# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Orijinal BIOHAZARD kadrosu yeniden bir arada
16.10.2022

Çarşı pazar karışacak.

NYC hardcore sahnesinin köklü gruplarından BIOHAZARD 2023′te gerçekleşecek iki festival için orijinal kadrosuyla yeniden bir araya geldi. Grup 13 Ağustos’ta İngiltere’deki Bloodstock Open Air Festival’da ve 19 Ağustos’ta da Hollanda’daki Dynamo Metalfest’te sahne alacak.

1987′de kurulan ve doksanlarda çıkardığı “Urban Discipline” ve “State of the World Address” albümleriyle yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Grup son albümü “Reborn in Defiance”ı da 2012′de çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“Orijinal BIOHAZARD kadrosu yeniden bir arada” yazısına 11 yorum var

  1. Yenal says:

    Son albümü de gayet kaliteliydi.2012 den beridir fazla haberlerini duymadım.Umarım fazla gecikmeden yeni parçalarını duyarız.

  2. Yenal says:

    Biohazardın bu kadar az sevildiğini bilmiyordum aslında çok iyi gruptur.Rap metal diye sevmeyenler yanılıyorlar.Müzikleri Osmanlı tokadı gibidir.

    ismail vilehand

    @Yenal, ilk üç albümlerine bayılıyorum. Biohazard dinleyenler yaşlanıp öldüğü için ortamlarda pek konusunu açan kalmadı.

    Yenal

    @ismail vilehand, 😊beni güldürdün teşekkür ederim.Zaten uzun zamandır albüm çıkarmıyorlar ama iyi gruptur arada dinlerim.

  3. Süleyman E. says:

    Grubun son albümünü çok severek dinliyorum çıktığından beri ve şaka maka 10 yıl oldu albüm çıkalı. Nedense grubun diğer albümlerine bir türlü girişemedim, bu sebeple grupla olan alakam hep son albümle sınırlı kaldı. Müsait bir zamanda diğer albümlere de bakacağım. Grup da umarım artık yeni bir albüm çıkarır, arayı çok açtılar.

    Yenal

    @Süleyman E., diğer albümlerini de dinlemeni isterim .Belki bazı albümlerini daha çok sevebilirsin ama kalite stabil.Spotify de bütün albümleri yok ama youtube tan dinleyebilirsin.https://www.youtube.com/watch?v=yB-v1fJ3mzs

  4. Bora says:

    90′lar ortası Doğubank’ın 4.katında bavul bavul ne gelirse satan bir bulgar cd’cisi vardı (herkes öyle tabir ettiği için bu ismi sorgulamadan kabul etmiştim:) ) O zamanlar taşınabilir cd çalarlar yeni çıkmış, kasetçalardan sonra sesi efsane geliyor ama tabi cd’ler de ateş pahası öğrenci halimizle başka bir seçenek yok:) neyse efendim bu bulgar cd’cisine ismi kulağıma güzel gelen kapağını tuttuğum ne varsa alıyorumdum, Urban Discipline albümünü de oradan sırf kapağı güzel geldiği için hiçbir fikrim olmadan alıp aylarca yardır yardır dinlemiştim. Güzel yıllardı netekim.

    Emre Görür

    @Bora, aynı albümü aynı yerden ben de almıştım, ama dinlemek bana nasip olmadı. Odamdan çıkmamı fırsat bilen bir arkadaş cd’yi hacılamıştı. Kaptırdığım tek cd budur herhalde.

    Bora

    @Emre Görür, Çok büyük götlüğe kurban gitmiş, 25 yıl sonra bile acısı geldi buraya:)

  5. Dysplasia says:

    Ulan bu grubun metal değil diye metalciler tarafından dışlanışını hatırlıyorum 90′larda.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.