# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
FIVE FINGER DEATH PUNCH dün geceki konseri sırasında dağılmış olabilir
02.05.2015

Rezillik.

FIVE FINGER DEATH PUNCH’ın dünkü Beale Street Music Festival konseri sırasında çok garip şeyler yaşanmış.

Vokalist Ivan Moody, konserin bir yerinde davulcu Jeremy’nin yazdığı bir FIVE FINGER DEATH PUNCH kitabını havaya kaldırıp seyirciye “Bu kitabı okuyanınız var mı?” diye sormuş. Ardından da “Benim bu kitapla hiçbir alakam yok” demiş ve bunun üzerine davulcu Jeremy bagetlerini fırlatıp sahneden ayrılmış. Diğer grup elemanları da davulcunun arkasından sahneyi terk etmişler. Vokalist Ivan Moody bunun üzerine 1 dakika kadar konuştuktan sonra mikrofonunu fırlatıp sahneden ayrılmış. Bir süre sonra Moody sahneye geri dönmüş ve uzunca bir süre tek başına bir şeyler söylemiş, seyircilere bir şarkının bir kısmını söyletmeye çalışmış. Ardından Moody davul setinin başına oturup kendi kendine davulla “oynamış”, zillere falan vurup kendi kendine bir şeyler anlattıktan sonra sahneden tekrar ayrılmış.

BİTMEDİ!

Bunun sonrasında grup sahneye geri dönmüş ve çok uyumsuz ve isteksiz şekilde bir şarkı daha çalmış. Bu sırada vokalist Moody, davulcu Jeremy’nin dibinde durup, muhtemelen ona sözlü olarak sataşıp durmuş. Bunun üzerine vokalist dışındaki herkes bir kez daha çalmayı bırakmış ve sahne arkasına gitmiş. Tek kalan vokalist tekrardan mikrofonunu fırlatıp sahneden ayrılmış.

HÂLÂ BİTMEDİ!

Grup 15-20 dakika sonra tekrar gelip bir şeyler çalmış, ancak arada yine sahneden ayrılıp gidenler, çalmayı bırakanlar olmuş. Sonra herkes son bir kez daha sahneden ayrılmış ve sahne sürelerinin sonuna dek bir daha kimse geri gelmemiş ve konser tamamlanmış.

Olayın birtakım videoları da aşağıda.

  Yorum alanı

“FIVE FINGER DEATH PUNCH dün geceki konseri sırasında dağılmış olabilir” yazısına 12 yorum var

  1. Of nasıl utanç verici bi şey lan.

  2. Rashid says:

    Oraya giden fanlara üzüldüm. Belki de içlerinde bu konseri heyecanla bekleyen vardı ama grup üyeleri bildiğin asrın olayını yapmışlar.

  3. OMustafar says:

    Oha. Şu saatten sonra birlikte bir şey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.

  4. octopushasafriend says:

    Şu gruptan nasıl haz etmiyorum anlatamam, grubun haline üzülmesemde oraya gelen o kadar insana üzüldüm.

    bleakeden

    @octopushasafriend, bende ayni kanaatteyim. bir sarkisini bile dinletemeyip, adini herkesin bildigi sisirmece bir grup olarak yerlerini garantilemis olmuslar.

  5. Koralp says:

    Grup elemanlarının sosyal medyadaki hesaplarını stalkladım, dağılmayacaklarına ilişkin işaretler var. Ama konserde yaptıkları şımarıklıktan başka bir şey değil. Oraya kaç bin kişi sizi izlemeye, müziğinizi dinlemeye geliyor, mikrofonu fırlatıp siktirip gitmeniz için gelmiyorlar. Profesyonel olmadıklarını göstermiş oldular, son albümleriyle bende yer edinmişti bu grup ama bu hareketleriyle öküz gibi soğuttular kendilerinden.

  6. linchpin says:

    Sevdiğim bir grup dağılmasını istemem.

    Ivan’ın ilk vukaatı değil. Son albümden önce alkol problemi yaşamış, Zoltan topla kendini şutlarım gruptan yavşak demiş. Jonathan Davis akıl hocalığı etmiş kurtarmış durumu.

  7. deatheist says:

    pek dinlediğim bir grup değil ama vokalistlerinin sesi feci şekilde corey taylor’a benzemiyor mu ya?

  8. patognomonic says:

    Ben olsam bilet paramin peşine duserdim.

  9. Yiğit Zeren says:

    Ayıp, tek kelimeyle ayıp be. Ivan amacın ne kardeşim.

  10. hiç says:

    Amerikan rüyası biter..

  11. Lifelover says:

    Alıp veremedikleri ne o da belli değil arkadaş, fanlara üzüldüm gerçekten .Grup saygısızlık etmiş sahnede böyle şeyler yaparak.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.