# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu BUGİMEN yeni albümünü yayınladı
22.02.2016

Klip de var.

2014’te kurulan BUGİMEN, “Nemigub” adını verdikleri ilk albümlerini 2016 Şubat’ında OnAir Media Reflex etiketiyle yayınladı. Üç üyesinin de hem enstrümanist hem de vokalist olduğu grup, albümlerinde trajik beş kahramanın gözünden hikâyelerini seslendiriyor.

Tüyleri için yolunan bir kaz, savaşta çalışmak zorunda kalan bir cerrah, kendinden nefret eden bir obez, ailesi tarafından öldürülen bir eşcinsel ve bir çocuk gelin…

Hikâyelerin yalnızca müzikle değil, seslerle de anlatılması gerektiğini düşünen BUGİMEN, her parçaya bir de intro ekliyor. 10 parçadan oluşan albümün kaydını Rage Records Stüdyoları’nda yapan grup, miks ve mastering için yine Rage Records’tan Genco Kulaksız ile çalıştılar.

Yönetmenlik ve kurgusunu BUGİMEN’den Gurur Bozkurt’un üstlendiğin ilk klipleri “Büyümem”de, kamerada Özgür Özer, ışıkta Buğra Bağış, makyajda Melis Taze’nin yardımlarıyla BUGİMEN, albümdeki karakterleri canlandırıyorlar.

Söyleyecekleri, gösterecekleri çok şeylerinin olduğunu düşünen grup, bu trajedileri taşıyacakları sahnelerine hazırlanıyorlar.

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.