# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Serbest kürsü
| 04.05.2015

Yeter! Söz milletin.

Herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bu başlıkta gönlünüzden geçen herhangi bir konuda dile getirmek istediklerinizi paylaşabilirsiniz. Ülke gündeminden müzik dünyasına, son komik videolardan ligdeki son gelişmelere kadar ister suya sabuna dokunan, ister havadan sudan konularla köşemizi renklendirmenizi arzu ediyoruz. Tek ricamız, yorumlarınızı kimseyi kırmayacak, kendinizi hapse attırmayacak ve sitemizi kapattırmayacak içerikle şekillendirmeniz.

Hepimize mutlu ve özgür günler dilerim.

  Yorum alanı

“Serbest kürsü” yazısına 16,771 yorum var

  1. Ugur says:

    Sitede Staind dinleyen mutlaka vardır diyerek hem grubu hem de Yesterday adlı underrated kalmış şarkılarını çok sevdiğimi paylaşayım.

    Ulan bir şarkının nakaratı aynı anda hem nasıl gaza getirip hem de acıtır anlamak mümkün değil.Hani misal Katatonia’yı övüyoruz ama böyle işlerin de hakkını yemeyelim.Aaron’dan başka biri ‘to hide from how you made me feel’ kısmını söylese bu kadar etkili olamayabilir misal.Ne bileyim yine feel’ı söylerken neredeyse sesini titreterek düşük tona geçmesi falan içimi şişiriyor ama dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi.Şarkı sözlerine girmiyorum bile zira konsept fazlasıyla can sıkıcı özellikle ülke gündeminde benzer şeyler oluyorken.

    Neyse öyle bir paylaşayım dedim, 35 yaşındayım lan ben yaşlanıyorum mazur görün.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zw3QDhQug04

  2. P L A G U E says:

    An itibariyle RETURNAL a başladım, tavsiyeleri alayım.

    P L A G U E

    @P L A G U E, aq yaaa, oyun 1 kere sırf returnal logosunu ve basa döneyim diye öldürdü. Sonrasında ölmeden ilk boss’a geldim ki elimde sikik bir silah. 3. fazına geldim ve yarım bar enerjisi kaldı, sikiyordum anasını ama öldürdü pezevenk. Bence ilk etapta iyi oynadım lan, hem de alkol eşliğinde. Şu an egoist modumu açtım, kendimi övüyorum. Teşekkürler.

    Aim

    @P L A G U E, Çok iyi oyun, manyak gibi oynadım ilk pc’ye geldiği zaman. Bence çok eğleneceksin. Electropylon Driver silahı tam anlamıyla overpowered, oyun başlarında pek alışamamıştım ama late game’de bildiğin düşmanları anında yok ediyor.

    Oyunun hikayesi de şahane. Bilmeyen varsa şiddetle tavsiyedir. Sony aptal gibi Concord’a para basacağına bi bu oyuna bir de Days Gone’a para vereydi de devam oyunları göreydik.

  3. TAAKE says:

    tekrar tekrar hatırlatayım değerli kardeşlerim,
    black metal denen illet metalin en leş koludur,ölü sikmeden tut,intihara,misantiropiye,ırkçılıktan lgbt düşmanlığına her türlü toplum dışı pislik konuyu işler,onun için ayyyy küfrettiler,aaay cinsiyetçilik yaptılar diye ağlaşan hümanist punkçılar black metal hakkında linç ve klavye şövalyeliği yapmasın,bu müzik böyle,işinize gelirse
    BLACK METAL SİKER
    https://www.youtube.com/watch?v=lACeX53ER_Q

  4. Ugur says:

    Bali’ye giden oldu mu daha önce? Yemek durumu nasıldır? Kasım’da ekiple dalışa gidiyorum herkes komando gibi aq genel olarak hiç birşey olmuyor adamlara ben tuvaletten çıkamıyorum garip egzotik yerlerde.O yüzden burada varsa gidenlere sorayım istedim yemek ve su temiz midir, ülkemizden giden biri için genel alerji durumu var mıdır merak ettim.

    Berca B.

