yazarım). Transfer için kulübün kasasını boşaltmıştım. 180 milyon civarı harcamıştım sanırım.

    Diyeceğim o ki normalde Osimhen’i oyunda bile Galatasaray’a getiremezsin.

    Başka konu, @çaksu’nun arka sayfada kalan Haaland yorumuna katkıda bulunayım:

    https://eksisozluk.com/entry/167982935

  3. Necrobutcher says:

    osimhen transferi bu kulübü saha içinde yenemeyip kavgayı saha dışına çekmeye çalışanlara karşı atılmış bir hamle. şimdi kendi taraftarın el nsyriye sövsün dursun. yenemezsin bu kültürü. elazığspor gibi yönetiliyorsun nasıl yeneceksin. sırada ithal borazan morinho var…

  4. Black Thunder says:

    Ülke futbol tarihinin en güzel hikayelerinden biri hakkında, kaptanım Kerem Aktürkoğlu hakkında yazmak istiyorum. Geçen sezondan itibaren kombine sahibi olan ve her maça giden bir Galatasaray taraftarı olarak yazıyorum.

    Ne yazık ki yerli oyunculara karşı olan sabrımız çok ama çok az. X bir takımın, X bir yerli oyuncusu hakkında her şey söyleniyor ve büyük takım oyuncularında bu daha sert bir şekilde tezahür ediyor. Ben, yerli-yabancı her oyuncumuza aynı şekilde yanaşıyorum ve elimden geldiğince destekliyorum. Statta maç izlemeye başladıktan ve yanımdaki seyircilerin Kerem için söylediklerini dinledikten sonra, Kerem’in burada kalmasını hiç ama hiç istemedim. Anlamsız ve mantıksız bir baskı içerisinde kalmak, her oyuncuyu yıpratabilecek bir durum. Bu, Kerem için inanılmaz bir seviyedeydi. En ufak hatasında, stattan anında uğultular yükseliyor, küfürler ediliyordu. Bir yerde patlarsın, bu ok normal. Yabancı oyunculara laf edilmeyen bir yerde, yabancı oyuncuların kazandığı paranın yanında komik bir maaşa oynayan bir oyuncu olarak, bir yerde patlarsın. Takımın kaptanı, kaleci bozuntusunun hiçbir sorumluluk almadığı noktada, her zaman sorumluluk almış ve kendini olur olmaz her şekilde eleştiren taraftarın yüreğine su serpmiştir. Hataları da var, yok değil ama taş olsan çatlarsın. Bunu birebir gözlemlediğim için çok rahat dile getirebiliyorum.
    Fatih hocanın kovulduğu, Torrent’in takımın başına geçtiği sezon aldığı sorumluluk, üst üste iki şampiyonluktaki payı tartışılmaz. 4 sene içerisinde oyununu getirdiği nokta takdire şayan. Çok güzel ve özel bir hikaye yazdı, yazmaya da devam ediyor. Galatasaray tarihinin en pahalı ikinci yerli oyuncusu olarak Benfica’ya transfer oldu.

    Kaptanımın yeri ben de çok ayrı. Yolu, bahtı açık olsun. Göğsümüzü kabartmaya devam etsin. Aklı selim Galatasaray taraftarları neyi kaybettiklerini çok iyi biliyor. Bitmiş bir ilişkiyi ayakta tutmanın bir mantığı yok. Gittiğine hem üzülüyorum, hem de seviniyorum.

    riser

    @Black Thunder, çok güzel yorumlar, epey katılıyorum. kerem’i severim nedense fenerli olmama rağmen. genel olarak çok haksız eleştirilere maruz kaldığını düşünüyorum, bir çok yerli oyuncu ve hoca gibi.

    Necrobutcher

    @Black Thunder, kerem takım kaptanı olarak ayrılmadı yalnız hatırlatayım. takımda misyonu bitmişti ve kendi bitirdi bunu ki en başından avrupada oynama hedefini belirtmişti ayrılma kararını da yönetimle takışmadan önce almıştı zaten. bence son gün gitmesi transfer planlamasına çok zarar verdi mesela zahayı yollamazdı yönetim şu an barışın yedeği yok ve yönetim dayak yiyor. kerem gibi sporcular dini eğilimleri yüzünden genelde sinsi oluyorlar, yönetimden intikamını bu şekilde aldığını düşünüyorum. iyi bir insan olduğunu sanmıyorum ama yolu açık olsun. 3 sene boyunca çift haneleri gördü ama kulübün ona sundukları, açtığı kapılar ve kazandığı milyonlarca insan sevgisini düşünürsek, kazançlı ayrılan kerem gibi duruyor.

  5. çaksu says:

    Daha üç maç oynadı, taktik konuştuğu 12 dk’lık video yapmışlar haha. Demek ki Hollandalı keltoş var, Hollandalı keltoş var cins cins bunlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=GQF0hm7-V9o
    Arne Slot Openly Discussing Tactics For 12 Minutes!

    Kırmızıdan sonra milli maçı kapattım, youtube’u açtım. Keyfimi yerine nasıl getireceğini biliyor kerata tanıdı artık. Masaj da yapar yakında.

  6. Raddor says:

    FM24 Epic’te beleşe dağıtılınca, şu seriyi yıllar sonra oynayayım dedim. En son oynadığım FM 2008′di. 16 yıl olmuş, yuh.

    Hemen oyunu güncelleyip, haşortmanlarımı çektim ve Çorum FK’nın başına geçtim. “Ulan” dedim “sizi süper lige çıkaracam! Bodrumspor bizi beklesin, intikamımız ağır olacak!”

    Ama oyun geçen zamanda çok gelişmiş. Oyuncularla diyalog, soyunma odası konuşmaları, basın toplantıları vs. gelmiş. Alışmamış kıçta don durmadığı için hızımı alamadım ve herkesin bi anasına sövmediğim kaldı. Keçiörengücü hocası Ersan Parlatan’la kanlı bıçaklı olduk.

    Ligin ilk 4 maçında 3 galibiyet almayı başardım. Keçiören ise sonuncu şu an. N’oldu Ersan, konuşuyordun arkamdan!

    Hızımı almışken buradan milli takım teknik direktörümüz sayın Vincenzo Montella’ya da iki çift lafım olacak:

    Bak beyim. Bir insanın Barış Alper’i santrafor oynatması için gerizekalı olması lazım. Bu adam kendi takımında bek oynuyor. Kaldı ki kaç maçtır ortada yapamadığını, bu sistemin çalışmadığını görüyorsun. Yapboz parçasını olmayan yere niye ittiriyorsun? Bir süre sonra oraya uymadığını anlaman gerekmiyor mu? Iq’un kaç senin aq!

  7. Yiğit says:

    Bu sezon barçayı izlemek 31 çekmekten daha çok zevk veriyor. MSN’li 15/16 sezonundan beri gördüğüm en iyi Barça. 5 maç 5 galibiyet 17 gol. Yamal Euro’dan beri başka bir topçuya dönüştü resmen.

    P L A G U E

    @Yiğit, Olmo 4-5 hafta yokmuş. Üzdü.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.