    @Ugur, ben gittim. Her yerde olduğu gibi ne yediğin değil nerde yediğin önemli. Ben hayatımda yediğim en iyi ve en kötü yemeği Hindistan’da yedim örneğin. Bali’de de mesela Jimbaran plajı dünyada güneşin batışının güzelliğiyle ünlü ama okyanus boyunca tüm restoranlar tırto, çoğu herhangi bi sahil kasabasındaki şipşak restoran ayarında. Bii daha gitsem başka yerde yiyip öyle giderdim. Ama düzgün bir otelde kalırsan yemeğin kötü çıkması ihtimali yok gibi bişi.

    Ubud’daki restoranlar genel olarak çok daha iyi ama orda dalış falan olmadığı için gider misin bilemedim. Ama gidersen çoğu dünya mutfağını bulabilirsin.

    Ugur

    @Berca B., Eyv teşekkür ettim.Not aldım hepsini.Tulamben’de olacağız.Kalacağımız tesis dalış okulunun ve Almanlar işlettiğinden en azından kahvaltı konusunda sorun olmaz gibi duruyor.Akşam yemeklerine dikkat edeceğiz artık.

  5. monke says:

    Ankara’da bateri kursu arıyorum bildiğiniz iyi bir yer var mı?

  6. Melkor says:

    Peki bu kandil simitlerinin hali ne aq. Geçen 2-3 fırından ayrı ayrı aldım hepsi birbirinden kötü. Ne tadı var ne tuzu. Elinizin hamurunu sikiyim fırıncılar.

  7. Raddor says:

    Gece yarısında Çocuklar Duymasın 3. sezon 5. bölümü izlerken fark ettiğim şey; Haluk’un, Duygu’nun sevgilisi diye tanıştığı çocuk, Murder King bateristi değil mi lan? Valla o ya ahaha:

    https://youtu.be/GwtoUha7sUI?si=IFnVj_EMhGMgIzhl

    Berca B.

    @Raddor, hahahahah yıllar önceye götürdün beni ya. “Duygu’nun sevgilisi…” diye girince beynim otomatikman “he ya o Onur Akça’ydı” diye tamamladı gerisini. Kırmızı sakallar vs derken eski taksimin yılmaz bekçisi, aykırı tip simgesi olarak zihnimde acayip yer etmiş o an.

    Yalnız 2024 yılında Çocuklar Duymasın 3. sezon 5. bölüm falan demek… Bunu bir oturup konuşmalıyız bence.

    Dysplasia

    @Raddor, Aynen, Onur Akça bu ahah. Çocuklar Duymasın izlemek de ne bilim.

    enemyofgod

    @Raddor, yorumlarda biri doğrulamış, oymuş. Vay anasını.

    Raddor

    @Berca B., @Dysplasia, @enemyofgod, Youtube algoritması işte. Önce karşıma Dikkat Şahan Çıkabilir skeçleri çıkardı. Tıkladım, eğlendim. Birkaç gün sonra Şahan’ın Haluk karakteriyle maşşak geçtiği skeçler geldi. Onları da beğenince bu düştü önüme. Yoksa en baştan seyredip de gelmedim 3. sezon 5. bölüme hahah. Avrupa Yakası mı bu.

    Bu dizide Feng Şui yapılan bir bölüm vardı. Onda da bir dostum, Havuç’un arkadaşı rolünde oynamıştı çünkü o zaman bunlar “bizi arayın, çocuklarınıza dizide yer verelim” diye bir etkinlik yürütüyordu. Murder King davulcusunun öyle katıldığını düşünmüyorum ama.

    Mike Oldfield, Vangelis ve Depeche Mode dinleyen akp’li dayımın, Ayrılsak Da Beraberiz dizisinde King Diamond tişörtlü bir metalciyi oynayıp, Hakan Yılmaz’ı bateri çalarak delirttiği bir bölüm var. Onu arıyorum da bir türlü bulamadım ya bulursam atacağım, çok saçma çünkü hahah. Kendisi dizinin Jimmy Jib’cisiydi.

    Neyse bu yorumu şu engin cümleyle bitirmek istiyorum:

    bababababababababababababababa

  8. Kürşat says:

    https://www.youtube.com/watch?v=st5lF5pB80s
    Kanye yapıyor bu sporu ya, deliyse deli amk bizim delimiz. Karaoğlan <3

    Şunu temizce bir kaydedip tekli olarak salsalar şöyle çok tatlı olur aslında

  9. Cryosleep says:

    Arkadaşlar ismail vilehand evleniyor. Evet yanlış duymadınız.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.